9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mapei Denmark A/SSalgschef med ansvar for Mapeis BYG-produkter

Mapei Denmark A/S, Herlev

For at styrke vores organisation i Mapei Danmark A/S, søger vi nu en Salgschef med ansvar for Mapeis BYG-produkter.

Mapei er international markedsleder inden for produktløsninger til gulve og additiver til betonindustrien. I denne stilling vil du være en del af vores danske salgsteam for produkter til byggebranchen i Danmark med et særligt ansvar for produktløsninger fra vores BYG-division.

Ansvar og opgaver vil primært være:

  • Salg og salgsudvikling i BYG-divisionen, herunder bl.a. produkter til keramisk fastgørelse, fuger, epoxy- og PU-gulve, lak og gulvspartel. Stillingen indebefatter endvidere egne salgsbudgetter i overensstemmelse med vedtagne strategier til målopfyldelse af vækst- og profitmål.
  • Lede, motivere og udvikle salgsteamet på 3 medarbejdere inden for BYG.
Lemvigh-Müller A/S
Belysningstekniker

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du gerne se dine projekter blive til virkelighed og se dine beregninger omsat til et synligt slutresultat, så er her muligheden for at blive en del af Lemvigh-Müllers specialiserede team der arbejder med lysberegninger – i måske et af de mest alsidige job der er i belysningsbranchen.

Du bliver en del af vores landsdækkende belysningsorganisation med kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på salg af belysningsløsninger til professionelt byggeri samt formidling af informationer til elektrikere og rådgivende virksomheder.

Din hverdag vil være dynamisk med mange daglige opkald fra installatører og andre professionelle kundegrupper, som du primært supporterer med lysberegninger i DIALux, teknisk råd og vejledning samt beregning af tilbud og tilbudsgivning vedr. lys og lysstyring. Du vil også løbende samarbejde med eksterne sælgere omkring tilbudsgivning, projektarbejde mv.

Byggesagkyndig.nu ApS
Byggesagkyndig med flair for mennesker

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger lige nu en dygtig medarbejder til vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål det er at rådgive private husejere.

Brænder du for stor kundekontakt indenfor den private sektor, og ved du lidt om alt, men ikke alt om det hele? Så kan du gøre en synlig forskel for nuværende og kommende boligejere i vores sjællandske afdeling hos Byggesagkyndig.nu.

Din hverdag ligger i ret faste rammer, styret af vores målsætning om typisk 3 kundebesøg pr. dag. Du har samlet to timer til hvert kundebesøg, og indenfor denne tidsramme skal du lykkes med både at lytte, afstemme forventninger, undersøge, vurdere, skabe overblik, rådgive, anbefale handlingsplan, udarbejde et notat og ikke mindst skabe tryghed og sikre et smil i døren, når du kører.

Byggesagkyndig.nu ApS
Tilsynsekspert med byggefaglig baggrund til rådgivning af private husejere

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger nye dygtige medarbejdere til Sjælland som vil være en del af vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed hvis mål det er at rådgive de danske private husejere. Vi er landsdækkende med hovedkontor i Hadsten, Jylland, og en sjællandsk afdeling med adresse i Herlev, samt en afdeling i Odense på Fyn. Vi er pt. 22 ansatte fordelt på de enkelte afdelinger.

Vores kunder er hovedsageligt private husejere, andelsforeninger og ejerforeninger, som primært finder os via vores hjemmeside.

Herunder er der naturligvis kunder der kommer fra anbefalinger direkte og/eller tilbagevendende kunder. Vores primære kontaktflade er via nettet, herunder igennem vores online kundeformular, samt telefonisk henvendelse og mails.

OTIS A/S
Major Project Manager

OTIS A/S, Herlev

OTIS A/S i Herlev søger en talentfuld Major Project Manager til håndtering af vores store og komplekse projekter.

Otis

Du vil blandt andet komme til at beskæftige dig med renovering af Rigshospitalet og Metro-byggeriet til Sydhavnen. Store projekter, som kræver en struktureret tilgang til opgaverne og erfaring med Contract Management og/eller Project Management for at kunne håndtere de problemstillinger, som opstår i projekterne.

Du bliver ansvarlig for, at projekterne bliver styret i mål fra kontrakt til aflevering. Ligeledes vil du få det overordnede ansvar for budgetter, tidsplaner og de kontraktmæssige forhold.

Lemvigh-Müller A/S
Sustainability Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Lemvigh-Müller er på en rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Det ligger dybt i vores DNA at tage samfundsansvar, og vi har en ambition om at sikre, at vi belaster miljøet og klimaet mindst muligt med vores aktiviteter. Vi har brug for flere ’rejseguides’ og søger dig, som kan hjælpe med at tage Lemvigh-Müller til næste niveau i forhold til bæredygtighed og dels understøtte vores faktabaserede tilgang til bæredygtighed, dels hjælpe vores kunder med at dokumentere deres bæredygtighed.

Som vores sustainability specialist får du ansvaret for at sikre data og dokumentation for Lemvigh-Müller´s bæredygtighedsarbejde herunder CO2 udledning på produkter, emballage og distribution til vores kunder.

Konkret arbejder du med:

  • Dataindsamling og CO2--beregninger tilpasset GHG-protokollen
  • Kundespecifikke henvendelser og analyser inden for bæredygtighed, miljø og klima
Norconsult A/S
Kollega med ballast inden for byggeteknik søges til kontoret i Herlev

Norconsult A/S

Er du på udkik efter et job, hvor dine byggetekniske kompetencer udfordres og udvikles, et uformelt arbejdsmiljø og rigtig gode kollegaer, så har du muligheden her.

Hos Norconsult har vi travlt med mange spændende og forskelligartede opgaver. Derfor har vi brug for at udvide vores Facilities Management-afdeling med endnu 2 kollegaer inden for det byggetekniske område.

Du vil komme til at indgå i et team af bygningskonstruktører, syns- og skønsmænd og master i bygningsfysik, som hjælper vores drifts- og bygherrer med at finde løsninger på problemstillinger i bygninger i drift. Samtidig skal du bistå vores kollegaer i designafdelingerne og i vores de strategiske partnerskaber med byggetekniske granskninger, optimering, tilstandsvurdering med mere.

Norconsult A/S
BIM-koordinator til international virksomhed i vækst
En stor del af projekteringen består af 3D-modulering i Revit Architecture, og da opbygningen af laboratorieinventar kan være...
Labflex A/S, Herlev
Jobcenter
Indrykket: 
Anlægsingeniør eller projektleder til team Trafik
Team Trafik har travlt med større og mindre anlægsprojekter.
Center for Teknik og Miljø, Herlev
Jobcenter
Indrykket: