4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Afdelingsleder i Forvaltning for Anlæg og Miljø i Paamiut/job-nr. 404/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Er du en dygtig leder? Har du interesse for kommunalteknik og drift? Så er stillingen som afdelingsleder i Forvaltning for Anlæg og Miljø i Paamiut måske noget for dig!

Kommuneqarfik Sermersooq søger en ingeniør, tekniker eller med lignende relevant uddannelse til stillingen som afdelingsleder under Forvaltning for Anlæg og Miljø i Paamiut. Stillingen ønskes besat snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Du får daglig arbejdsplads i Paamiut, hvor du får gode muligheder for at præge den fremtidige udvikling. Forvaltningen står i dag overfor vigtige opgaver indenfor sektorplanlægning af kommunens infrastruktur, løbende drift og vedligehold af de kommunale bygninger, samt ændringer i både affalds- og spildevandshåndteringen. Vi søger derfor en dygtig afdelingsleder til at styre det daglige arbejde med disse opgaver.

Kommuneqarfik Sermersooq
JobBestBygningskontruktør/ingeniør søges til Kangaatsiaq

JobBest søger for kunde

Kangaatsiaq ligger syd for Aasiaat i Vestgrønland. Den er beliggende i Qeqertalik Kommune. Kangaatsiaq fik bystatus i 1986 og var hovedby i Kangaatsiaq Kommune. Der bor ca. 600 indbyggere i selve Kangaatsiaq og ca. 900 i bygderne Attu, Niaqornaarsuk, Ikerasaarsuk og Iqnniarfik.

Projektet: Nybyggeri af skole på 1700 m2 - aflevering ultimo 2021.

Din opgave:

  • Kontakt til bygherrer, myndigheder og rådgivere
  • Varetagelse af kvalitetssikring
  • Tidsstyring
Genopslag Driftsansvarlig Upernavik
Forvaltning for Drift & Miljø søger en driftsansvarlig til vores afdeling i Upernavik ansættelse pr. 15. september 2020 eller efter nærmere aftale.
Avannaata Kommunia, Ilulissat
Avannaata Kommunia
GENOPSLAG: Bygningskonstruktør, ingeniør el.lign til Maniitsoq
Maniitsoq er i rivende udvikling, hvor anlægsopgaverne har været stigende i de senere år.
Qeqqata Kommunia, Sisimiut
Qeqqata Kommunia