18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Enprom Sp. z o. o.El-ingeniør

Enprom Sp. z o. o.

ENPROM Sp. z o. o. er en dynamisk virksomhed, der garanterer den højeste kvalitet af tjenester i kraftindustrien på det polske og udenlandske marked.

På grund af den dynamiske udvikling af virksomheden på det danske marked søger vi kandidater til stillingen: El-ingeniør. Arbejdssted: Hele Danmark.

Jobbeskrivelse:

 • Deltagelse i ledelse og implementering i HV- og LV-kraftindustrien
 • Deltagelse i udviklingen af arbejdsplaner og budgetter til byggeprojekter
 • Deltagelse i organisering og tilsyn af arbejde i forhold til det tekniske design, gældende regler, antaget tidsplan, teknologiske retningslinjer, instruktioner og teknisk viden
PRO-CONSULT
Elektronikfagtekniker/elektronikmekaniker til vores Viby Sjælland-afdeling

PRO-CONSULT

Er du dén store ”elektronik-nørd” som drømmer om at bliver superhelt? Måske endda med en uddannelse som elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker eller lignende? Så er det dig vi står og mangler!

PRO-CONSULT

Med ”nørd” mener vi, at du helt fra du kunne kravle, har haft kløe i fingerspidserne, når du mødte noget teknisk. Du har set alt som en ”blackbox”, som bare måtte åbnes, for at finde ud af, hvad der fik “dimsen” til at fungere.

Du har i dag en uslukkelig appetit på at finde ”løsningen”, og elsker at stå overfor udfordringer, hvor alle andre opgiver. Om det er af mekanisk eller elektronisk karakter, så er det vigtigste blot, at du både har hænder og hoved skruet rigtigt på.

Jobbet vil bestå af mange forskellige udfordringer, der løses sammen med de øvrige kollegaer. Her vil du typisk reparere servo-controllere, touchskærme, industri-computere og meget andet udstyr som bruges i industrien.

PRO-CONSULT
DAN Palletiser A/S
Erfaren PCSchematic-konstruktør

DAN Palletiser A/S, Vemmelev

Vil du være en del af landets førende virksomheder inden for udvikling og salg af palleteringsløsninger? Så er du måske vores nye el-konstruktør. I DAN Palletiser oplever vi en stigende vækst og efterspørgsel, og derfor søger vi en ny kollega til vores el-konstruktionsteam.

Dine primære opgaver vil være konstruktion af el-diagrammer og styresystemer. Du kommer til at arbejde med projekter, der spænder fra enkle palleteringsopgaver til komplekse anlæg med flere PLC-systemer. Alt sammen med det formål at udvikle de mest optimale produktionsløsninger til vores kunder.

Opgaver og ansvarsområder

 • Sparring og vidensdeling med projektteamet angående specifikation i udviklingsfasen
 • El-konstruktionstegninger i PCSchematic
 • Valg og indkøb af komponenter
DAN Palletiser A/S
Grundfos A/S
Digital Service Sales Specialist

Grundfos A/S, Odense

Looking for a position where your effort and experience contribute to climate change with smart & digital energy saving solutions? With your insight into digital solutions such as IoT, big data, cloud, AI & automation you contribute to the execution of an ambitious sales strategy. Join one of the most powerful brands within the pump industry.

Grundfos Leaning on many years as market leader Grundfos now leaps into the future with even stronger energy saving solutions, and an ambitious sales strategy building on digital offerings.

You will cover the Nordic area with a travel activity of approximately 50%. You may be located anywhere within the sales region.

You will be responsible for the digital offerings in a joint team effort with your sales colleagues. You will be involved in digital service offerings for new customers as well as upgrades and add-ons for existing customers.

Grundfos A/S
Danmarks Tekniske UniversitetSenior Development Engineer for data acquisition and sensor development

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

We are looking for an experienced measurement engineer who is capable of taking responsibility for the development of new measurement technologies and the operation of advanced measurement campaigns.

The constantly increasing size of wind turbines presents new and exciting challenges both in understanding the wind itself and how the ever more flexible turbines react in this complicated environment. There is therefore a constant requirement for new methods of sensing the incoming wind and for new sensors necessary to keep the turbines performing optimally and safely.

We are looking for an experienced measurement engineer who can make significant contributions to these important challenges. The successful applicant will join a diverse team of highly talented technicians and engineers working on a broad range of project types.

Roche Diagnostics A/STechnical Application Specialist

Roche Diagnostics A/S

Er du vores nye Technical Application Specialist med flair for stor kundetilfredshed? så læs videre.

Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team bestående af 13 serviceteknikere, 3 applikationsspecialister samt en del af teamet fra vores kundesupport.

Vi tilbyder en varieret hverdag med et spændende og udfordrende job med en blanding af online- og onsite-support i form af troubleshooting, reparationer og installationer på vores mange instrumenter på laboratorier i hele Danmark.

Opgaverne:

 • udførelse af alle opgaver i forbindelse med installation, forebyggende vedligehold samt akutbesøg på vores instrumenter i Danmark
 • sikre at kundehenvendelser håndteres professionelt og rettidigt
 • tæt samarbejde med bl.a. applikationsspecialister, IT-specialister og Customer Experience Partners
Roche Diagnostics A/S
Dansk Digital Center A/SAntenne- og parabolmontør med teknisk indsigt

Dansk Digital Center A/S

Er du teknisk anlagt, kan du montere antenner og paraboler? Vil du være med til at levere de helt rigtige tv-løsninger? Og har du lyst til et sjovt arbejde, hvor du hjælper andre mennesker, får solid opbakning og kan tage din fritidsinteresse med på job?

Som montør kører du typisk ud hjemmefra og dækker hele Sjælland. Herfra kører du ud til vores mange forskellige kunder, som du hjælper med bl.a. montering af antenne, paraboler og AV-udstyr, fællesantenneanlæg og fiberinstallationer.

Kontoret kommer du forbi, når din bil skal fyldes op med varer, og når I arbejder i teams. Ellers er dine opgaver kundespecifikke, og der er sjældent to dage, der er ens. Her får du chancen for at møde nye mennesker, og du får en masse spændende opgaver, som du løser og lærer af. Jo mere du kan, jo mere ansvar får du.

LS Control A/SUdviklingsingeniør

LS Control A/S, Herlufmagle

Har du lyst til at præge fremtidens elektronik og skabe energirigtige løsninger? Har du lyst til at arbejde under mottoet, ’Elektronik – Udvikling – Produktion -Teknologi til fremtiden’, så er du måske vores nye kollega.

Vi er en sund veletableret vækstvirksomhed på Sydsjælland, der gennem mere end 50 år har leveret elektronik til kvalitetsbevidste virksomheder. Vi har fabrikantkunder i hele Europa, som vi hver dag arbejder sammen med, for at skabe nye, relevante og fremtidssikre løsninger til deres produkter.

Hos os får du:

 • Et job fuld af udfordringer og kollegial sparring og med begrænset rejseaktivitet.
 • En arbejdsplads med 40 gode kolleger og en meget uformel omgangstone.
DAN Palletiser A/S
Erfaren PLC-programmør

DAN Palletiser A/S, Vemmelev

Vil du være en del af landets førende virksomhed inden for udvikling og salg af palleteringsløsninger? DAN Palletiser vækster, og vi har mange spændende og udfordrende projekter i pipeline. Derfor søger vi en erfaren PLC-programmør til en unik og udfordrende jobmulighed, hvor du kommer til at arbejde med nogle af branchens mest innovative løsninger.

Du kommer til at arbejde med projekter, der spænder fra enkle palleteringsopgaver til komplekse anlæg med flere PLC-systemer. Alt sammen med det formål at udvikle de mest optimale produktionsløsninger til vores kunder. Du arbejder tværfagligt i dit projektteam, der består af programmører, konstruktører, projektmontører og din projektleder.

Opgaver og ansvarsområder

 • Deltagelse i hele projektforløbet fra udvikling til indkøring hos kunden
 • Sparring og vidensdeling med projektteamet angående specifikation i udviklingsfasen
DAN Palletiser A/S
Jobindex A/S
Ekstern salgsingeniør til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter – Sjælland

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt via kundebesøg, over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

Som vores nye kollega får du ansvar for at rådgive og sælge til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, AS-i-løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra eller ud fra vores kontor i Brøndby, når du ikke er ude hos kunderne. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og pensionsordning, 6 ugers ferie og der er tilknyttet firmabil på hvide plader til stillingen.

Jobindex A/S
X LightTeknisk assistent med solide faglige kompetencer inden for el-teknik og belysning

X Light, Solrød Strand

X Light I/S er en virksomhed, der henvender sig til installatører, rådgivende ingeniører, hoved- og totalentreprenører samt arkitekter, der arbejder professionelt med lys. Vi har et bredt standardsortiment af armaturer, der dækker ethvert behov inden for offentligt og privat erhvervsbyggeri.

Vi leder efter en ny kollega, som kan supportere vores kunder i vores trådløse koncept: X Connect.

Dine opgaver vil indbefatte følgende:

 • Supportere kollegaer i valg af komponenter til nye produkter og specielle løsninger.
 • Bidrage til kvalitetskontrolprocessen og videreudvikling af vores trådløse koncept.
 • Behandling af reklamationssager fra start til slut.
 • Organisere og systematisere arkivering af tegninger og datablade af vores produkter.
Hartmanns A/SIngeniør til softwareudvikling og PLC programmering

Hartmanns A/S søger for AquaGreen i Roskilde

Du har en solid forståelse for modulering af komplekse tidskritiske systemer og kan implementere disse i struktureret PLC software.

Vi forventer du er i stand til at strukturere og drive projekterne selv og brænder for at udvikle. Du vil blive en del af et professionelt miljø med specialister indenfor automatisering, maskin- og procesteknik.

AquaGreen er en teknologiudviklingsvirksomhed der udvikler, designer og sælger løsninger til tørring og pyrolysering af biomasse. AquaGreen har siden 2014 udviklet en ny banebrydende teknologi, hvor biomasserne up-cycles til et gødnings- og jordforbedringsprodukt kaldet biochar, eller aktivt kul, der bruges som et filtermateriale.

Alpha-Elektronik A/S
Medarbejder til SMD-elektronikmontage

Alpha-Elektronik A/S, Næstved

Har du erfaring som maskinoperatør, og brænder du for spændende og udfordrende opgaver i en dynamisk virksomhed med gode og velfungerende kolleger, så har vi jobbet til dig.

Vi udvider åbningstiden i vores SMD-afdeling, og vi søger derfor operatører til alle tider af døgnet. Har du erfaring som maskinoperatør, og kan du lide at arbejde med stor præcision og små komponenter, så kunne det være dig, vi står og mangler.

Arbejdsopgaver:

 • Forberedelse af produktioner – opsætning på feedere til bestykningsmaskiner
 • Drift af maskiner (screenprinter, bestykningsmaskiner, ovn)
 • Løbende kontroller af det producerede med brug af mikroskop
Alpha-Elektronik A/S
Hardware projektinstallatør og højspændingsingeniør
Hos DI-Teknik er vi i konstant udvikling i tråd med at vores marked udvider sig.
DI-Teknik, Køge
DI-Teknik
Indrykket: 
Electrical Workshop Manager
Do you want to shape the future?
FLC Tunnel Group North I/S, Rødby
Jobcenter
Indrykket: 
Automationsingeniører - Kalundborg
Vi søger kompetente automations-ingeniører med erfaring indenfor Siemens TIA/S7 PLC programmering til vores automationsteam i Kalundborg.
AFRY, Kalundborg
Jobcenter
Indrykket: 
Oluf Jørgensen A/S Roskilde - Erfaren El-ingeniør med +5 års erfaring til tegnestuen i Roskilde
Har du bred erfaring og en række større, forskelligartede projekter på dit CV som El-ingeniør?
Oluf Jørgensen A/S, Roskilde
Oluf Jørgensen A/S
Indrykket: