295 job matcher din søgning 295 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 295 resultater.
CRODA Denmark A/SMålrettet processpecialist til produktionssupport

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Vil du være med til at sikre en effektiv og optimal produktion af adjuvanter til vores allervigtigste vacciner? Kan du sikre, at nødvendige informationer er redegjort for og dokumenteret? Så får du nu muligheden for at bruge dine kompetencer i en global virksomhed med et livsnødvendigt formål!

”Vi går på arbejde med et større formål, da de ingredienser, vi producerer, vitterligt redder mange menneskeliv rundt omkring i verden,” fortæller operatør og tillidsrepræsentant Frank Høg.

Gnidningsfri produktion
Som vores nye processpecialist bliver du en del af et team på 8 medarbejdere i Production Support. Vores afdeling har ansvaret for at sikre, at processerne kører gnidningsfrit, produktionen er i compliance, og produkter frigives til tiden. Det er her, du kommer ind i billedet.

Har du GMP-erfaring?

Er du interesseret?

Orphazyme A/S
Laboratory-based Research Scientist, Maternity cover

Orphazyme A/S, Copenhagen

Are you our new Research Scientist? This is your opportunity to join a dedicated team of professionals and become an important part of the Research department of a progressive and innovative biopharmaceutical company.,

Your tasks:

 • participate and contribute actively to our scientific research in LSDs
 • design, execute, and analyze assays to characterize lysosomal dysfunction
 • communicate scientific progress to peers, management, and scientific stakeholders
AAK Denmark A/S
Laborant til QA/QC – fødevareindustri

AAK Denmark A/S, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med fødevarekvalitet og er du serviceminded og proaktiv, så er du måske AAK's nye laborant i QA/QC afdelingen?

AAK Denmark har gennem årtier udviklet helt unikke kompetencer inden for ekstraktion og fraktionering af vegetabilske olier, og virksomheden forsyner søsterselskaber globalt samt kunder i den globale fødevareindustri.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Udførelse af kemiske og fysiske analyser af råvarer, mellemprodukter og slutprodukter
 • Analysevurdering, optimering og godkendelse
 • Kalibrering af analyseudstyr
 • Vedligeholdelse af analysemetoder
AAK Denmark A/S
IFF
Laboranter til kvalitetsafdelingen, IFF Grindsted

IFF, Grindsted

Vil du være med i et team af engagerede laboranter som udfører kvalitetsanalyser for vores fødevareingrediensproduktion i Grindsted?

Vi søger dygtige laboranter til fast stilling og vikariat på QC-laboratoriet i Grindsted med tiltrædelse snarest muligt. Du bliver en del af en af de tre selvstyrende grupper: BIO-, Emulgator- eller GC-teamet. I Bio teamet arbejdes der daghold, mens der i Emulgator og GC-teamet arbejdes på 5-holdsskift.

Du vil komme til at arbejde på en moderne og højteknologisk fødevarevirksomhed, som har fokus på at levere produkter med høj kvalitet til vores kunder i hele verden.

IFF
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Naturvidenskabelig Account Manager med erfaring inden for medical devices

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Har du evnen og drivet til at opdyrke nye markeder og kunder? Kan du proaktivt servicere vores eksisterende kunder, opsøge nye kunder og har du lyst til at tage ansvar for salgsprocessen fra start til slut – så er jobbet muligvis det helt rigtige for dig!

Eurofins

Vi er på udkig efter en naturvidenskabelig Account Manager til at styrke vores kunde- og salgsaktiviteter særligt inden for medical devices. Som Account Manager vil du være ansvarlig for at identificere og opsøge nye potentielle kunder og projekter samt implementere aftaler.

Du vil få et interessant job med gode personlige udviklingsmuligheder blandt dygtige og dedikerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, en uformel og ordentlig omgangstone, i en hverdag med fokus på effektivitet og god kundeservice.

velas
Miljøkonsulent med fokus på vand

velas, Hinnerup

Er du vores nye faglige fyrtårn, der vil være med til at styrke og videreudvikle vores rådgivning indenfor grundvand, vandmiljø og vandforvaltning?

Vi søger en medarbejder der med ambitioner og vilje vil være med til at gøre en mærkbar forskel for vandmiljøet. Sammen med et team af dedikerede kolleger skal du være med til at præge dagsordenen og skabe bæredygtige løsninger til gavn for os alle.

Du skal være med til at bringe os videre ved at:

 • yde individuel og kollektiv rådgivning til landmænd og lodsejere i samspil med myndigheder og interessenter
 • videreudvikle rådgivningsområdet fagligt og forretningsmæssigt.
velas
Danmarks Tekniske UniversitetKonsulent til forskningsbaseret rådgivning

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Fødevareinstituttet søger en specialkonsulent til varetagelse af rammerne omkring instituttets forskningsbaserede rådgivning med reference til institutdirektøren. DTU Fødevareinstituttet forsker og formidler viden inden for fødevarer og sundhed til gavn for samfundet.

DTU Fødevareinstituttet søger en konsulent, som støtter og samarbejder tæt med instituttets ledelseskoordinator indenfor den forskningsbaserede rådgivning. De primære opgaver bliver at:

 • Koordinere samarbejdet og rulning af aftaler med de danske myndigheder og med DTU’s centrale administration på området
 • Koordinere de interne input til rulning af aftaler og afrapporteringer på aftalerne med myndighederne
 • Være med til at udvikle og vedligeholde gode procedurer og kvalitetssikring af rådgivningen i instituttet Være med til at instituttets rådgivning offentliggøres løbende.
velas
Miljøkonsulent

velas, Vissenbjerg

Vil du være med til at gøre en forskel for husdyrproducenter? Og vil du være med til at finde løsninger der imødekommer både produktion og miljøkrav?

Vi søger en ny kompetent kollega, der ligesom os brænder for udvikling af forretningen hos vore kernekunder – de danske landmænd.

Vi tilbyder:

 • en uhøjtidelig omgangstone i et stærkt fagligt og kollegialt miljø,
 • faglige og personlige udviklingsmuligheder i en af Danmarks mest markante landbrugsrådgivningsvirksomheder,
 • fleksible og attraktive arbejdsvilkår, herunder individuel løn efter kvalifikationer.
velas
Agilent Technologies Denmark
Bioanalytiker/Laborant med interesse for antistofprodukter og cancerdiagnostik søges

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Vores primære opgave er QC-test af antistofprodukter, visualiseringssystemer og andre produkter til IHC på hele Agilent's Dako branded IHC-produktportefølje. Afdelingens ansvarsområder inkluderer desuden at sikre løbende optimering af produktionsprocesserne, og at det anvendte produktionsudstyr lever op til gældende krav, herunder validering af processer og QC-metoder samt kvalificering af udstyr.

Som laborant i IHC vil du få et fagligt udfordrende job, hvor du vil komme til at arbejde selvstændigt med forskellige typer IHC-analyser af antistofprodukter. Du vil desuden komme til at bidrage til løbende optimering af vores processer, og være med til at sikre et godt samarbejde med vores stakeholders på tværs af organisationen.

Agilent Technologies Denmark
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Administrativ og serviceminded laborant til prøvemodtagelsen

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Hvis du brænder for alsidige administrative arbejdsopgaver inden for prøvemodtagelse, og du er motiveret til at blive en del af et dedikeret team, har vi stillingen til dig.

Eurofins

Som laborant i prøvemodtagelsen vil du få et alsidigt arbejde, hvor dagene og arbejdsopgaverne sjældent er ens. Du vil blive en del af et velfungerende team i et godt arbejdsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor.

Du vil i samarbejde med øvrige kolleger i prøvemodtagelsen varetage de mange spændende og alsidige arbejdsopgaver, som stillingen byder på, herunder:

 • Modtagelse, registrering og distribution af indkomne prøver
 • Modtagelse og distribution af indkomne varer
 • Forsendelse af prøver til eksterne laboratorier samt emballage til kunder
DI Dansk IndustriKonsulent der brænder for at skabe værdi med dansk vandteknologi

DI Dansk Industri, København

Brænder du for drikkevand, spildevand og klimatilpasning? Har du lyst til at hjælpe med at drive en ambitiøs dagsorden på vandområdet i DI? Vil du være del af et spændende og dynamisk fællesskab, hvor medlemmerne er i centrum? Så har vi en ledig stilling i DI Vand.

Du bliver del af en ambitiøs dagsorden, og kommer til at arbejde med at styrke kommunikationen og den faglige dialog med interessenter og medlemmer.

DI Vand samler landets førende virksomheder på tværs af drikkevandsforsyning, spildevandshåndtering og klimatilpasning – og har som vision at være med til at løse verdens vand og klimatilpasningsproblemer. Vores målsætning er at fordoble eksporten af dansk vandteknologi og rådgivning frem mod 2030.

LundbeckPrincipal Safety Data Associate

Lundbeck, Copenhagen

Are you passionate about patient safety and data quality? Are you motivated by driving process improvements and delivering high quality clinical data management? Are you a team player with solid experience in pharmacovigilance? If yes, you may be the person we are looking for in Global Patient Safety, Data Management.

You will be responsible for handling patient safety data with focus on clinical trial activities, including coding, unblinding, data cleaning, reconciliation, participation in safety teams, training, audits and inspections and contributing to process oversight and optimization.

On a daily basis you will collaborate with GPS colleagues across the global organisation, including clinical research personnel, vendors and business partners to secure timely and appropriate exchange of safety information. You will also be involved in various ad hoc safety tasks and projects based on your qualifications.

ALK
Kemiker søges til ALKs interne Flyverkorps

ALK, Hørsholm

I ALK søger vi en ny omstillingsparat kemiker til vores flyverkorps. Du skal være drevet af at lære nyt (on-the-job-training) og turde kaste dig ud i nye og udfordrende opgaver. Du skal trives med en omskiftelig hverdag og med at arbejde med forskellige medarbejder- og lederprofiler. Hvis du synes, at det lyder motiverende og spændende, så er vores Flyverkorps måske noget for dig!

I Product Supply Hørsholm er der produktionsfaciliteter til produktion af Drug Substance til tabletter, API-fremstilling og aseptisk fyld. Opgaverne kan variere fra problemløsning i forbindelse med afvigelser og ændringssager, til udarbejdelse og opdatering af procedurer, udstyrsreview og kvalificering, projektarbejde eller andre opgaver, som bidrager til, at produktionen af lægemidler fungerer optimalt. Alt arbejde foregår efter GMP.

ALK
Vitanova ApSBioanalytiker til privat fertilitetsklinik

Vitanova ApS, København

Vi er en privat fertilitetsklinik beliggende i København, og vi er en del af Create Fertility, som er førende indenfor naturlig modificeret og mild IVF-behandling samt avanceret ultralydsteknologi.

I 2020 havde Vitanova ca. 550 friske cykli, og vi er i vækst. Vi yder omsorgsfuld og professionel fertilitetsbehandling af enlige kvinder og barnløse par. Primært kommer her kvinder og par fra andre lande. Vi er derfor en klinik med stor kulturel diversitet og stærke sproglige kompetencer gennem et internationalt team bestående af læger, jordemødre, sygeplejersker, embryologer og administrativt personale.

Dine opgaver omfatter:

 • Oprensning og vurdering af sædprøver
 • Ægudtagning og befrugtning af æg ved hjælp af IVF og ICSI
 • Udvælgelse af æg til transferering og nedfrysning
Umicore Denmark ApS
Quality and EHS Engineer

Umicore Denmark ApS, Frederikssund

Are you ready to enlarge your horizon in a global company working with clean mobility solutions. At our production site in Frederikssund, we are offering a challenging position in a dynamic and ambitious work environment.

Your main tasks are:

 • Responsible for development and maintenance of PFMEA and control plans
 • Establish and maintain relevant MSA and SPC and follow up on trends
 • Conduct internal and external audits according to ISO 9001, IATF 16949 and VDA 6.3
AbbVie A/S
Health Economic & Outcomes Research/HTA manager Scandinavia

AbbVie A/S, Stockholm, Oslo or Copenhagen

Do you want to contribute to patients achieving access to innovative drugs and work in a global pharmaceutical company focusing on severe chronical diseases?

This position can be office based in either Stockholm, Oslo or Copenhagen.

Key tasks will among other things be:

 • Lead the development of Scandinavian reimbursement strategies and contribute to negotiations with national and regional HTA bodies to secure optimized access & funding for the Brand(-s) of responsibility.
 • Conduct reimbursement applications for all Scandinavian countries for therapy areas of responsibility, including responsibility for development of HTA dossiers and analyses/modelling.
 • Conduct RWD studies/analyses to collect insights for brand positioning and market access strategies for both pipeline and existing products. Collect data needed for reimbursement processes and HTA negotiations.
AbbVie A/S
Profil Search

Ingeniør med el-kompetencer - Marinebranchen – Sydsjælland

Profil Search søger for Atlas Incinerators i Vordingborg

Kunne du tænke dig at blive en vigtig del af Atlas Incinerators' tekniske team, motiveres du af at arbejde med udvikling og konstruktion af tekniske anlæg?

Atlas Incinerators søger en ingeniør, maskinmester eller lignende til konstruktion og udvikling. Jobbet omfatter specifikation og dokumentation af produktionsgrundlaget for kundespecifikke ordrer, samt udvikling af nye produktområder, herunder blandt andet nye incinerator-modeller og størrelser, samt røggasrensningsanlæg for disse.

Dine opgaver og daglige arbejde vil være meget alsidigt og kommer blandt andet til at omfatte:

 • Konstruktion og udvikling ifb. med nye produktområder og igangværende kundeordrer
 • Design og konstruktion af el-og automationshardware samt programmering af PLC-styringer og HMI-paneler
 • Mekanisk design og konstruktion i 3D

Søg information om virksomheden på www.atlasinc.dk.

Y-mAbs Therapeutics A/S
Alliance Manager, Business Development Department

Y-mAbs Therapeutics A/S, Hørsholm

Become part of Business Development Team managing our global strategic alliances. Y-mAbs Therapeutics A/S (Y-mAbs) is looking for an experienced Alliance Manager in a newly established position to support our growing number of strategic partners. You will report to the Vice President of Business Development.

In this newly established position, you will report to and work with the VP of Business Development to ensure that we effectively support our partners and drive joint value. Y-mAbs is transitioning from being a development stage company to a commercial company, and you will take part in building up our partnering capability ensuring our internal structure, procedures, and systems are working efficiently to deliver results for our partnerships.

You will be a key player leading our collaborative efforts together with key internal stakeholders and external partners.

Y-mAbs Therapeutics A/S
TEMP TEAM A/SLaborant til barselsvikariat i QC-afdeling

TEMP TEAM A/S søger for Lattec i Hillerød

Har du lyst til at være en del af en mindre dansk virksomhed, der udvikler og producerer avanceret sensorteknologi til bestemmelse af vigtige komponenter i mælk og dermed opnå en bæredygtig mælkeproduktion? Og brænder du for QC-arbejde, udvikling og forskning? Så læs videre her.

Du kommer til at have din base i Lattecs QC-afdeling, hvor du gennem dit arbejde skal sørge for at Lattecs produkter og processer er af højeste kvalitet. Du vil i høj grad også være involveret i Lattecs researchafdeling og være med til at udvikle nye processer og produkter, der sikrer at Lattec er førende på markedet.

I dine arbejdsopgaver vil du være med til at opstille forsøg, udføre og analysere resultater samt kommunikere konklusioner videre i virksomheden. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med lignende opgaver.

Haldor Topsøe A/S
Procesingeniør

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Hos Haldor Topsøe har vi en ambitiøs grøn strategi om at blive global leder inden for teknologier til reduktion af CO2-udledning. Til at understøtte den mission har vi brug for en dygtig procesingeniør, der vil være med til at udvikle og optimere nuværende og fremtidige produktionsanlæg.

I Production Plant Engineering er vi 30 engagerede og energiske medarbejdere. Vi arbejder på projekter med stort fokus på både Haldor Topsøes Power-to-X aktiviteter samt understøtning af produktionen af verdens bedste katalysatorer.

Du vil blive en del af et eller flere projektteams, hvor du i samarbejde med andre ingeniører gennemfører projekter under ledelse af en projektleder. Vi udfører vores opgaver i tæt samarbejde med produktionslinjerne, R&D og de øvrige supportfunktioner.