3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
ERIK arkitekter A/S
Bæredygtighedsspecialist

ERIK arkitekter A/S, Aalborg, Aarhus, København, Odense eller Viborg

I ERIK tager vi bæredygtighed seriøst og vi opsætter – sammen med vores bygherrer – bæredygtighedsmål for alle vores projekter. Som bæredygtighedsspecialist i ERIK vil du være med til at opsætte bæredygtighedsmålene og sikre, at de også bliver nået. Som bæredygtighedsspecialist og en del af bæredygtighedsteamet i ERIK, får du mulighed for at arbejde selvstændigt, ligesom du kommer til at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter.

Som bæredygtighedsspecialist i ERIK lægger vi meget vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage til og i vores faglige udvikling og dialog. Du får meget ansvar og ikke bange for at tage det.

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation.

ERIK arkitekter A/S
altona Diagnostics GmbH
Sales Manager (m/f/x) for Scandinavia

altona Diagnostics GmbH

To strengthen our international sales team, we are urgently seeking a highly motivated and committed Sales Manager (m/f/x) for Scandinavia.

Your tasks:

  • Providing support and advice to our existing end customers in the Scandinavia sales region on graphics generation and image processing
  • Market launch of the altona automation system
  • Identifying and establishing reference customers
altona Diagnostics GmbH
Prøveudtager til miljøprøver søges af AnalyTech Miljølaboratorium A/S
Virksomheden er et privat og uafhængigt miljølaboratorium akkrediteret af DANAK.
ANALYTECH MILJØLABORATORIUM A/S, Nørresundby
Jobcenter