177 job matcher din søgning 177 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HOFORTeamleder til plansektion inden for Regn- & Spildevand

HOFOR, København

Trives du med ledelse og udvikling, og kan du øge eksekveringen af vores spændende projekter inden for klimatilpasning og spildevandshåndtering?

I plansektionen forventer vi en øget opgaveportefølje de kommende år, og vi har derfor valgt at oprette et ekstra projektmodningsteam inden for regn- og spildevand.

Vi er en sektion på 34 medarbejdere, der arbejder målrettet med at udmønte vores otte ejerkommuners ambitiøse planer inden for spildevandsområdet, hvilket kræver gode strategiske planer og god projektmodning.

De primære arbejdsopgaver som teamleder bliver at:

 • Sikre et godt arbejdsklima og trivsel i team og sektion
 • Omsætte sektionens mål til handling
 • Skabe overblik over teamets mål og resultater samt visualisering af disse
Danmarks Tekniske UniversitetKonsulent til internationalt samarbejde under IEA EBC Annex 82 (bijob)

Danmarks Tekniske Universitet

DTU Compute søger en erfaren konsulent, der kan videreføre arbejdet fra IEA EBC Annex 67 og deltage i ledelsen af det internationale samarbejdsprojekt under IEA EBC Annex 82.

Annex 82 er et nyt internationalt samarbejde, der er en efterfølger til Annex 67 Energy Flexible Buildings, som sluttede i 2020. Annex 82 drejer sig om anvendelse af den indbyggede energifleksibilitet i bygninger til sikring af stabiliteten i energinet med stor udnyttelse af vedvarende energi. Annex 82 er stadig i den forberedende fase, men forventes at løbe fra midt 2021 til slut 2025.

I et tidligere IEA Annex (Annex 67) blev der udviklet en metode til at karakterisere energifleksibiliteten i bygninger og en metode til at bestemme, hvordan forskellige bygninger kan være med til at sikre stabiliteten i forskellige typer netværk.

CAD Kompagniet A/S
Projektkonsulent — med sans for at skabe relationer

CAD Kompagniet A/S søger for Deko i Taastrup

Du har udsigt til at blive en del af en succesfuld og spændende virksomhed, hvor vi har et uhøjtideligt og sundt arbejdsmiljø. En virksomhed, hvor vi arbejder sammen om at skabe de fælles resultater. Gennem dit tætte samarbejde og sparring med kollegerne er det vores erfaring, at du – ligesom kollegerne — kommer til at udvikle dig hver dag.

Som vores nye projektkonsulent indgår du i vores dynamiske salgsafdeling, hvor du selvstændigt står i spidsen for såvel vedligeholdelses- som opsøgende salg.

Du spænder vidt; rådgiver vores kunder, arkitekter og bygherrer inden for business-to-business (B2B) projektsalg. Desuden udarbejder og følger du op på tilbud og projekter. Du har i det hele taget en bred vifte af meget forskelligartede arbejdsopgaver og en utrolig bred kontaktflade såvel internt som eksternt.

CAD Kompagniet A/S
Entreprisechef med lederansvar og det forkromede overblik

CAD Kompagniet A/S søger for Deko i Taastrup

I afdelingen afholdes der et ugentligt planlægningsmøde, og det er dig, der er tovholder på det. Her gennemgår vi og har en dialog omkring vores igangværende såvel som nye sager — og får allokeret bemandingen imellem os.

Du har overblikket over alle igangværende sager i forhold til bemanding, tidsplaner, økonomi, herunder ekstraarbejde, og du er på forkant med sager, der ikke forløber som planlagt.

Vi forestiller os, at du f.eks. har nogle års erfaring som entreprisechef i lignende branche. Du har formentlig en håndværksmæssig uddannelse — gerne suppleret med en bygningskonstruktør- og/eller lederuddannelse. Derudover har du flair for ledelse og kommunikation — og er en habil IT-bruger.

Som person er du struktureret, respektfuld og er god til at skabe og fastholde overblikket. Vi værdsætter et positivt mindset og oplever også, at vi selv kan tilbyde dette.

HOFORProjektleder for tunnel og skakte

HOFOR, København

Vil du bidrage til at sikre, at vi kommer i mål med projekteringen af tunnel og skakte på Svanemøllen-skybrudstunnel?

Som projektleder for tunnel og skakte skal du i første omgang sikre, at HOFOR og Novafos kommer sikkert i mål med projekteringen af tunnel og skakte på Svanemøllen-skybrudstunnel – en af Danmarks største forsyningsprojekter.

Du skal med dine tekniske kompetencer og projektlederevner sikre, at vi som bygherre kommer i mål med projekteringen til rette tid, økonomi samt kvalitet og med styr på risici. Dette skal ske med bygbarheden i fokus.

HOFORTværgående tunneltilsyn

HOFOR, København

Har du stærke kompetencer inden for tunnelering, og kan du understøtte udførelsen af alle vores tunneler sikkert og professionelt?

Som specialist, med titlen tværgående tunneltilsyn, bliver det din opgave at hjælpe projekt- og byggeledere med det daglige tilsyn ved anlæggelsen af vores tunneler. Du skal derfor indgå i tæt samarbejde med byggeledelsen, interne specialister og rådgivere. Det bliver din opgave at sikre, at tunneleringen på vores byggepladser sker sikkert og professionelt efter vores kravspecifikationer, samtidig med at du skal understøtte videndeling på tværs af vores projekter.

Som specialist, med titlen tværgående tunneltilsyn får du rig mulighed for at bruge din stærke faglige viden i tæt samarbejde med projekt- og byggeledere, projektchefer og andre specialister samt tilsynsførende, rådgivere, entreprenører mv., samtidig med at du skal understøtte videndeling på tværs af vores projekter.

Sweco Danmark A/S
Brandrådgiver

Sweco Danmark A/S, Odense, Aarhus, Aalborg eller København

Har du evnen og erfaring til at tage styring på komplicerede projekter, samtidigt med at du bidrager til udviklingen af vores teams af brandrådgivere og forretning?

Er du nyuddannet bygningskonstruktør eller ingeniør med grundlæggende viden om brand?

Evner du at skabe værdi for kollegaer på projekter, at bidrage til bygbare løsninger når vores arkitekter skitserer?

Vi arbejder med projekter fra enkle etageejendomme til komplekse shopping centre og hospitaler. Projekter der kræver omhu og struktur, så de lever op til krav fra myndigheder, samarbejdspartnere og kunder.

Sweco Danmark A/S
Sanistål A/S

Key Account Manager til industrirelaterede virksomheder på Sjælland

Sanistål A/S

Er du resultatorienteret og motiveres du af at udvikle din egen kundeportefølje? Har du salgsprofilen til at sætte udviklingen af både Saniståls og kundens forretning i centrum og dermed bidrage aktivt til vores vækststrategi?

Vi søger en proaktiv og kommercielt stærk Key Account Manager med gode relationer til branchen, der kan arbejde selvstændigt med at styrke og udbygge salget til en række større industrivirksomheder på Sjælland. Som KAM skal du sammen med den øvrige Sanistål organisation tilbyde kunderne samlede løsninger i form af strategisk samarbejde.

Sanistål tilbyder en lønpakke bestående af en fast løn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler. Hertil kommer naturligvis bærbar pc, fri mobiltelefon og firmabil.

Sanistål A/S
GeoGeoteknisk ingeniør

Geo, Lyngby

Er du ingeniør med geoteknik som speciale, og har du lyst til at arbejde med eksperimentelle geotekniske udfordringer og problemstillinger? Så kan vi bruge dig i Geos laboratorium i Lyngby.

Du skal blandt andet:

 • Være en aktiv del af vores ingeniørteam, som varetager rådgivning og tolkning af geotekniske forsøg i laboratoriet.
 • Forestå projektkoordinering og projektledelse af vores interne og eksterne projekter i laboratoriet.
 • Samarbejde med vores øvrige ingeniører, geologer og laboratorieteknikere for at optimere projekter på tværs af laboratoriet.

I Geos laboratorium arbejder vi med alle aspekter inden for geotekniske laboratorieundersøgelser – geologisk beskrivelse og modellering, klassifikationsforsøg samt avancerede trykforsøg. Vi arbejder tæt sammen med Geo’s øvrige afdelinger inden for geoteknik, grundvand, miljø og geodata.

Zeuthen StormProjektudviklingschef

Zeuthen Storm søger for AKF Koncernen i København

Brænder du for at være projektleder på spændende udviklingsprojekter i et uhøjtideligt miljø med mange interessenter? Kan du lede udviklingsprojekter inden for bolig og erhverv lige fra identificering til endelig indflytning? Sætter du en ære i, at du har styr på dine sager, og har det betydning, at du er en central del af en virksomhed i stærk vækst? Og kan du omgås mennesker på en ligeværdig og engageret måde og med et smil på læben?

I AKF Koncernen har vi en ledig stilling som projektudviklingschef med fuldt ansvar for projekter i egen portefølje.

Som projektudviklingschef får du en varieret arbejdsdag, hvor du skal sikre professionel projektledelse af koncernens udviklingsprojekter inden for bolig og erhverv.

COWI
MARKEDSORIENTERET M/K TIL UNIK STILLING I AFDELINGEN FOR AREALER OG RETTIGHEDER

COWI, Lyngby

Motiveres du af at skabe gode relationer og tæt samarbejde med kunder og kollegaer? Brænder du for at komme til at arbejde i branchens stærkeste tværfaglige miljø? Vil du sætte dit præg på fremtidens bæredygtige samfund? Så har du nu chancen for at blive en del af COWIs Areal og Rettigheder Afdeling

Du bliver en del af vores landsdækkende hold på et halvt hundrede kollegaer med fokus på fast ejendom og arealforvaltning. Vi arbejder bl.a. for infrastrukturejere, kommuner, forsyningsselskaber og private kunder.

Din dagligdag vil blive fyldt med mange spændende opgaver, og du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Forretningsudvikling i en rådgiverkontekst
 • Formulering og eksekvering af forretningsudviklingsstrategier
COWI
COWI
AKADEMIKER TIL AREALER OG RETTIGHEDER

COWI, Aarhus, Vejle, Ringsted eller Lyngby

Vil du arbejde med de bedste i branchen? Brænder du for at komme til at arbejde i branchens stærkeste tværfaglige miljø? Vi har travlt og leder lige nu efter kollegaer, der vil med til at sætte deres præg på fremtidens bæredygtige samfund

COWI er med til at skabe fremtidens enestående løsninger i et ægte tværfagligt miljø, hvor Arealer og Rettigheder (A&R) er en fuldt integreret del af vores ydelser. Du bliver en del af vores landsdækkende hold på et halvt hundrede kollegaer med fokus på fast ejendom og arealforvaltning.

Du skal være en holdspiller og samtidig har vi mange opgaver, hvor der også er brug for stor selvstændighed. Det er ikke afgørende, om du er landinspektør, jurist, agronom eller har en anden relevant akademisk uddannelse. Også indenfor A&R-området værdsætter vi tværfagligheden. Det er dine erfaringer – og særligt dine faglige interesser – der er afgørende.

COWI
Skanding A/S
Fagleder

Skanding A/S, København

– Vil du skabe fremtidens bæredygtige projekter hos Skanding på Refshaleøen?

Vi tilbyder et anderledes job, der giver tid til både projektarbejde og udviklingsopgaver med fleksible rammer. Du får en central rolle som ledende statiker i et dynamisk miljø med høje faglige kompetencer, inspirerende kolleger og gode videreuddannelsesmuligheder!

Som fagleder er du ansvarlig for en kompetenceoversigt for medarbejderne indenfor eget kompetenceområde, efteruddannelsesplaner i samspil med øvrige fagledere er tillige noget du får mulighed for at sætte dit præg på.

Skanding A/S
Københavns ErhvervsakademiBygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt til bygningskonstruktør- og byggekoordinatoruddannelsen

Københavns Erhvervsakademi

Har du erfaring fra byggebranchen, som du kan give videre og inspirere fremtidens bygningskonstruktører og byggekoordinatorer med? Så er du måske en ud af de tre nye undervisere, som KEA søger til uddannelserne.

Som KEAs nye underviser får du mulighed for at sætte din viden i spil på en ny måde og udvikle dine egne kompetencer samtidig. Du vil være med til at forme fremtidens bygningskonstruktører og byggekoordinatorer og dermed præge fremtidens byggeri.

Din hverdag på KEA vil veksle imellem at undervise og deltage i forsknings- og/eller udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. Det er også en del af din rolle at skabe relationer til erhvervslivet, som kan bidrage yderligere til de studerendes læring og udvikling. Med andre ord vil dit job som underviser indeholde tre elementer, som alle er vigtige for de studerendes fremtid på arbejdsmarkedet.

Vallensbæk KommuneProjektmedarbejder

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune søger en projektmedarbejder til tilsyn og administration i en tidsbegrænset ansættelse til projekt Vallensbæk Svømmehal.

Din primære rolle som projektmedarbejder er at understøtte vores projektleder på opgaven i etableringen af en ny svømmehal. Der er tale om en projektstilling på 25 timer om ugen i 2 år. Den tid skal du bruge på at understøtte etableringen af en svømmehal til 168 mio.kr. Byggeriet gik i gang i juni 2021.

Du vil komme til at beskæftige dig med mange opgaver indenfor tilsyn og administration. Du vil få fokus på den udførende del og projektets dokumentation.

Petri & Haugsted A/SKoordinator til kabelarbejder

Petri & Haugsted A/S

Har du lyst til at skabe resultater ved at planlægge en produktion, og kan du bevare overblikket med mange igangværende aktiviteter? Forstår du derudover at kombinere din økonomiske forståelse og dit øje for kvalitet med din menneskelige indsigt?

Som koordinator får du i samarbejde med produktionschefen ansvaret for at udføre sager inden for kabelarbejder. Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Rødovre.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • stå for tidsplanlægningen af mange mindre opgaver og sikre kvaliteten i arbejdet
 • lede 10-20 medarbejdere, typisk organiseret i sjak a 2 personer
 • sikre et godt arbejdsmiljø og formidle instruktion samt information til medarbejderne - og en god relation til kunden

Københavns KommuneUdviklingsorienteret ingeniør eller planlægger indenfor vejområdet til Teknik - og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Vil du være med til at sætte dit præg på hovedstaden ved at sikre høj kvalitet og udvikling i drift og vedligehold af byens vejinfrastruktur?

Som medarbejder med ansvar for at supportere teamet med at screene, granske og lave overslag til vores anlægsprojekter i København bliver du en vigtig bidragsyder til byens udvikling.

Hver dag får du mulighed for at bringe din faglighed og dit helhedssyn i spil i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i et levende, uformelt og ambitiøst miljø.

Vi søger en engageret og struktureret medarbejder med stærke samarbejdsevner og relevant faglig baggrund, som fx ingeniør, bygningskonstruktør, brolægger eller en anden teknisk uddannelse, der kan indgå i videreudviklingen af arbejdet med at gennemføre og optimere drifts- og vedligeholdelsesarbejdet af Københavns vejinfrastruktur.

Capman Real Estate Denmark, Filial Av Capman Ab, SverigeProperty Manager and ESG Analyst to CapMan Real Estate

Capman Real Estate Denmark, Filial Av Capman Ab, Sverige, Copenhagen

We are looking for new talent

Are you interested in working as part of a successful, proactive team of professionals where you can get actively involved in real estate property development in the Nordic market? If yes, this one is for you!

As Property Manager and ESG Analyst, your areas of responsibility will include e.g. execution of RE business plans, monitoring construction projects, development and execution of ESG initiatives, optimizing residential occupancy and rental income, involvement in executing RE transactions, investor reporting. The tasks and responsibilities can be adjusted to fit your level of experience.

European Energy A/S
Project Manager, Spain

European Energy A/S, Søborg

Would you like to originate future renewable energy projects? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? Then perhaps you are our new Project Manager, Spain.

As Project Manager, you will work with our existing and future activities within wind projects in Spain. You will be part of our Spanish project team which today consists of 1 colleague in Copenhagen and 2 colleagues in Barcelona.

Areas of responsibility:

 • Identify potential areas to develop wind farms.
 • Design of the preliminary study and development phase for the wind farms
 • Design of implementation plans
European Energy A/S
Newsec Property Asset Management Denmark A/STværfaglige projektledere med teknisk indsigt

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Vil du være en del af Nordens største Full Service Property House, hvor vi leverer fremsynede tekniske og bæredygtige projekter? Så er du måske en af vores nye tværfaglige projektledere i vores projektafdeling hos Newsec i Lyngby.

Vi søger tværfaglige projektledere med teknisk indsigt, som har lyst til at arbejde med optimering, renovering og vedligehold af bolig-, erhvervs- og investeringsejendomme.

Vores opgaver spænder over alt fra lejemålsindretning, lejerrådgivning, energirenoveringer, til projektledelse og bygherrerådgivning med strategisk rådgivning i idé- og udviklingsfasen, på nogle af Danmarks største ejendomsporteføljer.