10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
PopulosAfdelingschef til el-entrepriseafdeling – Sydjylland

Populos søger for kunde

Har du en el-teknisk baggrund og lyst til at projektlede større projekter og entrepriser i en af landets mest succesfulde byggevirksomheder? Og vil du have ansvar for 6 medarbejdere samt bane vejen for en fremtid i en virksomhed med særdeles gode udviklingsmuligheder?

”Du bliver en del af ledergruppen hos en af Danmarks førende teknikentreprenører, så der er mulighed for at sætte et solidt aftryk på komplekse teknik- og anlægsentrepriser og virkelig vise sit værd i en performanceorienteret kultur,” fortæller Rikke Krogh, chief advisor hos Populos – et moderne rekrutterings- og konsulenthus.

Stillingen giver dig en solid mulighed for udvikling inden for teknikentreprenørsegmentet i en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af teknikentrepriser med vidt forskellig kompleksitet og omfang.

AMBIZZIONPLC-specialist til højprofilerede proceslinjer

AMBIZZION søger for Roll-O-Matic A/S i Vissenbjerg

Har du en el-teknisk baggrund og solidt kendskab til PLC-programmering? Er du kvalitetsorienteret og kan bidrage praktisk med sikringen af den systemmæssige dokumentation for såvel kunder som kolleger? Vil du – sammen med kompetente og engagerede kolleger – fuldende billedet af den perfektionisme, Roll-o-Matic konstant tilstræber i alle leverancer?

Med reference til virksomhedens Electrical Design Manager, vil du som del af udviklingsteamet, bidrage med dine stærke kompetencer til at udvikle, programmere og sikre den el-tekniske dokumentationen. Udviklingsteamet består af erfarne teknikere, samt el- og maskiningeniører.

Dine væsentligste opgaver

 • Udvikling, tilpasning og vedligehold af PLC-programmer med tilhørende Motion Control.
 • Etablering og opdatering af dokumentation og manualer til internt, såvel som eksternt brug.
 • Deltagelse ved interne Indkøringstests.
Teknologisk Institut
Robot- og automationskonsulent med god forretningsforståelse

Teknologisk Institut, Odense

Som konsulent vil dine primære arbejdsopgaver ligge inden for forretningsudvikling af kommercielle teknologiudviklingsprojekter sammen med primært danske industrivirksomheder. Derudover er Teknologisk Institut en central aktør i forsknings- og udviklingsprojekter (F&U) inden for robotteknologi både på den danske og den europæiske robotscene.

Teknologisk Institut

Gennem deltagelse og ledelse af disse projekter udvikler og demonstrerer vi nye koncepter samt implementerer dem i den danske industri i samarbejde med førende vidensinstitutioner og virksomheder.

Du indgår i et dynamisk center med et højt og bredt fagligt niveau. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Udvikle porteføljen af kommercielle opgaver og projekter primært sammen med danske industrivirksomheder.
 • Rådgive danske virksomheder om robot- og automationsteknologi.
Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Robotingeniør til fremtidens avancerede industrirobotter

Teknologisk Institut, Odense

Teknologisk Institut i Odense søger en anvendelsesorienteret og kreativ robotingeniør, der brænder for at gøre en forskel for dansk industri med nye idéer til banebrydende robotløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver ligger inden for udvikling af avancerede robotløsninger og hvor der ofte er krav om høj fleksibilitet. Fleksible robotter har netop nu deres helt store indtog i dansk industri, hvor tæt samarbejde mellem menneske og robot, kollaborative robotter, kompakte og modulære robotceller og avanceret software og sensorteknologi giver helt nye muligheder.

Teknologisk Institut

Dine primære opgaver vil indebære følgende:

 • Udvikle og implementere løsninger til morgendagens robotudfordringer
 • Bryde grænserne for hvilke anvendelsesmuligheder robotter kan have i dansk industri
 • Integrere moderne teknologier til styring og programmering af robotter og automationsanlæg
Teknologisk Institut
EL:CON A/S
CTS-teknikere til EL:CON Bygningsautomatik

EL:CON A/S, Hornslet, Odense, Glostrup eller Svenstrup

Vi søger lige nu CTS-teknikere til både Jylland, Fyn og Sjælland. Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte. Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Du har base i vores afdeling i enten Hornslet, Odense, Glostrup eller Aalborg (Svenstrup), hvorfra du kan komme til at løse opgaver for kunder i hele landet. Projekter rangerer fra mindre opgaver som implementering af lysstyring til de helt store projekter, hvor vi leverer totalløsninger i form af styring og regulering af lys, varme, ventilation, alarmer m.m.

EL:CON A/S
Evida
El-ingeniør/el-installatør

Evida, Middelfart

Har du din el-tekniske værktøjskasse i orden, og tænder du på at arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur? Så er du måske Evidas nye el-ingeniør/el-installatør.

Evida

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.

Vi søger lige nu en el-ingeniør eller en el-installatør til vores energiske team i Asset Management. Teamet er ansvarlig for den fysiske infrastruktur i gasnettet og det kan du blive en del af. Er du drevet af faglig udvikling, varierende arbejdsopgaver og at sætte dig eget præg på dit arbejde? Så er du måske den vi søger til en spændende arbejdsplads med beliggenhed i Middelfart.

Evida
Mobile Industrial Robots A/S
Quality Technician

Mobile Industrial Robots A/S, Odense

Are you passionate about technology, quality and processes and considered a ‘go to’ person?

Mobile Industrial Robots A/S

We are a fast-growing company, and development of products are of course happening at a high pace. This means that you will enter a highly dynamic role, where you will have to juggle between different quality tasks, administrative work and quality improvement projects.

Your key tasks will be to:

 • Perform incoming control – inspecting parts according to drawings and specifications
 • Handle ‘golden samples’
 • Handle tools used for incoming control
Mobile Industrial Robots A/S
Blue Ocean Robotics ApSRobot Technician for our Production Engineering team

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

We strive for a more sustainable future. That is why we create robots that help solve some of the world’s major challenges. Our robots support United Nations’ Sustainable Development Goals.

You are educated as Automation Mechanics/Industrial Technician or El-Technician and you have some years of experience working with building and optimization of SW controlled prototypes or end products containing actuation, mechatronic and electronics HW and wiring.

Your role in the team has been to perform the actual assembly and testing, but you have documented the work thoroughly and you have contributed to improvements in the layout, the robustness, the ease of assembly and testing and the ease of maintenance.

Ingeniører med stærk profil inden for robotteknologi og automation - genopslag
UCL oplever en øget aktivitet på vores automationsområde, og vi søger derfor en engageret underviser, der har lyst til at indgå i et team...
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense C
Jobcenter
Lab manager/academically trained administrative technician
A position as lab manager/academically trained administrative technician is available at the Department of Biochemistry and Molecular Biology,...
Syddansk Universitet, Odense M
Jobcenter