127 job matcher din søgning 127 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Krenkerup Gods

Tømrer med mod på mere søges til Krenkerup Gods

Skabskøbing

På Krenkerup Gods har vi løbende mange spændende projekter. For at understøtte dette søger vi en dedikeret tømrer med gode organisationevner og en bred værktøjskasse.

Du får frihed under ansvar til at planlægge din dag, så du når alle opgaver i den rigtige rækkefølge og med fokus på effektiv udnyttelse af arbejdsdagen.

Vi har et stort ønske om, at bringe vores ejendomme op i mere moderne stand, hvilket indebærer, at vi i perioder kører projekter med totalrenovering af vores huse. Disse projekter kræver, at du i stor grad fungerer som arbejdende tømrer og byggeleder samtidig.

Krenkerup Gods
MIFApladen A/S

Produktionsteknolog med træfaglig baggrund til virksomhed i vækst

Vinderup

Har du en passion for design og produktudvikling? Har du samtidig en brændende lyst til at være med til at eksekvere på en langsigtet strategi? Så er du måske vores nye kollega til en nyoprettet og spændende stilling.

Du tilbydes blandt andet:

 • En afgørende rolle i produktudvikling og optimeringen af vores produktion.
 • Arbejde med moderne produktionsudstyr og mulighed for at påvirke vores retning samt fremtidigt sortiment indenfor bordplader, møbler, køkken, bad og garderobe.
 • Et alsidigt job, med stor indflydelse og bred kontaktflade.
MIFApladen A/S
HTH
Gem
HTH

Snedker

Glostrup

Se video om HTH som arbejdsplads

Kan du montere køkkener, hvor høj standard kræves? Har du overblik? Kan du yde kundeservice i verdensklasse, og vil du være en del af branchens førende indenfor salg af køkkener?

Dine primære arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Modtage og kvalitetssikre sager inden opstart
 • Kvalitetssikre de leverede køkkener
 • Opsætte køkkener jvf. HTH’s retningslinjer

I Montageafdelingen Glostrup vil du blive en del af et team med mange dygtige kolleger, som vægter det gode sammenhold og fællesskab højt. Afdelingen består af 10 montører, 16 montageledere og 3 montagekoordinatorer.

HTH
NCC Danmark

Tømrere og bygningssnedkere søges til Vendelbocentret i Sindal

Som tømrer eller bygningssnedker hos NCC, bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Som tømrer eller bygningssnedker hos NCC deltager du i mange forskellige projekter – fra renovering til nybyggeri. Her vil du sammen med dine kolleger stå for udførsel af facadebeklædning, gipsarbejder, loftmontage, indvendige snedkerarbejder m.m.

NCC Danmark
Andreas Kruse Byg ApS

Tømrersvende

Silkeborg

Andreas Kruse Byg ApS er certificeret VELFAC Vindues Mester, som er specialist i at håndtere alle VELFAC vinduer. Under forretningen hører også Silkeborg Glarmesterforretning, hvorfor glas også er et af vores kompetenceområder.

Vi løser en bred vifte af opgaver lige fra store tømrer- og renoveringsopgaver til vinduesudskiftninger og mindre projekter.

Vi søger lige nu erfarne og ansvarsbevidste tømrersvende, der kan arbejde selvstændigt på større projekter.

Vi tilbyder bl.a.:

 • God løn efter kvalifikationer
 • Godt arbejdsmiljø
 • Frihed under ansvar
Kronborg Sikring

Montør og Servicemontør

Tømrer, Snedker eller klejnsmed? - Se her!

Har du en baggrund og erfaring som montør, servicemontør/tekniker, klejnsmed eller tømrer, og gerne vil udføre montage, reparations- og serviceeftersynsopgaver af brandjalousier, brand- og røggardiner samt mekaniske sikringsgitre og jalousier, så hører vi meget gerne fra dig. Vi skal bruge 2 nye medarbejdere til vores team på Sjælland.

Vi tilbyder:

 • Et internt oplæringsforløb, tilpasset de kvalifikationer, du har i forvejen
 • Stor mulighed for personlig og faglig udvikling

Tømrer/snedker

Glostrup

Har du en bred erfaring inden for tømrer- eller snedkerfaget? Kan du levere et grundigt stykke håndværk, som du kan stå indenfor? Så har du mulighed for at blive en del af vores tømrer- og snedkerafdeling.

”Du skal blive tømrer/snedker her, fordi du gerne vil arbejde med større og mindre renoveringsprojekter. Du får en varierende dagligdag med mulighed for at udvikle dine færdigheder i samarbejde med dine kolleger, som deler din passion for det gode håndværk”

Hos Kasper Nielsen A/S laver vi både hoved- og totalentrepriser og har mange renoveringsopgaver af private boliger. Det vil derfor være en fordel med erfaring inden for dette.

Primo Vinduer A/S

Dygtig service- og reservedelskoordinator søges

Lintrup

Primo Vinduer A/S søger en dygtig og serviceminded medarbejder til planlægning og koordinering af vores servicearbejde, samt ekspedition af reservedele. Hverdagen vil være afvekslende og byde på masser af udfordringer – i et godt og uformelt miljø.

Du varetager kundekontakten i forbindelse med serviceopgaver. Du er serviceminded og faglig dygtig. Du kommuniker klart og tydeligt, således at kunden får en god oplevelse lige fra første kontakt. Du koordinerer og planlægger servicearbejdet og hverdagen for vores servicetekniker. Du tager imod bestilling af reservedele og sørger efterfølgende for ekspeditionen heraf.

Global Scanning Denmark A/S

Handyman

Allerød

Handyman søges til selvstændigt job hos Global Scanning Denmark A/S i Allerød.

Vi søger en udadvendt, serviceminded og proaktiv handyman, der har hænder og hoved skruet godt på, og som trives med at lave "alt muligt": lige fra større og grove opgaver til de mere serviceprægede opgaver.

Du får et selvstændigt job, hvor du selv formår at få ting til at ske. Du skal kunne lide at "gå alene" og sætter en ære i alle slags opgaver, store som små.

Frej.dk ApS

Vi vokser og søger 1 møbelmontør

Vi søger netop nu en dygtig montør til at betjene vores erhvervskunder i primært Aarhus/Jylland med levering og montering af kontormøbler og inventar.

Jobbet

 • Arbejde med levering, flytning og montage hos vores kunder, primært i Aarhus/Jylland
 • Dagligt samarbejde med et hold af engagerede og kvalitetsbevidste kolleger
 • Arbejdstid mellem 7:30 og 15:30 + periodevis overarbejde og weekendarbejde
Adecco.dk søger for DS Elcobyg
Gem
Adecco.dk

Har du hænderne skruet rigtigt på, og er du god til at aflæse større komplekse tegninger, så mangler vi dig til en produktionsvirksomhed

Hobro

DS Elcobyg er i en meget positiv udvikling og søger på baggrund af øgede aktiviteter to tømrer. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvilket vil sige, at det er 3 måneders vikaransættelse gennem Adecco med henblik på fastansættelse hos kunden efterfølgende.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Lave specialfremstillede forme til betonproduktion.
 • Servicere produktionen ved mangler.

Du bliver en del af et team af 6 gode kollegaer samt et godt arbejdsmiljø med rig mulighed for indflydelse og ansvar i den daglige produktion.

Gem
Polygon DB

Fugttekniker inkl. vagtordning

Langeskov

Er du ambitiøs, yder den bedste service og vil du være en del af Polygon-holdet med det bedste sammenhold?

Så har vi jobbet til dig, som søger en udfordrende hverdag med en kombination af fugtteknik, kundekontakt og rapporteringsopgaver.

Polygon arbejder indenfor faget skadeservice og vores arbejde omfatter typisk at hjælpe mennesker videre efter en brand-, vand-, hærværks- eller stormskade, ved at renovere deres bolig.

Dalsgaard Byg A/S

Tømrere søges til modulbyggeri og montage

Vejle

Vi har travlt og ønsker derfor at udvide med fastansættelse af dygtige tømrere til vores arbejdsplads i Vejle og til montage i det ganske land. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor faglig udfordring, kvalitet og udvikling er et væsentligt parameter.

Se video om Dalsgaard Byg A/S som arbejdsplads

Vi har det som alle værdsætter, så som, gode kollegaer, personalearrangementer, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår herunder frugtordning, sundhedsforsikring og overenskomst under Dansk Byggeri.

Ved opstilling af moduler på Sjælland har vores montageteam en 4-dags arbejdsuge.

Dalsgaard Byg A/S
Outrup Vinduer & Døre A/S

Relationsskabende sælger med sans for kvalitet og godt håndværk

Outrup søger en passioneret og dygtig sælger til at styrke vores position inden for vinduer og døre.

Din arbejdsdag

 • Rådgivning, service og salg til nye og eksisterende kunder i Midtjylland
 • Opsøgende projektsalg
 • Kontakt til det interne salgsteam

Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig gage efter kvalifikationer, pensionsordning med sundhedsforsikring, bil på gule plader og ikke mindst en virksomhed, der sætter medarbejdertrivsel højt på dagsordenen.

Outrup Vinduer & Døre A/S
GMB Produktion ApS

Beregner

Fårvang

Vi søger en beregner, hvis primære opgave bliver materialeberegninger, opmålinger, mængdekontrol og efterkalkulation af styklister.

Det bliver din fornemste opgave at beregne, hvor mange materialer der skal anvendes i vores produktion samt på byggepladserne rundt i landet.

Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

Midtfyns Totalservice A/S

Fugttekniker/Fugtmedarbejder

Broby

Midtfyns Totalservice beskæftiger 45 medarbejder og udfører alt inden for skadeservice, affugtning og håndværkerservice.

Grundet stigende aktivitet i vores fugtafdeling – søger vi omgående en tekniker eller tømrer, der har mod på at blive lært op til tekniker.

Som fugttekniker rykker du ud til forsikringskunder, boligforeninger og erhvervskunder, som har haft en vandskade i forbindelse med f.eks. et sprunget vandrør, brand eller skybrud - og der skal handles hurtigt.

Kai & Dinesen Entreprise ApS

Tømrer til Danmarks – måske – bedste tømrerfirma

 • Vil du have en hverdag med god værkstedshumor og alsidige opgaver?
 • Kan du se dig selv i en mindre, men succesfuld tømrervirksomhed, der altid leverer et godt stykke arbejde?
 • Og har du lyst til at deltage i vores hyggelige sociale arrangementer i løbet af året?

Kvalitetsbevidst kollega med god humor
Du er uddannet tømrer med god erfaring inden for dit fag.

Vil du med på holdet?

Kai & Dinesen Entreprise ApS
Gem
Recover

Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør hos Recover Vejle

”Jeg elsker at bruge min krop i en action-præget hverdag tæt på de blå blink. Livet er for kort til ikke at bruge sin krop og gøre den afgørende forskel, hvor der virkelig er brug for én. Det får jeg lov til her. Det er det bedste ved jobbet,” fortæller 29-årige Casper Eberhardt Hansen.

Se video om Recover som arbejdsplads

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Recover
FGU Vest S/I

Dedikeret faglærer til Byg, Bolig og Anlæg på FGU Vest

Esbjerg Ø, Varde

Har du en stærk, pædagogisk faglighed og kan du skabe motiverende og helhedsorienteret undervisning, er jobbet som faglærer på det det faglige tema Byg, bolig og anlæg måske lige noget for dig?

Du vil både individuelt og i samarbejde varetage følgende opgaver:

 • Planlægge undervisningen ud fra de didaktiske principper for FGU
 • At eleverne på det faglige tema Byg, bolig og anlæg sikres en oplevelse og kompetenceudvikling, der fører i retning af videre uddannelse eller arbejde

Hos os er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og vi er kendetegnet ved et loyalt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor der er en uhøjtidelig stemning og højt til loftet.

Gem
Polygon DB

Servicemedarbejder inklusiv vagtordning

Hvidovre

Er du ambitiøs og med et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker – så søger vi en serviceminded og engageret servicevagt til vores afdeling i Hvidovre.

Som medarbejder i Polygon vil du varetage opgaver indenfor brand, vand, hærværk samt stormskader i Danmarks bedste skadeservicefirma. Opgaverne er alsidige i en uforudsigelig hverdag.

 • Du har hænderne skruet rigtigt på.
 • Du har kørekort.
 • Du bor indenfor 24 km af Hvidovre, af hensyn til vagtordningen.
 • Du taler og skriver dansk.
 • Erfaring fra branchen er ikke et krav.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV