246 job matcher din søgning 246 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Svend Hansen Byg & Mal ApS
Faglært tømrer/snedker

Svend Hansen Byg & Mal ApS

Der er fart på, hos Svend Hansen Byg og Mal!

Hos Svend Hansen Byg & Mal har vi travlt! Vi udbedrer vi bl.a. forsikringsskader. Som tømrer eller snedker kommer du derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader, større brand- og vandskader samt andre renoveringsopgaver – og med din høje faglighed er du med til at give kunderne ro i maven.

Sagerne bliver planlagt og koordineret fra vores kontor, hvor du også typisk mødes med dine kolleger hver 14. dag. Har du brug for hjælp, kan du altid ringe til vores projektleder, som håndterer koordineringen af større sager.

Fordi alle vores opgaver er planlagt i forvejen, får du faste arbejdstider: 7-15 alle hverdage. Vi er samtidig fleksible i forhold til planlægning af ferie, og giver du dine sager en ekstra skalle, får du selvfølgelig noget retur.

Struer Fri Fag- og Højskole S/IHåndværkslærer med fokus på relationsarbejde

Struer Fri Fag- og Højskole S/I

Vi søger en teamplayer til en alsidig stilling på vores fantastiske skole.

Vores elever er 16 - 20 år og vi har ca. 55 af dem, og vores primære opgave er typisk at flytte eleverne fra ”ikke uddannelsesparate” ved ankomst – til at eleverne går videre i ungdomsuddannelse eller mere individuelle erhvervsrettede tilbud. Fagligt spænder niveauet fra FP10 til noget mere specialiserede indsatser på små hold.

Om opgaverne:

 • Undervisning i linjefaget Håndværk – ude (opførelse af bålhus, aktivitetsbane e.l.)
 • Relationsarbejde og kontaktlærerfunktion samt kostskolevagter
 • Undervisning i praktisk anvendt matematik (vi uddyber gerne)
 • Skriftlig dokumentation og opfølgning
 • Øvrige fag efter aftale

Randers Tegl A/S
Salg og kundeservice - Aalborg

Randers Tegl A/S

Som salg- og kundeservice medarbejder er du Randers Tegl’s daglige ansigt og kontakt til vore kunder. Dit hovedansvar er at opretholde og udbygge kunderelationen således at kunden oplever optimal betjening og sikker rådgivning i alle forhold.

Vores salgsafdeling er beliggende på Mineralvej i Aalborg. Her styrer vores kompetente team bestående af 9 salgs- og eksportmedarbejdere alle ordrer ind og ud af huset både i forhold til vore danske kunder, kunder i de nordiske lande og resten af verden.

Dine opgaver indebærer blandt andet:

 • Rådgivning og vejledning i brugen af produkterne
 • Ekspedition af kunder
Randers Tegl A/S
GML-HR A/S
Ekstern salgskonsulent til større projekter - Storstrøm og Femern

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller

Vil du være en af Lemvigh-Müllers frontpersoner og har du lyst til dagligt at møde vores kunder, på deres arbejdsplads? Vil du væres med til at sikre at Lemvigh-Müller er den bedste forretningspartner og lave værdibaserede løsninger til kunderne? Så er her en spændende mulighed for at blive en del af vores professionelle salgsstyrke og være med på store projekter som f.eks. Storstrøm og Femern. Udekørende salgskonsulent med projektsalgs erfaring indenfor entreprenørsegmentet

Det er essentielt, at du forstår vores kunders forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram kan skræddersy de bedste og mest værdiskabende løsninger til kunden. Du skal således selvstændigt planlægge salgsindsatsen til potentielle og kendte kunder.

GML-HR A/S
SSG A/S
Vi søger en sanitør til Vejle

SSG A/S

Til vores center i Vejle søger vi en sanitør, som skal varetage alle former for opgaver i forbindelse med f.eks. brand-, vand- og stormskader.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Rengøring og sanering på skadestedet
 • Afdækning og oprydning efter f.eks. indbrud
 • Nedbrydning og renovering af bygningsdele på skadested

Vi tilbyder:

 • En uformel kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling, hvilket giver rig mulighed for indflydelse
 • Med reference til Driftschefen i centret bliver du en del af et hold bestående af kompetente kollegaer med høj faglighed
 • Gode uddannelses- og udviklingsmuligheder, som f.eks. relevante kurser og efteruddannelse
SSG A/S
SSG A/S
Vi søger en fugttekniker til Vejle

SSG A/S

Er du uddannet tømrer eller murer? Har du en god byggeteknisk indsigt? Har du erfaring med projektstyring? - Så er du måske den fugttekniker vi søger.

Med udgangspunkt fra SSG’s center i Vejle bliver du sammen med vores øvrige fugtmedarbejdere en del af hverdagen i fugtafdelingen.

Dine primære ansvarsområder er

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning, herunder udførelse af opskæring/nedbrydning af bygningsdele efter behov
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
SSG A/S
Flemming Franck A/SKvalitetsbevidst tømrer til fast arbejde

Flemming Franck A/S, Stenløse

Leder du efter et fast arbejde? Kan du dit fag til fingerspidserne?

Hos os får du 20 gode kolleger og en hverdag med fokus på kvalitet.

Flemming Franck A/S er et mindre tømrer- og snedkerfirma i Stenløse. Siden 1991 har vi lavet opgaver i og omkring Storkøbenhavn for både private og erhvervskunder. Vi lægger vægt på kvalitet og god service til tiden. Vi udfører alle slags opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde samt hovedentrepriser inden for renoveringer, nybyg, ombygninger og tilbygninger.

Du får stillet en firmabil til rådighed, så du selv kan planlægge din dag og køre direkte ud til kunderne. Du arbejder meget selvstændigt, og din solide erfaring betyder, at du kan tage styringen på både byggeplads og mindre opgaver. Du samarbejder ofte med både private bygherrer, rådgivere og arkitekter, når du sikrer, at arbejdet er gjort godt og til tiden.

Hegn og Porte.DKHegns- og portmontør Sjælland

Hegn og Porte.DK, Køge

HEGNogPORTE.dk har stor ordreindgang, og søger derfor montør eller et sjak, der kan indgå i montageopgaver sammen med de øvrige medarbejdere. Vi har udvidet flere gange det seneste år, men vi har behov for yderligere kræfter.

Jobbet:

Montage af alle typer hegn, låger og porte hos private og virksomheder. Arbejdet er fysisk krævende og vil primært foregå udendørs året rundt.

Du tilbydes:

 • Et godt arbejdsmiljø med fri omgangstone.
 • Frihed under ansvar.
 • Arbejdsplads i en mindre virksomhed med stor vækst.
 • Lønpakke svarende til kvalifikationer.
Tømrer- og snedkerfirmaet P. Winther Jespersen A/STilbudsleder

Tømrer- og snedkerfirmaet P. Winther Jespersen A/S, København

Hos PWJ A/S ønsker vi at fastholde og styrke den eksisterende medarbejderstab og samtidig sikre den positive udvikling, som PWJ A/S gennemgår for tiden.

Dine arbejdsopgaver vil være overordnet ansvar for tilbudsafdelingen, samt tilbudsgivning på fag- og hovedentrepriser, samt vedligeholdelse og udvidelse af vores nuværende kundegrupper i samarbejde med den daglige ledelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer i et frit arbejdsmiljø
 • Del af et team, der lægger vægt på engagement og kvalitet, og hvor du til gengæld kan regne med støtte og opbakning fra teamet
 • En virksomhed der prioriterer trivsel og gode arbejdsforhold højt
Easy Fair A/SProjektleder

Easy Fair A/S, Herning

Som projektleder hos Easyfair er du med til at skabe skræddersyede messestande, showrooms, butiks- og domicilindretninger for ambitiøse danske og internationale brands. Du styrer vores kunder trygt gennem alle faser – fra design til færdig løsning. Det skaber resultater for dig og dine kunder.

Som projektleder får du dine egne kundeprojekter, og det er din opgave at styre dem godt i mål – både ift. produkt, budget og deadlines. Du kommer med på vores projektleder-dreamteam, hvor du finder alle de kompetencer, du skal bruge for at styre dine projekter godt i mål. Sammen er I med til at nyfortolke den måde, vores kunder præsenterer deres brand og produkter på – uanset om det er på messen, i showroomet, i butikken eller i virksomheden.

Glæd dig til en hverdag med en utrolig bred kontaktflade, hvor du både taler med kunder, leverandører og dine kolleger.

Trinava Skadeservice Danmark A/S
Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam

Trinava Skadeservice Danmark A/S, Langeskov

Er du klar til at sætte dine ledelseskompetencer i spil og gøre en forskel for et dygtigt og stærkt team af fugtteknikere og sanitører?

Vi har brug for dig til at videre udvikle vores afdeling i Langeskov på Fyn og i Kolding. Det er en stilling, hvor ledelse går hånd i hånd med salgsarbejde. Du skal kunne se dig selv i en selvkørende lederrolle, og du er ikke bange for at tage fat.

Helt konkret står du for:

 • Planlægning og koordinering af opgaver, herunder vagtplanlægning
 • Udvikling af medarbejdere og afdelinger, herunder MUS
 • Kontakt og relationsopbygning til forsikringsselskaberne, som er vigtige samarbejdspartnere
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Recover
Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør hos Recover Randers

Recover

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader. Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Recover Nordic ApS

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere. Verdens stærkeste team både fysisk og psykisk

Recover
JKSEjendomsfunktionær/vicevært

JKS søger for NME Ejendomsadministration i Højbjerg

Er hænderne skruet godt på, og kan du strukturere og planlægge din dag? Er du god til at løse dagens udfordringer og yde service på højt niveau? Så er det præcis dig, vi søger!

NME Ejendomsadministration varetager administrationen af ca. 30 ejendomme med flere end 450 boliglejemål beliggende i Aarhus. For NME Ejendomsadministration er det utrolig vigtigt, at forholdet mellem os og vores kunder bygger på gensidig tillid og tryghed.

Som ejendomsfunktionær hos NME kommer du til at indgå i et team af andre ejendomsfunktionærer med dit eget ansvarsområde og base i Grøfthøjparken med dertilhørende 3 etageejendomme indeholdende 200-220 lejligheder i en kombination af både ejere og lejere.

TEMP TEAM A/SHåndværkstaksator

TEMP TEAM A/S søger for Ib Asferg A/S i København

Er du en erfaren snedker/tømrer eller byggeleder, men muligvis ikke uddannet som håndværkstaksator kan du evt. blive den nye byggeklods hos Ib Asferg A/S.

Du vil som håndværkstaksator få en alsidig hverdag. Da kunden ofte er i tvivl om, hvordan deres forsikringsskade skal løses, er din vejledning og ekspertise vedrørende de håndværks- og forsikringsmæssige aspekter vigtige. Du bliver ansvarlig for dine egne forsikringssager, og du følger dine kunder i hele forløbet – lige fra besigtigelse til skadeudbedring.

Din tid er delt ca. 50/50 på kontor og ude hos kunder til besigtigelse. Dine opgaver bliver følgende:

 • Besigtigelse og taksering af forsikringsskader
 • Udregning af tilbud
 • Koordinering med håndværkere og underentreprenører
Bygma
Sælger

Bygma, Nyborg

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Egil Rasmussen Horsens A/SKvalitetsbevidst servicetømrer

Egil Rasmussen Horsens A/S

Er du udlært tømrer, har du solid erfaring med servicearbejde og kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Som tømrersvend i Service vil du blive en del af en afdeling med over 40 medarbejdere opdelt i mindre teams, som kører forsikringsskader og kører fast service for flere boligforeninger, hovedsageligt i Sydjylland og på Fyn.

Der er tale om mange og varierede, mindre arbejdsopgaver inden for service, hvorfor det er af betydning, at kandidater har bred og solid erfaring med dette.

Profil Search Teknisk produktspecialist søges til førende leverandør inden for solafskærmning

Jemac Kommunikation ApS søger for Stila A/S i København

Vores kunde, Stila A/S, oplever stor efterspørgsel på virksomhedens produkter, og i den forbindelse søger de nu en ny medarbejder.

Hvis du har håndværksmæssig baggrund og teknisk snilde med i rygsækken – og hvis du kunne tænke dig at komme med i et vækstteam i en international koncern, hvor du kan gøre en stor forskel, så er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Teknisk support for vores outdoor- og indoor sortiment, herunder markiser, pergolaer, parasoller og ikke mindst vores Outdoor Living pergola
 • Tekniske beregninger
 • Teknisk support til sælgere, kunder og arkitekter
Peak Rekruttering
Udviklingsingeniør/konstruktør

Peak Rekruttering søger for DAFA i Brabrand

Drømmer du om et meget alsidigt ingeniør/konstruktionsarbejde i en succesfuld virksomhed? Trives du godt med en stor berøringsflade og en del kommunikation med både kunder og kollegaer i ind- og udland? Kan du lide en travl hverdag hvor opgaverne er mange og forskelligartede? Så læs mere her.

Du vil med reference til den danske Globale Supply Chain Directoren indgå i en innovationsafdeling bestående af 8 ingeniører i Danmark. DAFA er på en spændende udviklingsrejse, hvor nye produkter og industrier hele tiden er i fokus, hvorfor arbejdsdagene aldrig er ens. Du vil som innovationsingeniør/konstruktør have flere produktudviklinger i gang på samme tid, - ofte meget forskelligartede produkter til meget alsidige kundesegmenter. Du vil udover konstruktionsopgaverne også indgå i opgaver som implementering af ny teknologi, prototype test, kundemøder mv.

Peak Rekruttering
Granby PackIndustriel emballagedesigner til Granby koncernen

Granby Pack, Nykøbing Falster

Håndværker med lyst til design! Fokus på krydsfiner-, træ- og skumemballage. Udvikle og designe konkurrencedygtige løsninger med udgangspunkt i vores kunders behov. Måske er det dig vi søger til vores designteam?

Vi har travlt med at udvikle Granby koncernen, og er derfor på udkig efter en ny kollega til vore afdeling for design.

Som industriel emballagedesigner vil du som en del af designafdelingen yde teknisk support til salgsafdelingen, kalkulere tilbud, designe løsninger, udfærdige teknisk dokumentation til produktion, salg og slutkunder. Udenfor eget team vil du primært have kontakt med salgsteamet og kunderne.

Genbyg.dk A/SUdlært snedker med værkstedserfaring søges til produktion på Amager

Genbyg.dk A/S

Vi har travlt for tiden og søger en udlært møbel- eller bygningssnedker med værkstedserfaring, som selvstændig kan stå for vores egenproduktion af produkter lavet af genbrugstræ.

Over de seneste par år, har vi udvidet vores forretningsområde med egenproducerede designprodukter. Vi forarbejder selv genbrugsmaterialerne og har fokus på at udvikle æstetiske, bæredygtige designløsninger til en overkommelig pris.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde struktureret og kan kvalitetssikre, at alle produkter bliver udført korrekt og leveret til tiden.

 • Du er udlært møbel- eller bygningssnedker.
 • Du har en god portion værkstedserfaring og mestrer teknikkerne inden for dit snedkerfag.