2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Udviklingsselskabet By & Havn I/SErfaren projektleder med bygherrevinkel til Københavns store anlægs- og infrastrukturprojekter!

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Vil du være en del af holdet, som udvikler nye bæredygtige og sammenhængende bykvarterer i København? Og er din key driver at lede store og komplekse anlægs- og infrastrukturprojekter fra start til slut, som sætter sit tydelige præg på København?

Som projektleder hos By & Havn vil du få en unik mulighed for at træde i karakter som projektleder og bygherre. Især din evne til at planlægge og styre projekter viser sig ved, at du trives godt med at få ansvar for en alsidig opgaveportefølje. Samtidig vil du få mulighed for at anvende din faglige tyngde både på de større og mindre projekter.

Du behersker de klassiske discipliner inden for bred projektledelse såsom projektering, planlægning, samarbejde med diverse myndigheder, byggepladsstyring og fagtilsyn samt kan sikre et konstruktivt samarbejde med partnere.

Mercuri Urval
Konstruktør/projektingeniør

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S

Stærk på detaljen og gode interpersonelle evner.

I rollen som konstruktør/projektingeniør hos Paroc Panel System arbejder du i en velkonsolideret virksomhed, der er blandt Europas førende leverandører af sandwichelementer til tage og vægge, og som er kendt for sine løsninger, der både er energieffektive, har en høj sikkerhed og et godt design.

Du varetager en nøgleposition i et mindre dansk team, og det er dig, der er ansvarlig for processen – fra kunden har afgivet sin ordre til ordren er leveret. Således er det dine primære opgaver at planlægge større og mindre kundeprojekter, udvikle projekttegninger i AutoCAD, udfærdige styrkeberegninger samt i nogle tilfælde også at udvikle projektspecifikke løsninger. I din dagligdag har du en stor berøringsflade; du har tæt dialog med dine to danske kolleger i salget, som du understøtter med teknisk support.

Mercuri Urval