5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BK Medical
Biocompatibility Specialist

BK Medical, Herlev

We are looking for a Biocompatibility Specialist to join the Reprocessing and Biocompatibility team

As Biocompatibility Specialist you will perform the biological evaluation for BK Medical products, planning the activities, managing biological and chemical testing at contract laboratories, evaluating results, and writing the biological evaluation report. You will participate in R&D projects and support the registration of devices as the specialist on biocompatibility.

At our European headquarters in Herlev the work atmosphere is casual, and our organizational structure is flat. We have a good staff canteen focusing on health and variety, we have private health insurance and pension plans as well as social joint events and several staff clubs.

BK Medical
Lemvigh-Müller A/S
Sustainability Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Lemvigh-Müller er på en rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Det ligger dybt i vores DNA at tage samfundsansvar, og vi har en ambition om at sikre, at vi belaster miljøet og klimaet mindst muligt med vores aktiviteter. Vi har brug for flere ’rejseguides’ og søger dig, som kan hjælpe med at tage Lemvigh-Müller til næste niveau i forhold til bæredygtighed og dels understøtte vores faktabaserede tilgang til bæredygtighed, dels hjælpe vores kunder med at dokumentere deres bæredygtighed.

Som vores sustainability specialist får du ansvaret for at sikre data og dokumentation for Lemvigh-Müller´s bæredygtighedsarbejde herunder CO2 udledning på produkter, emballage og distribution til vores kunder.

Konkret arbejder du med:

  • Dataindsamling og CO2--beregninger tilpasset GHG-protokollen
  • Kundespecifikke henvendelser og analyser inden for bæredygtighed, miljø og klima
Bioanalytiker til Molekylær Patologi-laboratoriet, Afdeling for Patologi Herlev Hospital
Region Hovedstaden Afdeling for Patologi søger engageret bioanalytiker til spændende stilling i FISH/PCR-laboratoriet.
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Bioanalytiker til Afdeling for Klinisk Mikrobiologisk, Herlev Hospital
Region Hovedstaden Ved Afdeling for Klinisk Mikrobiologi, Herlev og Gentofte Hospital har vi en fast bioanalytikerstilling i det bakteriologiske afsnit ledig til besættelse snarest muligt.
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Bioanalytiker/radiograf søges til Afdeling for Nuklearmedicin, Herlev Hospital
Region Hovedstaden Har du lyst til at være med til at sikre, at afdelingens patienter altid får den bedste behandling på et højt fagligt niveau?
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: