33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 33 resultater.
Hansen Toft A/S
Bygningskonstruktør - projektering af fritidshuse

Hansen Toft A/S søger for PLANET-Huse A/S i Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen. Du bliver en del af et team med ni projektledere og refererer direkte til den tekniske chef.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt. I Autocad
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
Hansen Toft A/S
eurodan-huseProjektberegner/kalkulatør søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en projektberegner/kalkulatør til hovedkontoret i Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en relativ stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.

Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med kalkulationen af individuelle, fritliggende huse. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som projektberegner/kalkulatør får du en central rolle og du vil få en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Nerostein OYOpmåler og installatør

Nerostein OY

Vi har super travlt og leder derfor efter strukturerede, positive og servicemindede mennesker. Der er et plus, hvis du har erfaring fra køkkenmontering.

Din opgave vil være at opmåle bordplader af sten og montere disse. Som opmåler og montør er du i direkte kontakt med vores kunder. Vi forventer at du er grundig og tjekker alt dobbelt så vi leverer det rigtige produkt til kunden – hver gang. Vi søger en opmåler og installatør både i Jylland og en på Sjælland. Udkørsel bliver hjemmefra, så din bopæl er ikke så vigtig.

Arbejdet består af

 • Opmåling af køkken til bordplade
 • Montering af stenbordplade
 • Service og reparation
HANSENBERG
Faglærer til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at dele din passion for tømrerfaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?

Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Du bliver en del af et team på 7, som varetager undervisningen på Træfagenes byggeuddannelse. Vi forventer, at du ud over at undervise også kan påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb.

Vi fokuserer på udvikling i byggebranchen, og netop derfor arbejder vi med bæredygtighed i byggeriet. Vi udvikler projekter til undervisningsforløb – vi står aldrig stille, men prøver konstant at erhverve ny information, så vi kan klæde eleverne bedre på.

HANSENBERG
SSG A/S
Vi søger fugtteknikere til hele SSG

SSG A/S

Er du håndværker (Tømrer/Murer) med en videregående byggeteknisk uddannelse og erfaring med sags- og projektstyring, er du måske vores nye fugttekniker i SSG?

Med baggrund i et ambitiøst udviklingsprojekt i fugtorganisationen i Danmark, søger vi fugtteknikere til hele landet. Med 13 centre placeret i hele Danmark, er din kommende arbejdsplads måske i nærheden af dig.

Dine primære ansvarsområder bliver

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
SSG A/S
POULSENBeregner (Kalkulatør/Indkøber)

POULSEN søger for Ejner Olesen's eftf. i Grindsted

– For effektiv tømrer- og snedkervirksomhed

Har du erfaring fra tømrer-/snedkerfaget, og kan du regne prisen ned til mindste detalje på selv den største fagentreprise?

Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor vi er i øjenhøjde med hinanden, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Vi tilbyder dig en alsidig stilling med en stor berøringsflade og dygtige kollegaer, der kan deres håndværk. Du vil afløse en trofast medarbejder, som har været ved virksomheden i mange år. I overgangsperioden vil han fungere som din sparringspartner og vidensbank, så vi får skabt grobund for et fremadrettet langtidsholdbart samarbejde.

VICA Danmark A/S
Servicemontør med erfaring inden for tømrerfaget

VICA Danmark A/S, Kolding

Grib chancen og bliv en del af VICA A/S

Er du tømrer, eller har du erfaring med serviceopgaver inden for tømrerfaget? Trives du med at tage ansvar for dine opgaver? Er du selvkørende, og formår du at vække tillid hos kolleger, samarbejdspartnere og kunder? Har du samtidig sans for kvalitet og godt håndværk, så er du måske vores nye servicemontør.

Vica A/S

Vi tilbyder en spændende stilling som servicemontør på orangerier, udestuer og drivhuse. Med reference til servicelederen vil du køre ud til opgaver hos kunderne i Jylland og på Fyn.

Dine opgaver omfatter:

 • Service- og reparationsopgaver
 • Montage af drivhuse og orangerier (aluminium)
 • Montage af isolerede orangerier, udestuer og pavilloner (aluminium og plast)
VICA Danmark A/S
HANSENBERG
Instruktør til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Til vores Praktikcenter søger vi en kompetent og engageret instruktør, som kan vejlede og motivere skolepraktikeleverne på vores tømreruddannelse.

Som skolepraktikinstruktør får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever. Vi tilstræber, at skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, eleverne møder, når de er ude i en virksomhed.

Herudover skal du varetage de administrative og praktiske opgaver, der er forbundet med den daglige drift og vedligeholdelse af tømrerværkstedet, herunder varemodtagelse og fakturering.

HANSENBERG
Comwell Kolding
Ejendomsmedarbejder

Comwell Kolding

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Comwell Kolding

Som ejendomsmedarbejder hos Comwell Kolding, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer og gode kollegaer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor skiftende arbejdstider kan forekomme men primært i hverdagene mellem 7 – 15, og du bliver en del af en fast vagtordning. Weekendarbejde kan forekomme.

Arbejdsopgaver:

 • Indvendig bygningsdrift
 • Vedligeholdelse af gange, lokaler og værelser når der skal males, tapetseres m.m.
 • Dagligt tilsyn med tekniske installationer
Comwell Kolding
JKSKvalitetsbevidst montør med rejselyst

JKS søger for Lowenco i Vamdrup

Er du løsningsorienteret uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten? Har du en håndværksmæssig baggrund som fx tømrer? Ønsker du at kunne være med til at gøre verden til et bedre sted at leve? Så har vi jobbet til dig!

Lowenco er en af de førende producenter af lavtemperatur frysere, og deres strategi, high-end produkter og løsninger er med til at ændre dyre, ineffektive og ikke-miljøvenlige temperaturstyrede opbevaringsmuligheder. Hos Lowenco har alle et fælles ansvar, og hver enkelt medarbejder har del i produkterne, hvilket skaber værdi for kunderne og for videreudviklingen af innovative løsninger.

Du vil blive en del af et team af kompetente og motiverede medarbejdere, hvor I er fælles om at løse opgaverne. Med reference til produktionschefen vil du blive en bærende og drivende kraft til viderebygning af det stærke produktionsteam.

Andreas Carl ApSGulvmontør søges

Andreas Carl ApS, Sønderborg

Du vil som gulvlægger her hos os blive en del af et team på 5 medarbejdere i gulvafdelingen i dagligdagen.

Spændende arbejdsopgaver hvor ikke 2 dage er ens. Vi betjener både private og erhvervskunder.

Vi søger en udlært gulvmontør, som kan mestre opgaver som montering af Vinyl – Linoleum – Tæpper samt trægulve.

Stillingen er på 37 timer og primært fra 7.30-15.30.

Der kan dog forekomme situationer med forskudte arbejdstider en gang imellem for at imødekomme vores kunders behov.

Egil Rasmussen A/SKvalitetsbevidste tømrersvende til Service

Egil Rasmussen A/S, Fredericia

Er du udlært tømrer, har du solid erfaring med servicearbejde og kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores travle serviceafdeling i Taulov søger vi endnu et par dygtige tømrersvende, der eventuelt – men ikke nødvendigvis – kan være et makkerpar, som skal hjælpe os med fortsat at levere arbejde og service af høj kvalitet til vores faste kunder.

Som tømrersvend i Service vil du blive en del af en afdeling med over 40 medarbejdere opdelt i mindre teams, som kører forsikringsskader og kører fast service for flere boligforeninger, hovedsageligt i Sydjylland og på Fyn.

Da det prioriteres, at det daglige arbejde udføres i tæt dialog med kunden, er det desuden væsentligt, at kandidater er servicemindede og gode til at kommunikere.

Gulvmontør søges!
Vi søger en gulvmontør til vores virskomhed i Padborg.
HUGO SISSECK BOLIGUDSTYR APS, Padborg
Jobcenter
Køkkenmontør
Køkkemontøren søger en dygtig, flittig og engageret montør til køkkener.
Køkkenmontøren ApS, Lunderskov
Jobcenter
Vi mangler en Montør...
Søren Søgaard A/S producerer og sælger kvalitets billardborde til både ind- og udland.
SØREN SØGAARD A/S BILLARDFABRIK, Vejle
Jobcenter
Klar på længerevarende byggeprojekter!?
JobTeam Hurtig opstart, fast mødested!
Kolding
JobTeam
Erfaren og ansvarlig Tømrer søges
BHT-Byg har fået ekstra travlt, og søger derfor en kvalitetsbevidst Tømrer eller et makkerpar.
BHT-Byg ApS, Vejle
Jobcenter
Tømrer/snedker - Pensionist/efterlønner
Snedker, tømrer eller tilsvarende, der er fortrolig med at lave præcis forarbejdning af træ med håndmaskiner (fræser, rundsav og...
STANTON A/S, Vejle
Jobcenter
Tømrer søges til Aabenraa området - 220 Kr/t samt firmabil - Haster
Tømrer søges til Aabenraa området.
Tempojob ApS, Aabenraa
Jobcenter
Tømrer søges til Kolding området - 220 Kr/t samt firmabil - Haster
Tømrer søges til Kolding området.
Tempojob ApS, Kolding
Jobcenter