43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 43 resultater.
OBH-Gruppen A/S
Er du energikonsulent 2 - flerfamiliehuse og erhverv?

OBH-Gruppen A/S

Så er det måske dig, vi søger til vores korps af dygtige energikonsulenter i Syddanmark og på Sjælland.

Vi søger dygtige energikonsulenter, som har interesse for udarbejdelse af energimærker på flerfamiliehuse og erhvervsbygninger. Du vil som konsulent hos os blive en del af et landsdækkende korps af konsulenter, som gennem uddannelse og erfaring/sparring, sikrer en høj kvalitet.

Med reference til teamlederen i region Syd, tilbyder vi en spændende, udviklende og selvstændig stilling hvor hver dag er forskellig og byder på nye ejendomsbesigtigelser. Din egen bopæl vil være udgangspunkt for din arbejdsdag og du vil indgå i et team af dygtige kolleger og mulighed for både social/fagligt samvær og sparring.

OBH-Gruppen A/S
Ørsted Wind Power – EPC
Engineering Manager

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Imagine a future where you play a key role in leading an enthusiastic and committed foundation design team working on our future offshore wind farm projects.

Join us in this role where you’ll lead a foundation design team and manage the design process, developing either new innovative solutions for our wind farms, new offshore wind projects, or improve our wind farms in operation.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Wind Power – EPC
Lidl Danmark K/SProjektleder til Facility Management

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vores Facility management-afdeling søger forstærkning. Vi har brug for en selvkørende projektleder med et stort drive og lyst til at gøre en forskel. Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du skal være omstillingsparat og trives i et højt aktivitetsniveau med varierende opgaver.

Som projektleder tilbydes du en spændende stilling i et team bestående af seks dygtige og engagerede kollegaer. Afdelingen er kendt for et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor, og ikke mindst et stærkt sammenhold.

En stor del af din arbejdstid vil gå med at håndtere de mangeartede opgaver inden for Facility Management, herunder bl.a. have ansvaret for drift og vedligehold af vores ejendomme. Her vil dit primære fokus være optimering, energiledelse, økonomisk overblik af ejendomsporteføljen og kommunikation med ejendomskontorerne, direktionen og kolleger.

Lidl Danmark K/S
SPANGENBERG & MADSEN
Brandrådgiver - København, Kolding, Aarhus

SPANGENBERG & MADSEN

Er du certificeret brandrådgiver, eller ønsker du at blive det? Og kunne du tænke dig at løse udfordrende brandopgaver sammen med nogle af branchens mest kompetente kollegaer? Så er jobbet hos en af landets bedste arbejdspladser lige noget for dig.

Du vil i jobbet rådgive om brandtekniske forhold på alsidige byggeprojekter herunder udarbejdelse af brandstrategirapporter, brandplaner, brandteknisk dokumentation og dimensionering. Du vil udarbejde drifts-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner.

Du tilbydes

 • et spændende fuldtidsjob hos en af landets bedste arbejdspladser (Great Place to Work)
 • løn efter kvalifikationer og flekstid
 • pensionsordning, sundhedsforsikring
Arkil A/S
Arkil søger formand til anlægsafdeling i Kolding

Arkil A/S

Vi mangler en god kollega, der sammen med vores andre medarbejdere vil udføre spændende anlægsarbejde. Vil du være vores nye formand, som kan lide et godt færdigt produkt og samtidig være helt ude, hvor produktionen foregår, så er det dig, vi leder efter.

u bliver en del af Arkil Kolding, der har projekter i hele Trekantområdet. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Du vil i samarbejde med dygtige entrepriseledere og gode folk på pladserne få ansvaret for at løse projekterne.

Hansen Toft A/S
Byggerådgiver - projektsalg

Hansen Toft A/S søger for PLANET-Huse A/S i Ribe

Kan du sælge fritidshuse/investeringsløsninger af høj kvalitet – Jylland/Fyn.

Med reference til og sammen med CEO bliver du frontløber på at etablere salget af nye og innovative fritidshusprojekter. Du skal være med til at etablere Planet Huse A/S i det attraktive segment/segmenter for kvalitets fritidshuse i Danmark, hvor der både bygges til eget brug og til udlejning.

Planet huse har allerede indkøbt og har option på unikke grunde, som vil være afsæt for salget. Disse er baseret på investering/udlejning/turisme. Herudover vil der være et tæt samarbejde med marketing omkring innovative salgsløsninger og arrangementer med gå-hjem-møder, investeringsmøder med Private banking-afdelinger og andre aktiviteter, der sikrer lead generering og en struktureret bearbejdning af din salgspipeline, som bliver afsæt for din salgssucces.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/S
Bygningskonstruktør - projektering af fritidshuse

Hansen Toft A/S søger for PLANET-Huse A/S i Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen. Du bliver en del af et team med ni projektledere og refererer direkte til den tekniske chef.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt. I Autocad
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
Hansen Toft A/S
OBH-Gruppen A/S
Er du bygningssagkyndig med HE-nummer?

OBH-Gruppen A/S

Så er det måske dig, vi søger til vores korps af dygtige bygningssagkyndige i Syddanmark.

Vi søger friske bygningssagkyndige, som har interesse for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Du vil som konsulent hos os blive uddannet internt i at udføre el-eftersyn således, vi kan tilbyde vores kunder en færdig løsning, hvor en konsulent har kompetencen til at udføre et komplet sæt rapporter.

Med reference til teamlederen i region Syd, tilbyder vi en spændende, udviklende og selvstændig stilling hvor hver dag er forskellig og byder på nye ejendomsbesigtigelser. Din egen bopæl vil være udgangspunkt for din arbejdsdag og du vil indgå i et team af dygtige kolleger og mulighed for både social/fagligt samvær og sparring.

OBH-Gruppen A/S
AQUA-TEKNIK A/S
Projektleder

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

AQUA-TEKNIK A/S søger en dygtig projektleder til at forestå vandbehandlingsprojekter – store som små – indland som udland.

Hovedansvar for projektering af udvalgte projekter. Ansvaret omfatter blandt andet planlægning, styring, kvalitetsdokumentation samt projektøkonomi.

AQUA-TEKNIK A/S
eurodan-huseProjektberegner/kalkulatør søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en projektberegner/kalkulatør til hovedkontoret i Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en relativ stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.

Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med kalkulationen af individuelle, fritliggende huse. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som projektberegner/kalkulatør får du en central rolle og du vil få en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Comentor A/SProjektsælger

Comentor A/S søger for Dalsgaard i Vejle

Solidt fokus på licitationer og udbud

Virksomheden har gennem en periode haft et stærkt ønske om at styrke den proaktive markedsbearbejdning, og herunder et endnu mere solidt fokus på udbud fra den offentlige sektor. Som projektsælger får du direkte reference til selskabets COO samt faglig salgssparring med CEO’en. Du bliver en del af en virksomhed med en god tone og et godt arbejdsmiljø, hvor man agerer med frihed under ansvar – og ikke mindst et sted hvor samarbejde har topprioritet.

Din primære opgave bliver opsøgende salg, som udgør ca. to tredjedele af tiden, og i relation hertil udarbejde og følge op på tilbud til nye som eksisterende kunder. Det bliver desuden dit ansvar at håndtere licitationer og udbud samt medvirke til at sikre de rette marketingtiltag med fokus på SoMe.

OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ombygning eller renovering af deres bolig.

Er du bygningskonstruktør og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til rådgivning i forbindelse med vores ”Bolig- og energirapport” - et helt nyt koncept udarbejdet i samarbejde med Danske Bank.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med rådgivning hos kunderne.

OBH-Gruppen A/S
Würth Danmark A/S
Key Account Management

Würth Danmark A/S

Kan du sørge for at Würth altid er med ved bordet i alle byggeprojektets faser?

Unik System Design A/S

Dit primære ansvar bliver at skabe en projektpipeline ved dine kunder, dette gøres via Würths CRM-system. Ud over projektpipeline er du ansvarlig for tilbudsgivning, etablering, udvikling og drift af projekter over 150 mio. DKK, hvor du, i samarbejde med salgsstyrken, sikrer at Würths stærke koncepter og løsninger bliver solgt ind i de enkelte faser i dine projekter. Du får desuden ansvaret for en række eksisterende og kommende key accounts, hvor du igennem relationsskabende dialog og værdiskabende løsninger styrker Würths position i kunders bevidsthed.

Vi tilbyder dig:

 • Et job i en resultatorienteret og professionel virksomhed i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring og favorabel kantineordning
Würth Danmark A/S
Kemp & Lauritzen A/SVVS-tekniker Kemp & Lauritzen, Esbjerg

Kemp & Lauritzen A/S

Til vores afdeling i Esbjerg søger vi en alsidig VVS-er, der har lyst til at servicere vores kunder i Sydjylland.

Som VVS-er i Esbjerg vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver for vores kunder.

Du har en baggrund som faglært VVS-er eller energimontør. Du har et bredt kendskab til VVS-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene, eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold.

Kemp & Lauritzen A/SSprinkler-servicetekniker

Kemp & Lauritzen A/S, Esbjerg og Kolding

Du vil som tekniker få mulighed udføre opgaver for vores erhvervskunder i hele det sydjyske område.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder med alle former for installation. Et af vores fokusområder er sprinkler-segmentet, og du vil derfor arbejde med både installation og service af sprinklerinstallationer, og kan bidrage med din erfaring i sprinklerfaget. Opgaverne kan således være mangeartede. Der kræves derfor et bredt kendskab til branchen, sammen med evnen til at kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for, at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

JORTON A/S
Region BRO, søger entrepriseleder til trafikopgaver i forbindelse med udbygning og renovering af infrastrukturen i Danmark

JORTON A/S

Vil du have indflydelse på udfordrende anlægsprojekter hvor du skal bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde under frie rammer med alsidige trafikopgaver i en virksomhed med et rigtigt godt ry i branchen?

I langt størstedelen af dagligdagen er du synlig på byggepladserne og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende opgaver, men vigtigst af alt DU BRÆNDER for opgaven.

Som entrepriseleder for trafikopgaver kan du forvente:

 • at deltage i strukturering af byggepladsen i dagligdagen
 • at deltage i afsætning og opsætning af diverse afspærringsopgaver
 • optegne afmærkningsplaner til brug for diverse godkendelser.
JORTON A/S
Energinet
Markedsudvikler med udviklingsfokus og flair for samarbejde

Energinet, Fredericia

Energinet

Elmarkedet bliver i de kommende år en af de vigtigste brikker i udviklingen mod et grønnere Danmark, hvor fleksibelt elforbrug er afgørende for at sikre en effektiv indpasning af de stigende mængder vedvarende energi – og dermed sikre en betalbar grøn omstilling.

Du bliver en del af afdelingen Økonomi og Regulering, der varetager Elsystemansvars opgaver i relation til økonomi, strategiopfølgning, økonomisk regulering, samfundsøkonomiske analyser og detailmarked.

Afdelingen består af elleve dygtige vidensmedarbejdere, og du kan se frem til et job med afvekslende opgaver og samarbejde med myndigheder, brancheorganisationer og eksterne aktører samt engagerede kolleger i afdelingen og andre af Energinets selskaber.

Energinet
Erfaren landinspektør til LIFA Areal & Rettigheder i Fredericia

LIFA A/S Landinspektører

People Company

Vil du være med til at levere helhedsløsninger til vores kunder og få ansvar for projekter fra start til slut i et tværfagligt samarbejde med dine kolleger? Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og udadvendt job, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på LIFA A/S’ fortsatte udvikling.

Jobbet

 • Du skal selvstændigt kunne rådgive og forhandle både frivillige aftaler samt statslige og kommunale ekspropriationer
 • Du skal være i stand til at identificere og delegere andre landinspektøropgaver til de respektive forretningsenheder i LIFA A/S og samtidig være ambassadør for den bedste helhedsløsning for kunden

Du bliver en del af en handlekraftig, solid virksomhed med nogle sunde værdier, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer over hele landet.

Esbjerg Kommune
Ny kollega til byggesagsbehandling

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at sætte Esbjerg Kommune på landkortet og sætte gode fysiske rammer for kommunens vækst og udvikling?

Esbjerg Kommune, Byggeri søger en ny kollega til byggesagsbehandling, som har styr på lovgivningen og har lyst til at være en aktiv del af vores arbejdsplads.

En kollega vil prøve kræfter med andre arbejdsopgaver i afdelingen og vi har nu en ledig stilling i Byggeri. Vi søger derfor en fagligt kompetent og god kollega til en fuldtidsstilling indenfor byggesagsbehandling.

Har du lyst til at arbejde med bl.a. byggesager og har du kendskab eller interesse for bl.a. bygningsreglementet og planloven, så er du måske den medarbejder, vi har brug for.

LOGSTOR A/S
Teknisk salgskoordinator

LOGSTOR A/S, Løgstør eller Fredericia

Store energiøer, Power-to-X og grøn biogas. Det bliver fremtiden med en ny Klimaaftale, hvor fjernvarmen er med til at binde det hele sammen og sikre en ny effektiv energisektor i fremtiden. Fjernvarmeselskaberne står potentielt over for en konverteringsbølge fra gas til grøn varme for rigtig mange husstande. Det er en grøn agenda, som LOGSTOR, som verdens førende leverandør af præisolerede rørsystemer, står midt i.

For at understøtte denne udvikling, søger vi til vores hovedkontor i Løgstør eller afdelingskontor i Fredericia, en teknisk kompetent salgskoordinator med erfaring inden for licitationer og udarbejdelse af tekniske tilbud, hvor den grønne omstilling er i højsædet.

Som teknisk salgskoordinator bliver du en del af et tværfagligt projektteam, der gennemgår offentlige udbud og EU-licitationer.

LOGSTOR A/S