3 job ads

Your search

Filter your search

Category

3 job ads

Save
Banedanmark

Tekniske specialister til strømområdet ved jernbanen

Fredericia eller Ringsted

Watch video about Banedanmark as a workplace

Vil du være med til at optimere den danske jernbane og dele ud af din viden, så vi kan udvikle stærkstrømsområdet ved jernbanen?

Jernbanen sover aldrig og lige nu søger vi én assisterende teknisk systemansvarlig (ass. TSA) og én teknisk systemansvarligt (TSA), som med både faglighed og selvstændighed kan gå ind i arbejdet indenfor fagområdet stærkstrøm.

Du får en spændende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for bl.a. vores udbud af bygherreleverancer, og for at vores projekter inden for ny-anlæg/ændringer i stærkstrømssystemerne kan gennemføres.

Banedanmark
Save
Banedanmark

Tilsynsmedarbejder til Vedligehold og Kontrakter

Ringsted

Du vil blive en central del af vores team i Infrastruktur Spor – Vedligehold og Kontrakter, hvor du vil få ansvaret for tilsynsopgaver på jernbanen i Sjælland, Falster og Lolland. Vi er et nyt team under opbygning, og du får muligheden for at have indflydelse på udviklingen og bidrage til vores fælles mål.

Watch video about Banedanmark as a workplace

Dine primære opgaver

  • Tilsyn med vedligeholdelsesopgaver samt deltagelse i fornyelses- og forbedringsopgaver.
  • En kombination af administrative opgaver og fysisk tilsyn på jernbanen.
  • Udarbejdelse af rapporter, vidensdeling og møder med dit tilsynsteam.
Banedanmark
Save
Zealand Business College

Kunne du tænke dig at dele ud af din viden om robotter og PLC, så er det måske dig ZBC søger

Ringsted

Vi mangler en instruktør/underviser med kompetencer indenfor robotter og PLC-området, og som kunne tænke sig at være med til at instruere lærlinge og kursister, der er ved at uddanne sig inden for automatikområdet.

Du arbejder måske i dag indenfor et eller flere af de 2 områder og kunne tænke dig en anderledes arbejdsdag med mere fleksibilitet mellem arbejde og fritid.

Hvis du ikke allerede har det, sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV