560 job matcher din søgning 560 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejen KommuneOmrådeleder med driftserfaring af grønne områder til Vej, Park & Genbrug

Vejen Kommune

Er du vores nye leder af det grønne område i Vej, Park & Genbrug?

Vi søger en engageret og motiverende områdeleder med en ledelsesmæssig stærk profil. Kan du arbejde selvstændigt og også være en vigtig medspiller i områdelederteamet, så er du måske vores nye kollega. Områdelederteamet indgår i ledelsen hos Vej, Park & Genbrug sammen med driftslederen.

Du får en spændende og alsidig stilling, der både indebærer fagledelse samt håndtering af den daglige drift inden for området. Endvidere bliver du ansvarlig for styring og arbejdsplanlægning i tværgående funktioner i Vej, Park & Genbrug.

Skanding A/S
Teknisk chef

Skanding A/S, København

Er du passioneret omkring både konstruktioner og personaleledelse? Så skal Skanding bruge dig! Vi tilbyder en anderledes ledelsesrolle, der giver tid til både personaleledelse, personlig udvikling og faglige udfordringer med fleksible rammer.

I rollen som Skandings nye tekniske chef får du ansvar for rådgivningsopgaver inden for både nybyggeri, renovering og transformation. Personale- og udviklingsrelaterede opgaver vil du bruge ca. halvdelen af din tid på - den anden halvdel kommer til at handle om projektrelaterede opgaver.

Vi forestiller os, at du blandt andet er uddannet med en byggefaglig uddannelse på min. bachelorniveau.

Skanding A/S
Bso Rådgivende Ingeniører ApSBygningsingeniør

Bso Rådgivende Ingeniører ApS, Middelfart

Vi er så privilegerede, at ordrebogen bugner, hvorfor vi søger en frisk bygningsingeniør til beregning og projektering i et dynamisk ingeniørfirma.Vi er en lille rådgivende ingeniørvirksomhed, der beskæftiger os med en bred vifte af rådgivningsydelser inden for byggeri, både store og små sager, inden for alle bygningskategorier.

Du kan se frem til en stilling, hvor du indgår i et team, men også med et stort og selvstændigt ansvar fra start til slut i forskellige projekter – primært varetagelse af projekter som bygværksprojektering, bygherre rådgivning, bygningsberegninger, skitsetegning af konstruktioner m.m.

Når du tiltræder jobbet, vil det være med en guidet indkøringsfase, hvor du tilknyttes en mentor.

Bso Rådgivende Ingeniører ApSBygningskonstruktør

Bso Rådgivende Ingeniører ApS, Middelfart

Vi er så privilegerede, at ordrebogen bugner, hvorfor vi søger en frisk bygningskonstruktør til projektering i et dynamisk ingeniørfirma.

Vi er en lille rådgivende ingeniørvirksomhed, der beskæftiger os med en bred vifte af rådgivningsydelser inden for byggeri, både store og små sager, inden for alle bygningskategorier.

Du kan se frem til en stilling, hvor du indgår i et team, men også med et stort og selvstændigt ansvar fra start til slut i forskellige projekter – primært bygningstegninger, varmetab, brand, udbud, udstykninger o.l.

Krüger A/S
Dynamisk og sælgende teamleder til drikkevandsprojekter til vores kontor i Aarhus

Krüger A/S

Vil du lede et dedikeret team og løfte vores forretning i Jylland til et højere niveau?

Er du lige så vild med at levere rent drikkevand som os, og leder du efter et job, hvor du får mulighed for at udfolde hele paletten af dine evner og din store erfaring på drikkevandsområdet, så har du chancen lige her.

I Krüger bliver du en del af Danmarks førende virksomhed på vandområdet, hvor vi med brug af de nyeste teknologier arbejder med alle typer af opgaver og projekter som både rådgiver, entreprenør og leverandør. Du vil blive mødt med tillid og stor frihed til at sætte dit personlige præg på løsningerne – i en virksomhed som ganske enkelt er en fantastisk arbejdsplads og hvor vidensdeling, trivsel og arbejdsglæde er en helt naturlig del af hverdagen.

Krüger A/S
Maskinmesterskolen København
Underviser inden for ledelse og økonomi til maskinmesteruddannelsen

Maskinmesterskolen København, Kgs. Lyngby

- du udvikler og inspirerer vores studerende

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske den nye underviser, vi har brug for inden for et eller flere af områderne: vedligeholdelsesledelse, arbejdsmiljøledelse, kvalitetsledelse, miljøledelse og projektledelse på Maskinmesterskolen København.

Som underviser på Maskinmesterskolen København bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, vi leverer kandidater til. Ud over undervisning bidrager du til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med både dine kolleger på skolen, og med de virksomheder, der aftager vores praktikanter og dimittender.

Maskinmesterskolen København
Profil Search Klima- og afløbsingeniør søges til større ingeniør- og arkitektfirma i vækst

Jemac Kommunikation ApS AI Arkitekter & Ingeniører A/S i København

Vores kunde, AI Arkitekter & Ingeniører A/S, oplever et højt aktivitetsniveau inden for området klimasikring grundet øgede nedbørsmængder.

Det stiller vores kunder over for store udfordringer. Vi hjælper med at finde skræddersyede løsninger på disse udfordringer, og har du erfaring med klimasikring og afløb – og kunne du tænke dig at videreudvikle dit talent inden for området, så er du med sikkerhed et godt match.

Vi sikrer professionel rådgivning lige fra de første streger på tegnebrættet til aflevering af kundernes klimasikrede arealer.

SAM InternationalSafety & Quality Controller

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for Safety & Quality Control ved el-tekniske projekter til datacentre? Interesserer du dig for sikkerhed og kvalitet, og har du erfaring med kvalitetsstandarder og dokumentation? Så har du lige nu en unik mulighed for at sætte dit præg på en nyoprettet stilling hos Bjerne Jensen A/S, der er en moderne el-teknisk virksomhed med stor ekspertise indenfor el-tekniske løsninger til bl.a. datacentre.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Udarbejde arbejds- og metodebeskrivelser
 • Intern information og koordinering om arbejds- og metodebeskrivelser
 • Deltage i byggemøder

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

People Management ConsultingGIS – Københavnsområdet

People Management Consulting

Vil du ha’ god fast løn? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med GIS? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader spænder fra borgere til entreprenører.

Ideen er, at du straks deler ansvaret med Mette (som har arbejdet hos kunden i 3 år). Du planlæggers selv, inkl. en buffer (hvis der er sprunget et ”vandrør”).

Du kan regne med god fast løn, høj pensionsordning, betalt kørsel i evt. egen bil = efter Statens takster. Sundhedsforsikring. Afspadsering 1:1. Betalt frokostpause. 6. ferieuge.

Indrykket: 
People Management ConsultingProjektleder – Københavnsområdet

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med PROJEKTLEDELSE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er primært jeres indkøbte rådgiver og den valgte entreprenør omkring økonomi på projektet.

Ideen er, at du straks i august overtager ansvaret, hvor du er højre hånd for vores kundes leder. Du refererer direkte til direktøren.

Du kan regne med god fast løn, høj pensionsordning, betalt kørsel i evt. egen bil = efter Statens takster. Sundhedsforsikring. Afspadsering 1:1. Betalt frokostpause. 6. ferieuge.

Indrykket: 
People Management ConsultingTeknisk konsulent – Storkøbenhavn

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med TEKNISK RÅDGIVNING TIL PRIVATE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er private borgere i kommunen. Din primære samarbejdspartner er entreprenøren – der udfører det, du har aftalt med borgeren. Du skal ikke sælge, men vejlede/rådgive om føringsveje og muligheder.

Du kan regne med god fast løn, høj pensionsordning, betalt kørsel i evt. egen bil = efter Statens takster. Sundhedsforsikring. Afspadsering 1:1. Betalt frokostpause. 6. ferieuge.

Indrykket: 
Aon Denmark A/S
Konsulent/ingeniør til Risk Management

Aon Denmark A/S, København, Aarhus eller Kolding

Er du klar til at sætte dit rådgivningsgen i spil og hjælpe vores kunder med at finde Risk Management-løsninger, der passer til lige netop deres behov?

Som Nordens førende rådgiver inden for Risk Management, hjælper vi kunder med at identificere, forebygge og håndtere risici i deres værdikæde.

Dine opgaver:

 • Ansvar for egen kundeportefølje Udvikling af specialløsninger inden for risk og forsikring set ud fra et totalomkostningsperspektiv (TCoR)
 • Deltagelse i og udarbejdelse af risikostrategier
Aon Denmark A/S
CASA A/S
Projektudvikler, Øst

CASA A/S, Søborg

I CASA er vi fortsat i en positiv udvikling med masser af spændende projekter. Bæredygtig byggeri er fremtiden, og CASA A/S ønsker at gå forrest. Vil du sammen med dygtige kollegaer være med til at gå forrest, så CASA også fremover oplever vækst og gode resultater? Så er her en spændende mulighed

Vi søger en projektudvikler, som motiveres af at drive projekter fra idéfase frem til realiseringen.

Dine ansvarsopgaver vil bl.a. være følgende:

 • Identifikation og vurdering af ejendomsprojekter i overensstemmelse med CASAs strategi
 • Udarbejdelse af business cases med løbende fokus på optimering
 • Udarbejdelse af plangrundlag, lejeoplæg, samarbejdsaftaler mv.
CASA A/S
NOVENCO Building & Industry A/S
Technical Sales Support

NOVENCO Building & Industry A/S, Næstved

Kan du lave tekniske tilbud, som sidder lige i skabet? Er teknisk support din hjemmebane? Og får du et kick ud af at hjælpe kunder og kollegaer med at få et projekt eller teknisk salg i mål? Så vil vi gerne høre fra dig.

Der er flere og flere, som efterspørger grønnere og mere energieffektive ventilationsløsninger. Det betyder, at vi har rygende travlt, og det er her, du kommer ind i billedet. Vi har nemlig brug for en Technical Sales Support, så vi kan blive ved med at give vores kunder en god oplevelse.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Teknisk support til vores salgskontorer rundtom i verden og til vores ordre- og projektafviklingsteams
 • Daglig kontakt og koordinering med danske kunder i forhold til teknisk salg og reservedelssalg
 • Tilbudsgivning og tekniske beregninger i hhv. CRM-system og beregningssoftware
NOVENCO Building & Industry A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Facility Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

Do you see yourself as a highly energetic person with interest and flair for facility management, and project execution within the construction business?

Siemens GamesaAs the link between our technical outsourcing partners and our internal stakeholders, your main responsibilities will be to align with internal stakeholders in business units and corporate functions.

You understand business needs and delivering services accordingly within the existing framework and will lease Contract management in your region. You will also…

 • Be responsible for the facility management at our facilities in Aalborg.
 • Governance of the contracts with technical service suppliers (Hard Services).
 • Facility Management budget responsibility
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Profil SearchErfaren bygnings-konstruktør søges til større arkitekt- og ingeniørvirksomhed i Odense

Jemac Kommunikation ApS søger for AI Akitekter & Ingeniører

Vores kunde, AI Arkitekter & Ingeniører, oplever et så højt aktivitetsniveau, at de udvider igen. Derfor søger vi nu 1-2 erfarne bygningskonstruktører, der forstår at sætte fokus på byggeteknik og bæredygtighed.

Du har erfaring fra en tilsvarende stilling på en tegnestue og er iderig og målrettet i din tilgang til opgaverne. Hvis du kunne tænke dig at være med til at sætte dagsordenen inden for byggebranchen på Fyn, så er dette job med sikkerhed det rigtige valg for dig.

Opgaver

 • Projektering og løsninger i forbindelse med større prestigebyggeprojekter inden for nybyggeri og renovering af boliger, skoler, hoteller og erhverv
 • Samarbejde med hovedkontoret i København om større projekter
 • Tværfaglig projektering indenfor arkitekt- og ingeniørarbejder
Halsnæs KommuneProjektleder og bygherrerådgiver

Halsnæs Kommune

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommunes bygningsafdeling i Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer.

Vi søger netop nu to projektledere/bygherrerådgivere til Bygningsafdelingen i Område for Ejendomme, hvor vi bl.a. skal sikre, at kommunens mange ejendomme fortsat kan leve op til de funktioner, de skal rumme. Afdelingen har rygende travlt, og vi har derfor brug for flere hænder til at løfte disse opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af renoverings-, vedligeholdelses-, ombygnings- og nybygningsopgaver.

Lemvig KommuneGEOLOG med formidlingskompetencer

Lemvig Kommune

Vær med til at udvikle Danmarks største og nyeste UNESCO Globale Geopark

Geopark Vestjylland er etableret af Lemvig, Struer og Holstebro kommuner i samarbejde med en bred kreds af samarbejdspartnere. Geoparken omfatter hele arealet af de tre kommuner, en stor del af den vestlige Limfjord samt dele af Nordsøen ud til Jyske Rev – et samlet areal på 4.759 km2. Geoparken formidler istidslandskabet og den kulturhistorie og natur, der knytter sig til det. Samtidig bidrager geoparken til udvikling, undervisning og forskning.

I april 2021 blev Geopark Vestjylland godkendt som UNESCO Global Geopark og er dermed en del af et globalt netværk på 169 UNESCO Globale Geoparker i 44 lande. Netværket udvides hvert år med nye geoparker.

Stevns KommuneStruktureret tekniker til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune

Interesserer du dig for at planlægge og styre vedligehold af bygninger, og har du lyst til at arbejde i en lille kommune, hvor du får lov til at prøve kræfter med alle mulige former for sager inden for bygningsdrift?

Som medarbejder i Stevns Ejendomme bliver du en del af drifts- og vedligeholdelsesteamet, der består af 4 engagerede og kompetente medarbejdere. Teamet står for byggeanlægssager samt større og mindre vedligeholdelsessager på kommunens bygninger.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Vedligehold af data i FM-system
 • Styring af servicekontrakter
 • Vedligehold af legepladser

Er du nyuddannet, vil dette være en stilling, hvor du virkelig vil kunne prøve kræfter med mange aspekter af bygningsdrift og -udvikling.

VIA University College
Ingeniør til undervisning inden for konstruktion

VIA University College, Horsens

Vær med til at uddanne fremtidens ingeniører
Vi søger en ingeniør med lyst til at undervise og vejlede de studerende inden for fagområdet konstruktion på VIAs ingeniøruddannelse inden for Byggeri og Anlæg.

Vi er i færd med at udvikle uddannelsen, så du får god mulighed for at sætte din præg på undervisningens indhold og dermed næste generation af bygningsingeniører.

Undervisning og udvikling foregår i tæt samarbejde med de andre undervisere inden for fagområdet og uddannelsen. Vi arbejder sammen i teams, og der er stor frihedsgrad og fleksibilitet i planlægning og gennemførelse af undervisningen og de øvrige opgaver.

VIA University College