161 job matcher din søgning 161 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BadElement A/SVi søger en Teamleder med erfaring fra byggebranchen

BadElement A/S, Horsens

Er du klar til nye udfordringer og vil du være med på rejsen i en international virksomhed, der gennem de seneste mange år har oplevet kraftig vækst?

Er du serviceminded og har du altid JA-hatten på! Har du en teknisk og struktureret tilgang til tingene! Kan du stå for go service!

… så er det lige dig, vi står og mangler til vores serviceafdeling på Sjælland. Du har erfaring fra byggebranchen og kan lede et team af dygtige servicefolk på vore opgaver på Sjælland. Som person er du struktureret, har et godt overblik over de komponenter som indgår i et komplet badeværelse, og så ved du hvad det vil sige at yde god service.

Du får ansvaret for koordinering med underentreprenører, bestilling af materialer fra vores fabrik i Polen og leverandører i DK, samt dialog med vores kunder. Alt dette i samarbejde med vores dygtige kollegaer i serviceafdelingen.

Per Aarsleff A/S
Erfaren projektleder til funderingsopgaver i Jylland

Per Aarsleff A/S

Vil du være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi med et stort innovations- og forretningsfokus arbejder med klassiske funderingsdiscipliner i et digitalt miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores projekter i Jylland søger vi en projektleder, der vil være med til at styrke sektionen. Du vil have fast base på vores kontor i Viby J, men din dagligdag vil i høj grad foregå ude på byggepladserne.

Som projektleder får du ansvaret for at opstarte og lede byggeprocessen. Her vil du i tæt dialog med fagdisciplinerne planlægge, styre og holde tilsyn med de byggepladser, som du har ansvaret for.

Per Aarsleff A/S
Eltronic Fueltech A/S
Production Engineer

Eltronic Fueltech A/S, Hedensted

Vil du være en del af en global virksomhed, som udvikler og leverer klimavenlige teknologier, der bidrager til den grønne omstilling i den maritime sektor og ønsker du en spændende hverdag med stor indflydelse, gode kolleger og en fast base i Hedensted? Så er det måske dig, vi søger.

Hos Eltronic FuelTech vækster vores forretning, og vi har travlt med udvikling og produktion af vores gas- & fuel ventil-systemer til marinebranchen. Vi søger derfor en ny dygtig kollega, som skal være med til sikre den høje kvalitet af FuelTechs produktionsgrundlag.

Som Production Engineer bliver dine primære arbejdsområder:

 • Udarbejdelse og review af 2D tegninger.
 • 3D-rettelser
 • Oprettelse og vedligeholdelse af styklister i NAV.
 • Oprettelse og vedligehold af FT-produkter, varianter og optioner.
 • Vedligeholdelse af varer i NAV og Vault i forbindelse med vareoprettelse og evt. spærring.
Eltronic Fueltech A/S
HusCompagniet A/SProjekterende bygningskonstruktør - Viborg

HusCompagniet A/S

Er du bygningskonstruktør? Så er her chancen for at projektere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Din dag går med at skitsere/projektere énfamiliehuse i tæt dialog med vores byggerådgivere samt afholde afklarende projekteringsmøder med såvel bygherre som byggeledere og ikke mindst kollegaer i tegnestuen.

Derudover vil en stor del af din dag gå med færdigprojektering af vores byggesager så de er klar til vores underleverandører og håndværkere.

HumanTrust A/S
KS-medarbejder

HumanTrust A/S søger for Richard Thoimsen A/S i Aarhus

Har du lyst til en nøglerolle som KS-medarbejder, hvor du varetager kvalitetskontrol og D&V på diverse projekter for smedevirksomheden Richard Thomsen A/S? Der er tale om en stilling med stor indflydelse på egen hverdag, hvor du bliver en del af et engageret hold kendetegnet ved højt humør og stor intern opbakning. Lyder det som noget for dig? Så læs med her…

Richard Thomsen A/S dækker hele spektret inden for stålkonstruktioner – fra de helt tunge af slagsen til gelændere, trapper og altaner. Med en fuld ordrebog ønsker virksomheden at geare op indenfor kvalitetsområdet. Derfor ansattes nu en KS-medarbejder, der kan styrke den interne kvalitetsstyring gennem kvalitetskontrol og D&V på diverse opgaver.

Du får derudover blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Opsætte kvalitetsstyring
 • Opsamling af informationer fra værksted og montage i samarbejde med projektlederne
 • Håndtering af afvigelser
HumanTrust A/S
Alux A/SIntern salgsmedarbejder

Alux A/S, Silkeborg

Spændende og varierende opgaver i et aktivt og uhøjtideligt miljø! Lyder det som noget for dig, så er du måske lige personen, vores salgsafdeling står og sukker efter.

De primære opgaver er:

 • Kundebetjening, beregning og tilbudsgivning.
 • Ordremodtagelse med afklaring af tekniske detaljer og specifikationer.
 • Koordinering med produktion og montageafdeling.

Alux A/S er en af landets førende virksomheder inden for mekanisk sikring og solafskærmning. Vores salg er i stærk vækst, og vi søger derfor medarbejdere, som brænder for god kundebetjening og for at være en del af en succes. Vi sørger for grundig oplæring, derfor er specifikt branchekendskab ikke afgørende.

Nordvestjyllands Brandvæsen I/SViceberedskabsdirektør/souschef i Nordvestjyllands Brandvæsen I/S

Nordvestjyllands Brandvæsen I/S, Struer

Vi vil være Danmarks bedste brandvæsen. Det vil vi blive ved at udvikle kvaliteten af vores kerneopgave, samt tiltrække og udvikle yderligere opgaver. Til dette mangler vi dig, da vores nuværende vicedirektør har valgt at prøve kræfter med nye opgaver udenfor beredskabet.

Som viceberedskabsdirektør indgår du i den overordnede ledelse af selskabet. Nordvestjyllands Brandvæsen er et fælleskommunalt selskab, der dækker kommunerne Lemvig, Holstebro, Skive og Struer. Selskabet blev etableret pr. 1. januar 2016, men vi har ikke lagt os endeligt fast på en ny organisationsopbygning, da vi ønsker at inddrage vores nye viceberedskabsdirektør i denne proces.

En af dine opgaver bliver at fungere som ansvarlig for myndighedsafdelingen. Her får du det faglige ansvar for brandsyn, brandteknisk byggesagsbehandling, forebyggelse etc.

Nordan Vinduer A/SEftermarkedskoordinator

Nordan Vinduer A/S, Aarhus eller København

NorDan Vinduer A/S blev etableret i 2020 og tilbyder vinduer og døre med høj ydelse og enestående valgmuligheder. Med kundskab, kvalitet og kapacitet arbejder vi for at blive den foretrukne partner for det danske projektmarked.

Som eftermarkedskoordinator i NorDan får du ansvar for at bidrage til høj kundetilfredshed og udvikle vores interne kompetence. Med et stærkt brand og førende produktportefølje søger vi dig, som vil bidrage med at yderligere styrke vores tilstedeværelse i Danmark.

Ansvar og muligheder

 • Ansvar for at koordinere og gennemføre eftermarkedshenvendelser
 • Oparbejde teknisk viden om vores produktportefølje generelt og aluminiumsprodukter specielt
 • Muligheden for at deltage i og forme en moderne arbejdsplads med fokus på bæredygtighed og digitalisering
Birch Ejendomme ApS
Kvalitetssikrings-medarbejder til Teknisk team

Birch Ejendomme ApS, Silkeborg

Vil du være med til at opføre mere end 1500 lejeboliger årligt og dermed være en vigtig brik i udviklingen af fremtidens nye byggerier?

Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling af byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi er i vækst og Teknisk team i bygningsafdelingen søger derfor en ny kollega.

Vi søger en profil med en håndværksmæssig eller teknisk baggrund, gerne med erfaring inden for kvalitetssikring eller en anden form for byggeteknisk rådgivning. Endvidere sætter du en ære i være detaljeorienteret og ikke mindst være et skridt foran.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Daglig dialog og sparring med vores interne byggeproduktion, byggeledere og formænd
 • Tilpasning og justering af standard-kontrolplaner
 • Kvalitetssikring af brand og statik
Birch Ejendomme ApS
EBASEnergikonsulenter med byggeteknisk baggrund

EBAS

Der er stigende efterspørgsel efter vores ydelser, og derfor søger vi lige nu flere kompetente rådgivere til vores lokationer i hele landet.

Du skal være uddannet energikonsulent (flerfamiliehus) og have en byggeteknisk baggrund. Som energikonsulent hos EBAS bliver dine primære opgaver at udføre energimærker på større ejendomme (boligforeninger, institutioner og erhvervsmål mv.) og udarbejde drifts- og vedligeholdelsesplaner.

På sigt vil der være mulighed for at supplere dine kompetencer med en eksamen som beskikket bygningssagkyndig, så du vil kunne udføre endnu flere af vores mange ydelser.

Birch Ejendomme ApS
Projektudvikler/byplanlægger til bygge- og udlejningsvirksomhed i solid vækst

Birch Ejendomme ApS, Silkeborg

”Du er med til at finde nye byudviklingsområder i hele Danmark – i både små og store byer. Og det allerbedste er, at du er med fra jord til bolig, og helt til lejerne flytter ind. Så du ser i den grad resultatet af dit arbejde,” fortæller projektudvikler Tine Andersen.

 • Vil du være med til at udvikle mere end 1500 lejeboliger årligt samt en vigtig brik i udviklingen af fremtidens nye byer?

I rollen som projektudvikler bliver du en del af et udviklingsteam på 12 personer, hvor din primære opgave bliver at finde interessante byggegrunde. I det daglige varetager du opgaver såsom at:

 • stå for screening af områder, som er attraktive at opføre lejeboliger på
 • foretage vurderinger af, hvorvidt mulige byggeprojektet passer i Birch Ejendommes udviklingsstrategi
Birch Ejendomme ApS
HusCompagniet A/SProjekterende bygningskonstruktør

HusCompagniet A/S, Viborg

Er du bygningskonstruktør? Så er her chancen for at projektere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Din dag går med at skitsere/projektere énfamiliehuse i tæt dialog med vores byggerådgivere samt afholde afklarende projekteringsmøder med såvel bygherre som byggeledere og ikke mindst kollegaer i tegnestuen.

Dine opgaver er:

 • Skitsetegning til salgsafdeling og deltagelse i møder med kunderne
ST Skoleinventar A/S
Projektkoordinator til innovative indretningsløsninger i undervisningssektoren

ST Skoleinventar A/S, Tarm

ST Skoleinventar har travlt og søger derfor endnu en dygtig og kompetent projektkoordinator. Med reference til den interne salgschef får du en alsidig stilling med dygtige og erfarne kollegaer i vores projektafdeling i Tarm.

I tæt samarbejde med eksterne sælgere, projektledere og i dialog med kunder, skal du tegne og kalkulere og ordreafklare indretningsløsninger til primært skolesektoren.

Projektkoordinatorens opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Granskning og analyse af projektmateriale
 • Kalkulation og udarbejdelse af konkurrencedygtige tilbud
 • Optegning af indretningsløsninger
ST Skoleinventar A/S
CAD Kompagniet A/S
Ready Bathroom søger to tekniske designere

CAD Kompagniet A/S søger for kunde i Løsning og Vedbæk

Har du lyst til at omsætte familiers boligdrømme til virkelighed i en virksomhed i rivende udvikling? Så er du måske den, vi leder efter.

Ready Bathroom er i vækst og udvider den tekniske afdeling med to tekniske designere. En til hver af vores afdelinger i Løsning og Vedbæk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Projektering af præfabrikerede badeværelser
 • Projektledelse
 • Kundekontakt
 • Kontakt til produktion som ligger i Polen (korrespondance på engelsk)
CAD Kompagniet A/S
Grædstrup Stål A/SPROJEKTLEDER/TEGNER SØGES

Grædstrup Stål A/S

Grædstrup Stål A/S er i en rivende udvikling med en høj ordrebeholdning. Derfor søger vi en bygningskonstruktør eller en Teknisk designer.

Er du en person, som kan arbejde både selvstændigt og i teams, som er ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og kan holde hovedet koldt i en presset situation? Så har vi måske et job til dig. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest.

VI TILBYDER

 • En spændende hverdag
 • Løn efter kvalifikationer
 • Godt arbejdsmiljø
HumanTrust A/S
Projektchef B2B

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Har du lyst til at arbejde med spændende rækkehusprojekter på Jylland og Fyn, hvor du går forrest som projektchef på B2B-området og viser, hvordan godt købmandskab og byggeteknisk snilde ser ud? Har du desuden, hvad der skal til for at bygge en helt ny organisation op under dig? Så er du måske den nyeste tilføjelse til RækkehusCompagniet, som er vækstvirksomheden HusCompagniets nye forretningsben.

RækkehusCompagniet skræddersyer rækkehuse til investorer fra idé til overdraget, færdigbygget projekt.

Som projektchef B2B får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for udførelse af alle B2B-rækkehusprojekter (Fyn/Jylland) inkl. økonomi
 • Ansvar for opbygning af ny teknisk afdeling til håndtering heraf (byggeledelse/tegnestue)
HumanTrust A/S
OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S, Odense, Måløv og Aarhus

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ny-, til- eller ombygning af deres bolig. Er du bygningskonstruktør og vil du gøre en forskel for privatkunder rundt om i landet, så er det måske dig vi søger. I vores nystartede koncept yder vi bygherrerådgivning til privatkunder. Konceptet er baseret på vores samarbejde med Danske Bank, hvor vi laver Bolig- og Energirapporter.

Kvalifikationer:

 • Uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt
 • Har en håndværksmæssig baggrund
 • Erfaring med vurdering af bygningers tilstand
 • Er udadvendt og tillidsvækkende
OBH-Gruppen A/S
HumanTrust A/S
Projektudviklingschef

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Er du den nye projektudviklingschef til Nordens største husbyggerfirma, HusCompagniet? Hvis du vil med på en vækstrejse, hvor du står for identifikation og indkøb af arealer til byggeri samt udvikling/ byggemodning af udstykninger, så skal du helt sikkert læse med her…

HusCompagniet er Danmarks og Nordens største husbyggerfirma, der er specialister i moderne parcelhuse og rækkehuse til private købere og professionelle investorer.

Den sunde vækst har ført en række nyoprettede stillinger med sig, heriblandt stillingen som projektudviklingschef Jylland/Fyn. I denne rolle bliver dine vigtigste ansvarsområder at identificere, indkøbe og udvikle udstykninger til række- og parcelhuse beliggende i Jylland og på Fyn samt at byggemodne udvalgte områder inkl. budgetansvar.

HumanTrust A/S
VELFAC A/SByggeteknisk projektleder hos VELFAC vinduer

VELFAC A/S, Horsens

Har du lyst til at bringe din byggetekniske viden i spil i forbindelse med salg og rådgivning om vinduer? Drives du af den professionelle håndtering af forespørgsel og vil du gerne gøre en forskel i udarbejdelsen af komplekse tilbud til projektbyggerier? Vil du gerne være en del at et team med et højt tempo, men hvor kvaliteten altid er i højsæde? Så er stillingen som projektleder hos VELFAC i Projektsalg noget for dig.

Som projektleder, bliver du ansvarlig for en professionel koordinering og håndtering af vores mindre projektsalgsordre, som kræver et højt ekspertiseniveau. Opgaverne omfatter koordinering med rådgivere, eksterne sælgere, teknisk chef og vores beregnerteam.

ATP Ejendomme
Ejendomsinspektør

ATP Ejendomme, Aarhus

Forestil dig en hverdag, hvor du er ansvarlig for driften af nogle af Aarhus’ mest markante erhvervsejendomme. Det kan hurtigt blive din hverdag. Lige nu er vi nemlig på udkig efter en dygtig, serviceminded og teknisk stærk ejendomsinspektør, der i tæt samarbejde med kolleger og kunder skal varetage driften af nogle af Aarhus’ mest spændende erhvervsejendomme.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Kundeservice på vores ejendomme
 • Tilsynsopgaver på tekniske anlæg samt outsourcede FM-opgaver
 • Rekvirering af eksterne samarbejdspartnere til reparation og vedligehold