97 job matcher din søgning 97 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 97 resultater.
Thoudal Rådgivende Ingeniørfirma ApSKonstruktionsingeniør

Thoudal Rådgivende Ingeniørfirma ApS, Rønde

Er du vores nye kollega?

Grundet travlhed søger vi en ny kollega indenfor konstruktionsområdet.

Brænder du for dit fag, og trives du i en virksomhed med stor frihed i jobbet og mange forskelligartede arbejdsopgaver, så er det lige dig, vi mangler.

Thoudal Rådgivende Ingeniørfirma løser alle former for rådgivningsopgaver indenfor byggeri, hvilket betyder, at opgaverne er meget varierede og spænder fra arkitekttegnede villaer over boligblokke, erhvervsbyggeri, undervisnings- og kulturinstitutioner.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og spændende opgaver, hvor du får lov til at følge opgaven fra den kommer ind til kunden står med det færdige byggeri.

JCN Bolig A/S
Projektleder til byggeprojekter i Østjylland

JCN Bolig A/S

Har du erfaring med projektledelse indenfor boligbyggeri? Er du uddannet konstruktør eller ingeniør, gerne kombineret med håndværksmæssig uddannelse? Trives du i et til tider hektisk miljø? Arbejder du strukturelt og følger op på tingene? Kan du svare ja til det, så er du måske den kollega vi søger i jobbet som projektleder.

JCN Bolig A/S

Du får ansvaret for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen. Du bliver en del af byggeledelsen og vil få et ansvarsfuldt job med vide rammer til udførelse. Du vil indgå på et hold af 130 byggespecialister, som hver især har et stærkt drive og er blandt de dygtigste.

Du er en holdspiller og god til at agere blandt projektets mange aktører. Du er løsningsorienteret, strukturel, ansvarsfuld, har gennemslagskraft og er troværdig. Du er glad og positiv og i besiddelse af et personligt drive.

JCN Bolig A/S
JCN Bolig A/S
Projektchef til byggeprojekter i Østjylland

JCN Bolig A/S

Har du 5-10 års erfaring med projektledelse, gerne indenfor boligbyggeri? Kan du varetage hele projektfasen fra projektering og igangsættelse til ledelse af byggeriet og aflevering til bygherren? Er du uddannet ingeniør eller konstruktør, gerne kombineret med en håndværksmæssig uddannelse? Har du gennemslagskraft og evnen til at motivere projektteamet? Så håber vi, at du vil søge jobbet som projektchef hos JCN Bolig.

JCN Bolig A/S

Om dig kan siges, at du er i besiddelse af stærke lederkompetencer, som bl.a. kommer til udtryk i en naturlig gennemslagskraft og evne til at motivere et projekt- team.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en stærk virksomhed med gode personaleforhold – pension, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og andre personalegoder.

JCN Bolig A/S
Atkins Danmark A/S
Brofaglig 3D/CAD/BIM-medarbejder til anlægsprojekter

Atkins Danmark A/S, København eller Horsens

Er du dygtig til 3D og har interesse for BIM, og har du lyst til at arbejde med det på bro- og infrastrukturprojekter i Danmark og udlandet, så er det her måske noget for dig.

Som vores nye kollega i ’Broer & Konstruktioner’ kommer du til at indgå i et team af dygtige medarbejdere med et højt fagligt niveau og vil primært bidrage med 3D-projektering af broer og udvikling af BIM. Vi er desuden pt. i gang med at implementere programmet AllPlan samt øge brugen af visualiseringsværktøjer.

Dine opgaver bliver blandt andet følgende, men de kan blive tilpasset alt efter din profil:

 • Udvikling og vedligeholdelse af projekteringsværktøjer til broer i MicroStation, AutoCAD og/eller AllPlan.
 • 3D-projektering/-modellering af broer i tæt samarbejde med andre projekterende.
 • Medvirke i CAD-netværk både internt i egen afdeling samt tværfagligt med andre afdelinger i Atkins.
Atkins Danmark A/S
OTIS A/S
Projektleder/Overmontør til Otis Aarhus kontor

OTIS A/S, Viby J.

Som Projektleder/Overmontør er du i samarbejde med dit montørteam, afdelingens projektingeniører og afdelingsdirektøren ansvarlig for effektiv installation af moderniseringsopgave på eksisterende elevatorer i Jylland & på Fyn.

Otis

I jobbet skal du være struktureret leder, som i tæt samarbejde med projektingeniør, sælgere og afdelingsdirektør, sikrer at moderniseringsafdelingen altid fremstår som en seriøs samarbejdspartner til vores kunder. Dette indebærer opfølgning på forespørgsler, kommunikation samt forbedring af produktivitet, effektivitet og kvalitet i teamet.

Rolle

 • At sikre produktivitet og effektivitet i tæt samarbejde med projektingeniør - herunder sikre den nødvendig bemanding ift. work load
 • Sikre optimal overlevering til kunde og serviceafdeling
OTIS A/S
Per Aarsleff A/S
Erfaren medarbejder til entrepriseledelse og tilbudsarbejde

Per Aarsleff A/S, Viby J.

Forstår du, hvad der skal til for at vinde tilbud? Har du erfaring med både entrepriseledelse og tilbudsarbejde?

Afhængig af din profil vil du blive organiseret i en centralt placeret udførende afdeling med tæt tilknytning til tilbudsteamet.

Tilbudsteamet består p.t. af fire medarbejdere, der arbejder bredt med projektopgaver og tilbud i vores enhed Anlæg Vest. Du vil blive en vigtig del af teamet med særlig fokus på anlægsopgaver i og omkring Aarhus. Teamet er præget af høj faglighed og et godt indbyrdes samarbejde omkring opgaverne.

Per Aarsleff A/S
STARK
Ansvarlig for Bæredygtighed

STARK A/S, Viby J.

VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE DET LETTERE AT BYGGE BÆREDYGTIGT?

Synes du også, at bæredygtighed er et af tidens vigtigste og mest spændende emner? Har du evnen til at lede en dagsorden med bæredygtighed i centrum og udvikle bæredygtighed som kommercielt område i STARK? Og kunne du tænke dig at være en del af det kommercielle team hos Danmarks største leverandør af byggematerialer? Så er dette din mulighed for at præge STARKs fremtid som vores nye Bæredygtighedsansvarlige.

Vi søger en ildsjæl, der kan fungere som bæredygtighedsrådgiver og -projektleder for vores organisation. Her skal du formulere og koordinere STARKs indsatser for bæredygtighed, så de flugter med STARKs forretningsområder, bæredygtighedsprincipper, mål og strategi.

Du skal gerne have arbejdet med bæredygtigt byggeri i mindst 3-5 år.

STARK A/S
Mygdam & Skurup ApSSælger med grøn baggrund

Mygdam & Skurup ApS søger for Hjorthede Planteskole A/S i Bjerringbro

Mygdam & Skurup tilbyder for vores kunde en yderst spændende mulighed for en dygtig sælger med baggrund, teoretisk og praktisk, fra den grønne sektor.

Hjorthede Planteskole har de seneste år haft en positiv udvikling med vækst i flere segmenter, og vil løfte salget yderligere i have-parksektoren, både til nuværende kunder og gennem opsøgende salg.

Det uformelle arbejdsmiljø præger virksomheden, og der er plads til både stiletter og bare tæer, så længe seriøsiteten overfor kunderne, og respekten for kollegaerne er på plads.

Så drømmer du om at få en til tider travl, men sjov hverdag med gode kollegaer, frisk luft, højt til loftet blandt andre med samme passion som dig selv, så er dette muligheden.

Mygdam & Skurup ApS
SPANGENBERG & MADSEN
Brandrådgiver - København, Kolding, Aarhus

SPANGENBERG & MADSEN

Er du certificeret brandrådgiver, eller ønsker du at blive det? Og kunne du tænke dig at løse udfordrende brandopgaver sammen med nogle af branchens mest kompetente kollegaer? Så er jobbet hos en af landets bedste arbejdspladser lige noget for dig.

Du vil i jobbet rådgive om brandtekniske forhold på alsidige byggeprojekter herunder udarbejdelse af brandstrategirapporter, brandplaner, brandteknisk dokumentation og dimensionering. Du vil udarbejde drifts-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner.

Du tilbydes

 • et spændende fuldtidsjob hos en af landets bedste arbejdspladser (Great Place to Work)
 • løn efter kvalifikationer og flekstid
 • pensionsordning, sundhedsforsikring
betterpeople A/S2 bygningskonstruktører søges

betterpeople A/S søger for Constructa i Silkeborg

Er du en dygtig og erfaren bygningskonstruktør, der trives med at dykke ned i projektering? Tiltrækkes du af nærværende ledelse, frihed med ansvar, flekstid og et godt arbejdsmiljø med en positiv atmosfære? Så er du måske en af Constructas nye bygningskonstruktører.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg.

Som bygningskonstruktør på tegnestuen i Silkeborg får du ansvar for analyse og projektering af konstruktioner i både mellemstore og mindre opgaver.

velas
Bygningskonstruktør til boliger og stalde

velas, Hinnerup

Vores byggeafdeling har travlt og søger en ny kollega til at hjælpe med byggeprojekter i landbruget og boliger på landet. Dine opgaver bliver varierende for nybyggeri og renovering af både boliger og stalde.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Projektering og tegning af staldprojekter og boliger
 • Myndighedsbehandling
 • Styring af projektets aktiviteter/byggestyring

Vi tilbyder en interessant stilling med spændende opgaver i en velfungerende virksomhed. Der vil være gode muligheder for at udvikle dig og få egne arbejdsområder/specialer. Arbejdsmiljøet er professionelt og præget af engagerede kolleger. Samtidig vil dit job være selvstændigt med stor fleksibilitet og attraktive ansættelsesvilkår.

Frede Andersen VVS A/SOvermontør/projektleder

Frede Andersen VVS A/S, Risskov

Vi har travlt hos Frede Andersen VVS A/S. Og da vi har skruet endnu mere op for ambitionerne, søger vi den helt rigtige overmontør/projektleder med drive og initiativ.

Du vil indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med de nuværende spjæld- og projektledere, og får stor indflydelse på udviklingen af vvs-afdelingen. Vi arbejder for både private og offentlige. Og i et større omfang som hovedentreprenør.

Jobbet

 • Du skal sammen med den øvrige ledergruppe, udvikle afdelingen til at blive endnu større spiller på markedet.
 • Kundekontakt og kontraktforhandlinger.
 • Deltage i styring og kalkulation af alle typer service- og projektopgaver indenfor faget.
Peak Rekruttering
Forretningsorienteret leder til byggebranchen med fokus på kunden, projektstyring og integreret design

Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S i Silkeborg

Ønsker du en central rolle som leder for et bredt fagligt team af rådgivere indenfor byggeri? Holder du af at være med helt fra den indledende designfase til projektering og ikke mindst eksekvering af komplekse byggeprojekter? Er du dygtig til at skabe bro mellem kunder og dine interne medarbejdere? Så er du måske den nye leder for Swecos byggeridivision i Silkeborg.

Du bliver en del af ledergruppen der består af chefen for byggeri Østjylland, samt 3 andre teamledere, teknisk chef, markedschef og tilbudspartner. De arbejder tæt sammen i lederteamet, og du kommer til at få rig mulighed for sparring og at bidrage til udvikling og implementering af både afdelingsstrategier og handlingsplaner.

Som leder er du ansvarlig for den daglige drift af teamet og resultatskabelses i projekterne.

Peak Rekruttering
Ikast-Brande Kommune
Energimedarbejder til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune har gang i mange spændende anlægs- og vedligeholdelsesopgaver. Vi skal både bygge nyt, renovere, energi- og arealoptimere samt genoprette og vedligeholde de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Vi giver muligheden for at udvikle og vedligeholde egne faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger, hvor opgaverne skal løses i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er og skal være plads til humor og en afslappet omgangstone.

Ikast-Brande Kommune
Fagkoordinator til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder, der besidder både en stærk ledelses- og faglig profil.

Der er gang i mange spændende og krævende opgaver. Vi skal både sikre at gruppen er godt ledet samt vedligeholde, bygge nyt, energi- og arealoptimere de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Du skal både være fagkoordinator med ledelsesmæssige opgaver samtidig med, at du skal varetage drift- og anlægsopgaver.

Her er gode muligheder for at udvikle og vedligeholde faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med dygtige kolleger, i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er, og skal være plads til, humor og en afslappet omgangstone.

Ikast-Brande Kommune
Projektleder til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder. Vi søger en medarbejder, som har lysten og erfaringen med drift og vedligehold af større bygningsarealer.

Vi giver muligheden for at udvikle og vedligeholde egne faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger. Jobbet har en stor grad af frihed til selv at planlægge din hverdag. Du skal kunne trives i et miljø, hvor tingene ind imellem skal gå hurtigt, men hvor der også er plads til humor og en afslappet omgangstone.

Du får et stort ansvar som projektleder. I jobbet skal du blandt andet gå bygningssyn, planlægge og prioritere vedligeholdelsesopgaver, udbyde rådgiver- og entrepriseopgaver (små og store), men også varetage lettere projektering, byggeledelse og tilsyn ved mindre og mellemstore projekter.

FIRMANAVN
BYGNINGSKONSTRUKTØR/BYGNINGSINGENIØR

Elgaard Mancom søger for Jackon Danmark A/S i Hedensted

Jackon Danmark A/S søger en bygningskonstruktør/bygningsingeniør til projektering og salg af tagisolering, samt beregning af systemprodukter. Vi søger en ny kollega, der med energi, talent samt en struktureret og målrettet indsats vil styrke salget og projekteringen af tagisolering.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for salg, projektering, projektstyring og kundeopfølgning
 • Tilbudsgivning og opfølgning

Vi tilbyder:

 • God oplæring
 • Et udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling indenfor salg og projektering af isolering
Bravida Danmark A/S
CTS projektleder

Bravida Danmark A/S, Silkeborg

Vi søger en CTS-projektleder til vores afdeling i Silkeborg, der kan styre vores projektforløb godt i mål. Bravida er en af Danmarks førende leverandører af avancerede CTS-systemer og vi har mere end 20 års erfaring indenfor området. Vi udfører både renovering, udvidelser og nybyggeri og tilbyder herunder kvalitetsløsninger til styring og overvågning af bygningstekniske anlæg som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brugsvandsstyringer og lysstyringer.

Med base fra kontoret i Silkeborg og med reference til projektchefen vil du indgå i et velfungerende team, hvor du får ansvar for projektstyring, med hovedvægt på økonomi, kvalitet og sikkerhed. Du får desuden tæt kontakt til det øvrige team hvor samarbejde og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Projektledelse
 • Koordinering
 • Økonomistyring
Bravida Danmark A/S
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor kvalitetssikring

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring og drivkraft med kvalitetssikring og sikkerhed i byggeprocessen og på byggepladsen? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Tilsyn og dokumentation af byggeriets kvalitet
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen og assistere under hele byggeprocessen
 • Sikring af de sikkerhedsmæssige forhold på byggepladsen
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor DGNB

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring med at arbejde med DGNB-certificeringer og har du drivkraft indenfor bæredygtighed? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Arbejde med valg af bæredygtige materialer
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen under hele byggeprocessen
 • Udføre bæredygtighedscertificeringer, herunder dokumentering af et helt projekt til DGNB-certificering