32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
OBH-Gruppen A/S
Er du energikonsulent 2 - flerfamiliehuse og erhverv?

OBH-Gruppen A/S

Så er det måske dig, vi søger til vores korps af dygtige energikonsulenter i Syddanmark og på Sjælland.

Vi søger dygtige energikonsulenter, som har interesse for udarbejdelse af energimærker på flerfamiliehuse og erhvervsbygninger. Du vil som konsulent hos os blive en del af et landsdækkende korps af konsulenter, som gennem uddannelse og erfaring/sparring, sikrer en høj kvalitet.

Med reference til teamlederen i region Syd, tilbyder vi en spændende, udviklende og selvstændig stilling hvor hver dag er forskellig og byder på nye ejendomsbesigtigelser. Din egen bopæl vil være udgangspunkt for din arbejdsdag og du vil indgå i et team af dygtige kolleger og mulighed for både social/fagligt samvær og sparring.

OBH-Gruppen A/S
Profil Search Erfaren bygningskonstruktør

Jemac Kommunikation ApS søger for AI Arkitekter & Ingeniører i Odense

Vores kunde, AI Arkitekter & Ingeniører, oplever et højt aktivitetsniveau og søger en erfaren bygningskonstruktør, der forstår at sætte fokus på bæredygtighed.

Har du erfaring fra en tilsvarende stilling på en tegnestue, er iderig og målrettet i din tilgang til opgaverne, og hvis du kunne tænke dig at være med til at sætte dagsordenen inden for nybyggeri, så er dette job med sikkerhed det rigtige valg for dig.

Opgaver

 • Projektering og løsninger i forbindelse med større prestigebyggeprojekter inden for nybyggeri og renovering af boliger, skoler, hoteller og erhverv
 • Samarbejde med hovedkontoret i København om større projekter
 • IKT og kvalitetssikring
Jemac Kommunikation ApS
Beregner til Fyn

Jemac Kommunikation ApS søger for Runøe & Teil

Vores kunde Konstruktørfirmaet Runøe & Teil oplever et højt aktivitetsniveau og søger derfor en dygtig tilbudsberegner. Hvis du vil være med til at sætte dagsordenen inden for byggeriet på Fyn – og hvis du kunne tænke dig at være med på holdet i en fremadstormende byggevirksomhed med en klar vision – så hører vi gerne fra dig.

Opgaver

 • Din primære opgave er, at du skal regne den bedste pris vurderet på flere parametre, herunder kvalitet
 • Gennemgang af udbudsmateriale sammen med ledelsen
Syddansk Erhvervsskole
EUX-underviser – teknologi og teknikfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Syddansk Erhvervsskole søger underviser til teknologi og teknikfag på EUX inden for området: Byggeri og energi.

Du bliver en del af et team, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisning i htx-fagene på EUX i Campus SDE Odense C, der udbyder EUX-uddannelserne: Automatiktekniker, smed, industritekniker, elektriker, teknisk designer, tømrer, murer, ejendomsservicetekniker, bygningsmaler, sikkerhedsvagt samt VVS- og energiuddannelsen.

Med base i EUX- og grundfagsafdelingen får du rig lejlighed til dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser, fordi det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i EUX-fagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes brancher.

Munck Civil Engineering A/S
KS-assistenter

Munck Civil Engineering A/S, Odense

Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi KS-assistenter, der skal inspicere og kvalitetssikre udførte betonarbejder.

Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Island, Grønland og Ghana.

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå af

 • Gennemgå betonarbejder på letbanestrækningen
 • Måle og klassificere eventuelle revner
 • Opsamle og dokumentere data
Munck Civil Engineering A/S
OBH-Gruppen A/S
Er du bygningssagkyndig med HE-nummer?

OBH-Gruppen A/S

Så er det måske dig, vi søger til vores korps af dygtige bygningssagkyndige i Syddanmark.

Vi søger friske bygningssagkyndige, som har interesse for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Du vil som konsulent hos os blive uddannet internt i at udføre el-eftersyn således, vi kan tilbyde vores kunder en færdig løsning, hvor en konsulent har kompetencen til at udføre et komplet sæt rapporter.

Med reference til teamlederen i region Syd, tilbyder vi en spændende, udviklende og selvstændig stilling hvor hver dag er forskellig og byder på nye ejendomsbesigtigelser. Din egen bopæl vil være udgangspunkt for din arbejdsdag og du vil indgå i et team af dygtige kolleger og mulighed for både social/fagligt samvær og sparring.

OBH-Gruppen A/S
OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ombygning eller renovering af deres bolig.

Er du bygningskonstruktør og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til rådgivning i forbindelse med vores ”Bolig- og energirapport” - et helt nyt koncept udarbejdet i samarbejde med Danske Bank.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med rådgivning hos kunderne.

OBH-Gruppen A/S
ERIK arkitekter A/S
Projektleder til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Du får ansvar for at vores projekter bliver leveret til tiden og har den rigtige vægtning af arkitektur og socialt overskud. Du vil være frontperson i flere projektteams og sikre, at det bedste argument altid vinder. Som projektleder i ERIK vil du derfor få en væsentlig rolle, som ambassadør for vores værdier overfor kunder og dine kollegaer. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du deltager i den faglige udvikling og fastlæggelse af arkitektur og byggetekniske mål for projekterne.

ERIK arkitekter A/S
ERIK arkitekter A/S
Markeds- og projektchef til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Som markeds- og projektchef i ERIK vil du derfor varetage flere forskellige roller. Vægtningen af de enkelte roller og det tidsmæssige forbrug på dem vil variere over tid og i takt med projekterne, men den vigtigste rolle af dem alle, vil altid at være som ambassadør for vores værdier. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du får ansvar for salg på hele Fyn. Du planlægger selv dit opsøgende salg til kendte og nye kunder og dine lokale kontakter.

ERIK arkitekter A/S
ERIK arkitekter A/S
ERIK SØGER arkitekter og konstruktører til Fyn

ERIK arkitekter A/S, Odense

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Som arkitekt i ERIK vil du derfor få en væsentlig rolle, som kreativ ambassadør overfor kunder og dine kollegaer. Du får ansvar for at vores projekter bliver leveret til tiden og har den rigtige vægtning af arkitektur og socialt overskud.

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation. Det gælder både internt og eksternt, hvor vi har fokus på dialog og gensidig forståelse og respekt for hinanden.

ERIK arkitekter A/S
Würth Danmark A/S
Key Account Management

Würth Danmark A/S

Kan du sørge for at Würth altid er med ved bordet i alle byggeprojektets faser?

Unik System Design A/S

Dit primære ansvar bliver at skabe en projektpipeline ved dine kunder, dette gøres via Würths CRM-system. Ud over projektpipeline er du ansvarlig for tilbudsgivning, etablering, udvikling og drift af projekter over 150 mio. DKK, hvor du, i samarbejde med salgsstyrken, sikrer at Würths stærke koncepter og løsninger bliver solgt ind i de enkelte faser i dine projekter. Du får desuden ansvaret for en række eksisterende og kommende key accounts, hvor du igennem relationsskabende dialog og værdiskabende løsninger styrker Würths position i kunders bevidsthed.

Vi tilbyder dig:

 • Et job i en resultatorienteret og professionel virksomhed i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring og favorabel kantineordning
Würth Danmark A/S
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde i Middelfart

Ingeniør med lederpotentiale - spildevand

Projektledelse * Budgettering, planlægning, projektering * Renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver

Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart og med reference til direktøren, samt i tæt samarbejde med en kompetent stab, får du ansvar for virksomhedens renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Budgettering, planlægning, projektering og hands-on projektledelse, herunder også styring af udbud og kontrahering med underentreprenører, tilsyn, budgetlægning og budgetopfølgning.
 • Opfølgning på nøgletal generelt, herunder med fokus på tilstand, overløb og uvedkommende vand, således at dine analyser og løsningsforslag kan danne grundlag for planlægning og iværksættelse af renoveringsaktiviteter og handlingsplaner.
Odense Bygningsservice A/SPROJEKTLEDER TIL OPGAVER PÅ FYN

Odense Bygningsservice A/S

Vi har travlt hos Odense Bygningsservice A/S og søger snarest muligt en engageret projektleder til en helt særlig stilling, hvor du får indflydelse på vores byggerier og du bliver en del af en entreprenørvirksomhed med store visioner for fremtiden.

Dine primære opgaver bliver at kalkulere, stå for indkøb og styring af fagentrepriser og bistå i entrering med bygherre. Du vil være tilknyttet kontoret i Odense, hvor du skal sikre projekterne ift. indkøb, bemanding, styring, planlægning og koordinering af arbejdsopgaverne - men din daglige gang vil primært være på byggepladserne.

Opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kalkulation
 • Sagsstyring, planlægning og tilsyn med vores håndværkere
 • Ledelse af byggeledere og timelønnede
JORTON A/S
Region BRO, søger entrepriseleder til trafikopgaver i forbindelse med udbygning og renovering af infrastrukturen i Danmark

JORTON A/S

Vil du have indflydelse på udfordrende anlægsprojekter hvor du skal bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde under frie rammer med alsidige trafikopgaver i en virksomhed med et rigtigt godt ry i branchen?

I langt størstedelen af dagligdagen er du synlig på byggepladserne og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende opgaver, men vigtigst af alt DU BRÆNDER for opgaven.

Som entrepriseleder for trafikopgaver kan du forvente:

 • at deltage i strukturering af byggepladsen i dagligdagen
 • at deltage i afsætning og opsætning af diverse afspærringsopgaver
 • optegne afmærkningsplaner til brug for diverse godkendelser.
JORTON A/S
Fyns Smedejerns Trapper A/SIngeniør/Produktionsteknolog/Projektleder

Fyns Smedejerns Trapper A/S, Broby

Er du klar til en dagligdag med fart på og hvor du i samarbejde med et dynamisk, ungt team er i kontakt med landets førende arkitekter og ingeniører og omkring designet på de mest spændende byggerier i DK?

Jobbeskrivelse

 • Projektering af stålkonstruktioner, trapper, altaner, og et utal af andre ting til byggeriet i Danmark, Island, Færøerne, Tyskland og Norge.
 • Kontakt til og vejledning af værksted og montageafdeling.
 • Projektstyring af dine egne projekter.
 • Kontraktforhandling.
 • Indkøb af dele som indgår i dine projekter.
Odense Hospital Project Team Joint Venture I/SErfaren og dygtig OHS-koordinator/AMK-B søges

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S, Odense

AMK's vigtigste opgaver er at sikre, at klientens opgaver i konstruktionsfasen overholdes. Det inkluderer også at man bliver tildelt og får indarbejdet viden fra designfasen af AMK P. Derudover skal AMK B sikre følgende:

 • TE udarbejder en arbejdsmiljøplan til håndtering af underleverandører (udarbejdet ved byggestart og udleveret i kopi til arbejdsmiljøkoordinator)
 • Administrering af sikkerhedsarbejdet inden for kontrakten (også underleverandører)
 • Koordinering af sikkerhedsarbejde i arbejds- og samfundsområder (inden for egen kontrakt)
Np-Stål ApSProjektleder

Np-Stål ApS, Ringe

Med baggrund som enten ingeniør, produktionsteknolog eller bygningskonstruktør

Trives du i en hverdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften i tæt samarbejde med Danmarks førende arkitekter og ingeniører? Så er det måske dig vi søger.

Dine arbejdsopgaver:

 • Overordnet styring af interne/eksterne projekter.
 • Projektering af egne projekter.
 • Udarbejdelse af dokumentation.
VandCenter SydTekniker til tinglysning og GIS

VandCenter Syd, Odense

Er du tekniker med interesse for tinglysning og ledningsregistrering? – så har vi jobbet til dig! Vi søger lige nu en medarbejder til en spændende stilling, der kombinerer teori og praksis – hvor du både registrerer på kontoret og løser praktiske udfordringer "i marken".

Du kommer i hverdagen til at arbejde med opgaver inden for tinglysning og GIS. Du får ansvaret for, at sikre rettigheder i forbindelse med egne anlæg – og bliver nøglefigur i samarbejdet mellem projektledere og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil i mange tilfælde have den primære kontakt med lodsejere, hvor gode kommunikationsevner er en fordel. Derudover vil du også bidrage med forberedelse af sagsmateriale – herunder udarbejdelse af rids, samt indgå i løbende opfølgning på projekter sammen med projektledere og landinspektør.

Alumeco A/S
Projektkonsulent, byggebranchen

Alumeco A/S, Odense

Er du en ildsjæl inden for bygningskonstruktion og klar til at præge fremtidens byggeri sammen med vores kunder? Hvis ja, så kan du være vores nye kollega til vores hovedkontor i Odense.

Aluwind

Vi har en klar ambition om at blive endnu stærkere inden for løsninger i aluminium, kobber og messing til byggebranchen og søger derfor en kollega, som motiveres af at præge fremtidens byggeri med ekspertviden.

Som projektkonsulent vil du gennemføre projektsalg til kunder, hvor du bearbejder målgruppen, yder teknisk sparring og rådgiver kunden om løsningsmuligheder med Alumeco koncernen som leverandør. Målgruppen er entreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører og private bygherrer i hele Danmark.

Alumeco A/S
Arkitektfirmaet Arne BirkProjektleder og Energikonsulent 2

Arkitektfirmaet Arne Birk, Svendborg

Hybjerghus Optimering søger for Arkitektfirmaet Arne Birk i Svendborg en Projektleder med fokus på udarbejdelse af byggeansøgning, udbudsmateriale samt tilsyn.

Ansvarsområder:

 • Din primære opgave er at løse traditionelle projekteringsopgave fra mindre om- og tilbygning samt større nybyggerier.
 • Herudover er det væsentlige, at du kan udarbejde energimærker for store ejendomme – energikonsulent 1-2.
 • Certificeret brandrådgiver til minimum brandklasse 2 er et plus men ingen betingelse for din ansættelse

Med reference til direktøren tilbydes du et spændende job med masser af muligheder for at udfordre dig selv og din faglighed samt uddanne dig yderligere