3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lolland Kommune
Nyoprettet planlæggerstilling i Planer og Kort

Lolland Kommune, Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads, og vil du løse opgaver, som har stor betydning for borgerne og kommunens udvikling? Og har du lyst til at arbejde med byplanlægning, planlægning i det åbne landskab, lokalplaner, myndighedsbehandling og digital kortlægning? Så er du måske vores nye planlægger.

Stillingen er en opnormering af teamet Planer og Kort, da der politisk satses stærkt på udvikling af vores Kommune. Du vil komme til at indgå i et team på 10 ambitiøse kolleger samt en teamleder, og du vil få tætte bånd til dygtige kolleger i Strategisk Planlægning.

Dine arbejdsopgaver kommer hovedsaligt til at variere fra lokalplanlægning til myndighedsbehandling, men det vil være en fordel, hvis du også kan bidrage i arbejdet med indførelse af digitale lokalplaner, produktion af kort og data til GIS samt indberetninger af data til Plandata.dk.

SOFTLINE A/S
Teknisk tegner/konstruktør

SOFTLINE A/S, Maribo

Er du idérig, innovativ og kreativ? Er du samtidig teknisk stærkt funderet og god til at omsætte dine ideer til praksis? Kan du lide at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor produktkvalitet er første prioritet?

Så er du måske den tekniske tegner/konstruktør, som SOFTLINE A/S søger til produktudvikling af kvalitetsmøbler til det internationale marked.

ARBEJDSOPGAVER:

  • Udvikling af optimale metal- og skumkonstruktioner
  • Udarbejdelse af arbejdstegninger i hhv. 2D og 3D
  • Opfølgning på kvalitet af det endelige produkt
SOFTLINE A/S
Hilti Danmark A/S
PROJECT MANAGER WITH TECHNICAL MINDSET AND FLAIR FOR BUSINESS TO SPEARHEAD HILTI’S FEHMARN ACTIVITIES

Hilti Danmark A/S

The Fehmarn Belt Fixed Link project is one of Europe’s largest infrastructure projects. As project manager for Hilti’s activities on the project, you will be responsible for developing close relations with Danish and foreign specifiers, contractors and suppliers on the project.

Hilti Danmark A/S

The project has a strategic and international impact on Hilti’s operations, which is why your focus also will be on coordinating activities on the project in tandem with international stakeholders in the global Hilti organization.

As Project Manager, you work strategically to ensure that Hilti-solutions are chosen for key parts of the project, e.g. on the tunnel elements.