18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Ultraaqua A/SLaboratorietekniker, laborant

Ultraaqua A/S, Aalborg

Til vores spændende R&D-afdeling søger vi en entusiastisk laboratorietekniker eller teknisk interesseret laborant. Arbejdet vil være meget alsidigt og ske i tæt samarbejde med øvrige ansatte i afdelingen.

Som laboratorietekniker vil du oftest arbejde i vores laboratorie og testområder, men også ind i mellem på diverse test-lokationer. Du bliver en del af et team, der primært fokuserer på optimering af reaktorer til UV-desinficering og avancerede oxidationsprocesser. Udover analysearbejde og kørsel på testopstillinger vil du få ansvaret for den praktiske drift af vort nye udvidede laboratorium.

Aalborg Portland
Laboratory Supervisor at Aalborg Portlands Group Quality Competence Centre

Aalborg Portland

Are you passionate about supervising others and setting high-quality control standards? Then you might be our new Laboratory Supervisor being responsible for our 14 highly skilled employees working at the laboratory in our Group Quality Competence Centre at Aalborg Portland A/S.

As a Laboratory Supervisor your main tasks and areas of responsibility are

  Aalborg Portland
 • Daily management of the Chemical, Physical Mechanical and Concrete Unit
 • Manage requests from different customers (internal and external) by establishing priorities based on the current workflow
 • Manage routine testing outsourced by Aalborg Portland’s quality and process control

We offer an attractive and developing position in an exciting company with a leading position in the Danish market. Your working day will be characterized by great autonomy and responsibility.

Aalborg Portland
Aalborg Portland
Bliv Laboratorietekniker ved Aalborg Portlands Group Quality Competence Centre

Aalborg Portland

Vi søger en laboratorietekniker til vores driftslaboratorium. Det er ikke afgørende om du har mange års erfaring eller er nyuddannet – det vigtigste er, at du har lysten til at lære og brænder for jobbet.

Aalborg Portland Som laboratrorietekniker vil dine primære arbejdsopgaver blandt andet være:

 • Kvalitetskontrol af cement og beton
 • Udføre kompressive styrketest af cement og beton
 • Registrering af objekter og testresultater

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling i en spændende virksomhed med en førende position på det danske marked. Din arbejdsdag vil være præget af stor selvstændighed og ansvar efter oplæring

Aalborg Portland
Roche Diagnostics A/STechnical Application Specialist

Roche Diagnostics A/S

Er du vores nye Technical Application Specialist med flair for stor kundetilfredshed? så læs videre.

Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team bestående af 13 serviceteknikere, 3 applikationsspecialister samt en del af teamet fra vores kundesupport.

Vi tilbyder en varieret hverdag med et spændende og udfordrende job med en blanding af online- og onsite-support i form af troubleshooting, reparationer og installationer på vores mange instrumenter på laboratorier i hele Danmark.

Opgaverne:

 • udførelse af alle opgaver i forbindelse med installation, forebyggende vedligehold samt akutbesøg på vores instrumenter i Danmark
 • sikre at kundehenvendelser håndteres professionelt og rettidigt
 • tæt samarbejde med bl.a. applikationsspecialister, IT-specialister og Customer Experience Partners
Roche Diagnostics A/S
Brønderslev Kommune
Sagsbehandler - landbrug

Brønderslev Kommune, Dronninglund

Har du lyst til at arbejde med opgaver indenfor miljø- og landbrugsområdet, styr på lovgivningen og praksis inden for husdyrområdet og ønsker du at indgå i et professionelt samarbejde med ligesindede kollegaer, er det DIG, vi søger til en spændende fuldtidsstilling som sagsbehandler til landbrugsgruppen i Brønderslev Kommunes afdeling for Natur og Miljø.

Dine opgaver vil være:

 • Administration efter husdyrgødningsbekendtgørelsen samt husdyrbrugsloven (afgørelser og tilsyn)
 • Planlægge og udføre miljøtilsyn på alle typer af landbrug
 • Udarbejde miljøtilladelser og miljøgodkendelser samt revurderinger heraf

Du vil blive ansat i Natur- og Miljøafdelingen, hvor vi er cirka 22 medarbejdere, der blandt andet arbejder med tilsyn og godkendelser af virksomheder og landbrug, jordforurening, affald og affaldsopkrævning, grundvand, natur, spildevand og vandløb. Du vil være en del af landbrugsgruppen, som består af 5 medarbejdere.

Aalborg Energie Technik a/sService Product Manager

Aalborg Energie Technik a/s, Aalborg

Transform customer needs into value-adding products

Aalborg Energie Technik has a clear goal of providing the best solutions for our clients throughout the plants' full life cycle including solving environmental problems created through thermal utilisation while being one of the preferred and trusted service partners within energy processing plants.

As our future Service Product Manager you will hold a central role in developing and managing service products, and thereby translating customer needs into new business opportunities.

You will be overall responsible for managing and developing AET’s service product portfolio, taking charge of project management from initial idea generation through the innovation process, bringing it all the way to implementation of products. This will be centred around the existing product portfolio as well as new technologies, digital solutions and new business modelling.

NOPA Nordic A/SLaborant til Kvalitetsafdelingen

NOPA Nordic A/S, Hobro

Nopa Nordic er Nordens førende private label-producent af vaskemidler, opvaskemidler, rengøringsprodukter og personlig pleje-produkter. Bæredygtige og miljøvenlige produkter er i vores DNA og har været det i mere end 25 år. Derfor er vi eksperter i miljørigtige produkter og produktion.

Til vores afdeling i Hobro søger vi en laborant til Kvalitetsafdelingen. Du vil blive en del af et stærkt team på fire kolleger, som har det daglige ansvar for kvalitetskontrol, drift support og audits i vores produktion.

For at blive en succes i jobbet skal du trives med en dynamisk arbejdsdag, og det er vigtigt, at du trives i en arbejdsdag, der ikke altid forløber som planlagt. Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende opgaver:

 • Analysearbejde med vaskepulver
 • Afvigelseshåndtering interne og reklamationer
 • Kalibreringer
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Team Leader Casting

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

In this role you will have the opportunity to Lead a team of highly skilled and diverse employees and contribute to the casting of our blades. You will actively develop your team and ensure that the right competencies and skills are available both now and in the future.

Siemens GamesaThis will involve coaching, sparring, recruiting, one-to-one dialogues, FLOW (MUS), continuous feedback etc. In addition, you will be doing competence mapping and creating development plans for each individual team member and the team as a whole. On a broader scale you will develop strategies, methods, processes, tools and plans for future composite casting technologies and have the strategic overview for process and tooling development and your casting technology roadmap.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
NOPA Nordic A/SProjektleder til udvikling af bæredygtige, kemiske produkter

NOPA Nordic A/S, Hobro

Vi har rigtig travlt med at udvikle nye produkter til vores voksende kundegrundlag, så vi søger en erfaren og særdeles kompetent projektleder til vores udviklingsafdeling der kan være omdrejningspunkt for levering af nye produkter til vores kunder til rette tid, kvalitet og omkostning. I et tværfagligt miljø vil du være en central person, hvor i lykkes med projekternes mål.

Du har erfaring med udvikling af pulverbaserede produkter. Du er både praktisk og teoretisk velfunderet og har en metodisk og struktureret tilgang til produktudvikling.

Som projektleder bliver du del af udviklingsafdelingens Pulverteam, hvor du sammen med erfarne kolleger, både kemiingeniører og laboranter, optimerer og udvikler vores produkter.

NOPA Nordic A/SJuniorudvikler til bæredygtige kemiske produkter

NOPA Nordic A/S, Hobro

Til vores udviklingsafdeling i Hobro søger vi en ny kollega, som skal arbejde med produktudvikling og innovation og være med til at fastholde Nopa Nordic, som den førende producent inden for vores produktkategorier.

Som juniorudvikler vil du indgå i et team med erfarne kolleger, både kemiingeniører og laboranter, hvor I sammen optimerer og udvikler virksomhedens produkter. Arbejdsstedet er på vores fabrik og hovedkontor i Hobro.

Den rette kandidat har:

 • en kemisk-teknisk baggrund på minimum bachelorniveau; du må gerne være nyuddannet
 • evnen til at formidle tung kemisk-teknisk viden på en let forståelig måde
 • forståelse for forretningen samt for, hvad kunderne efterspørger
Bioanalytikere til Patologiafdelingen, Aalborg Universitetshospital
Et vikariat tilknyttet laboratorium for Cytologi i perioden 1.5.2021- 31.3.2022 eller efter aftale.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket: 
Cementir Holding Research and Quality Centre Aalborg - Bliv Laboratorietekniker ved Aalborg Portlands Group Quality Competence Centre
Vi søger en laboratorietekniker til vores driftslaboratorium.
Aalborg Portland, Aalborg
Aalborg Portland
Indrykket: 
QC søger engageret og kvalitetsbevidst laborant
Har du lyst til at blive del af en afdeling, hvor vi via et godt samarbejde og engagement dagligt får tingene til at lykkes?
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket: 
Forskningsbioanalytiker, Cardiometabolisk Laboratorium, Aalborg Universitetshospital
En vagtfri stilling på 37 timer/uge ved CM-Lab er ledig, og ønskes besat 1.maj 2021 eller efter aftale.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket: 
Bioanalytiker, Klinisk Biokemisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, afsnit Thisted
Trives du med en travl og omskiftelig hverdag, og har du en solid og bred faglighed, som du gerne vil bruge til at gøre en forskel i...
Region Nordjylland, Thisted
Jobcenter
Indrykket: 
Vil du være med til hjælpe ufrivilligt barnløse med at indfri deres største drøm?
SellmerDiers Aalborg ApS søger en donorkoordinator til en fast 37 timers stilling i vores fantastiske sædbank, så er du uddannet...
SellmerDiers Aalborg ApS, Aalborg
Jobcenter
Indrykket: 
Bioanalytiker, Klinisk Biokemisk Afdeling, afsnit Hobro, Aalborg Universitetshospital
Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega, så har du muligheden nu.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Indrykket: 
AFFALDS- OG BÆREDYGTIGHEDSSPECIALIST MED PASSION FOR CIRKULÆR ØKONOMI
Brænder du for bæredygtighed, cirkulær økonomi og den teknologiske udvikling inden for affaldsgenanvendelse?
AVV Administration, Hjørring
Jobcenter
Indrykket: