35 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

35 jobannoncer

Gem
Vikingbus

Turist- og skolebuschauffører til vores afdeling i Nykøbing

VIKINGBUS har de seneste år haft vokseværk og er nu Danmarks førende operatør af bustransport i Danmark. Vi har derfor behov for at få endnu flere dygtige buschauffører til vores i forvejen stærke team i Nykøbing, så vi i fællesskab kan løfte opgaven med vores mange daglige kørsler.

Som turistbuschauffør møder man en mængde forskellige mennesker i løbet af sin arbejdsdag, lige fra krydstogtgæster på sightseeing til virksomheder på personaleudflugt.

Vikingbus
Gem
Vikingbus

Turist- og skolebuschauffører til vores afdeling i Midtsjælland - Lynge

VIKINGBUS har de seneste år haft vokseværk og er nu Danmarks førende operatør af bustransport i Danmark. Vi har derfor behov for at få endnu flere dygtige buschauffører til vores i forvejen stærke team i Lynge, så vi i fællesskab kan løfte opgaven med vores mange daglige kørsler.

Som turistbuschauffør møder man en mængde forskellige mennesker i løbet af sin arbejdsdag, lige fra krydstogtgæster på sightseeing til virksomheder på personaleudflugt. En vigtig del af vores kørsel i Lynge, er også kørsel med de mange skønne skolebørn, som vi på daglig basis kører til og fra skole.

Vikingbus
Gem
Vikingbus

Rutebuschauffører til fast morgenkørsel Sjælland

Køge

Hvis du vil med i bussen hos VIKINGBUS så har du muligheden nu. Vi søger rutebuschauffører med udkørsel fra Køge.

Som chauffør i rutebus, har man stor kundekontakt og derfor har vores chauffører et stort medansvar i altid at levere en god og nærværende service over for vores passagerer.

Du får frihed under ansvar og du har stor garanti på jobsikkerhed.

Vikingbus
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vi søger stabile chauffører som vil være med til at gøre en forskel for vores elever

Vig, Jyderup og Hjembæk

Til vores dagbehandlingsskoler i Vig, Jyderup og Hjembæk søger vi chauffør til afhentning og hjemkørsel af elever. Det er en deltidsstilling, som forudsætter en høj grad af fleksibilitet og omstillingsparathed, da det kan variere hen over skoleåret hvordan køreplanerne ser ud, afhængig af eleverne på skolen.

Udgangspunktet er at eleverne skal hentes hjemme eller på børne-ungehjem. Det betyder at der køres i en afhentningsrute, som kan variere, hvis der f.eks. kommer en ny elev til afhentning.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Gem
BCA Transport Danmark A/S

Chaufførkollega til eksportkørsel søges

Hos BCA Transport A/S får du ansvaret for at transportere nyere, brugte biler ud til og fra vores kunder, som er bilforhandlere, men også leasingselskaber, flådeejere samt privatpersoner.

Du vil få hele Europa som arbejdsplads, og du vil blive en del af en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt og kontaktfladen er stor.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team, hvor der er højt til loftet, god stemning, fokus på sikkerhed og et godt arbejdsmiljø.

BCA Transport Danmark A/S
Gem
XL-BYG

Chauffør til vores logistikafdeling i Køge

Køge

Er du morgenfrisk, serviceminded og klar til at arbejde både selvstændigt og i et alsidigt team?

Vi søger en ansvarsfuld chauffør, der står klar til at sikre korrekte leverancer til vores professionelle såvel som private kunder.

Vi tillægger stor værdi på personlige kvalifikationer såsom ansvarlighed og samarbejdsevner samt vigtigheden at kunne arbejde selvstændigt og struktureret på en travl hverdag.

XL-BYG
Gem
Lejre Kommune

Mødestabil chauffør til Teknisk Service

Hvalsø

Er du en pålidelig og ansvarlig chauffør med stærke praktiske evner og et godt humør? Har du lyst til at spille en vigtig rolle i driften af vores kommunale servicefunktioner?

Som chauffør i Lejre Kommune vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil arbejde med forskellige transport- og serviceopgaver. Du vil spille en central rolle i at sikre, at vores biblioteker og daginstitutioner fungerer optimalt, og at vores kommunale elbiler holdes i god stand.

Gem
MARTEC

Kaptajn på Skoleskibet DANMARK

Skoleskibet DANMARK er et smukt sejlskib fra 1933 og en moderne maritim uddannelsesinstitution. Skoleskibet har også en repræsentativ rolle som en sejlende ambassade, for Det Blå Danmark.

Skoleskibet DANMARK har to kaptajner, hvoraf denne ene nu har valgt at gå i land, hvorfor denne spændende og helt specielle stilling er ledig til besættelse i efteråret 2024.

Som skibsfører bliver du leder af skoleskibet under dets togter, og du skal som leder af den sejlende søfartsskole have fokus på en vedvarende kvalitativ optimering og udvikling af sikkerheden, arbejdsmiljøet og uddannelsen ombord.

Gem
Arla Foods amba

Arla Foods Slagelse søger distributionschauffører - fastansatte og ferieafløsere

Sætter du pris på faste rammer med en god overenskomst og et sikkert arbejdsmiljø med mange gode kollegaer, så er du måske en af vores nye distributionschauffører.

Arla Foods distributionsafdeling i Slagelse leverer dagligt kølevarer til det meste af Sjælland, Lolland Falster og Møn. Der køres med trækker/trailer. Der er ca. 350 ansatte på hele mejericenteret og heraf ca. 70 chauffører.

Arla Foods amba
DSB
Gem
DSB

Lokomotivfører A til klargøring - København og Næstved

København, Kastrup eller Næstved

Se video om DSB som arbejdspladsSætter du en ære i at skabe løbende forbedringer og sørge for rettidige tog til vores kunder?

Du starter med at få den nødvendige uddannelse, så du er klar til alle opgaverne. Dine konkrete arbejdsopgaver bliver bl.a. at køre tog indenfor et afgrænset område uden passagerer (fra station til klargøringscenter) samt udskifte mindre reserve- og komfortdele (sæder, lys m.m.) og sørge for at togene er klar til vores kunder.

DSB
DSB
Gem
DSB

Togførere til Næstved - rejsen begynder med dig

Se video om DSB som arbejdspladsKunne du tænke dig en kørende arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens? Og vil du give den danske befolkning en god rejse i toget?

Jeg nyder at stå i den friske luft på perronen, fløjte, dreje nøglen og sekundet efter stå i toget og hilse på kunderne. Det giver et kick, når jeg drejer nøglen, og vi kører. Jeg elsker mit job. Det gør jeg virkelig...

- Katja Carstensen
DSB
Gem
Movato ApS

Er flyttebranchen ny for dig, men har du lyst til at tjene gode penge og lære noget nyt? Så har du chancen nu og her!

Kom og bliv en del af en arbejdsplads, hvor ingen dag er ens, og hvor dine evner virkelig kommer til sin ret!

Vi er i rivende udvikling, og vi søger nu 4-5 flyttefolk til Storkøbenhavn og Sjælland. Uanset om du har erfaring eller er helt ny i branchen, vil vi gerne høre fra dig!

Vi tilbyder mere end et job:

  • Oplæring: Vi kan lære dig alt, hvad du har brug for at vide om flyttebranchen.
  • Erfaring: Vi giver dig værdifuld arbejdserfaring, som du kan tage med dig videre.
Gem
Collé Rental & Sales ApS

Chauffør

Karlslunde

Se video om Collé Rental & Sales ApS som arbejdspladsCollé Rental & Sales udvider i Karlslunde og søger i den forbindelse chauffør til Lift- og Maskintransport.

Vi tilbyder kørsel med nye lastbiler fra 2024 både 4. akslet forvogn og trækker trailer er i vores vognpark.

Du vil få en alsidig og ansvarsfuld fuldtidsstilling i en sund og voksende familievirksomhed med fremragende primære og sekundære ansættelsesvilkår.

Collé Rental & Sales ApS
Gem
AMU Juul A/S

Uddannelseschef til uddannelsesinstitution inden for transportuddannelser

Roskilde

Vi søger en uddannelseschef der sammen med den øvrige faglige ledelse skal være ansvarlig for JUUL’s faglige indhold, udvikling og ledelse af faglærere/undervisere. Du vil få direkte indflydelse på retningen for vores virksomhed, og være med til at løfte en vigtig samfundsopgave på en af landets største transportskoler.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du i høj grad får mulighed for selv at sætte dagsordenen, og hvor det daglige arbejde kræver dialog og samarbejde med hele virksomhedens bredde.

DALI PERSON TRANSPORT APS
Gem

Persontransport Chauffør Søges på Syd Sjælland Til Fast og afløser vagter !!

Nakskov

Chauffør Fast eller afløser til persontransport kørsel (FlexTrafik) Søges !

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
FragtDK ApS
Gem

FragtDK ApS søger en erfaren distributionschauffør til nattearbejde

Karlslunde

Er du en erfaren distributionschauffør og trives med nattearbejde?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Chauffør til trækker m tipsættevogn

Roskilde

Vi er en familieejet virksomhed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Holbæk Taxavognmand Jeyachandran Muthuvelu
Gem

Taxichauffør søges

Holbæk

Holbæk Taxavognmand, Brynet 3, 4300 Holbæk søger en chauffør til taxi-kørsel.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Vi søger betonchauffører til Unicon i Næstved og Nykøbing Falster

Nykøbing F, Næstved

Som betonchauffør er du andet og mere end bare en 'ratholder'.

Indrykket:
Gem

Chauffør til distribution

Sakskøbing

PostNord Logistik har lukket og rigtig mange af kunderne har valgt Danske Fragtmænd.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV