164 job matcher din søgning 164 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 164 resultater.
Vestforbrænding
Projektleder til interne bygningsprojekter

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde et af Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværker? Og kan du styre et projekt fra idé til implementering? Vestforbrænding søger en dygtig projektleder, der kan styre både store og små bygningsprojekter sikkert i mål.

Du bliver en del af afdelingen ”Interne projekter & dokumentation”, som varetager spændende og udfordrende projekter for vores kunder, som også er vores kollegaer.

Du er med til at definere projekterne og arbejder som bygherre med det enkelte projekt fra idé til aflevering til driftsorganisationen. Vores opgaver omfatter bl.a. store og små renoveringsopgaver på vores bygninger, placeret på Vestforbrændings matrikel eller på genbrugspladserne i Frederiksund og Høje Tastrup.

Vestforbrænding
Vestforbrænding
Projektleder til bygnings- og kraftvarmeprojekter

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde et af Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværker? Og kan du styre et projekt fra idé til implementering? Vestforbrænding søger en projektleder, der kan styre både store og små projekter sikkert i mål. Vi søger en projektleder, der kan projektere og eksekvere både bygnings- og kraftvarmeprojekter.

Dine opgaver bliver blandt andet, at:

 • udarbejde projektindstilling inklusiv oplæg til tidsplan og budget
 • skrive udbuds- og myndighedsmateriale evt. sammen med rådgiver
 • sikre konkurrenceudsættelse af rådgiver- og leveringsydelser samt kontrahering
 • detailplanlægge og detailbudgettere i projekter
Vestforbrænding
Eaton
Project Manager

Eaton, Kista, Sweden; Søborg, Dublin, Ireland; Slough, United Kingdom

Do you want to work for a global company where promoting gender equality is central to our vision of creating a truly diverse and inclusive business? Where everyone matters, and everyone belongs.

As Project Manager you will be responsible to ensure the successful delivery of major projects for strategic customers across EMEA. Working as an integral part of the PMO (Project Management Office) team, you can work from a local (or home) base, with frequently travel needed during execution phases to be on customer sites. The role requires an experienced, composed, highly motivated, self-starter who is able to effectively communicate and work with a wide variety of stakeholders in a dynamic environment.

Eaton
VejdirektoratetFormidlingsstærk barselsvikar til natur- og miljøopgaver i infrastruktur-projekter

Vejdirektoratet, København

Vil du være med til at planlægge, udvikle og gennemføre infrastrukturprojekter, der lever op til natur- og miljøkravene? Vi søger en barselsvikar til vores miljøteam, der skal løfte denne vigtige opgave.

Dine opgaver

 • Analyser og vurderinger af lovbestemte natur- og miljøhensyn og fagprojektledelse i forbindelse med planlægningsopgaver (VVM-projekter), og i forbindelse med detailprojektering og udførelse af anlægsprojekter, fx;
  • Styring af ressource-, miljø- og naturtekniske opgaver ved nedrivning af gammel Storstrømsbro
  • Styring af naturtekniske opgaver ved VVM og projektering af ny vej til Tingbjerg
  • Bidrag ved analyser af trafikal forbindelse i Ring 5
 • Udviklingsopgaver indenfor biodiversitetsdagsordenen, som udbredes i hele Vejdirektoratet i disse år.
Banedanmark
Head of Safety in the Danish Signaling Programme

Banedanmark, Copenhagen

Managing Safety, interoperability and other approval related activities in the implementation of complex signaling technology nationwide in the Danish railway network

As head of the Safety section you are responsible for securing the necessary safety, interoperability and other related approval processes required for implementing the new signaling system governed by national and European legislation. You will be managing a team of approximate 30 experts and spearhead the delivery of all related activities, including liege with NSA (Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen) and G-ISA (assessor), to assure momentum in the roll-out plan of the Signaling Programme.

You will be a part of the Management Group of Signaling Systems Integration, being six managers managing the 125 employees of the area. Signaling Integration is part of the Signaling Systems Division.

Banedanmark
Grundfos A/S
Head of Experience for InnovationLab

Grundfos A/S

Do you want to make a real contribution to reaching the Sustainable Development Goals?

Grundfos

And do you have an entrepreneurial mindset and customer-first design experience?

Then maybe this position in one of Grundfos’ newly established innovation labs might be your next challenge.

Grundfos A/S
DANAK Den Danske AkkrediteringsfondHar du en bred teknisk baggrund? DANAK søger akademisk medarbejder

DANAK Den Danske Akkrediteringsfond, Skovlunde

Har du lyst til at arbejde med betjening og bedømmelse af akkrediterede certificerings- og inspektionsorganer og være med til at lægge grundlaget for national og international anerkendelse af disse, så er du måske vores nye medarbejder.

Hvis du bliver ansat hos os, får du en uddannelse som ledende assessor, der vil sikre dig forståelse for de akkrediteringsstandarder, som certificerings- og inspektionsorganer arbejder efter.

Udover bedømmelse af certificerings- og inspektionsorganer vil du kunne blive inddraget i drift af infrastrukturen i DANAK, som bl.a. omfatter betjening af sektorudvalg, kontakt til myndigheder, deltagelse i internationale arbejdsgrupper og komitéer.

Adecco.dkSalgs- og marketingansvarlig ingeniør

Adecco.dk søger for Afatek A/S i København

Har du stærk teknisk faglig baggrund? Kan du se dig selv i en stilling med ansvaret for at opbygge en salgs- og marketingfunktion? Hvor du sikrer et højt kendskab til produktet og desuden bearbejder markedet på kundeniveau? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Afatek er i samarbejde med bl.a. Teknologisk Institut i proces med at certificere slaggegrus, der giver mulighed for, at Vejdirektoratet kan acceptere slagge anvendes i bærelaget af vejen og dermed gøre det muligt at erstatte stabilt grus.

Afatek har valgt at oprette en ny stilling som Salgs- og marketingansvarlig, som i samarbejde med partnere vil tilrettelægge og udføre denne strategi.

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for opsøgende salg
 • Udarbejdelse af salg- og marketingplaner
 • Rådgivning af bygherrer i miljø- og byggetekniske spørgsmål
Miljø- og FødevareministerietFuldmægtig til Landbrugsstyrelsens skovtilskudsordninger

Miljø- og Fødevareministeriet, København

Har du lyst til at arbejde med grønne tilskudsordninger under det danske landdistriktsprogram, hvor målet er at fremme miljø- og klimaindsatsen i jordbruget? Og vil du være med til at sikre den natur- og miljøfaglige kvalitet i opgaverne? Så er jobbet som fuldmægtig i Team LDP-Miljø måske noget for dig.

Som fuldmægtig på skovområdet i Team LDP-Miljø vil du indgå i teamets skovgruppe, hvor der primært arbejdes med tilskudsordningerne Privat skovrejsning og Skov med biodiversitetsformål. Du vil blive fagkoordinator på Privat Skovrejsning og dermed indtage en central rolle ift. overordnet koordinering og udvikling af ordningen, forberedelse og gennemførelse af de årlige ansøgningsrunder samt de politiske og faglige spørgsmål, der løbende skal håndteres og afklares.

ERIK arkitekter A/S
Bæredygtighedsspecialist

ERIK arkitekter A/S, Aalborg, Aarhus, København, Odense eller Viborg

I ERIK tager vi bæredygtighed seriøst og vi opsætter – sammen med vores bygherrer – bæredygtighedsmål for alle vores projekter. Som bæredygtighedsspecialist i ERIK vil du være med til at opsætte bæredygtighedsmålene og sikre, at de også bliver nået. Som bæredygtighedsspecialist og en del af bæredygtighedsteamet i ERIK, får du mulighed for at arbejde selvstændigt, ligesom du kommer til at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter.

Som bæredygtighedsspecialist i ERIK lægger vi meget vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage til og i vores faglige udvikling og dialog. Du får meget ansvar og ikke bange for at tage det.

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation.

ERIK arkitekter A/S
Tryg Forsikring A/S
Leder af Risk Management

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Brænder du for at nytænke og udvikle fremtidens Risk Management i Tryg Industri? Besidder du et højt drive og analytisk overblik? Kan du motivere og få medarbejderne med på rejsen?

Du vil indgå i en ledergruppe på tre personer i Industri DK Underwriting. Industri Dk er kendetegnet ved en flad ledelsesstruktur og hurtige beslutningsprocesser.

Vi ønsker at udvikle vores etablerede Risk Management miljø med fokus på risikostyring, digitalisering og styrket kundekontakt tæt forankret i forhold til de strategiske tiltag Tryg Industri planlægger. Din rolle og indstilling som Leder af Risk Management teamet er, foruden at håndtere udvalgte egne kundeforhold, at du driver udviklingen – såvel fagligt som personligt – for medarbejderne og teamet som helhed.

Tryg Forsikring A/S
Bravida Danmark A/S
Trainee med teknisk uddannelse

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Vil du lære at begå dig som projektleder, serviceleder eller projektassistent i byggebranchen? Kan du sætte din tekniske viden i spil på praktiske projekter? Og vil du udvikle dit potentiale og få solide lederkompetencer – mens du gør karriere i én af landets mest succesfulde installationsvirksomheder?

Som trainee hos Bravida bliver du rustet til at varetage rollen som projektleder, entrepriseleder eller projektassistent gennem både uddannelse og praktisk erfaring. Du får indblik i alle facetter af projektprocessen, og i det daglige er du en del af et team af projektledere, hvor du assisterer med:

 • Personaleledelse
 • Projektøkonomi og indkøb af materialer
 • Strukturering af arbejdet og koordinering af arbejdsopgaver
 • Arbejdsmiljø og tilsyn med arbejdet på byggepladserne
Bravida Danmark A/S
Monstrum ApS
DESIGNER/ARKITEKT

Monstrum ApS, Brøndby

Hos MONSTRUM får du muligheden for at designe ikoniske legepladser i samarbejde med nogle af verdens største arkitektvirksomheder. Vi designer og producerer tematiske legepladser med fokus på kunstnerisk kvalitet.

Vi er en atypisk og uhøjtidelig tegnestue og produktionsvirksomhed, hvor du vil få ansvar for at følge projektet fra første kundekontakt og ide, gennem projektering til færdig legeplads. Som en del af vores team på 40 arkitekter, designere, kunstnere og byggere vil du komme til at arbejde med mange forskellige kreative opgaver i krydsfeltet mellem arkitektur, kunst, design og produktion.

Som projektleder er dine arbejdsopgaver at:

 • afstemme kundens ønsker og behov
 • holde styr på deadlines
 • lave imponerende håndskitser, der sælger projekterne
 • modellere projekterne op i Rhino
Monstrum ApS
Herlev KommuneByggesagsbehandler

Herlev Kommune

Vil du være med til at sikre byggesagsbehandling af høj kvalitet i en by i udvikling?

Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi oplever en stor stigning i antallet af nye borgere, hvilket øger behovet for flere boliger. Derfor er vi i gang med at udvikle vores sydlige erhvervsområde til et nyt kraftcenter for boliger, caféliv samt andre publikumsorienterede aktiviteter. Samtidig har vi Herlev Hospital, som er under forandring, en ambitiøs udvikling af vores bymidte med flere butikker, et stort erhvervstårn og boliger.

For at komme i mål med opgaverne søger vi en byggesagsbehandler til en nyoprettet fuldtidsstilling i Team Byg.

Teamet behandler bl.a. byggesager, klagesager, dispensationer og administrerer BBR-registret. Herudover administrerer teamet kommunens lokalplaner i tæt samarbejde med vores byplanlægningsafdeling, der står for udarbejdelsen af lokalplanerne.

Kereby ApSArkitekt til Designafdeling

Kereby ApS, Nordhavn

Vil du være med til at tage vare på nogle af Københavns mange unikke ejendomme? Være en del af Kerebys interne designafdeling og udviklingen af denne? Da er du måske vores nye kollega.

Som vores nye arkitekt vil du skulle beskæftige dig med et bredt spektrum af arbejdsopgaver i mange forskellige skalaer i forbindelse med udvikling af ejendomsporteføljen. Du vil referere til vores Head of Design og blive en del af et engageret Designteam med en stor kontaktflade til hele virksomheden. Arbejdsopgaver vil være varierende og indbefatte;

 • skitsering og visualisering
 • tegning og beskrivelse
 • registrering og opfølgning
 • diverse ad-hoc opgaver.
Ason A/SKvalitets- og arbejdsmiljøchef

Ason A/S, Brøndby

Til styrkelse af organisationen i Ason A/S, søges en erfaren kvalitets- og arbejdsmiljøchef.

Dine primære opgaver vil være

 • Kvalitetssikring og Drift & Vedligeholdelse:
  Kontrol og gennemgang af KS og D&V.
  Understøttelse og hjælp til projektledere og underentreprenørers kvalitetssikring fra start til den endelige aflevering af byggesagen. Særligt i forhold til sikring af afleveringsdeadlines og metode.
  Udarbejdelse og opfølgning af KS og D&V materiale samt koordinering af underentreprenørernes opfølgning.
 • Arbejdsmiljø:
  Ansvarlig for intern arbejdsmiljø samt arbejdsmiljøkoordinering på alle Asons byggepladser, hvor bygherre udpeger total eller hovedentreprenør som arbejdsmiljøkoordinator. Desuden forestå med rådgivning til interne projektledere i forhold til arbejdsmiljøet på vores byggepladser. Udarbejde APV samt sikre at vi konstant er på forkant med lovgivningen.
Kuben Management
Engageret projektleder til det almene marked – København

Kuben Management

Vil du være med til at udvikle og skabe almene boliger i tæt samarbejde med almene boligorganisationer, beboere, kommuner, Landsbyggefonden m.fl.? Har du arbejdet med alment boligbyggeri, eller har du stor interesse for at bygge almene boliger?

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job i et fagligt inspirerende miljø med fokus på tværfaglighed og samarbejde.

Som bygherrerådgiver i Kuben Management arbejder du for at skabe et bygget miljø, hvor mennesker kan trives og lykkes. Du udvikler og leder projekterne på baggrund af værdiskabende partnerskaber, viden og tværfaglighed, og du er drevet af en ambition om at tænke økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed ind fra den spæde start til det færdige byggeri.

Kuben Management
Lyngby-Taarbæk Kommune
Byggesagsbehandler

Lyngby-Taarbæk Kommune

Er du uddannet arkitekt, ingeniør eller konstruktør? Og har lyst til en udfordrende og alsidig hverdag med mange opgaver inden for byggesagsområdet? Så kan Lyngby-Taarbæk Kommune tilbyde en midlertidig stilling for cirka et år.

I Lyngby-Taarbæk Kommune er der fuld gang i byggeriet. Alt fra enfamiliehuse til kontordomiciler og lejlighedskomplekser. Derfor søger vi endnu en sagsbehandler til vores byggesagsafdeling.

Vi kan tilbyde en stilling med fokus på screening af ansøgninger inden for byggesagsområdet. Du kommer til at arbejde i en dynamisk og fagligt stærk organisation, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Trafikplanlægger og projektleder til Trafik og Mobilitet

Lyngby-Taarbæk Kommune

Interesserer du dig for trafikplanlægning, mobilitet og en trafikafvikling med fokus på at skabe fremkommelighed for borgere og erhvervsliv? Er du en erfaren netværker med kendskab til myndighedsbehandling og samarbejde med rådgivere og entreprenører på vejområdet?

Vi tilbyder en arbejdsdag, der er alsidig, spændende og travl med mange forskellige opgaver. I det daglige samarbejder vi blandt andet med bygherrer, rådgivere, borgere, ledningsejere og entreprenører, ligesom der er et tæt samarbejde med andre dele af forvaltningen.

Lyngby-Taarbæk Kommune oplever i disse år store fysiske ændringer. Store byudviklingsprojekter er i gang og under planlægning, og fremkommelighed og mobilitet er udfordret af blandt andet etableringen af letbanen i Ring 3, der vil gå direkte gennem Lyngbys bymidte.

Ørsted
Senior Geotechnical Engineer

Ørsted, London, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Imagine a future where you’re involved in complex geotechnical engineering for the development of offshore wind farms on a global scale.

Join us in this role where you’ll be responsible for delivering high-quality site characterisations and engineering soil properties for facility design, installation assessments, power cable engineering, and more. You’ll be deeply involved in scoping, analysing, and interpreting geotechnical in situ and laboratory test results as well as working with exciting R&D projects.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted