21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Selvejende Institution Dyrup|Bellinge Kultur- & IdrætscenterHalassistent

Den Selvejende Institution Dyrup|Bellinge Kultur- & Idrætscenter, Odense

Stillingen er en heltidsstilling som halassistent med opstart den. 1.9.2021, eller efter nærmere aftale.

Som ansat vil du indgå i et team på 2 fastansatte halassistenter, samt i perioder hvor der tillige vil være tilknyttet personer med løntilskud og/eller praktikanter.

Arbejdsområdet omfatter alt forefaldende arbejde omkring rengøring/vedligehold (maling og mindre reparationer) i/af idrætshallerne, diverse lokaler, samt udendørs park- og gangarealer. Tillige om- og opstilling af rekvisitter til de forskellige sports- og motionsaktiviteter.

Jobindex A/S
Salgskonsulent til internationalt anerkendt varemærke

Jobindex A/S søger for tesa A/S

Tesa A/S

Elsker du friheden på landevejen? Og vil du selv planlægge din dag, når du besøger kunder over hele Danmark?

Så bliv salgskonsulent hos tesa og vær med til at styrke salget hos en af Europas største leverandører af selvklæbende produkter.

”Du kommer til at arbejde med branchens bedste produkter, for vi er kendt for kvalitet. Og så får du masser af støtte fra dit team, så du er aldrig alene,” fortæller din kommende chef.

Jobindex A/S
Er du smed, tømrer eller selvlært håndværker med hænderne skruet rigtigt på?

Assentoft Consulting

Så har jeg drømmejobbet til dig.

Jeg har et lille enkeltmandsfirma, der har skrevet kontrakt med Lyngsø, og står nu akut og mangler en makker, der kan køre sammen med mig, og stille carporte, cykelskure osv. op.

Jeg tilbyder:

 • En arbejdsplads med højt til loftet
 • 4-dages arbejdsuge mandag-torsdag
 • God oplæring
DECO GROUP ASMontører søges (i hele Danmark)

DECO GROUP AS

Har du kendskab til gardiner og solafskærmninger, og har du altid kunden i fokus? Har du lyst til at blive en del af det førende gardinkoncept i Danmark?

Hos DECO GROUP får du en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt møder kunderne i deres hjem og monterer ikke blot vores fantastiske produkter, men en helhedsoplevelse, hvor service er i højsædet.

Som gardin- eller markisemontør kører du ud hjemmefra og har cirka 4-6 kundemøder pr. dag. Du har sandsynligvis en håndværksmæssig baggrund eller, som minimum, hænderne skruet rigtigt på og kan dokumentere at du er handy og teknisk velfunderet.

Du får grundig uddannelse på vores hovedkontor i Randers, hvorefter du kører med en erfaren montør i marken og oplever hele processen fra første række. Du udstyres med firmabil, -telefon og -tablet.

Solartag ApS
Tømrer / håndværker søges til tagarbejde

Solartag ApS

Vi har travlt som aldrig før! derfor søger vi ekstra hænder i Solartag.

Vi skal bruge tømrer / håndværker der kan lægge vores tag. Vi har sager i hele landet og søger derfor også folk som er frisk på at rejse lidt rundt. Vi søger gerne et makkerpar da man skal gå sammen to og to.

Du bliver en del af et frisk & stærkt team med frihed under ansvar for opgaverne.

Æstetik med bæredygtighed

Solartag er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Tagene er udført i vores T-ROOF™ design, der giver et taget et udtryk med vandrette og lodrette linjer der. I mødet imellem linjerne opstår T´et, som giver navn til designet på det taget.

Ishøj Hegn A/S
Erfarne montører til montage af hegn til hele Fyn

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

”Jeg elsker at være udenfor og bruge min krop. Det er bare så fedt, når hegnet står snorlige, og du kommer godt brugt hjem fra arbejde,” fortæller montør Martin Özer, der har en baggrund som buschauffør.

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. på hele Fyn.

Ishøj Hegn A/S
Lasse Larsen Huse A/STømrer/Murer

Lasse Larsen Huse A/S

Vi har brug for endnu flere dygtige tømrere samt skalmurere til at opføre Lasse Larsen Huses mange enfamiliehuse i Region Syddanmark/Fyn. Nye opstarter fra i uge 32/33.

VI TILBYDER:

 • Gode indtjeningsmuligheder via akkordarbejde
 • Selvstændigt arbejde
 • Firmabil, telefon, Ipad stilles til rådighed. (Kørekort er en nødvendighed)
Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S
Entrepriseleder til lukningsentrepriser

Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S, Odense

Til at styrke vores egenproduktion inden for lukningsentrepriser søger vi dig, der er kompetent og erfaren inden for tømrerområdet, og som kan varetage den daglige styring af blandt andet tømrer- og lukningsentrepriser.

Om jobbet:

 • Planlægning og styring af store lukningsentrepriser med stor vægt på kvalitet, tid og økonomi
 • Forhandling og samarbejde med diverse interne og eksterne interessenter
 • Kalkulation

Vi tilbyder udfordrende og spændende arbejdsopgaver, attraktive udviklingsmuligheder, fleksible og gode arbejdsforhold samt kompetente og imødekommende kollegaer.

JobBestTømrer/makkerpar søges til opførelse af Planet fritidshuse i hele Danmark

JobBest søger for Tømrermestre H. Bruun & Søn A/S

Skal du/I være en del af teamet? Vi søger et erfarent makkerpar, som er:

 • Vant til at arbejde sammen og har et højt kvalitetsniveau
 • Et team, som kan arbejde selvstændigt
 • Friske og positive personer, der kan lide at have travlt
 • Er omgængelige og kan samarbejde med de øvrige aktører

Der er opstart fra uge 34, og man har typisk en 4 dages arbejdsuge. Vi ser gerne at du/I har min. 5 års erfaring som tømrer/bygningssnedkere.

Fyns Almennyttige Boligselskab
Ejendomsfunktionær

Fyns Almennyttige Boligselskab

Er du vores nye ejendomsfunktionær på Nordfyn?

Til FAB, Fyns Almennyttige Boligselskab, søger vi en ejendomsfunktionær, som kan være med til at passe de grønne områder i vores afdelinger på Nordfyn.

Vores ejendomskontor i Otterup har ansvaret for driften af syv af vores boligafdelinger på Nordfyn med i alt 384 boliger. Afdelingerne rummer både etagebyggeri og rækkehuse. Vores ejendomskontor tæller 2 medarbejdere, som primært arbejder med beboerservice samt pasning af grønne områder.

Som ejendomsfunktionær trives du om sommeren med, at ukrudtet gror, og om vinteren er du parat med fejemaskine og skovl, når det sner. Og indimellem hjælper du fru Hansen, når hendes vandvane drypper. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Vedligeholdelse og pleje af udearealer, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, ukrudtsbekæmpelse m.m.
 • Affaldshåndtering
 • Beboerservice og småreparationer i afdelingerne
Fyns Almennyttige Boligselskab
Syddansk Erhvervsskole
Faglærer til træfagenes uddannelser

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du en dygtig, erfaren tømrer, der med faglig stolthed har helt styr på teknikker, materialer og et sikkert blik på den teori, der ligger bag?

Og kan du begejstre andre for dit fag?

Så er jobbet som faglærer på tømreruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense sikkert noget for dig!

Du skal følge nye, unge tømrere på vej og kommer til at undervise på grundforløb og hovedforløb på erhvervsuddannelserne og de erhvervsrettede fag på EUX.

Du vil blive rollemodel for eleverne. Som faglærer og ambassadør for det gode håndværk i tømrerfaget er det vigtigt, at du er reflekterende og kan identificere dig med lærerprofessionen og arbejder tæt sammen med kollegerne for at højne standarden og udvikle kvaliteten i undervisningen og i byggeriet.

Profil Search Dygtig serviceleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co. i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel efter virksomhedens services og søger i den forbindelse, en dygtig serviceleder som vil være med til knytte kunderne endnu tættere til virksomheden.

Hvis du er tømrer og har det, der skal til for at yde kunderne den bedste service og hvis du har erfaring fra et tilsvarende job, så ser vi frem til at høre fra dig.

Opgaver

 • Daglig drift og planlægning af serviceafdelingen
 • Ledelse af pt. 6 servicetømrer og værksted
 • Alle former for serviceopgaver hos private virksomheder, offentlige virksomheder, private og boligforeninger
Profil Search Erfaren afdelingsleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co A/S i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel og søger i den forbindelse en erfaren afdelingsleder til deres tømrerafdeling, som vil være med i den fortsatte vækst.

Hvis du har solid ledererfaring med dig i ”rygsækken” fra et tilsvarende job, hos en større entreprenør eller tømrervirksomhed, så er du med sikkerhed et godt match.

Opgaver

 • Ledelse af tømrerafdelingen som pt. består af 40 mand
 • Deltage i ledermøder i virksomheden
 • Deltage i byggemøder
Recover
Fugtteknikere til København og Nordsjælland

Recover

Er du håndværker, servicemontør, fugttekniker eller noget helt fjerde og er du klar på at gøre karriere i Nordens største skadeservicevirksomhed?

Recover Nordic ApS

… Så er det måske dig, der skal være en del af vores team af kompetente fugtteknikere i Recover!

Recover sørger for både oplæring og uddannelse, så du får de kompetencer, det kræver for at blive en del af vores fugttekniske team. Din base vil både blive i Hvidovre og Hillerød, hvorfra du vil køre ud på sager i København og Nordsjælland.

Som fugttekniker får du en selvstændig og udfordrende hverdag med en lang række fugttekniske opgaver. Du får således eget sagsansvar og planlægger din egen dag.

Trinava Skadeservice Danmark A/S
Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam

Trinava Skadeservice Danmark A/S, Langeskov

Er du klar til at sætte dine ledelseskompetencer i spil og gøre en forskel for et dygtigt og stærkt team af fugtteknikere og sanitører?

Vi har brug for dig til at videre udvikle vores afdeling i Langeskov på Fyn og i Kolding. Det er en stilling, hvor ledelse går hånd i hånd med salgsarbejde. Du skal kunne se dig selv i en selvkørende lederrolle, og du er ikke bange for at tage fat.

Helt konkret står du for:

 • Planlægning og koordinering af opgaver, herunder vagtplanlægning
 • Udvikling af medarbejdere og afdelinger, herunder MUS
 • Kontakt og relationsopbygning til forsikringsselskaberne, som er vigtige samarbejdspartnere
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Mercuri Urval
Danmarks dygtigste Key Account Manager

Mercuri Urval søger for Stanley Black & Decker

Nationalt ansvar for markedsledende brand og centrale store nøglekunder

Stanley Black & Decker er i stærk vækst og søger derfor nu Danmarks dygtigste Key Account Manager til at tage nationalt ansvar for DeWalt brand og produktportefølje overfor en af de største og helt centrale nøglekunder.

Du refererer til Sales Manager KAM, indgår i en segmenteret nordisk salgs- og marketingorganisation og er ansvarlig for den langsigtede udvikling af nogle af Stanley Black & Deckers kunder i Danmark med hovedfokus på DeWALT-sortimentet. Med en proaktiv, professionel og dynamisk indsats sikrer du således på effektiv vis at optimere og implementere DeWalts professionelle produktprogram.

Mercuri Urval
Tømrer makkerpar søges til forberedende tagkonstruktion på Fyn
JobTeam Vi søger et makkerpar, som er faglært indenfor tømrerfaget, til at udføre opgaver indenfor alt forberedende arbejde indenfor tagkonstruktion.
Fyn
JobTeam
Indrykket:
Tømrer til alsidigt job
Du/i er flexible og har et godt gåpå mod, ikke bange for at tage ansvar.
Søren Storm v/Søren Fløe Storm, Odense NV
Jobcenter
Indrykket:
Claus Andersen Rustfri Stål A/S søger en dygtig snedker
Er du en skarp snedker - klar til at levere kvalitetshåndværk til vores kunder?
CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S, Odense S
Jobcenter
Indrykket:
Tømrer
Vi søger en dygtig tømrer til vores tømrerafdeling til service, forsikring og almindelige opgaver.
ALLROUND Byg A/S, Odense
Jobcenter
Indrykket: