25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Ørsted Wind Power – EPC
Protection Engineer

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte, Skærbæk near Fredericia or London

Imagine a future where you'll play a key role in the implementation of an efficient, flexible, and green strategy for our offshore windfarms.

Join us in this role where you’ll be responsible for planning, designing and purchasing electrical equipment for onshore and offshore substations for wind farms. You’ll join our team of skilled specialists working with the protection of the transmission system for our wind farms.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Wind Power – EPC
FURUNO DANMARK ASTekniker til kommunikationsløsninger

FURUNO DANMARK AS, Esbjerg

Brænder du for gode og sikre kommunikationsløsninger, så har vi måske det rigtige job til dig.

Dit hovedarbejdsområde vil være installation, service og konfiguration af udstyr inden for analog og digital kommunikation ombord på skibe, Luksus Yachts, offshore-vindparker, offshore-olie og gasplatforme samt på land (onshore).

Typiske arbejdsopgaver kan f.eks. være:

 • Installation af TETRA, DMR og analog radiokommunikationsudstyr
 • Konfigurering og opstart af komplette systemer
 • Teknisk afklaring ved f.eks. udbud mv.
Ørsted Wind Power – EPC
Senior Power System Engineer

Ørsted Wind Power – EPC, Skærbæk near Fredericia, Gentofte or London

Imagine a future where you’re responsible for the electrical design of the biggest offshore wind farms in the world.

Join us in this role where you’ll be responsible for designing the electrical infrastructure of our offshore wind farms and for ensuring grid code compliance in an exciting and fast-growing industry.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Wind Power – EPC
Ball Beverage Packaging Fredericia A/SElectrical Supervisor

Ball Beverage Packaging Fredericia A/S

Motiveres du af den nyeste teknologi, faglige udfordringer og gode kolleger på et højt aktivitetsniveau?

Som medarbejder hos Ball Beverage Packaging A/S bliver du en del af noget større. Ball-koncernen er i dag verdens største producent af aluminiumsdåser til øl og læskedrikke, beskæftiger på verdensplan mere end 18.000 medarbejdere og omsatte i 2019 for $ 11,5 mia.

I Danmark er Ball repræsenteret med en fabrik i Fredericia, som årligt producerer ca. 2 mia. aluminiumsdåser. Fabrikken blev etableret i 2008 og beskæftiger i dag 161 dygtige og engagerede medarbejdere. Fabrikken producerer 24 timer i døgnet året rundt.

Med reference til Engineering Manager bliver du leder af fabrikkens el-team på 7 medarbejdere. El-teamet har ansvaret for elektriske installationer, styring og regulering samt dele af vores energiforsyning.

Maersk Container Industry (MCI)
Test Technician

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

Do you have a background as a refrigeration technician and are you ready for your next career move? Maersk Container Industry is hiring a Technician with solid experience in the areas of refrigeration and electronics to be part of the Test Center in Tinglev. Do you want to develop your skills and engineer for the future being part of a strong technical team, then you might be the right match?

As our Test Technician, you will support the R&D departments and take part in the continuous testing of the Star Cool® refrigeration machine. Furthermore, your responsibilities include:

 • Construction of test applications and prototypes within refrigeration and controller SW/HW
 • Repairs and modifications on the Star Cool® refrigeration machine
 • Test work support to the R&D department
MacArtney A/SElectronics Engineer

MacArtney A/S, Esbjerg

Do you want to be part of a global organisation in Esbjerg? Are you passionate about electronics engineering? Does it motivate you to find the best solutions to very complex technical challenges? If so, then this job might be the right match for you!

You will have the overall responsibility of designing, testing and implementing subsea-, navy- and marine electronics equipment. Further responsibilities include the development of electronics on a module and system level, as well as software for embedded electronics and user interfaces. You will be working very closely with our in-house electronics production (PCB/mechatronics) and your colleagues within the Engineering department.

The area of responsibility will also include the following;

 • Electrical design of control and automation products, using COTS and MacArtney proprietary components
 • Electronic circuit design
 • Schematic - and PCB design in OrCAD / PCB Editor
IBC International Business CollegeRPA-udvikler

IBC International Business College, Kolding

Syntes du, at det er spændende at arbejde med automatisering af processer, har du kendskab til RPA, og vil du være med til at videreudvikle og opbygge en afdeling hos IBC International Business College, hvor du kommer til at udvikle, drifte og effektivisere processer?

På IBC har vi siden 2018 arbejdet med automatisering af processer herunder RPA. Der er særlig fokus på at finde processer som kan være med til at gavne dagligdagen – både i forhold til den enkelte arbejdsopgave, men ligeledes for at forbedre datakvaliteten og ensrette processer.

Du kommer til at arbejde i et miljø med en stor grad af frihed under ansvar og du får indflydelse på planlægning af eget arbejde. Det forventes, at du arbejder løsningsorienteret, og kan lide at beskrive og justere nuværende forretningsgange.

PopulosAfdelingschef til el-entrepriseafdeling – Sydjylland

Populos søger for kunde

Har du en el-teknisk baggrund og lyst til at projektlede større projekter og entrepriser i en af landets mest succesfulde byggevirksomheder? Og vil du have ansvar for 6 medarbejdere samt bane vejen for en fremtid i en virksomhed med særdeles gode udviklingsmuligheder?

”Du bliver en del af ledergruppen hos en af Danmarks førende teknikentreprenører, så der er mulighed for at sætte et solidt aftryk på komplekse teknik- og anlægsentrepriser og virkelig vise sit værd i en performanceorienteret kultur,” fortæller Rikke Krogh, chief advisor hos Populos – et moderne rekrutterings- og konsulenthus.

Stillingen giver dig en solid mulighed for udvikling inden for teknikentreprenørsegmentet i en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af teknikentrepriser med vidt forskellig kompleksitet og omfang.

GEV A/SER DU VORES NYE PROJEKTINGENIØR?

GEV A/S, Grindsted

Arbejder du systematisk og omhyggeligt? Samarbejder du godt med andre, og forstår du at arbejde præcist og helhedsorienteret med dine egne projekter? Så kan det være dig, vi mangler på vores hold.

GEV er et andelsejet multiforsyningsselskab med ansvar for den lokale infrastruktur og forsyning i Grindsted inden for vand, fjernvarme, elektricitet og fibernet.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Projektering: Renovering, omlægning og nye anlæg. Udarbejdelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud, særligt med fokus på elnet, gadelys og fibernet. Udforme og afsende kontrakter. Sparring og styring af projekter med tilsynsførende og andre, herunder f.eks. styring af garantier.
 • Deltagelse i teknikermøder, herunder ajourføring af projektoversigt inkl. økonomi.
 • Håndtere kommunikation og være overordnet kontaktperson i forbindelse med dine projekter.
Solar Danmark A/S
Markedsansvarlig - Sikkerhedsbelysning

Solar Danmark A/S, Aarhus, Brøndby, Vejen eller Svenstrup

Har du en viden om og erfaring inden for Sikkerhedsbelysning, eller er du skarp til at tilegne dig ny, kompleks viden? Og kunne du tænke dig at brillere i en nyoprettet stilling? Så læs videre her.

Som markedsansvarlig er det dig, der har ansvaret for afsætningen og indtjeningen inden for området Sikkerhedsbelysning. Du har ansvaret for profitabel vækst gennem den rette bredde og dybde i produktsortimentet. Det dig, der er driveren på det nye sortiment, og det er dig, der skal promote det til salgsorganisationen. Et af dine mål er at fastholde og ikke mindst udbygge Solars position som den attraktive samarbejdspartner for både kunder og leverandører.

Solar Danmark A/S
Energinet
Specialist inden for højspændingskomponenter og systemer

Energinet, Fredericia

Energinet Eltransmission arbejder med at udvikle Danmarks fremtidige eltransmissionsnet, der som led i den grønne omstilling står over for milliardinvesteringer de kommende mange år. Derfor er det vigtigt, at vi sikrer, at vores anlæg bliver driftet og udviklet optimalt – og her får du en særlig rolle. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Du bliver en del af afdelingen Asset Optimering, som er en del af et større asset-område i Energinet. Vi arbejder med 3 pejlemærker:

 • At fastholde og udvikle fagligheden omkring vores anlæg gennem personlige kompetencer og faglighed samt via fagmiljøer med tværgående deltagelse i Eltransmission.
 • Data og digitalisering på anlæg og andre systemer er en væsentlig støtte til fagligheden og skal lette vores processer, skabe overblik og sikre vores faglige beslutninger.
Energinet
Kaeser Kompressorer A/S
Servicetekniker – trykluftkompressorer m.m.

Kaeser Kompressorer A/S

Flere og flere kunder vælger KAESER Kompressorer A/S som deres trykluftleverandør, og derfor har vi brug for en servicetekniker til Midtjylland/Sønderjylland.

Det er en fordel, hvis du allerede arbejder som servicetekniker inden for trykluft eller beslægtede brancher, men det er ingen betingelse. Har du en teknisk eller mekanisk baggrund som f.eks. automekaniker, elektromekaniker, flymekaniker eller lignende og mod på at lære at servicere og reparere trykluftkompressorer, er vi indstillet på at give dig den nødvendige oplæring/uddannelse.

Med 50 datterselskaber og 35 samarbejdspartnere er den internationale KAESER-gruppe repræsenteret i alle de vigtigste industrilande i verden.

Kaeser Kompressorer A/S
N1 A/SEl-specialist – drift og vedligeholdelse af luftledninger – 60 kV

N1 A/S, Esbjerg eller Støvring

Vil du arbejde som el-specialist? Har du kendskab til drift og vedligeholdelse af 60 kV luftledningsanlæg? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt team i Danmarks andenstørste elforsyningsselskab? Så har vi måske jobbet til dig.

Du får et spændende og alsidigt job, hvor du får en stor berøringsflade både internt og eksternt. En af dine primære opgaver er planlægning af nødvendige tiltag med baggrund i tilstandsvurderinger, samt planlægning, overdragelse og opfølgning på VH-opgaver i samarbejde med vores Asset Management-afdeling.

Driftscenteret, der har 24/7/365 bemanding, har også brug for dine specialistkompetencer ved større og specielle fejl. Du bistår desuden med din viden og faglig sparring med el-teknikerne. Du får en yderst vigtig rolle i at fastholde og styrke relationerne med leverandører og entreprenører.

N1 A/S
N1 A/SEl-specialist – drift og vedligeholdelse af 60 kV stationer

N1 A/S, Esbjerg

Vil du arbejde som el-specialist? Har du kendskab til drift og vedligeholdelse af 60 kV stationsanlæg? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt team i Danmarks andenstørste elforsyningsselskab? Så har vi måske jobbet til dig.

Du får et spændende og alsidigt job, hvor du får en stor berøringsflade både internt og eksternt. En af dine primære opgaver er planlægning af nødvendige tiltag med baggrund i tilstandsvurderinger, samt planlægning, overdragelse og opfølgning på VH-opgaver i samarbejde med vores Asset Management-afdeling.

Driftscenteret, der har 24/7/365 bemanding, har også brug for dine specialistkompetencer ved større og specielle fejl. Du bistår desuden med din viden og faglig sparring med el-teknikerne. Du får en yderst vigtig rolle i at fastholde og styrke relationerne med leverandører og entreprenører.

N1 A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Lead Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

Siemens Gamesa

As Lead Engineer (Technical Project Manager) for secondary structure you will be the leading person from System Integration that connects all involved internal stakeholders throughout the entire project implementation, from early sales phase to commissioning. You will entirely be the responsible person for a successful implementation of all our secondary structure deliverables towards the execution project.

Your main task will be:

 • Participation in customer meetings, providing technical knowledge towards technical sales.
 • Providing technical support towards suppliers during manufacturing (First Article Inspection (FAI), Pre-assembly, Installation and commissioning.
 • Creating resource and project detailed planning in form of man hour budgets and project timelines.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
OMME LIFT A/SRobotsvejser

OMME LIFT A/S, Sdr. Omme

OMME LIFT A/S søger en erfaren medarbejder til vore robotautomatiserede svejseceller.

Sammen med dygtige kollegaer skal der hele tiden være fokus på fortsat at optimere på at få de rette emner i robotterne.

Jobprofil:

 • Hæfte, opspænde, indkøre, nedtagning og til tider eftersvejsning af emnerne, som produceres i cellerne i dag.
 • Indkøring/programmering af fremtidige emner på robotter
 • Deltage aktivt i at se nye og hurtigere metoder ved eksisterende processer og fremtidige emner.
Frontmatec
Robot programmer – R&D

Frontmatec, Kolding og Tandslet

Are you motivated by providing customers with the latest robotics and automation systems?

Reporting to the Head of R&D in Kolding and working closely with our Project Managers your primary tasks will be developing software and applications for innovative robot solutions. This foregoes in an informal environment, where you can expect support from your experienced and specialist colleagues.

Your fields of responsibility include:

 • Develop software solutions for robotic systems
 • Service and troubleshooting of robot software
 • Program analysis and process optimisation
Frontmatec
Bramidan
Service Support Manager

Bramidan, Bramming

Har du stærke kompetencer inden for el og hydraulik, og brænder du efter at bruge dem i en support­funktion, hvor du hjælper andre med at lykkes? Er dit blik skarpt for digitalisering og formidling af teknisk information, og vil du være med til at udvikle vores digitale services?

Til Serviceafdelingen i Bramming søger vi en teknisk og detaljeorienteret Service Support Manager, som skal drive og udføre supportfunktionen til forhandlere og egne selskaber nationalt såvel internatio­nalt.

Dine primære opgaver vil være:

 • Drift af supportafdelingen til egne selskaber og globale forhandlere
 • Hotline for teknikere nationalt og internationalt
 • Opstart og træning af nye forhandlere worldwide
Bramidan
ISC Rådgivende Ingeniører A/SCommissioning Engineer

ISC Rådgivende Ingeniører A/S, Esbjerg

Vi søger en engageret maskinmester eller lignende til vores Mechanical Completion & Commissioning afdeling i Esbjerg for onshore-udarbejdelse af completion management, koordinering af konstruktionstests, idriftsætningsprocedurer samt control of work-koordinering for elektriske og mekaniske installationer i olie- og gasbranchen.

Efter en oplæringsperiode i blandt andet systemdatabaser, procedurer, QC mv. vil du komme til at håndtere projekter indeholdende installation og idriftsætning af brown- & green-field-projekter på tværs af discipliner.

Følgende vil udgøre en stor del af din hverdag:

 • Onshore-projektering af offshore-installationer og idriftsætninger.
 • Bindeled imellem ingeniørdiscipliner.
 • Udarbejde en strategisk plan for idriftsætning af anlæg i samarbejde med kunden.
Ørsted Offshore
Electrical Engineering Manager for our offshore substation for offshore wind farms

Ørsted Offshore, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Would you like to take up the technical challenges related to offshore substation design and construction of offshore wind farms?

Ørsted

Join us and become Electrical Engineering Manager in Substation Electrical & Commissioning Management, which is responsible for the electrical design, installations and commissioning management of electrical installations.

We offer a unique opportunity to be part of a truly dedicated team that gets to design and construct offshore substations for wind farms that deliver green energy to many countries all over the world.

Ørsted Offshore