28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TEMP TEAM A/SSPARE PARTS ASSISTANT

TEMP TEAM A/S søger for Palfinger Marine DK A/S i Munkebo

Har du erfaring med support og salg inden for den tekniske branche, og har du derudover en struktureret og ordentlig arbejdstilgang? Så er du måske den nye Spare Parts Assistant hos Palfinger Marine DK A/S.

Som del af reservedelsteamet vil du referere til Spare Part & Logistics Manager. Du vil i tæt samarbejde med teamet på tre kollegaer blive en del af et velsmurt team, som dagligt supporterer montørerne og kunderne med reservedele. Som firmaets repræsentant bliver dine vigtigste opgaver, med en positiv og løsningsorienteret tilgang, at servicere på skibene rundt i hele verden, så kunderne får opfyldt deres behov på bedste vis.

AD Danmark
Chauffører – sommerferieafløsere

AD Danmark, Middelfart

Til vores centrallager i Middelfart søger vi en håndfuld friske chauffører til afløsning henover sommerferien. Arbejdsopgaverne omfatter kørsel og levering af varer til vores kunder, varepluk, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning samt almindeligt forefaldende lager- og ekspeditionsarbejde. Evt. med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Stillingen er en deltidsstilling på ca. 15 – 25 timer ugentlig alt efter behov og aftale. Er du studerende, pensionist eller andet og kunne tænke dig et job henover sommeren, så hører vi også gerne fra dig.

AD Danmark
Danske Fragtmænd
Chauffør til terminaltraktor/terminalmedarbejder – Odense

Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd i Odense søger chauffør til terminaltraktor/terminalmedarbejder til aften/nat.

Kan du lide at arbejde i et travlt miljø på terminalen, og har du en god ordenssans?

Så er der mulighed ved Danske Fragtmænd, hvor vi søger en ny medarbejder til vores fragtterminal i Odense.

Dine opgaver

 • Kørsel med terminaltraktor/pladstrækker.
 • Om- og oplæsning af biler
 • Sortering af gods
Danske Fragtmænd
SPF-DanmarkChauffører til transport af levende grise

SPF-Danmark

SPF-Danmark har behov for flere dygtige fastansatte chauffører på Fyn.

Alle vores chauffører kører som udgangspunkt ud fra egen bopæl, men der må påregnes enkelte overnatninger i bilen efter aftale med planlægningen. Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomsten på området med 3F samt lokalaftale.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du kan se dig selv i at:

 • Håndtere og køre med levende grise
 • Køre i moderne biler
 • Snakke med kunder og ta’ et ansvar
Just-Eat.dk ApSJust Eat søger chauffører til hele Danmark (sommervikariat)

Just-Eat.dk ApS, Horsens, Odense, København, Herning, Aalborg og Aarhus

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og er du ledig i sommerperioden? Kan du lide at køre bil? Så læs videre, for så er det måske lige dig vi leder efter!

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i den by, du arbejder i. Din opgave bliver at afhente mad og bringe den hjem til vores sultne brugere i din by. Vi søger medarbejdere til følgende byer: Horsens, Odense, København, Herning, Aalborg og Aarhus.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 10.00-23.00 mandag-søndag. Du vil indgå i en rullende vagtplan med 2-6 vagter om ugen, hvor vi forventer at du kan arbejde min. 2 weekender om måneden (men gerne mere).

Som sommervikar hos Just Eat får du et fleksibelt og selvstændigt job med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Servicechauffør til DFD Odense med ture til Norge

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vores Division inden for Fødevareindustrien og Viima udvikler sig og vækster, hvorfor vi søger en energisk og engageret servicechauffør, som skal fungere som fast mand på bil til Norge.

Vores nye kollega skal sikre, at vores kunder inden for Fødevare- og Cleaningbranchen får en optimal service og leverance. Servicechauffør hos DFD dækker mere end blot A til B leveringer, da vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger. Vores servicechauffører har den daglige dialog med kunderne, og det er derfor vigtigt, at de er servicemindede og smilende. Vi søger 1 chauffør med mødested og udkørsel fra Odense.

Jobbet indebærer:

 • Daglige leverancer til kunder
 • Vejledning og opfølgning over for kunder
 • Hurtig reaktion på kundehenvendelser/forespørgsler.
De Forenede Dampvaskerier A/S
De Forenede Dampvaskerier A/S
Servicechauffører til DFD Odense Linjebiler

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vores Division inden for Fødevareindustrien og Viima udvikler sig og vækster, hvorfor vi søger 2 energiske og engagerede servicechauffører, som skal fungere som faste chauffører på vores linjebiler om eftermiddagen/aftenen.

Vores nye kollegaer skal sikre, at vores kunder inden for Fødevare- og Cleaningbranchen får en optimal service og leverance. Servicechauffør hos DFD dækker mere end blot A til B leveringer, da vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger.

Vores servicechauffører har den daglige dialog med kunderne, og det er derfor vigtigt, at de er servicemindede og smilende.

De Forenede Dampvaskerier A/S
De Forenede Dampvaskerier A/S
Servicechauffører til DFD Odense

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vi søger tre energiske og engagerede servicechauffører, som skal fungere som afløsere. Vores nye kolleger skal sikre, at vores kunder inden for fødevare- og cleaningbranchen får en optimal service og leverance.

Servicechauffører hos DFD dækker mere end blot A til B leveringer, da vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger. Vores servicechauffører har den daglige dialog med kunderne, og det er derfor vigtigt, at de er servicemindede og smilende.

Jobbet indebærer:

 • Daglige leverancer til kunder
 • Vejledning og opfølgning over for kunder
 • Hurtig reaktion på kundehenvendelser/forespørgsler
De Forenede Dampvaskerier A/S
Fjernvarme Fyn
Ansvarsbevidst servicemedarbejder

Fjernvarme Fyn

Er du ansvarsbevidst og motiveret? Og har du lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver i serviceafdelingen hos en af Europas største varmeforsyninger?

Så er det måske lige netop dig vi søger som vores nye servicemedarbejder.

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor du får en lang række hjælpsomme kolleger. Afdelingens formål er at sikre god service til hele virksomheden på en lang række områder.

Dine opgaver vil blandt andet være:
Halmkontrol - Industrirengøring - Gartnerarbejde - Sprængning - Afløbssystemer - Kørsel med dozer, gummiged, slamsuger, truck og kraner (tårnkran og traverskran)

Derudover skal du også arbejde med rengøring af tanke, håndtering af brændsel og restprodukter, vedligehold af bygninger og vejbaner samt forskellige viceværtsopgaver. Og så kommer du til at køre med egen traktor og slamsuger.

Syddansk Erhvervsskole
Kørelærer kategori C, D og E – timelærer

Syddansk Erhvervsskole

Transport & Logistik på Syddansk Erhvervsskole uddanner Danmarks dygtigste chauffører og lagermedarbejdere – vil du med på vognen?

Pga. ekstraordinære aktiviteter i efteråret søger vi kørelærer, kategori C, D og E på deltid eller fuldtid efter aftale.

I afdelingen med 17 medarbejdere arbejder vi i kreative lærerteam på et højt fagligt niveau i en hverdag med rige muligheder for at præge udviklingen af chauffør- og lageruddannelserne.

Just-Eat.dk ApSJust Eat søger deltidschauffører til Odense med egen bil

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker du at køre bil? Just Eat søger friske og imødekommende chauffører, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter i egne private biler. Kan du med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre, for så er det lige præcis dig, vi venter på.

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i Odenses gader og stræder. Vi lægger således stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave vil være at hente mad og bringe den hjem til vores sultne kunder i hele Odense.

Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet 16.00-21.00. Du vil indgå i en rullende vagtplan med 2-6 vagter om ugen, hvor vi forventer, at du som minimum kan arbejde hver anden weekend. At være chauffør hos Just Eat er et fleksibelt og selvstændigt job med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team.

Unicon A/S
Bliv pumpefører hos Unicon i Jylland og på Fyn

Unicon A/S

Har du stort kørekort inkl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonpumpefører måske noget for dig?

Som vores nye betonpumpefører på én af Unicons fabrikker i Jylland og på Fyn leverer og afvikler du betonpumpeopgaver til bygge- og anlægsopgaver i hele Jylland og på Fyn. Sammen med dine kolleger servicerer du vores kunder og pumper verdens mest anvendte byggemateriale. Din arbejdsdag vil typisk foregå ude på byggepladserne, hvor du er eksperten overfor kunden.

Du bliver en del af et team, hvor teknisk viden, service og solidt overblik er de ingredienser, der sikrer, at I leverer og pumper frisk beton med høj kvalitet, der opfylder kundernes behov.

Unicon A/S
Vand og AffaldVi søger en chauffør til vores genbrugsbil

Vand og Affald, Svendborg

Har du lyst til et job med meget kundekontakt og med vejen som arbejdsplads? Så er jobbet som chauffør på vores genbrugsbil måske noget for dig.

Som chauffør på genbrugsbilen er dine arbejdsopgaver at indsamle materialer fra private husstande i hele Svendborg Kommune og sende dem videre til genbrug eller anden nyttiggørelse.

Som chauffør spiller du sammen med din makker en vigtig rolle i forhold til at vejlede borgere om sortering.

Dine arbejdsopgaver:

 • Indsamling med lastbil
 • Aflæsning og sortering af affaldet
 • Indgå i øvrig opgaveløsning på vores omlæsseplads og genbrugsstation
Chauffør til kantine – deltid
Er du frisk på at møde mennesker, yde en god service og transportere veltillavede måltider mellem adresser i Odense nogle timer på hverdage?
Direktør, Odense C
Jobcenter
Indrykket: 
Distributions chauffør søges i Jylland
Arbejdspladsen ligger i Kolding og det er der du til dagligt møder ind.
Dansk Døgnfragt ApS, Odense SØ
Jobcenter
Indrykket: 
Chauffør med pædagogisk flair til Peter Willemoesskolen
Ved skoleårets start mandag den 9. august 2021 har vi brug for en chauffør, der kan køre en af vores små busser, så vores søde...
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Indrykket: 
Chauffører til kørsel med KSA (mobil slamafvanding)
Vi søger en ny kollega, som enten har erfaring med at køre slamsuger eller KSA - eller som har lyst til at komme ind i denne branche.
FKSSLAMSON A/S, Odense S
Jobcenter
Indrykket: 
Erfaren chauffør med kran E certifikat
Har du erfaring i kørsel med forvogn/hænger og har kran E certifikat?
Poul Schou A/S, Odense C
Poul Schou A/S
Indrykket: 
Chauffør til lukket lastbil
Chauffør til lukket lastbil søges til kørsel med VVS-artikler m.m.
Ulleslev Budcentral, Ullerslev
Jobcenter
Indrykket: 
Chauffør hos Dominos
Som chauffør består dit arbejde i at udbringe pizzaer til de af vore kunder der bestiller mad til levering.
Ausmark, Odense C
Ungarbejde.dk
Indrykket: