13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hilti Danmark A/S
DYRK POTENTIALET SOM ACCOUNT MANAGER!

Hilti Danmark A/S

I Hilti har vi hele tiden brug for nye Account Managere, som matcher vores værdisæt, især i området i og omkring Århus, Trekantsområdet og i Midtjylland.

Hilti Danmark A/S

Da det går godt i byggebranchen, leder vi efter dig, der har erfaring med salg, en byggeteknisk baggrund, eller en akademisk uddannelse for at bidrage til Hiltis vækst.

Vi tilbyder dig muligheden for at bygge en salgskarriere, både nationalt og internationalt, med mulighed for at udvikle dig videre ind i en ledelsesstilling eller i marketing.

Bygma
Sælger

Bygma, Haderslev

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
botex
Gardinmontører til Sjælland og Sønderjylland

botex

Har du styr på montering af gardiner og solafskærmning, så er du måske en af vores nye gardinmontører.

I jobbet som gardinmontør i botex, vil du få en selvstændig og alsidig hverdag med små og store opgaver, når der skal monteres nye gardiner og markiser, både til privat, erhvervsbrug og i det offentlige.

Du vil komme til at bruge det meste af din tid i botex-gardinbussen og ude hos kunderne. Det er nemlig herude du kommer til at gøre den store forskel, når du sætter kvalitet, fleksibilitet og serviceniveau i højsædet. Vi tænker også du har en høj faglighed og sætter en ære i at levere den bedst mulige løsning til kunden.

Vi har behov for flere montører over det meste af landet, så vi er interesseret i at høre fra dig, uanset hvor i Danmark du bor.

botex
Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/SHandlekraftig tømrer

Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S

Har du forstand på byggeri, kan indgå i et professionelt team og kan du stå for små og store projekter, så er det netop dig, vi søger.

Vi tilbyder et tømrerjob med mange udfordringer, spændende opgaver og en dynamisk hverdag med gode kollegaer.

Ud over det daglige tømrerarbejde vil du blive inddraget i projektmateriale, tegninger og beskrivelser, få indflydelse på tidsplanlægning og stå for materialebestilling samt kvalitetssikring.

S/I FGU SønderjyllandFaglærer til erhvervstemaet ”Byg, bolig & anlæg”

S/I FGU Sønderjylland, Aabenraa

Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet produktion/undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Så er det dig, vi søger.

Du bliver en del af en ambitiøs gruppe FGU-lærere, alle med forskellige baggrunde, men med det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Du får derudover en aktiv rolle i at sætte dit præg på ”Byg, bolig & anlæg” og undervisning generelt i en relativt nystartet uddannelse, og du vil få en meget vigtig rolle i at skabe trivsel og læring for den enkelte elev.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af produktion/undervisning i et tværfagligt miljø båret af relationsarbejde, praksisrettet samt helhedsorienteret læring. Du har mod på og erfaring med at tænke læring ind i en praktisk kontekst.

Recover
Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør hos Recover Haderslev

Recover

”Jeg elsker at bruge min krop i en action-præget hverdag tæt på de blå blink. Livet er for kort til ikke at bruge sin krop og gøre den afgørende forskel, hvor der virkelig er brug for én. Det får jeg lov til her. Det er det bedste ved jobbet,” fortæller 29-årige Casper Eberhardt Hansen. Han har 3 år som sanitør bag sig. Han er oprindeligt uddannet snedker men havde lyst til nye spændende udfordringer – dem fandt han her.

Recover Nordic ApS

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Recover
eurodan-huseBeregner søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en beregner til Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar. Vil du være en del af teamet?

Du kommer til at sidde på hovedkontoret i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med blandt andet kalkulationen af individuelle, fritliggende huse.

Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som beregner får du en central rolle og en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Tømrer til Sønderborg
Viktech ApS Viktech søger for kunde tømrer.
Sønderborg
Viktech ApS
Indrykket: 
Tømrer/snedker
Vi søger en dygtig tømrer/snedker til alsidige opgaver inden for faget, nybyg, ombyg og reparationsopgaver.
TØMRER- & SNEDKERMESTER CARSTEN SCHMIDT ApS, Christiansfeld
Jobcenter
Indrykket: 
Maskinsnedker søges til stilling nær Sønderborg
JobTeam Maskinsnedker, gerne med erfaring i høvling/kehling, søges til stilling nær Sønderborg.
Sønderborg
JobTeam
Indrykket: 
Tømrer-Sjak til travl afdeling søges med omgående tiltrædelse
Fynsk & Søn A/S er en byggeforretning i Nordborg og Sønderborg, der råder over såvel murer-, tømrer-, og snedker- som malerafdeling, og...
FYNSK & SØN A/S, Nordborg
Jobcenter
Indrykket: 
AG13 BYG ApS søger tømrere til gipsopgaver og systemlofter i Haderslev
Er du en dygtig og erfaren tømrer?
AG13 BYG ApS, Haderslev
ASE Selvstændig
Indrykket: 
Tømrersvende Søges
JØRN'S TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS, Rødekro
Jobcenter
Indrykket: