2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Genopslag AC-fuldmægtig/specialkonsulent

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at arbejde i et stærkt fagligt miljø tæt på de politiske beslutninger? Kan du skære en teknisk kompliceret sag ind til benet, og kan du holde mange bolde i luften på samme tid?

Miljøstyrelsen for Råstofområdet søger en engageret og dygtig medarbejder. Du vil komme til at varetage sagsbehandling af miljømæssige forhold ved råstofaktiviteter og koordineringen af opgaver i forbindelse med miljøregulering af råstofselskabernes efterforskning og udnyttelse af mineralske råstoffer. Det indebærer blandt andet intern og ekstern koordinering og styring af forhandlingsprocesser samt projektadministration.

Du skal være med til at udarbejde veldokumenterede orienteringer til ledelsen og beslutningsoplæg til Naalakkersuisut inden for fagområdet, og du vil komme til at varetage opgaver i forbindelse med miljøtilsyn. Du skal også bidrage til opdatering af guidelines og regulativer.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Programkoordinator/Forskningstekniker til Grønlands Klimaforskningscenter

Grønlands Selvstyre

Grønlands Klimaforskningscenter er en afdeling ved Grønlands Naturinstitut. Centret er en forsknings, rådgivnings og uddannelsesafdeling, som forsker i effekterne af klimaforandringer på havets økosystem og miljø, samt det grønlandske samfund.

Vi søger en programkoordinator/forskningstekniker, som kan indgå i det dynamiske, udfordrende og sjove arbejde ved Grønlands Klimaforskningscenter. Arbejdsopgaverne er alsidige og ansøgeren vil indgå i tæt samarbejde med centrets øvrige teknikere og forskere. Vi søger en engageret og fleksibel person med gode samarbejds- og koordineringsevner, en med ”hands-on” tilgang til at løse praktiske udfordringer i dagligdagen og som har lyst til at arbejde i et internationalt forskningsmiljø.

Primære arbejdsopgaver:

  • Udføre analyser i samarbejde med afdelingens laboranter og forskere
  • Optimering og verificering af analysemetoder i laboratoriet
Grønlands Selvstyre