39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ZBC
Faglærer til tømreruddannelsen

ZBC, Slagelse

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste tømrere? Så har ZBC måske jobbet til dig. Vi søger pr. 1. august 2021, eller efter aftale, en dygtig og engageret faglærer til vores undervisningsteam på tømreruddannelsen.

Du vil i samarbejde med teamet omkring tømreruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet, og således stræbe mod det bedste læringsmiljø.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • har et svendebrev som tømrer.
 • har mindst 5 års erhvervserfaring inden for området.
 • har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle fremtidens dygtigste tømrere.

Du har gerne erfaring med at undervise på en erhvervsskole, men det er ikke et krav – det vigtigste er, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.

Jysk DisplayErfarne montører/projektledere med sans for detaljen, godt overblik og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

Jysk DisplayMontører med sans for detaljen og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

CuriaForhandlerkonsulent til Sjælland

Curia søger for Cembrit

Brænder du for et interessant og udviklende job i byggebranchen? Så bliv en del af salgsteamet i en spændende, solid og velfunderet virksomhed.

Forhandlerkonsulenten er en del af Cembrits eksterne salgsafdeling. Afdelingen er delt op i Projektsalg, Forhandlersalg og Håndværkersalg, og du vil indgå i forhandlerteamet sammen med 4 kollegaer.

Dine daglige opgaver indebærer bl.a.:

 • Vedligeholdende salg til eksisterende kunder, byggemarkeder og trælaster.
 • Opbygning og vedligeholdelse af relationer til dine forhandlere.
 • Opfølgning på projekter samt afsluttende salg i samarbejde med projektkonsulenter.
eurodan-huseByggeleder/tilsynsførende til projektbyggeri på Sjælland

eurodan-huse, Roskilde

Du er uddannet håndværker og har en teoretisk uddannelse som byggetekniker eller bygningskonstruktør med flere års erfaring med tilsyn og byggepladsledelse. Du skal være omhyggelig og stille særdeles høje krav til kvalitet og præcision.

Jobbet omfatter tilsyn og byggeledelse af vores projektbyggerier på Sjælland. Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde.

Du er karakterfast og har et stort overblik. Ingen er i tvivl om, at det er dig, der bestemmer på byggepladsen.

Milton Huse A/SServicetekniker til Milton Huses serviceteam på Sjælland

Milton Huse A/S, Ringsted eller Herlev

Vi har vokseværk, og søger derfor endnu en god kollega til Teknisk afdeling, med ’landeplads’ i både Ringsted og Herlev. Vi søger den rette kandidat til et attraktivt job i en spændende hverdag.

Dine opgaver indebærer afholdelse af servicemøder, håndtering af reklamationer, og du vil skulle bruge dine strukturelle evner i den overordnede planlægning af serviceopgaver. Derudover vil du skulle deltage ved afleveringer af nybyggede huse til vores kunder.

Du kender serviceopgaverne inden for byggebranchen - evt. fra en lignende stilling og ved, hvad der kræves af dig i en travl hverdag. Du er ansvarsfuld, selvstændig, struktureret og typen, der får noget fra hånden og tager fat, hvor der er brug for det, selvstændigt og i samspil med dine kollegaer.

Ishøj Hegn A/S
Montage af hegn på Sjælland

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

”Jeg elsker at være udenfor og bruge min krop. Det er bare så fedt, når hegnet står snorlige, og du kommer godt brugt hjem fra arbejde,” fortæller montør Martin Özer, der har en baggrund som buschauffør.

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. på hele Sjælland.

Ishøj Hegn A/S
Dansk Boligforsikring A/S
Konsulent til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Grundet ekstraordinær travlhed søger Dansk Boligforsikring A/S en ny konsulent med bopæl i Nordsjælland, der kan besigtige bygningsskader på Sjælland. Stillingen er en nyoprettet stilling.

Jobbet kræver et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger, samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner, der igennem tiderne har været brugt.

Dine kommende kolleger er hhv. jurister og folk med forskellige håndværksmæssige og byggetekniske baggrunde. Arbejdet er meget selvstændigt og du har den første direkte kontakt til vores kunder.

Dansk Boligforsikring A/S
LOXAM A/S
Servicemedarbejder søges til udlejningsvirksomhed i vækst, LOXAM A/S, Moduler i Køge

LOXAM A/S

Er du praktisk anlagt og er du uddannet tømrer eller VVS’er - så er du måske den servicemedarbejder, vi søger?

Vi har rigtig travlt og søger derfor en dygtig og engageret kollega, der kan løse serviceopgaver indenfor tømrer, VVS og hjælpe med klargøring, vedligeholdelse og reparation af moduler/let vogne. Herudover forventer vi, at vores medarbejdere deltager i de daglige opgaver på lige fod, med de andre kolleger i afdelingen.

Vi er et velfungerende team, med højt til loftet og fokus på at levere fantastisk kundeservice. Åbningstiden er 06:00 – 16:00 (15:00) og din arbejdstid vil som udgangspunkt være fordelt i dette tidsrum.

LOXAM A/S
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Tømrer/snedker med evner inden for kreative løsninger og kundekontakt, søges til serviceafdeling

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Som løsningsorienteret ansat i vores serviceafdeling får du en fleksibel hverdag, hvor hurtige resultater og muligheden for at glæde kunden er i højsædet.

Er du servicesnedker/-tømrer hos os, har du stor indflydelse på din hverdag, som du organiserer i samarbejde med byggeleder og koordinator. Du har en stor grad af kundekontakt, og direkte mulighed for at opleve hvordan dine gode resultater glæder kunderne.

En stor del af din hverdag består i at udføre mindre opgaver, både i boligforeninger, hos private- og erhvervskunder. Disse opgaver varierer fra små driftsopgaver, som justering af et vindue eller til at lægge beslag og hængsler i en ny dør, over i fuld istandsættelse af flyttelejligheder.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Projektleder med erfaring i murerfaget

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Er du erfaren og positiv med et stort servicegen, der kan holde mange bolde i luften på samme tid? Er du holdspilleren, der trives både på kontoret og byggepladsen? Du har ledelseserfaring og er vant til at være proaktiv.

Du vil blive leder og få det fulde ansvar for egne projekter og opgaver i erhvervs- og murerafdelingen.

Dine ansvarsområder:

 • Ledelse af tømrer- og murersvende
 • Kunder/kundepleje/kundetilfredshed
 • Tilbudsgivning

Vi tilbyder en arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der er styr på projekterne og økonomien. Du får dygtige, erfarne kolleger, der giver sparring og hjælper hinanden.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
STU LindersvoldVi søger en ny kollega til STU Lindersvold, Faxe

STU Lindersvold

Kan du lide at arbejde på værksted med 2-4 unge mennesker omkring dig, hvor det handler om at skabe motivation, faglig læring og ejerskab for eleverne i træ og metal, og ved at forestå store og små praktiske projekter og håndværksmæssige opgaver med eleverne inden og udendørs året rundt?

Kan du sammen med eleverne omsætte ideer til produktion?

Kan du vejlede eleverne og motivere dem til at afprøve kortere eller længere erhvervspraktikker?

Er du en kreativ og dygtig håndværker med en relevant pædagogisk erfaring og faglig uddannelse?

Du skal medvirke til at skabe en god arbejdskultur, hvor samarbejde, trivsel, godt arbejdsmiljø samt faglig og personlig udvikling og sparring prioriteres.

botex
Gardinmontører til Sjælland og Sønderjylland

botex

Har du styr på montering af gardiner og solafskærmning, så er du måske en af vores nye gardinmontører.

I jobbet som gardinmontør i botex, vil du få en selvstændig og alsidig hverdag med små og store opgaver, når der skal monteres nye gardiner og markiser, både til privat, erhvervsbrug og i det offentlige.

Du vil komme til at bruge det meste af din tid i botex-gardinbussen og ude hos kunderne. Det er nemlig herude du kommer til at gøre den store forskel, når du sætter kvalitet, fleksibilitet og serviceniveau i højsædet. Vi tænker også du har en høj faglighed og sætter en ære i at levere den bedst mulige løsning til kunden.

Vi har behov for flere montører over det meste af landet, så vi er interesseret i at høre fra dig, uanset hvor i Danmark du bor.

botex
Glarmester Kim Rørdam Andersen
Glarmester- eller tømrersvend (gerne med erfaring indenfor glasmontering) søges til veletableret glarmestervirksomhed i Kalundborg

Glarmester Kim Rørdam Andersen

Brænder du for glarmesterfaget, men ønsker nye udfordringer? Vi mangler dig i vores team.

Du kender faget, så du ved også, at opgaverne kan være meget forskellige. Vi har eget stort værksted på Stejlhøj i Kalundborg, så opgaverne vil både være her og hos kunderne.

Vi kan også få større projekter ind, og du skal derfor være god til at samarbejde med dine kolleger og eventuelt samarbejdspartnere.

Vores kundeområde er primært Kalundborg Kommune – både erhverv og private.

Vi har absolut de bedste kunder, og vi gør en stor indsats for at bibeholde den gode kundekontakt, så vi igen kan blive mødt med smil på næste opgave.

Helmer Christiansen A/SVi søger en-to dygtige tømrersvende til boligselskab

Helmer Christiansen A/S, Karlslunde

Har du lyst til at arbejde med varierende opgaver i et større boligselskab? – så har vi jobbet til dig.

I Helmer Christiansen A/S har vi brug for dig, hvis du har mod på at styre din egen hverdag.

Vi tilbyder en uformel omgangstone og flad lederstruktur, hvor vi er til for at hjælpe hinanden.

Boligselskabet er beliggende i Greve-området.

Vi aflønner med en fast timeløn og forventer, at du selv kan tage ansvar.

CE Solutions Danmark ApSMontør og servicetekniker

CE Solutions Danmark ApS

Har du lyst til at blive en del af et stærkt velfungerende team, som sætter faglighed, kvalitet, service og kundepleje i højsædet, så har vi jobbet til dig.

Arbejdsområdet spænder over Fyn og Sjælland samt Syd,- og Sønderjylland. Du får derfor ansvaret for at servicere og montere garage- og industriporte med støtte fra dine kolleger samt sekundært at deltage på salgssiden hvor behov opstår. Med reference til servicechefen er du med til at planlægge og gennemføre en professionel håndtering af kundernes behov og derigennem udvikle områdets synlighed.

Dine primære opgaver vil være:

 • Montage af garage og industriporte.
 • Service og reparation på porte og parkeringsanlæg.
 • Opmåling og salg af ydelser
Anlægsgartner Krøyer VossEr du vores nye tømrer/anlægsgartner?

Anlægsgartner Krøyer Voss, Tune

Vi har brug for en tømrer med lidt hang til anlægsgartnerarbejde. Eller en anlægsgartner med solid erfaring med tømrerarbejde.

Så hvis du vil lave flotte private haver, kreative anlægsprojekter, uddanne dygtige elever, kan du lide at arbejde med alle typer af arbejder i branchen, kan du lide at grine? Så er du måske vores nye medarbejder.

Du kommer til at indgå i et team, hvor det at være anlægsgartner er en livsstil. Den friske luft, det kreative arbejde og evnen til at forvandle haveruiner eller bare grunde til kundens private haveparadis.

Vi er et lille team som arbejder godt sammen og alle har noget at skulle have sagt. Vi gør meget ud af at have et godt arbejdsmiljø.

”Hvis vi ikke kan det, så må vi lære det”, er et af vore mottoer! Så derfor kan vi det meste ;-)

Dansk Industri- og Skadeservice Sjælland ApS
Formand til afdeling for industrirengøring og skadeservice

Dansk Industri- og Skadeservice Sjælland ApS, Slagelse

Vil du være en del af en ambitiøs virksomhed?

Vi søger en erfaren formand til vores afdeling for industrirengøring og skadeservice til ansættelse snarest muligt. Afdelingen udfører rengøring af for eksempel maskiner, produktions- og lagerhaller og andet materiel ved vores industrikunder, der tæller produktionsvirksomheder, skibsværfter, kraftvarmeværker m.v. samt oprydning og rengøring efter brand- og vandskader. Vi er beliggende i Slagelse men varetager opgaver på hele Sjælland.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Overordnet ansvar på alle sager og sørge for, at de bliver løst og afsluttet succesfuldt
 • Besigtigelse af nye sager og udarbejdelse af tilbud
 • Ledelsesansvar for 8 medarbejdere
Dansk Industri- og Skadeservice Sjælland ApS
Dansk Industri- og Skadeservice Sjælland ApS
Erfaren fugttekniker

Dansk Industri- og Skadeservice Sjælland ApS, Slagelse

Vil du være en del af en ambitiøs virksomhed?

Vi søger en dygtig fugttekniker til ansættelse snarest muligt. Som fugttekniker rykker du for eksempel ud til kunder, som har haft en vandskade i forbindelse med skybrud eller sprunget vandrør. Vi dækker hele Sjælland, men vores kontor er beliggende i Slagelse og arbejdet vil primært være med udgangspunkt derfra.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Besigtigelse, vurdering af skadeomfang og igangsætning af nødvendige tiltag
 • Fugtmåling og affugtning
 • Tilsyn med affugtningsmaskiner
Dansk Industri- og Skadeservice Sjælland ApS
Bygma
Sælger

Bygma, Rønnede

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma