38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 38 resultater.
Grundfos A/S
Head of Experience for InnovationLab

Grundfos A/S

Do you want to make a real contribution to reaching the Sustainable Development Goals?

Grundfos

And do you have an entrepreneurial mindset and customer-first design experience?

Then maybe this position in one of Grundfos’ newly established innovation labs might be your next challenge.

Grundfos A/S
Lemvigh-Müller A/SAccount manager med flair for koncept- og løsningssalg til maskinindustrien i Jylland

Lemvigh-Müller A/S

Totalløsninger, TCO, forretningsforståelse kombineret med en masse tekniske komponenter. Kan du genkende en eller flere af disse?

Hos Lemvigh-Müller kan du tage din el-tekniske og mekaniske viden kombineret med kommercielt mindset i brug som account manager med Danmarks bredeste produktsortiment og nogle af de stærkeste brands i ryggen.

Det bliver din opgave at øge salget inden for dit segment, som bliver tavle- og maskinbyggere i Danmark. Din mission er derfor at hjælpe vores account og key account managers og andre kolleger ved at lave mersalg til nye og eksisterende kunder.

Du vil således bruge din tekniske viden indenfor el, mekanik og værktøj, når du taler med kunderne om alt fra produkter til total cost of ownership og servicekoncepter. Kort sagt, du ved, at det ikke bare handler om priser men om at skabe værdi gennem totalløsninger.

ERIK arkitekter A/S
Bæredygtighedsspecialist

ERIK arkitekter A/S, Aalborg, Aarhus, København, Odense eller Viborg

I ERIK tager vi bæredygtighed seriøst og vi opsætter – sammen med vores bygherrer – bæredygtighedsmål for alle vores projekter. Som bæredygtighedsspecialist i ERIK vil du være med til at opsætte bæredygtighedsmålene og sikre, at de også bliver nået. Som bæredygtighedsspecialist og en del af bæredygtighedsteamet i ERIK, får du mulighed for at arbejde selvstændigt, ligesom du kommer til at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter.

Som bæredygtighedsspecialist i ERIK lægger vi meget vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage til og i vores faglige udvikling og dialog. Du får meget ansvar og ikke bange for at tage det.

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation.

ERIK arkitekter A/S
Frederikshavn KommuneProjektleder til Frederikshavn kommunes Ejendomscenter

Frederikshavn Kommune

Ejendomscenteret, Drift & Vedligehold søger en bygningskontaktperson til håndtering af planlagte bygningsvedligeholdelses opgaver samt Projektledelse/deltagelse i Ejendomscenterets større og mindre anlægsprojekter.

Du vil få en varieret arbejdsdag, så det er vigtigt, at du handler på både de mere rutineprægede opgaver såvel som projekt- og anlægsarbejder.

Du bliver en vigtig del af Drift & Vedligehold, der bl.a. beskæftiger sig med:

 • Projektledelse gennem alle byggeriets faser, herunder vedligehold, om- og tilbygninger samt nybyggeri.
 • Tilstandsvurdering, planlægning og prioritering af bygningsvedligehold.
 • Intern bygherrerådgivning ved nybyggeri, om- og tilbygning.
Dansk Totalentreprise, AalborgProjekteringsleder til koordinerende rolle

Dansk Totalentreprise, Aalborg

Dansk Totalentreprise A/S er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.

Som projekteringsleder i DKT er du det vigtige bindeled mellem udvikling/salg, kalkulation, og produktion, hvor du sikre et bygbart projekt, således at vi sikrer at beslutninger tages på det rigtige grundlag. Dine primære arbejdsopgaver bliver i øvrigt:

 • Koordinering med projektchef/byggeledelsen
 • Varetagelse af projekteringsledelsen og projektkoordinatorrollen i forbindelse med totalentrepriser og projektudvikling
 • Indgåelse af honoraraftaler med rådgivere
Geodatastyrelsen2 sagsbehandlere til søkortkontoret

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Søkortkontoret er i en rivende udvikling, hvor digitalisering, forandring af arbejdsprocesser og nye teknologiske muligheder fylder i en hverdag, hvor sikker navigation til søs stadig er vores vigtigste prioritet.

I denne omstillingsproces vil vi i endnu større grad fokusere på data, optimering af processer og stærk projektstyring, og til dette har vi brug for 2 personer, der kan gøre en forskel, og har lyst til at arbejde med tekniske udfordringer og spændende opgaver i forbindelse med at skabe søkort for kongeriget Danmark:

 • En strategisk funderet medarbejder til vores policyteam med erfaring i at skabe konkrete resultater i anvendelsen af geografiske data, herunder kendskab til Forsvarets behov og projektledelseserfaring.
 • En medarbejder til sagsbehandlerteamet med navigationserfaring og stærke GIS-kompetencer.
GeodatastyrelsenEsri-udvikler til søkortkontoret

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Søkortkontoret er i en rivende udvikling, hvor digitalisering, forandring af arbejdsprocesser og nye teknologiske muligheder fylder i en hverdag, hvor sikker navigation til søs stadig er vores vigtigste prioritet. I denne omstillingsproces har vi brug for en medarbejder med stærke Esri-kompetencer til vores Team Data og Systemer.

Vi er nu ved at implementere et samlet system til søkortproduktionen i Geodatastyrelsen. Systemet er baseret på ArcGIS Maritime desktop, som er en ekstension i Esri-platformen. Produktionen af søkort i Grønland har i de seneste år foregået i ArcGIS Martime, så vi kender allerede til store dele af systemet.

Til implementering, drift og forsat udvikling af søkortproduktionssystemet søger vi en erfaren Esri-udvikler der har lyst til at arbejde med tekniske udfordringer og mange andre spændende opgaver i Esri-miljøet.

Comentor A/SProjektleder med solid erfaring fra byggebranchen

Comentor A/S søger for Bobach Stålentreprise i Aalborg

Bobach Stålentreprise er kendt for kvalitet, fleksibilitet og troværdighed. Yderligere er det et kendetegn, at virksomheden har fokus på udvikling og på at indgå i konstruktive samarbejdsrelationer, hvor målet altid er at finde den bedst mulige løsning for kunden.

Som en central del af at eksekvere denne tilgang til opgaver og kunder søges nu en stærk projektleder, der bliver en del af et kompetent team med rig mulighed for faglig sparring og stor ledelsesmæssig opbakning.

Bravida Danmark A/S
Ventilationsmontører til Aalborg

Bravida Danmark A/S

Vi søger dygtige ventilationsmontører til projekter i Aalborgområdet. Som ventilationsmontør i Bravida får du en unik mulighed for at arbejde med spændende ventilationsopgaver indenfor institutions-, bolig- og industribyggerier. Arbejdsopgaverne vil primært være montage af ventilation og tiltrædelse er snarest muligt.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Helbredssikring, pensionsordning og fritidsulykkesforsikring
Bravida Danmark A/S
OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ombygning eller renovering af deres bolig.

Er du bygningskonstruktør og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til rådgivning i forbindelse med vores ”Bolig- og energirapport” - et helt nyt koncept udarbejdet i samarbejde med Danske Bank.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med rådgivning hos kunderne.

OBH-Gruppen A/S
Würth Danmark A/S
Key Account Management

Würth Danmark A/S

Kan du sørge for at Würth altid er med ved bordet i alle byggeprojektets faser?

Unik System Design A/S

Dit primære ansvar bliver at skabe en projektpipeline ved dine kunder, dette gøres via Würths CRM-system. Ud over projektpipeline er du ansvarlig for tilbudsgivning, etablering, udvikling og drift af projekter over 150 mio. DKK, hvor du, i samarbejde med salgsstyrken, sikrer at Würths stærke koncepter og løsninger bliver solgt ind i de enkelte faser i dine projekter. Du får desuden ansvaret for en række eksisterende og kommende key accounts, hvor du igennem relationsskabende dialog og værdiskabende løsninger styrker Würths position i kunders bevidsthed.

Vi tilbyder dig:

 • Et job i en resultatorienteret og professionel virksomhed i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring og favorabel kantineordning
Würth Danmark A/S
BM Byggeindustri A/S
Tilbudsmedarbejder

BM Byggeindustri A/S, Hobro

BM Byggeindustri A/S er en virksomhed i positiv udvikling. Derfor søger vi en dygtig og engageret tilbudsmedarbejder til at styrke vores tilbuds- og salgsafdeling, gerne med erfaring indenfor almennyttige boliger og DGNB, men det er ikke et krav. Vi beskæftiger os hovedsageligt med præfabrikeret boligbyggeri i træ, som udføres i hoved- og totalentrepriser, primært i Danmark.

Du vil blive en del af et team, som vedligeholder og udbygger netværk til vores kunder, og hvor du er med til at beregne og udvikle projekterne i samarbejde med vores kunder.

Jobbeskrivelse:

 • Udvikling af projekter
 • Granskning af udbudsmateriale
 • Indhentning af tilbud fra underentreprenører og leverandører
DS Stålprofil A/SProjektberegner til professionel stålproducent

DS Stålprofil A/S, Hobro

Vil du arbejde med kvalitetsprodukter hos en af markedets stærkeste producenter? Vil du have muligheden for at opnå en central position i en professionel organisation? Og trives du med at være ekspert på dit fagområde?

I samarbejde med en række kompetente og humørfyldte kollegaer vil du i løbet af dagen på vores kontor i Hobro betjene vores kunder, som tæller alt fra trælaster, storentreprenører og halbyggere til arkitekter. Dine daglige arbejdsopgaver består hovedsagelig af:

 • at mængdeberegne byggeopgaver på baggrund af byggeteknisk materiale
 • at rådgive kunder i deres valg af produkter og montage
 • at fungere som teknisk rådgiver i byggemøder sammen med vores eksterne salgspersonale
Frederikshavn Forsyning A/SGIS-tekniker

Frederikshavn Forsyning A/S

Har du interesse for forsyningsbranchen, og er du skrap til GIS og ledningsregistrering? Så kan du måske blive vores nye kollega i GIS-teamet.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Digital ledningsregistrering af mange forskellige ledningstyper
 • Vedligehold og tilpasning af databaser og systemer
 • Digital tinglysning

Vi tilbyder

 • 37 timers arbejdsuge med flexordning
 • udviklingsmuligheder og efteruddannelse
 • gode ansættelsesvilkår med delvist virksomhedsbetalt sundhedsforsikring
Invita Køkkener
Projekt Controller

Invita Køkkener, Aalborg

Det går stærkt hos Invita Aalborg. Vi ønsker derfor at udvide vores erhvervsafdeling, så vi kan udbygge målsætningen om at være branchens foretrukne leverandør af køkken, bad og garderobe til B2B. Invita Aalborgs erhvervsteam består i dag af 11 medarbejdere.

Vi søger derfor en dygtig projekt controller, som kan arbejde med styring af større projekter til byggefirmaer, entreprenører og boligforeninger. Du kommer til at arbejde med et af Danmarks mest kendte køkkenbrands.

Som projekt controller, skal du med dit arbejde skabe tillid til kunderne og være den samarbejdspartner, som løser de daglige udfordringer til kundernes tilfredshed. Med tilfredse kunder skaber vi grundlaget for et længerevarende samarbejde, hvor Invita vil blive den foretrukne leverandør til kundens næste projekt.

Invita Køkkener
JORTON A/S
Region BRO, søger entrepriseleder til trafikopgaver i forbindelse med udbygning og renovering af infrastrukturen i Danmark

JORTON A/S

Vil du have indflydelse på udfordrende anlægsprojekter hvor du skal bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde under frie rammer med alsidige trafikopgaver i en virksomhed med et rigtigt godt ry i branchen?

I langt størstedelen af dagligdagen er du synlig på byggepladserne og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende opgaver, men vigtigst af alt DU BRÆNDER for opgaven.

Som entrepriseleder for trafikopgaver kan du forvente:

 • at deltage i strukturering af byggepladsen i dagligdagen
 • at deltage i afsætning og opsætning af diverse afspærringsopgaver
 • optegne afmærkningsplaner til brug for diverse godkendelser.
JORTON A/S
Miljømærkning DanmarkKonsulent til bæredygtigt Svanemærket byggeri hos Miljømærkning Danmark i Løgstør (barselsvikariat)

Miljømærkning Danmark

Vil du være med til at udbrede Svanemærket byggeri i Danmark?

Byggeriet er ansvarlig for en stor del af vores samlede energi- og ressourceforbrug, så det er med god grund, at miljø og bæredygtighed også har fået øget fokus i byggebranchen. Miljøvenlige bygninger og byggematerialer er en del af løsningen.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

 • Behandling af ansøgninger om Svanemærket primært inden for byggeri og renovering, herunder også produktgrupper relateret til byggeri, fx bygge- og facadeplader, gulve, vinduer og døre. Du skal i tæt samarbejde med kunden sikre, at kravene i kriterierne opfyldes og er dokumenteret korrekt.
 • Kontrolbesøg på byggepladser og virksomheder for at sikre, at kravene i kriterierne efterleves.
LOGSTOR A/S
Teknisk salgskoordinator

LOGSTOR A/S, Løgstør eller Fredericia

Store energiøer, Power-to-X og grøn biogas. Det bliver fremtiden med en ny Klimaaftale, hvor fjernvarmen er med til at binde det hele sammen og sikre en ny effektiv energisektor i fremtiden. Fjernvarmeselskaberne står potentielt over for en konverteringsbølge fra gas til grøn varme for rigtig mange husstande. Det er en grøn agenda, som LOGSTOR, som verdens førende leverandør af præisolerede rørsystemer, står midt i.

For at understøtte denne udvikling, søger vi til vores hovedkontor i Løgstør eller afdelingskontor i Fredericia, en teknisk kompetent salgskoordinator med erfaring inden for licitationer og udarbejdelse af tekniske tilbud, hvor den grønne omstilling er i højsædet.

Som teknisk salgskoordinator bliver du en del af et tværfagligt projektteam, der gennemgår offentlige udbud og EU-licitationer.

LOGSTOR A/S
NIRAS
Erfaren byplanlægger, der motiveres af bæredygtig udvikling

NIRAS, Aalborg, Aarhus eller Allerød

Brænder du for at omsætte FN’s verdensmål til lokale handlinger igennem den fysiske planlægnings discipliner? Så har vi en god karrieremulighed til dig.

Som en del af NIRAS’ afdeling for ‘Planlægning og Landskab’ får du mulighed for at arbejde helt konkret med bæredygtighed og verdensmål på en måde, så det gør en forskel for byer og borgere. Vi har rigtig travlt for tiden og søger derfor en erfaren byplanlægger til vores kontor i Aalborg, Aarhus eller Allerød til vores team af eksperter inden for byplanlægning.

Vi ønsker os en kandidat, der brænder for de faglige discipliner inden for Planlovens ressortområder – herunder især lokalplanlægning. Og så gør det ikke noget, hvis du også er en dygtig projektleder.

NIRAS
Hansen Toft A/STeknisk Tegner - projektering af betonelementer

Hansen Toft A/S søger for kunde

Projektering af betonelementer

Vores kunde er inde i en positiv udvikling og forventer en solid vækst over de kommende år. Som et led i denne udvikling ønskes det at styrke tegnestuen med ansættelsen af en teknisk tegner til projektering af betonelementer. Der er tale om en nyoprettet stilling.

Du refererer til tegnestuelederen og i samarbejde med det resterende team bliver du ansvarlig for projekteringen af betonelementer. Du vil få berøring med mange aktører herunder kollegaer, kunder og montører. Din hverdag bliver præget af en bred vifte af arbejdsopgaver, f.eks.:

 • Udarbejdelse af arbejdsgrundlaget for produktion af egne elementer samt overdragelse til produktionsplanlægger
 • Koordinering af projekter i samarbejde med kunde og rådgiver
 • Udarbejdelse af konstruktionstegninger i AutoCad med afsæt i tilbud/ordrebekræftelse