9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ASIAQ
Hydrolog i Grønland

ASIAQ, Nuuk

Vi tilbyder et job med udfordringer og opgaver indenfor arktisk hydrologi i Grønland.

ASIAQ

Du kommer til at arbejde med udredning af vandressourcer for vandkraft og vandforsyning, samt med udvikling af fagområdet gennem forskningsprojekter med internationale partnere.

Arbejdsopgaverne omfatter indsamling og kvalitetssikring af hydrologiske data, analyser, modelarbejde og formidling.

ASIAQ
MT Højgaard A/S
Entrepriseleder - Nuuk

MT Højgaard A/S

Har du lyst til at prøve kræfter med et projekt i udlandet og synes du, at det kunne være spændende at være i Grønland, så er det nu du skal slå til.

Som noget af det første vil du skulle sikre dig et indgående kendskab til kontraktunderlaget samt projekt/tegningsmateriale og forstå arbejdsbeskrivelser, leverandøranvisninger, normer mv. Du vil også hurtigt skulle tilegne dig viden om allerede indgåede underentreprise/leverancer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Sikre koordinering af byggepladslogistikken, leveranceplanen og udarbejdelse af detail-tidsplaner i tæt samarbejde med underentreprenørerne.
 • Gå forrest for at sikre et godt samarbejde med kollegaer og underentreprenører.
Qeqqata KommuniaGenopslag - Arealadministrator til Området for Teknik og Miljø i Sisimiut

Qeqqata Kommunia

Arealadministratoren er en del af kommunens planafdeling, og har følgende arbejdsopgaver:

 • Sagsbehandling og koordinering af arealadministration i tæt samarbejde med øvrige ansatte
 • Projektledelse inden for arealadministration
 • Tilsyn af fysiske arealer
 • Tage imod henvendelser fra borgere og erhverv, samt foretage vejledning om arealansøgninger mv.
 • Strukturering og udvikling af vores fysiske og digitale arkiv
 • Tværfagligt samarbejde med andre afdelinger
 • Byggesagsbehandling efter behov
POINTER A/SPROJEKTCHEF

POINTER A/S søger for Kalaallit Airports Holdings A/S i Nuuk

Kalaallit Airports Holdings A/S, er et offentligt ejet aktieselskab, hvis formål er at anlægge, eje og drive de nye lufthavnene i Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq.

I forbindelse med etableringen af lufthavnene søger Kalaallit Airports Holding A/S en erfaren Projektchef, til området, Bygninger, der får ansvaret for fremdriften på alle aspekter af Kalaallit Airports Holdings A/S’ bygningsrelaterede opgaver, herunder planlægning, koordineringen samt udførelse.

Ud over det interne samarbejde skal Projektchefen ligeledes koordinere og sikre fremdrift med øvrige samarbejdspartnere, i forhold til ekstern rådgivning og leverandører.

JobBestProjektleder til nye spændende projekter i Sisimiut

JobBest søger for Brøndum A/S

Har du en teknisk baggrund, og er du vant til at gå forrest og bringe projekterne sikkert i mål? Så er du måske vores kommende kollega.

Som projektleder i Brøndums afdeling i Sisimiut har du muligheden for at kombinere et fagligt udviklende job med unikke natur- og fritidsmuligheder, når arbejdsdagen slutter.

Vi har travlt med spændende projekter i vores afdeling i Sisimiut. Derfor søger vi en fagligt dygtig projektleder inden for VVS og ventilation, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af Brøndum gennem kompetent og ansvarlig udførelse af jobbet.

Kommuneqarfik Sermersooq
Planmyndigheden i Nuuk søger Byplanlægger/job-nr. 322/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Vi har i Kommuneqarfik Sermersooq rivende travlt med flere spændende udviklingsprojekter, og søger derfor endnu en byplanlægger til afdelingen.

Arealmæssigt er Kommuneqarfik Sermersooq verdens største kommune og Grønlands folkerigeste med sine ca. 23.000 indbyggere. Ud over hovedstaden Nuuk indeholder kommunen også byerne Paamiut, Tasiilaq, Ittoqqortoormiit og 8 bosteder spredt på vest- og østkysten af kommunen.

By- og boligudvikling arbejder bl.a. med:

 • Udarbejdelsen af kommuneplaner og kommuneplantillæg
 • Sagsbehandling ifølge planloven
 • Udviklingsprojekter
 • Strategier og helhedsplaner
Kommuneqarfik Sermersooq
INUITRecruitment2 projektledere til Anlægsafdelingen, Kommuneqarfik Sermersooq

INUITRecruitment søger for Kommuneqarfik Sermersooq i Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektledere til Anlægsafdelingen, Forvaltning for Anlæg og Miljø, med tiltrædelse 1. juni 2021 eller efter aftale.

Anlægsafdelingen varetager bygherrefunktionen vedrørende kommunens anlægsprojekter, på vegne af kommunens øvrige forvaltninger. Projekterne omfatter nybyggeri, byggemodning samt renoveringsopgaver af kommunens eksisterende bygningsmasse.

Vi søger to projektledere/bygherrer gerne med nogle års erfaring til at indgå i kommunens anlægsafdeling og varetage en række opgaver, herunder:

 • Varetage bygherrerollen ved anlægs- og byggeopgaver.
 • Renoveringsopgaver herunder PPV.
 • Ad hoc-opgaver.
INUITRecruitmentProjektleder Spildevandsområdet, Kommuneqarfik Sermersooq

INUITRecruitment søger for Kommuneqarfik Sermersooq i Nuuk

Er du en dygtig projektleder og har du lyst til at præge udviklingen, der hvor det sker? Og brænder du samtidig for miljø og driftsmæssige udfordringer? Så er stillingen som Projektleder for spildevandsområdet måske noget for dig!

Kommuneqarfik Sermersooq søger en ingeniør gerne inden for miljøområdet eller med lignende relevant uddannelse til stillingen som projektleder for spildevandsområdet. Stillingen ønskes besat snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Du får daglig arbejdsplads i Grønlands hovedstad Nuuk, hvor du får gode muligheder for at præge den fremtidige udvikling inden for kommunens drifts- og miljøområde. Afdelingen står over for store opgaver inden for optimering og styring af kommunens driftsanlæg herunder ressourcestyring, håndtering af farligt affald, samt store ændringer i spildevandshåndteringen.

Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne
Teknisk direktør søges til Mittarfeqarfiit

Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne, Nuuk

Vil du gerne være den synlige leder af et team, som arbejder med den tekniske drift i Mittarfeqarfiits lufthavne og helikopterflyvepladser?

Vil du gerne være en del af direktionen og arbejde der hvor virksomhedens strategiske beslutninger tages?

Vil du være med til at forme og udvikle den grønlandske infrastruktur?

Så har vi en spændende karrieremulighed til dig, hvor du får ansvaret for den tekniske videreudvikling og vedligeholdelse af lufthavne og helikopterflyvepladser. Herunder landingsbaner, belysning, bygninger, forsyningsanlæg, tankanlæg, CNS-udstyr, IT-udstyr med mere.

Som teknisk direktør vil du ligeledes få ansvaret for forskellige projektopgaver, herunder udbud, kontrakthåndtering og opfølgning.