41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 41 resultater.
SVM Automatik A/S
Softwaredesigner til programmering af cutting-edge automationsløsninger

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Vil du med i front for den teknologiske udvikling indenfor automation? Vil du udvikle software til unikke specialmaskiner og sætte retning for højteknologiske montage-, proces- og pakkeløsninger til verdens største farmaproducenter?

Som en af SVM's to nye Softwaredesignere vil du blive en del af et team på 23 Software Leads og designere. Sammen med et lille projektteam af kolleger og under teknisk ledelse af en Software Lead Designer er din opgave at udvikle, programmere, teste og levere software til en kundetilpasset maskine ud fra en funktions-/designspecifikation og et overordnet automationsdesign.

Mere specifikt vil du:

 • Analysere projektspecifikationer og planlægge egne leverancer ved brug af SVM's værktøjer
 • Give input til den tekniske løsning inden for PLC, HMI, servo og robotprogrammering
 • Deltage i installation, IO-test, module function-test, FAT og SAT af maskinen
SVM Automatik A/S
Pronor Industriteknik asServicetekniker – Aarhus

Pronor Industriteknik as, Brabrand

Servicetekniker indenfor elektromekaniske opgaver til PRONORs afdeling i Aarhus.

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret servicetekniker til fastansættelse i vores Aarhus-afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear og pumper. Du får reference til afdelingens serviceleder.

Du er elektromekaniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende og:

 • erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg
 • erfaring med reparation af elmotorer, gear og pumper
 • er selvstændig og løsningsorienteret
BilkaTekniker til daglig drift af varehuset - Herning

Bilka

Har du lyst til selv at planlægge din hverdag i et job med en høj grad af selvstændighed? Trives du i en central rolle, hvor dine opgaver er afvekslende og stiller krav til din brede håndværksmæssige kunnen?

I jobbet som tekniker i Bilka vil du få en udfordrende hverdag, hvor du vil blive mødt af mange forskellige opgaver af teknisk karakter inden for flere forskellige håndværksmæssige fagområder.

Dine primære opgaver og ansvarsområder:

 • Drift og vedligeholdelse af tekniske installationer inden for områderne: el, vand, varme, kloak, køl og ventilation.
 • Reparation/vedligeholdelse af produktionsmaskiner indenfor storkøkkener, bager- og slagterproduktion, samt øvrigt teknisk udstyr i varehuset.
Advansor A/S
El-tekniker

Advansor A/S, Brabrand

Er du på jagt efter et spændende job i en ambitiøs vækstvirksomhed med masser af dedikerede kolleger? Advansor søger lige nu en dygtig el-tekniker til test af færdige anlæg til vores nye hovedkvarter i Brabrand. Du får ansvar fra første dag og en chance for at præge din arbejdsplads samt et interessant arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi søger en ny kollega med relevant teknikbaggrund, eksempelvis maskinmester, elektriker eller lignende. Du vil primært komme til at arbejde med sluttest, bestående af styringsopsætning, I/O- og funktionstest af de færdige køleanlæg.

Advansor leverer kundetilpassede løsninger til kunder i hele verden, og arbejder med styringer fra Danfoss, Carel, RDM, Wurm og Eckelmann. Du vil blive medansvarlig for en eller flere af disse platforme. Du vil få til opgave at udarbejde og vedligeholde dokumentation for kvalitetssikring såsom procedurevejledninger for programmering, opsætning og test.

Advansor A/S
SVM Automatik A/S
El-tekniker til konstruktion af automationsløsninger

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Vil du have ansvaret for el-konstruktion af højteknologiske automationsløsninger til verdens førende farmavirksomheder? Er det passion for teknikken der driver dig og vil du arbejde på tværs af fagligheder i et innovativt hus, som hver dag presser grænserne for det fysisk mulige? Nu har du chancen.

Du vil som vores nye Hardware Lead Designer få selvstændigt projektansvar for den elektriske del af maskindesign, opbygning, dokumentation og indkøring. Da vi arbejder projektbaseret for at sikre den optimale løsning for den enkelte kunde, vil du skulle arbejde tæt sammen med dine 6 kolleger i hardware-teamet samt med vores projektledere, mekanikingeniører, softwaredesignere og montagefolk.

Nærmere bestemt vil du:

 • Udvikle hardware design og designspecifikationer herunder elektriske tegninger, sikkerhedsinstruktioner/-rapporter og CE-opmærkning.
 • Planlægge indkøb på elektrisk hardware
SVM Automatik A/S
Verdo A/S
Automationschef til virksomhed i stærk udvikling

Verdo A/S, Randers eller Storvorde

Vil du være med til at løfte Verdo Energy Systems A/S produktportefølje til at være unik for branchen, samtidig med at vi skaber stærke konkurrencedygtige løsninger?

Verdo Energy Systems A/S søger en chef til en nyoprettet afdeling, der vil stå med ansvaret for automatik globalt i virksomheden. Du skal skabe retning, metodik og ensartethed for området automation, som dækker SRO, SCADA, procesforståelse og en generel digitalisering af vores produkter m.m. Verdo A/S

Hos Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø. Vi fokuserer på trivsel, og at vi alle vokser sammen med Verdo – og så er vi ambitiøse og forretningsorienterede.

Verdo A/S
Hansen Toft A/SProjektleder til produktudvikling

Hansen Toft A/S søger for ExamVision ApS i Samsø

Internationalt highend brand søger R&D projektleder til vigtig rolle i virksomhedens udviklingsarbejde!

ExamVision er globalt blandt de større producenter af avancerede lupbriller til læger og tandlæger, og deres briller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Virksomheden oplever høje tocifrede vækstrater i disse år og realiserede i 2019 en omsætning på et højt tocifret millionbeløb.

Tempoet i virksomhedens produktudvikling øges i disse år, og kompleksiteten i projekterne stiger også i takt med, at virksomheden vokser. Du tilbydes en nyoprettet stilling med fokus på effektiv eksekvering af projekter fra A til Z, så virksomheden også de kommende år har nogle af markedets stærkeste produkter!

Du refererer til udviklingschefen (der også er CEO og stifter) og får ansvaret for alle projekter inden for produktudvikling, og for at lanceringsdatoer for nye modeller overholdes.

Hansen Toft A/S
SKOV A/SPower Engineer (BSc/MSc) for development of air exhaust systems

SKOV A/S, Roslev

SKOV is investing in air exhaust technology and focus further on motor and EC-drive design, and SKOV therefore seeks a power engineer (BSc/MSc) with knowhow and experience within this field.

You will be part of our dedicated “SKOV Fan Factory Team” with focus on the power related areas, which includes cooperation with Product Management, internal specialists, procurement and customer support.

Your work will be a mix of:

 • new concepts – higher performance - lower energy consumption – lower product cost
 • close cooperation with our partners, sub-suppliers, external specialists and knowledge institutions
 • product specifications – electrical and mechanical
IPES A/SCivilingeniør med speciale i mekanik, produktion eller lignende søges

IPES A/S, Aarhus eller Hørsholm

Har du projekterfaring fra presale til implementering? Brænder du for at omsætte og formidle ny teknisk viden?

Kan du sætte dig ind i og formidle fordelene ved porteføljen af PLM, udviklings- og beregningssoftware fra Dassault Systèmes til danske industrivirksomheder? Har du lyst til at være på forkant med nye produkter og processer?

IPES A/S er et mindre firma, som sælger software og relaterede konsulentydelser til primært danske industrivirksomheder.

Din arbejdsopgaver vil være alsidige og bl.a. omfatte:

 • At forstå – og kunne formidle de forretningsmæssige fordele ved at anvende en ny løsning til produktudvikling og samarbejde.
 • I samarbejde med sælgere at gennemføre evaluerings- og implementerings-projekter med løsninger fra Dassault Systèmes hos nuværende og nye kunder.

Stillingsannoncen findes her

Atkins Danmark A/S
Stærkstrømsingeniører til forsyningsprojekter

Atkins Danmark A/S, Aarhus og København

Er du stærkstrømsingeniør med stærke kompetencer og netværk indenfor forsyningsrådet og har du lyst til at arbejde med komplicerede infrastrukturprojekter sammen med andre dygtige specialister? Så læs videre her.

I Power får du et spændende og fagligt udfordrende job i et uformelt, dynamisk og internationalt arbejdsmiljø med en flad ledelsesstruktur. Du kommer til at samarbejde med kompetente og dybt engagerede kolleger, og dine arbejdsopgaver vil være meget varierede. Opgaverne kan bl.a. omfatte skitse- og detailprojektering, forundersøgelser, fagtekniske bidrag, udbudsmateriale, bygherrerådgivning, tilbudsgivning og tilbudsprojektering i totalentrepriseregi samt tilsyn under udførelsen.

Atkins Danmark A/S
SAM InternationalSalgsingeniør Nordjylland

SAM International søger for SMC Danmark A/S i Horsens

Vil du være en del af en solid vækstvirksomhed, som tilbyder et af de bredeste produktprogrammer indenfor automationsbranchen? Og brænder du for at være ude ved kunderne og sikre de bedste tekniske løsninger, hvor du kan overlade de administrative opgaver til backoffice? Så er du måske lige netop den vi søger til jobbet som salgsingeniør hos SMC Danmark.

Som SMCs nye salgsingeniør bliver du ansvarlig for salget til både eksisterende og nye kunder i distrikt Nordjylland, hvor du vil skulle bruge din stærke tekniske viden til at vejlede kunderne til de rette tekniske løsninger.

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

Humain ApS
Servicechef

Humain ApS søger for EL:CON A/S i Viborg

Motiveres du af at drifte, optimere og udvikle en større afdeling?

Med reference til regionsdirektøren får du ansvar for afdelingen i Viborg. Som servicechef skaber du vækst i økonomi, rentabilitet samt indfrier afdelingens KPI’er. Du står i spidsen for en stærk afdeling med flere serviceledere og et kompetent team på ca. 25 medarbejdere.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver at:

 • Løbende planlægge og koordinere opgaver samt ressourcer med dit team
 • Gå forrest og understøtte servicelederne i deres lederrolle
 • Gennemføre tilbudsberegning/kalkulation af fastprissager
Vestas Wind Systems A/S
Lead Engineer Integrator

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Would it motivate you to have a direct impact on how well turbines perform? Do you want to make sure that Vestas is a frontrunner within software releases?

We are looking for a new Lead Engineer to Release Management. Join us and support us to solve one of the most important global issues of our time – ensuring a more sustainable future.

As Integrator in Release Management, your main responsibility will include:

 • Merge software from developers into our master stream and ensure we have a stable software stream for turbine releases
 • Close collaboration with the software developers in DK, Porto and Chennai
 • Monitor the software building system, and investigate when builds are failing
Vestas Wind Systems A/S
Bang & Olufsen A/S
Postdoc, Music Signal Processing

Bang & Olufsen A/S, Struer

Join us to develop algorithms for our Interactive Sound Zones for Better Living (ISOBEL) project. Spend the next 24 months exploring your field of expertise putting theory into action while becoming part of a social team.

Our goal is to enable control of reproduced sound in domestic and health care environments. More specifically, our approach is to reproduce specific audio content (e.g. music) in particular spatial regions of a room, referred to as sound zones.

As part of the Acoustics & Research Team, you will join our open office space in Struer starting September 2020 or as soon as possible thereafter. Here you will design and develop real-time control algorithms as well as test and implement them. Doing so, you will work independently as the expert within your field while at the same time staying in close contact with and sharing your research with the rest of the team.

Kamstrup A/SCommercial Product Manager with Focus on IT

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du være med til at drive fremtidens intelligente måleløsninger til el-sektoren? Er du forretningsorienteret og har en god forståelse for digitalisering? Trives du bedst i en kundeorienteret og udadvendt rolle?

I jobbet som Product Manager skal du fungere som bindeled mellem udvikling og markedet. Det kræver indsigt i vores kunder og forståelse for deres virkelighed og behov. Med denne viden skal du arbejde imod værdibaseret udvikling og sikre løsninger i Kamstrups markeder.

Mere specifikt vil dine primære ansvarsområder vil være at:

 • Styrke og videreudvikle eksisterende produkter – portfolio management
 • Arbejde strategisk imod vores primære markeder
 • Drive projekter og initiativer til at forbedre værdi for kunden i Kamstrups løsninger
SVM Automatik A/S og InnoScan A/S
Project Managers - Project Execution and Optimization

SVM Automatik A/S og InnoScan A/S, Silkeborg & Brabrand

The job of our 12 Project Managers is to deliver high-end systems. You are involved from the contract signature through the development and assembly over tests to installation and final deployment of the machine on-site with the client.

Throughout the project, you have full responsibility for the budget and the performance of the allocated resources according to the company’s project stage gate model. You make sure that the agreed requirements are documented and tested before FAT and SAT. As Project Manager, you will be working with both Innoscan and SVM Automatik product lines. Therefore, you will work across our locations in Silkeborg and Brabrand depending on the location of your project.

SVM Automatik A/S og InnoScan A/S
Chromaviso A/SIT-ingeniør til implementering af sundhedsfremmende IoT-belysning

Chromaviso A/S, Aarhus

Chromaviso er højt specialiseret i sundhedsfremmende belysningsanlæg til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vi skaber fremtidens lysløsninger, som sikrer bedre behandling for patienter og et bedre arbejdsmiljø for personalet.

Du bliver virksomhedens ekspert i at udnytte vores styringsnetværk til at realisere de mest avancerede belysningsanlæg i Skandinavien. Du bliver en del af et teknisk team, der designer og implementerer de solgte systemer og din rolle bliver helt central, for den sikrer, at styringerne konfigureres og testes samt commissioning on-site ved vores danske og skandinaviske kunder.

Eksempler på jobopgaver:

 • Rådgivning om og konfiguration af styringer, netværk og betjeninger til salgsprojekter
 • Specifikation og konfiguration af integrationer til fx bygningsautomation og medicoteknisk udstyr
 • Test af solgte styringsnetværk
AFRYIKT/BIM-ansvarlig til projektering af elinstallationer i bygninger

AFRY, Herning eller Åbyhøj

Kunne du tænke dig en bærende rolle indenfor IKT-koordinering og BIM-udvikling på offentlige og private byggeprojekter i hele landet? Så er du muligvis vores nye IKT/BIM-ansvarlige, som vi søger til El-afdelingen i AFRY Byggeri.

Som IKT/BIM-ansvarlig får du det primære ansvar for udviklingen af IKT/BIM-arbejdet i EL-afdelingen samt formidle og facilitere digitale leverancer, processer og ydelser på projekterne. Mere konkret vil du være ansvarlig for:

 • Udvikle og implementere BIM-standarder, værktøjer og arbejdsprocedurer samt styrke afdelingen på området
 • Generel projektering samt modellering
 • Projektet gennemføres iht. projektets IKT-specifikationer, samt at disse er gjort gældende for alle projektets parter
Guldbrandsen & Lythje ApSAfdelingschef med kommercielt fokus til Integos automationsafdeling i Midtjylland

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Intego A/S

Brænder du for at drive og videreudvikle en sund og succesfuld afdeling, der arbejder med automation og kundeintegrerede IT-løsninger? Hvis du tilmed har stærke lederevner, kommercielt fokus og evnerne til at stå i spidsen for en proaktiv afdeling, så er det dig, vi leder efter.

Intego A/S søger en afdelingschef til automationsafdelingen i Midtjylland, som har kontorer i hhv. Aarhus og Kibæk. Afdelingens nuværende chef har fået en anden stilling internt, og vi søger derfor en profil, der kan fortsætte arbejdet med at drive og udvikle afdelingen, kunderne og medarbejdernes store potentiale. Som afdelingschef får du mulighed for at præge forretningen og bidrage til vores fortsatte positive udvikling og vækst.

KK Wind SolutionsLead Service Engineer with electrical knowledge

KK Wind Solutions, Ikast

Where do you see yourself in the future? Does working with global wind turbine projects as our technical lead come to mind?

Come join a leading partner in electromechanical systems and contribute to a greener world.

KK Wind Solutions

“You will work with some of the leading wind turbine manufacturers in the world. So, if you want a great deal of responsibility and want to help us enable a wind-powered future, this is the perfect job for you,” says your new manager Morten Tröster.

Interested? Read more here and see how you become our new