18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Caverion A/S
Ventilationstekniker

Caverion A/S, Nordborg

Caverion Danmark leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger. Motiveres du af at levere branchens bedste kundeoplevelser – så har vi jobbet til dig her!

Caverion A/S Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg, og du vil blive en del af et stærkt team med fagligt dygtige kolleger, og det er vigtigt, at du ser dig selv som en holdspiller.

Dine opgaver som ventilationstekniker vil primært omfatte:

 • servicering af ventilationsanlæg.
 • gerne kendskab til ventilationsstyring og fejlfinding.
 • ad hoc-opgaver som reparation af ventilationsanlæg gennemgang af pumper, branddøre og køletårne.
Caverion A/S
Hilti Danmark A/S
DYRK POTENTIALET SOM ACCOUNT MANAGER!

Hilti Danmark A/S

I Hilti har vi hele tiden brug for nye Account Managere, som matcher vores værdisæt, især i området i og omkring Århus, Trekantsområdet og i Midtjylland.

Hilti Danmark A/S

Da det går godt i byggebranchen, leder vi efter dig, der har erfaring med salg, en byggeteknisk baggrund, eller en akademisk uddannelse for at bidrage til Hiltis vækst.

Vi tilbyder dig muligheden for at bygge en salgskarriere, både nationalt og internationalt, med mulighed for at udvikle dig videre ind i en ledelsesstilling eller i marketing.

Jobindex A/S
Ingeniør eller konstruktør med interesse for brandteknik

Jobindex A/S søger for Avnø Byggerådgivning ApS i Haderslev

Har du lyst til at blive specialist inden for brandteknisk rådgivning? Og kan du se dig selv i en mindre men særdeles succesfuld virksomhed, hvor du, efter god oplæring, får frie rammer til at løse dine opgaver?

Som brandteknisk rådgiver kan du se frem til at arbejde med branddisponering af byggerier helt fra startfasen, og til ibrugtagningstilladelse er givet.

Du står selv for at planlægge og strukturere dine opgaver, og du styrer fx selv, hvor ofte det er nødvendigt at komme ud til byggepladser og hvor meget tid, du bruger på vores kontor i Haderslev. Det vigtigste er, at du tager ansvar for og løser dine opgaver.

Jobindex A/S
eurodan-huseSkitsearkitekter søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger skitsearkitekter med ambitioner til vores kontorer i Rødekro, Roskilde og Aarhus.

Hos eurodan-huse skræddersyr vi boligprojekter, så vores kunder får præcis det hus, de drømmer om.

Er du vores nye kollega?

Dit primære arbejde vil være skitsering af forslag til kundernes individuelle byggeri i samarbejde med byggerådgiverne. Du indgår i vores team af skitsearkitekter, der er placeret i Rødekro, Roskilde, Hillerød og Aarhus. Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, i forbindelse med projektering af boligbyggeri - herunder større og mindre projekter i Revit.

Arkil A/S
Entrepriseleder til Arkil Asfalt i Skrydstrup

Arkil A/S, Vojens

Du bliver tilknyttet vores asfaltdivision, der udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer m.m.

Herudover sælges asfalt direkte fra vores asfaltfabrikker, og vi har eget laboratorie, hvor der konstant arbejdes på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger.

Du får udgangspunkt fra vores afdeling i Skrydstrup, som består af i alt ca. 60 medarbejdere.

Haderslev KommuneBarselsvikar for vandløbsmedarbejder

Haderslev Kommune

Vil du hjælpe os med forvaltningen af vores vandløb og yde god service til borgere og virksomheder i kommunen? Så er det måske dig, vi søger til et længerevarende barselsvikariat.

Miljøafdelingen i Haderslev Kommune søger en medarbejder til vandløbsområdet, der kan varetage opgaver indenfor især vandløbsloven og borgerbetjening. Du kan også blive involveret i vandløbsprojekter, dialog med eksterne parter, tværfaglig opgaveløsning og anden sagsbehandling. Opgaverne vil blive tilrettelagt i samarbejde med kollegerne i vandløbsgruppen, som støtter dig med hjælp og sparring.

Vandløbsgruppens arbejdsområder omfatter blandt andet reguleringsprojekter, drift og tilsyn med vandløbsvedligeholdelse, hydrauliske vurderinger i forbindelse med udledningstilladelser, realisering af vandområdeplanens indsatser og vådområdeprojekter mv.

Hansen Toft A/SByggeleder - håndværker med byggeteknisk baggrund

Hansen Toft A/S søger for Planet Huse A/S i Ribe

Vil du stå for at overrække nøglen og se kundens drøm gå i opfyldelse?

Med reference til den tekniske chef får du som Byggeleder det overordnede ansvar for at aflevere ca. 30 huse årligt. Du bliver en drivende kraft i Planet Huses stræben efter at levere topkvalitet til aftalt tid. I samarbejde med dine kollegaer i byggeledelsen, projektafdelingen og i produktionen sikrer du, at opførelsen af det enkelte fritidshus sker inden for aftalte rammer, så kunden oplever den bedst mulige service i hele forløbet.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter alt fra:

 • Opstartsmøde med kunden
 • Grundeftersyn og fundamentsplanlægning
 • Løbende byggepladstilsyn
Hansen Toft A/S
Abena
Compliance Specialist

Abena, Aabenraa

Får du energi af at fordybe dig i produktlovgivning og certificeringer? Har du et stærkt analytisk tankesæt og evnen til at gøre komplekse sager letforståelige for andre?

Perspektiv i jobbet og global kontaktflade gør din arbejdsdag endnu bedre
Som Compliance Specialist får du dygtige, højt kvalificerede kolleger, der via vores specialistviden arbejder med formidling til blandt andet produktchefer, indkøbsteamet og kolleger i vores udenlandske datterselskaber. I samarbejde med dine erfarne kolleger løser du opgaver, hvor du blandt andet:

 • sikrer, at ABENAs produkter lever op til lovkrav og kundeforventninger
 • har kontakt med myndigheder (regulatorisk arbejde)
 • arbejder med relevant produktlovgivning og certificeringer (EN/ISO standarder, Reach, MDR etc.)
Abena
Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/SKonstruktør

Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S

Har du lyst til nye spændende udfordringer, så har vi den rette stilling til dig! Vi søger en Konstruktør.

Arbejdsområder:

 • Projektering
 • Bygherre- og leverandørkontakt
 • Udarbejdelse af tilbud, kalkulation og indkøb
 • Byggeledelse og tilsyn

Vi tilbyder dig spændende byggeprojekter, gode arbejdsvilkår med dynamiske kollegaer samt frit spil for dine ambitioner og lyst til at være med til at præge udviklingen i en fremtidsorienteret virksomhed

Primo Vinduer A/SVi søger ny salgsmedarbejder til styrkelse af vores Kundecenter

Primo Vinduer A/S, Lintrup

Vi har forrygende travlt og søger derfor yderligere en dygtig medarbejder til vores kundecenter i Lintrup.

Fra vores kundecenter servicerer og rådgiver vi vores kunder, og er samtidig ”back-up” for vores eksterne sælgere i marken. Du skal have flair for teknik og gerne have en byggeteknisk baggrund.

Profil:

 • Gerne en uddannelse som teknisk assistent, konstruktør, eller har anden byggeteknisk baggrund
 • Gerne kendskab til byggebranchen – og rigtig gerne vinduesbranchen
 • Gerne teknisk sans og en god tegningsforståelse.
KongsbySælger til salg af anlægsteknologi

Kongsby søger for SITECH Danmark A/S

Du vil have direkte reference til direktøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens personlige salg, samtidig med at du løbende afstemmer forventningerne med organisationen. Du er opsøgende, og du fastholder en proaktiv dialog med interessenter samt kunder, så der løbende udvikles nye kontakter.

Du er nytænkende, målrettet og resultatorienteret i din tilgang til kunderne og befinder dig godt i et miljø, hvor dagene sjældent er ens. Dine kontaktpersoner vil være en målgruppe der påskønner ordenlighed, struktur og faglig kompetence.

Som leverandør og samarbejdspartner for disse skal du opbygge og fastholde en stærk relation samt sikre, at kunden oplever dig som en tilgængelig, løsningsorienteret, troværdig og kommercielt tænkende.

eurodan-huseTeknisk koordinator søges til Rødekro

eurodan-huse

Dit primære arbejde bliver at supportere tegnestuechefen i det daglige arbejde. Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, i forbindelse med boligbyggeri.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Oprettelse, koordinering og fordeling af indgående sager
 • Kontrol af byggesager
 • Opfølgning på byggeansøgninger

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i positiv udvikling

Cornerstone RekrutteringBygningssagkyndig og Energikonsulent

Cornerstone Rekruttering søger for BYGTEST

Har du lyst til en hverdag hvor du selvstændigt kan tilrettelægge og planlægge din dag? Opfylder du kravene til at blive bygningssagkyndig eller er du det måske allerede? Har du lyst til at arbejde i et succesfuldt firma i vækst?

Vi søger en konsulent der kan dække enten Trekantsområdet, Midtjylland, Sønderjylland eller Fyn. Du er i dag enten bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller allerede bygningssagkyndig. Du har lyst til selvstændigt at udarbejde tilstandsrapporter og energimærker til små og store ejendomme samt andre tilsvarende opgaver som køberrådgivning, byggetekniske rapporter mv.

eurodan-huseBeregner søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en beregner til Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar. Vil du være en del af teamet?

Du kommer til at sidde på hovedkontoret i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med blandt andet kalkulationen af individuelle, fritliggende huse.

Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som beregner får du en central rolle og en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Hansen Toft A/SEntreprisechef

Hansen Toft A/S søger for Planet Huse A/S i Ribe

Du vil med reference til den Tekniske Chef få ansvaret for at lede og udvikle entrepriseafdelingen som p.t. tæller syv engagerede kolleger i Planet Huse. Herudover vil du får ansvaret for et fortsat positivt samarbejde med en fast gruppe af eksterne håndværkere, virksomheder og rådgivere, der medvirker til opførelsen af de enkelte byggerier.

Som Entreprisechef vil du blive bindeleddet mellem kunderne, leverandører og nøglefunktionerne internt i teknisk-/projektlederafdelingen, fabrikken i Ribe og salgsafdelingen i forbindelse med planlægningen og afviklingen af de enkelte byggerier i henhold til indgåede kontrakter og forpligtigelser.

Du vil ligeledes skulle yde rådgivning og være ansvarlig for forhandling og indgåelse af entrepriseaftaler, indkøb af fundering og andre specielle entrepriser i forbindelse med byggefasen.

Hansen Toft A/S
Byplanlægger til Plan & Udvikling
Aabenraa Kommune har stærke visioner om at styrke by- og arealplanlægningen for blandt andet at skabe plangrundlag for en bæredygtig vækst.
Plan & Udvikling, Aabenraa
Jobcenter
Indrykket: 
Landzonesagsbehandler
Sønderborg Kommune er en kommune i positiv udvikling.
Plan & Myndighed, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: 
ZENI arkitekter søger bygningskonstruktør
Vi søger en bygningskonstruktør til projektering til vores kontor i Aabenraa.
Zeni Arkitekter A/S, Aabenraa
Jobcenter
Indrykket: