6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
BCA Transport Danmark A/S

Chaufførkollega til eksportkørsel søges

Hos BCA Transport A/S får du ansvaret for at transportere nyere, brugte biler ud til og fra vores kunder, som er bilforhandlere, men også leasingselskaber, flådeejere samt privatpersoner.

Du vil få hele Europa som arbejdsplads, og du vil blive en del af en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt og kontaktfladen er stor.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team, hvor der er højt til loftet, god stemning, fokus på sikkerhed og et godt arbejdsmiljø.

BCA Transport Danmark A/S
Industrivejens Maskiner ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Marius Pedersen A/S

Spuleoperatør - Division FKS Aalborg

Aalborg

Er du frisk, udadvendt, ansvarsbevidst og motiveres du af at sikre en optimal drift? Har du erfaring fra slamsugerbranchen?

Vi har travlt og søger derfor en spuleoperatør, som skal køre med spulebil. De primære opgaver er ad hoc-opgaver for private og erhverv. Der køres ud fra vores afdeling i Division FKSSlamson i Aalborg.

Du bliver en del af et tværfagligt team med engagerede og dygtige kollegaer, hvor du vil opleve frihed under ansvar.

Marius Pedersen A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
MARTEC

Kaptajn på Skoleskibet DANMARK

Skoleskibet DANMARK er et smukt sejlskib fra 1933 og en moderne maritim uddannelsesinstitution. Skoleskibet har også en repræsentativ rolle som en sejlende ambassade, for Det Blå Danmark.

Skoleskibet DANMARK har to kaptajner, hvoraf denne ene nu har valgt at gå i land, hvorfor denne spændende og helt specielle stilling er ledig til besættelse i efteråret 2024.

Som skibsfører bliver du leder af skoleskibet under dets togter, og du skal som leder af den sejlende søfartsskole have fokus på en vedvarende kvalitativ optimering og udvikling af sikkerheden, arbejdsmiljøet og uddannelsen ombord.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV