45 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

45 jobannoncer

Gem
Skejby Cryobank ApS

Udviklings- og driftschef

Aarhus N

Vi søger en udviklings- og driftschef, der har energi, lyst og drive til at udvikle sædbanken til næste niveau. Du vil få en central rolle i at sikre den daglige drift og strategiske udvikling af vores faciliteter og tjenester.

Dine ansvarsområder:

  • Overvågning og styring af daglige operationer i Cryobanken.
  • Udvikling og implementering af nye processer og procedurer for at optimere effektiviteten og kvaliteten.
Gem
Hilton Foods Danmark A/S

QC Coordinator

Hasselager

Du vil være ansvarlig for leverandørstyring i forhold til opdateringer og udvikling hos Hilton Foods Danmark. Et samarbejde mellem kvalitetsafdelingen og andre teams er centralt, hvor du vil arbejde på at sikre, at dokumentationen er opdateret og struktureret inden for dit område.

Vi har fokus på personlig og faglig udvikling, interne udviklingsmuligheder og et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Gem
Air Liquide Danmark A/S

Vi søger en laborant

Pårup

Vi søger en laborant til barselsvikariat. Du vil tage del i den daglige drift af analyser og være med til at sikre kvaliteten af vores produkter.

Som Laborant, bliver dit hovedansvar at planlægge, kvalitetskontrollere og udføre gasanalyser fra vores produktionsanlæg i Norden. Derudover skal du sikre, at analyserne dokumenteres i henhold til Air Liquides, kunders og myndigheders kvalitetskrav.

Du vil blive en del af et team, der værdsætter et godt samarbejde, hvor alle er involveret i at træffe beslutninger. Vi er i dag et team på tre laboranter. Der er gode muligheder for et tæt samarbejde og, at lære dine kolleger, med forskellig kulturel baggrund at kende.

Gem
Kystdirektoratet

Teamleder til Klimatilpasning

Lemvig

Vil du være med til at ruste Danmarks kyster til at modstå klimaforandringerne? Vil du varetage personaleledelsen af et dynamisk og alsidigt team?

Til kontoret Klimatilpasning søger vi en teamleder, der naturligt går foran, og som sikrer sammenhæng og tydelig strategisk formål i teamets opgaveløsning. Det er ikke vores forventning, at du selv er specialist, men at du har mod på og interesse i at gå forrest, når der skal sættes retning på komplekse og strategiske emner.

Kystdirektoratet
Gem
Daka Denmark A/S

Industrilaborant

Løsning

Brænder du for at levere et godt resultat, hvor du har fokus på kvalitet, orden, struktur og analysearbejde?

På vores laboratorie løser vi en bred vifte af spændende arbejdsopgaver indenfor kemiske kvalitetsanalyser, kalibrering, produktionsrelaterede opgaver, spildevands tests mm. Vi drømmer om, at du kan være med til at løfte og udføre mange af disse kvalitets- og analyseopgaver.

Daka Denmark A/S
Gem

Laboratory coordinator within muscle biology

Aarhus C

Find den lokale medarbejderportal for dit institut eller område.

Indrykket:
Gem
Air Liquide Danmark A/S

Senior Account Manager

Horsens

The position is responsible for meeting their individual sales targets by value, product type and profitability.

This will be achieved by using practical hands-on demonstration and sales skills to sell engineering and welding products including a full suite of industrial gases to new and existing customers in order to meet individual sales targets.

HumanTrust A/S søger for Daka Denmark A/S
Gem
HumanTrust A/S

Environmental Specialist

Randers

Vi leder efter dig, som sætter en ære i at sikre optimale miljøforanstaltninger, som har erfaring med spildevandshåndtering, og som ikke mindst har lyst til at være en del af en genanvendelsesvirksomhed med stor passion for grøn omstilling!

Du får base på fabrikken i Randers, hvor du bliver en del af miljøteamet, der udover teamlederen – som du får reference til – består af tre kolleger. Stillingen er en allround-funktion, som griber ind i samtlige driftsafdelinger, og du kan derfor se frem til et bredt samarbejde og at bevæge dig en del rundt på fabrikken.

HumanTrust A/S
IFF
Gem
IFF

Senior Analyst, Technical Info

Brabrand

Are you passionate about building relationships and would love to work for a company where Science and Creativity meet to transform every day?

This role involves providing a superior level of support to customers by answering inquiries related to quality and regulatory requirements of products within the Nourish business unit of IFF.

Responsibilities

  • Provide first line support to customers related to product's documentation and regulatory compliance.
  • Complete customer documentation according to policies.
IFF
Gem
Topsoe

Operatør på skiftehold

Herning

Er du klar til at være en del af Topsoe’s CO2-reduktionsmission? Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af holdet, der starter produktionen op – så læs videre her

Din hovedopgave er at overvåge og drifte produktionen af Electrolyseceller på vores nybyggede og højteknologiske fabrik i Herning. Opgaverne løses i tæt samarbejde med resten af organisationen, herunder proces ingeniører, R&D, laboranter m.fl..

IFF
Gem
IFF

Laborant til analyse af foderenzymer

Brabrand

Vil du være en del af et internationalt team, der arbejder med banebrydende enzymløsninger til foderindustrien? Enzymer som anvendes i dyrefoder, for at gøre dyrene sundere og produktionen mere bæredygtig. Du bliver en del af et ambitiøst tværfagligt team, der supporterer salget af foderenzymer og sikre at vores enzymer har den ønskede stabilitet under forskellige forhold.

Dine opgaver omfatter bl.a følgende:

  • Aktivitetsbestemmelse af forskellige enzymaktivitet i dyrefoder, premix samt rene enzymprøver.
  • Analyser til kvalitets bestemmelse af foder ingredienser.
IFF
Gem
Danish Bio Commodities A/S

Compliance assistent

Herning

Vil du gerne være en del af den grønne omstilling og slutte dig til en grøn virksomhed i hurtig vækst? Så er du måske vores nye compliance assistent.

I denne stilling hos DBC bliver du en del af en hurtigt voksende virksomhed inden for bæredygtig energi.

Dit ansvar vil være at assistere vores compliance-afdelinger med kvalitetskontrol og diverse compliance opgaver i forbindelse med den voksende produktionsportefølje af biometan-GO’er og tilsvarende bæredygtighedserklæringer (PoS).

Gem
Arla Foods amba

Site Quality Specialist - Videbæk

Det vil være dit ansvar at sikre kvaliteten og sikkerheden på vores site i Nr. Vium. Derudover får du ansvaret for vores træningsprogram, hvor du får muligheden for at bruge dit brede kendskab til FSSC 22000 eller andre GFSI-standarder til at træne organisationen på området.

Som Site Quality Specialist deler du din ekspertviden og sparrer med dine kolleger på tværs af organisationen. Så her får du virkelig mulighed for at sætte din erfaring og stærke faglighed i spil, samtidig med, at du får mulighed for at forme en vigtig rolle hos Danmark Protein.

- Vivi Randrup Kristensen, QMS Manager
Arla Foods amba
Gem
Arla Foods amba

Optimeringsspecialist - Videbaek (barselsvikariat)

Drømmer du om at arbejde på et af verdens største mejerier, hvor du har gode muligheder for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer?

Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du på egen hånd og i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af mejeriet er med til at sikre kvaliteten af CIP. Herudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. være følgende:

  • Optimering af CIP recepter
  • Reduktion i spildevandsudledning
Arla Foods amba
Gem
Palsgaard A/S

Produktionssupporter

Juelsminde

Brænder du for at vedligeholde og optimere proceskvalitet og ydeevne og vil du være en del af en international ingrediensvirksomhed i vækst, så er du måske vores nye Heart working kollega på Palsgaard.

I takt med at vi vokser og investerer betydeligt i at udvide vores produktionskapacitet, har vi konstant fokus på at forbedre nuværende processer. Derfor søger vi en Produktionssupporter, der tager ansvar for fejlfinding og forbedring af vores produktionsprocesser gennem systematisk problemløsning og struktureret projektudførelse, primært i vores færdigvareproduktion – formulering og pakkeri.

Palsgaard A/S
Gem
Region Midtjylland

Bioanalytiker til Klinik for Hud- og Kønssygdomme, Aarhus Universitetshospital

Aarhus N

Med tiltrædelse 1. oktober 2024 eller efter aftale søger vi en bioanalytiker til vores kliniske speciallaboratorium i klinik for Hud og Kønssygdomme.

Indrykket:
Gem

Miljøsagsbehandler til industrimiljø søges til Hedensted Kommune

Tørring

Kan du levere god miljøsagsbehandling, og trives du med myndighedsopgaver inden for industrimiljø?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Miljøstyrelsen

Vær med til at sikre den grønne omstilling på biogasanlæg og risikovirksomheder. Måske er det lige netop stillingen for dig?

Højbjerg eller Slagelse

Miljøstyrelsen oplever en stigende tilgang af projekter inden for den grønne omstilling. Herunder særligt på biogasanlæg og risikovirksomheder, hvor Power-to-X, metanisering og CO2 fangst bliver mere og mere udbredt.

Vil du være med til at understøtte udviklingen og sikre effektiv myndighedsbehandling? Kunne du tænke dig at være en del af et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder? Så søg denne stilling.

Miljøstyrelsen
Gem
Region Midtjylland

Bioanalytiker ved Histologi, Patologi, Aarhus Universitetshospital

Aarhus N

Fuldtidsstilling med gennemsnitlig 37 timer pr. uge er til besættelse ved Histologi, Patologi, Aarhus Universitetshospital.

Indrykket:
Gem
Kystdirektoratet

Medarbejder til miljøopgaver

Lemvig

Kan du finde vej gennem lovgivningen på miljøområdet, når det handler om statslige drifts- og anlægsopgaver? Har du lyst til at arbejde med miljøsiden af kystbeskyttelse, indvinding og oprensning?

Dine primære opgaver vil være udarbejdelse af ansøgninger og indhentning af tilladelser i forbindelse med de projekter, der udføres i teamet. Oftest skal der udarbejdes miljø- og Natura2000-konsekvensvurderinger for de planer, projekter og aktiviteter, der skal søges tilladelse til.

Kystdirektoratet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV