284 job matcher din søgning 284 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 284 resultater.
Jobindex A/S
Erfaren projektchef til restaureringen af Nyboder etape II

Jobindex A/S søger for CH BYG i København

Har du erfaringen til at hoppe direkte ind i en ledende rolle for et af de mest spændende og komplekse byggerier i København?

Som projektchef får du din hverdag lige op og ned ad byggepladsen, da vi holder til i en 3-etagers villa på selve pladsen. Her får du sammen med et stærkt hold af erfarne kolleger ansvar for restaureringen af Nyboder etape II.

Det betyder, at du:

 • følger op på de udførte opgaver og fører tilsyn samt sørger for at drifte pladsen
 • sikrer overblik over den daglige logistik og styrer underentreprenører
 • har øje for bygherrernes interesser – både teknisk, økonomisk og juridisk.
Milton Huse A/SByggerådgiver til Østjylland med erfaring fra byggebranchen

Milton Huse A/S, Tranbjerg

Vi har vokseværk, og søger derfor endnu en god kollega til salgsafdelingen i Tranbjerg. Kan du genkende dig selv i ord som: struktureret, selvstændig, gode formidlingsevner, ansvarlig og detaljeret? Har du oven i købet brancheerfaring, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du skal bidrage til, at vi lever op til Milton Huses kundeløfte ”Personlige huse bygget med omhu” igennem exceptionel rådgivning af kunderne omkring husvalg, materialer, planløsning, placering af hus på grund, økonomi m.m.

Du får en meget selvstændig rolle og en meget alsidig hverdag, hvor du arbejder med dine egne leads, som kan være på vidt forskellige trin i kunderejsen. Det er derfor vigtigt, at du har kendskab til byggebranchen og erfaring med kunderådgivning i en længerevarende salgsproces.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Adjunkt/lektor til VVS-uddannelsen

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Vi søger en kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens VVS-installatører i samarbejde med et ambitiøst underviserteam.

Din profil er kendetegnet ved stærke formidlingskompetencer kombineret med en solid baggrund indenfor det VVS-faglige område. Er du ikke VVS-uddannet har du på anden måde fået viden og færdigheder, der sætter dig i stand til at undervise i uddannelsens fag.

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet videnarbejde.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Søndergaard Nedrivning A/STilbudsberegner

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores kontor i Frederikssund søger vi en skarp og kvalitetsbevidst tilbudsberegner, som har mod og lyst til nye udfordringer i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften og store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Søndergaard A/S er en af Danmarks førende nedrivningsvirksomheder. Vores organisation er flad og uhøjtidelig, og vi sætter en ære i at gå forrest i branchen med fokus bæredygtige løsninger og optimering af processer og arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Granskning og risikovurdering af udbudsmateriale
 • Beregning og prissætning af tilbud
 • Opfølgning på afgivne tilbud og ordremuligheder
Søndergaard Nedrivning A/S
Ingeniørgruppen Vestjylland ApSBygningsingeniør med potentiale til fremtidig projektledelse

Ingeniørgruppen Vestjylland ApS, Lem

”IGV” Ingeniørgruppen Vestjylland søger projektingeniør – med 0 til 4 års erfaring.

Sammen med virksomhedens øvrige ledelse og kollegaer bliver du en vigtig medspiller i virksomhedens fortsatte udvikling.

Som projektingeniør vil du kunne blive involveret i alle projektets faser, der omfatter:

 • Kundekontakt
 • Identificere og tilpasse løsninger efter kundernes behov
 • Kalkulation og tilbudsgivning
Boligforeningen AABProjektleder til Byggeri

Boligforeningen AAB, København

Som projektleder får du selvstændigt ansvar for en række større og mindre byggesager. Det betyder, at du varetager byggesagernes forretningsførelse for vores afdelingsbestyrelser m.fl. og i samråd med dem:

 • forestår udformningen af idéoplæg, konkurrenceprojekter og programmering af vores nye byggesager
 • fastlægger det enkelte byggeprojekts anlægsbudget i henhold til gældende rammebeløb for alment boligbyggeri, herunder aftalte huslejeforhøjelser i eksisterende boligafdelinger
 • forestår udbud og kontrahering med rådgivere og entreprenører
 • forestår overordnet styring og sikring af, at byggerierne gennemføres i henhold til aftalt tid, pris og kvalitet.

Jobbet kræver et godt kendskab til byggebranchen, kontraktstyring og entrepriseret, herunder ABR18, AB18, ABT18, PAR og FRI’s ydelsesbeskrivelser mv. Erfaring med støtteordninger og procedurer inden for det almene byggeri er en fordel.

Kemp & Lauritzen A/S
Serviceleder El - Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S

Kemp & Lauritzen i Storkøbenhavn søger en serviceleder til vores el-afdeling med henblik på at videreudvikle vores nuværende aktiviteter i Storkøbenhavn.

Kemp & Lauritzen A/S

Du vil blive en del af vores eksisterende team af service- og projektledere. Teknikhus Storkøbenhavn arbejder med både el, vvs, sprinkler, køl, ventilation, samt CTS- og industri-installationer. Tværfagligt samarbejde med dygtige kollegaer i andre afdelinger vil derfor være en stor del af hverdagen.

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af el-opgaver for industri-, erhvervs- og offentlige kunder i Storkøbenhavn og omegn
 • Servicering og udvikling af eksisterende kundeportefølje
 • Opdyrkning af nye kunder/relationer
Kemp & Lauritzen A/S
airteam a/s
Teknisk designer

airteam a/s, København

Brænder du for at tegne tekniske installationer i Revit, og vil du være en del af en dynamisk virksomhed i ventilationsbranchen?

Vi søger en teknisk designer til København, som kommer til at indgå i et ungt, men erfarent team.

Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af projektets Revit-model på ventilationsentreprisen
 • Optegning af ventilations installationer
 • Assistere projektledere i projektering, samt udarbejdelse af arbejdstegninger
airteam a/s
Titan Nedbrydning A/SDygtig og engageret beregner til vores hovedkontor i Aalborg

Titan Nedbrydning A/S

Har du lyst til at være en del af beregnerteamet i Titan Nedbrydning A/S?

Vi søger en erfaren beregner med gode kommunikationsevner til vores beregnerteam. Du bliver en del af et fagligt, dygtigt beregnerteam. Med en systematisk arbejdsform evner du at strukturere store komplicerede tilbud og ved, hvad der skal til for at vinde opgaver i markedet. Du er positiv og skaber en god stemning omkring dig.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Besigtigelse af nedrivningsopgaver
 • Deltage i interne tilbudsmøder med beregnerteamet
 • Planlægning og organisering af tilbud i samarbejde med beregnerteamet
 • Gennemgå og analysere udbudsmateriale
NIRAS
Erfaren og faglig stærk anlægsingeniør inden for afløbsteknik

NIRAS, Allerød

Der er en god chance for, at du allerede er stødt på NIRAS, som er en af Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi har travlt i vores klima og anlægsafdeling og søger derfor endnu en ambitiøs ingeniør, der har flair for 3D Revit projektering.

Som anlægsingeniør får du mulighed for at udarbejde anlægsprojekter inden for nybyggeri, ombygning, renovering, byggemodning og LAR-klimasikring. Du skal have lyst til at arbejde med små og store projekter enten selvstændigt eller sammen med resten af teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Projektering og udbud af afløbssystemer i jord samt LAR og mindre anlæg inden for skel.
 • Projektledelse, tilsyn og byggeledelse
 • Udvikling og opbygning af netværk samt at bidrage til salg ved at tiltrække nye spændende opgaver hos nye og eksisterende kunder
NIRAS
eurodan-huseProjektberegner/kalkulatør søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en projektberegner/kalkulatør til hovedkontoret i Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en relativ stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.

Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med kalkulationen af individuelle, fritliggende huse. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som projektberegner/kalkulatør får du en central rolle og du vil få en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Norconsult A/S
ERFAREN INGENIØR/KONSTRUKTØR INDEN FOR AFLØBSTEKNIK, INFRASTRUKTUR OG BYUDVIKLING, VAND OG NATUR TIL VORES KONTOR I HERLEV

Norconsult A/S

Norconsult er kendt for et tillidsfuldt og professionelt samarbejde med vores kunder. Vi er inde i en positiv udvikling og oplever tilgang af spændende og udfordrende projekter.

Anlægsafdelingen arbejder med opgaver inden for en række områder. Vi arbejder med planlægning og projektering af nye afløbsanlæg og renovering af eksisterende anlæg fra planlægning til aflevering.

Dine arbejdsopgaver:

 • Projektledelse
 • Projektering af afløbsanlæg, infrastruktur og LAR-løsninger
 • Udbud, kontrahering
Norconsult A/S
Comentor A/SProjektsælger

Comentor A/S søger for Dalsgaard i Vejle

Solidt fokus på licitationer og udbud

Virksomheden har gennem en periode haft et stærkt ønske om at styrke den proaktive markedsbearbejdning, og herunder et endnu mere solidt fokus på udbud fra den offentlige sektor. Som projektsælger får du direkte reference til selskabets COO samt faglig salgssparring med CEO’en. Du bliver en del af en virksomhed med en god tone og et godt arbejdsmiljø, hvor man agerer med frihed under ansvar – og ikke mindst et sted hvor samarbejde har topprioritet.

Din primære opgave bliver opsøgende salg, som udgør ca. to tredjedele af tiden, og i relation hertil udarbejde og følge op på tilbud til nye som eksisterende kunder. Det bliver desuden dit ansvar at håndtere licitationer og udbud samt medvirke til at sikre de rette marketingtiltag med fokus på SoMe.

Kelly Services DanmarkTekniker med ansvar for ventilation/HVAC

Kelly Services Danmark, Glostrup

Er du til variation og udfordringer?

Du vil få ansvaret for HVAC-installationer på hele lokationen, det vil sige i alle bygninger fra administration til produktion.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Service og vedligehold af HVAC-anlæg, herunder indregulering, montering og fejlfinding
 • Montering og servicering af brandautomatik og tørkøleranlæg samt evt. klimaanlæg
 • Styring af varme og ventilation
Taconic Biosciences A/SFacility Manager

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved og Borup

Vores Facility Management team varetager vedligeholdelse af vores bygninger, udenoms arealer, produktionsudstyr i form af autoklaver m.m., køretøjer, overvågning og alarm systemer.

Vores produktionsanlæg består blandt andet af dampkedler og avancerede ventilationssystemer som er helt centrale for, at vi kan levere de kvalitetsprodukter vi er kendt for. Det er derfor vigtigt, at det team som skal varetage reparation og vedligeholdelse af dette har et højt fagligt niveau og kan bidrage til, at produktionen kører som den skal.

Som Facility Manager vil du være ansvarlig for vores Facility Management team og den daglige drift af vores to sites på Sjælland. Det er derfor et krav, at du har kørekort B så du kan køre mellem de to lokationer.

OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ombygning eller renovering af deres bolig.

Er du bygningskonstruktør og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til rådgivning i forbindelse med vores ”Bolig- og energirapport” - et helt nyt koncept udarbejdet i samarbejde med Danske Bank.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med rådgivning hos kunderne.

OBH-Gruppen A/S
ERIK arkitekter A/S
Projektleder til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Du får ansvar for at vores projekter bliver leveret til tiden og har den rigtige vægtning af arkitektur og socialt overskud. Du vil være frontperson i flere projektteams og sikre, at det bedste argument altid vinder. Som projektleder i ERIK vil du derfor få en væsentlig rolle, som ambassadør for vores værdier overfor kunder og dine kollegaer. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du deltager i den faglige udvikling og fastlæggelse af arkitektur og byggetekniske mål for projekterne.

ERIK arkitekter A/S
Tryg Forsikring A/S
Bygningstaksator med ansvar for indtegning

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du erfaring fra byggebranchen, kan du arbejde selvstændigt og motiveres du af at levere værdi- og tryghedsskabende rådgivning til kunderne?

Som bygningstaksator er du med til at gøre en forskel for tusindvis af kunder i Tryg. Du bliver en vigtig person, når vi skal have indtegnet vores produkter, så vi sikrer, at vi får indtegnet den rigtige risiko for Tryg.

Du skal med udgangspunkt i Trygs skadepolitik foretage besigtigelser på privat-, erhvervs- og landbrugsejendomme, og give kunderne en god service og rådgivning - og dermed sørge for, at kunderne får en positiv oplevelse af at blive forsikret i Tryg.

Tryg Forsikring A/S
ERIK arkitekter A/S
Markeds- og projektchef til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Som markeds- og projektchef i ERIK vil du derfor varetage flere forskellige roller. Vægtningen af de enkelte roller og det tidsmæssige forbrug på dem vil variere over tid og i takt med projekterne, men den vigtigste rolle af dem alle, vil altid at være som ambassadør for vores værdier. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du får ansvar for salg på hele Fyn. Du planlægger selv dit opsøgende salg til kendte og nye kunder og dine lokale kontakter.

ERIK arkitekter A/S
Jeudan A/S
Projektleder

Jeudan A/S, København

Har du passionen, evnerne og erfaringen til at lede renoveringen af nogle af Københavns historiske ejendomme? Og kunne du tænke dig at være del af en organisation, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet er stærkt? Så er du måske vores nye projektleder?

Som projektleder får du muligheden for at gøre København til en smukkere by ved at bidrage til at udvikle nogle af de mest markante bygninger i gadebilledet. Det gør du sammen med kompetente kolleger, der støtter hinanden og sørger for, at vores kunder er stolte af at have et attraktivt kontor i byen.

Du får ansvar for at projektlede renovering og istandsættelse af en række af vores ejendomme fra idéfasen til endelig aflevering af det færdige projekt.

Jeudan A/S