171 job matcher din søgning 171 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 171 resultater.
<MomentDriftsteknisk forsikringskonsulent

Moment søger for Balder i København

Er du på udkig efter en attraktiv stilling, hvor du kan kombinere din håndværksmæssige baggrund med administrative forsikringsopgaver?

Sagerne som du skal varetage, er alsidige men vil primært være centreret omkring vandskader af forskellig karakter, samt indbrudssager, garantisager etc. Som driftsteknisk forsikringskonsulent bliver det din opgave at varetage back office-funktionen og supportere teamet af 10 driftsteknikere, to administrative koordinatorer og en driftschef. Du kommer til at have et tæt samarbejde med alle afdelinger på tværs af Balder.

Dine kommende ansvarsområder vil bl.a. omhandle:

 • Kontakt til kunder, forsikringsselskab og håndværkere (i samarbejde med administratoren)
 • Vurdering af skader sammen med håndværkere, samt sikre at skader indmeldes korrekt til forsikringsselskab (via mægler)
 • Sikre at udbedring sker hurtigt og korrekt, samt have den løbende opfølgning på forsikringssager.
Jørgen Lund Frederiksen A/STømrere - gerne ”makkerpar"

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Vi søger tømrere, gerne ”makkerpar” til hovedsageligt at udføre tømrerarbejde i Trekantområdet for vores offentlige og erhvervskunder.

Dine kvalifikationer:

 • Du/I er uddannet tømrer
 • Du/I har en bred forståelse for tømrerfaget, kan arbejde selvstændigt og i teams

Arbejdsopgaver:

 • Arbejdsopgaver vil mest bestå i projektsager, hvor I møder på byggepladsen, og indgår i tæt samarbejde med andre kollegaer. Arbejdsopgaverne vil være både renovering og nybyggeri.
 • Der vil være mulighed for at aftale akkordarbejde
DEKO p|sProduktionsmedarbejder – med erfaring inden for behandling af træ og aluminium

DEKO p|s, Taastrup

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde i vores produktionsafdeling, som består af 1 produktionsleder og 17 produktionsmedarbejdere, hvor du udfører produktions- og værkstedsopgaver.

Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater. Og gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag.

I dit daglige arbejde har du ansvaret for:

 • At behandle og opskære profiler i træ og aluminium.
 • At udføre visuel kvalitetskontrol.
 • At holde rent og orden i arbejdsområdet.
DEKO p|s
MatchMindFugttekniker til skadeservicefirma

MatchMind søger for kunde i Holstebro

MatchMind søger en medarbejdende fugttekniker for skadeservicefirma i Holstebro Kommune. Jobbet er et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse.

Det er en forudsætning, at du har håndværksmæssig erfaring. Vi forstiller os, at du fx. er uddannet tømrer, konstruktør eller byggemontagetekniker - eller har anden relevant baggrund.

Arbejdsopgaver:

 • Håndtering af fugt- og vandskader
 • Udarbejdelse af skaderapporter
 • Planlægning og tilsyn

Du skal forvente arbejdsopgaver af forskellig karakter. Arbejdstiden er daghold mandag til fredag. Periodevis overarbejde vil forekomme.

Tradium
Faglærer til tømreruddannelsen

Tradium, Randers

Har du lyst til at bruge din faglige viden til at undervise og uddanne unge samt deltage i planlægning og udvikling af både uddannelse og efteruddannelseskurser? Tradium søger en ny engageret og dygtig kollega til at undervise på træfagenes byggeuddannelser i Randers.

Vi forventer, at du primært skal undervise vores engagerede elever på grundforløb og hovedforløb til tømreruddannelsen, men der kan også forekomme undervisning på efteruddannelseskurser, samt opgaver i vores skolepraktik.

I hverdagen vil du indgå i et team af dygtige undervisere, hvor I sammen skal tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen.

Tradium
Jydsk Tagteknik A/S
Tømrere til tagarbejde med nye tage i Nordjylland

Jydsk Tagteknik A/S

Vi skal bruge 6 tømrere til spændende arbejde, gerne makkerpar eller enkelte tømrere, som skal lave nye tagopgaver, samt tømreropgaver for private.

Vi tilbyder et spændende arbejde, hvor du/I kører meget selvstændigt. Arbejdet veksler meget, da vi primært arbejder for private kunder. Du/I er kundeminded/kundemindede. Vi tilbyder jer et spændende, fast arbejde året rundt.

Du får et nyt job med:

 • Den bedste akkordløn i branchen.
 • Telefonpenge.
 • Helt ny servicebil.
Rentokil SkadedyrskontrolServicetekniker til skadedyrsbekæmpelse i Midtjylland

Rentokil Skadedyrskontrol

Vi søger en ny kollega til vores dygtige skadedyrsteknikere i Midtjylland, hvor du vil få tilknytning til teamet, som har base i Århus/Egå.

I jobbet skal du stå for betjeningen af vores faste kunder og vejlede om vores nye produkter og services. Du starter de fleste dage hjemmefra, og generelt planlægger du selv din arbejdsdag – naturligvis med støtte fra din supervisor/teamleder og mange kollegaer.

Vi kan tilbyde et selvstændigt job med afvekslende arbejdsfunktioner og gode kollegaer

Nemovo ApSGulvslibere til omgående ansættelse

Nemovo ApS, Glostrup

Vi har rygende travlt og har hårdt brug for flere flittige hænder.

NEMOVO er et firma med fokus på kvalitet, sans for detaljerne og høj faglig stolthed.

Vi anser os selv som værende de bedste på markedet, og vores medarbejdere som de mest kvalificerede.

Vi er specialiserede i alle typer opgaver i forbindelse med flytning, ombygning og istandsættelse.

Som arbejdsplads tilbyder vi:

 • God løn
 • Godt sammenhold
 • Godt, positivt og sundt arbejdsmiljø
HTH
Montageleder

HTH, Glostrup

Vil du have en hverdag med bred kontaktflade og fart over feltet? Har du styr på det håndværksmæssige ved køkkenmontering og kan du yde kundeservice i verdensklasse? Så er du måske vores nye montageleder i Glostrup.

HTH

Som montageleder hos HTH planlægger du monteringsopgaverne og har ansvaret for håndhævelse af HTHs monteringsstandard på alle håndværksydelser. Du styrer mængden af monteringssager i forhold til håndværkere og øvrige ressourcer og samarbejder tæt med dine kollegaer i salgsafdelingen, hvor du i samråd med indretningskonsulenten er ansvarlig for økonomien på det enkelte projekt. Du har direkte kontakt med HTHs håndværkere og underentreprenører, som du samarbejder med, vejleder og supporterer. Du deltager ligeledes på byggemøder til hvert enkelt projekt.

HTH
Invita Køkkener
Projektleder

Invita Køkkener, Aalborg

Det går stærkt hos Invita Aalborg. Vi ønsker derfor at udvide i vores erhvervsafdeling, så vi kan udbygge målsætningen om at være branchens foretrukne leverandør af køkken, bad og garderobe til B2B. Invita Aalborgs erhvervsteam består i dag af 11 medarbejdere.

Vi søger derfor en dygtig projektleder, som kan arbejde med styring af større projekter til byggefirmaer, entreprenører og boligforeninger. Du kommer til at arbejde med et af Danmarks mest kendte køkkenbrands.

Hos Invita bygger vi vores forretning på at levere individuelle løsninger, yde personlig service og i sidste ende skabe ekstra værdi for vores kunder. Som projektleder, skal du med dit arbejde skabe tillid til kunderne og være samarbejdspartneren, som løser de daglige udfordringer til kundernes tilfredshed. Med tilfredse kunder skaber vi grundlaget for et længerevarende samarbejde, hvor Invita vil blive den foretrukne leverandør til kundens næste projekt

Invita Køkkener
Kommuneqarfik Sermersooq
Faglærer til værkstedet i Piorsaavik Nuuk/job-nr. 316/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq ønsker at styrke området omkring unge, primært i alderen 16-24 år med oprettelse af et Piorsaavik. Piorsaavik er værkstedslinjen i Majoriaq, hvor man kan vælge værksted eller køkken.

Vi søger 1 værkstedsfaglærer til værkstedet i Piorsaavik Nuuk med tiltrædelse 1. august 2020, eller efter nærmere aftale.

Primære arbejds- og ansvarsopgaver:

 • at modtage nye elever og være daglig arbejdsleder for unge på værkstedet
 • at registrere fremmøde og føre tilsyn med de unge
 • at oplære, vejlede og motivere de unge i overensstemmelse med deres individuelle behov og værkstedets overordnede mål
 • at være de unges overordnede på værkstedet
Kommuneqarfik Sermersooq
Stenhuggeriet ApSStenhugger

Stenhuggeriet ApS, Jyderup

Stenhuggeriet - Danstein søger en stenhugger eller en medarbejder med tilsvarende faglige kompetencer, som skal indgå i vores produktion af gravsten og i vores skrifthuggeri.

Ansættelsen er fuldtid og vi ser gerne, at man ikke er uvillig til evt. overarbejde. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

Vi søger en medarbejder som er fleksibel og læringsvillig. Man skal være villig til at udfordre sig selv og have en allround hverdag med flere bolde i luften.

Dansk Boligforsikring A/S
Konsulenter til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S

Dansk Boligforsikring A/S søger nye konsulenter, der kan besigtige bygningsskader på Sjælland og i Jylland.

Jobbet kræver et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger, samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner, der igennem tiderne har været brugt.

Dine kommende kolleger er hhv. jurister og folk med forskellige håndværksmæssige og byggetekniske baggrunde. Arbejdet er meget selvstændigt og du har den første direkte kontakt til vores kunder.

Vi kan tilbyde:

 • Ansættelse i et godt og fagligt stærkt miljø
 • Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og kvalifikationer
 • Firmabil til rådighed
Dansk Boligforsikring A/S
Fryd!Tømrer og Snedker søges

Fryd!, Gentofte

Vi søger en dygtig tømrer eller snedker på fuldtid til arbejde som fortrinsvis foregår i Storkøbenhavn.

Vi udfører en del forskelligartede opgaver, som spænder over renovering, inventar og snedkerkøkkener til almindelige snedker- og monteringsopgaver.

Det vigtigste for os er interessen for faget og materialet. Det er også vigtigt, at du har lyst til at lære og udvikle dig håndværksmæssigt.

Vi er et ungt team, vi hygger os og har en god tone.

Egil Rasmussen A/SKvalitetsbevidste tømrersvende til Service

Egil Rasmussen A/S, Fredericia

Er du udlært tømrer, har du solid erfaring med servicearbejde og kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores travle serviceafdeling i Taulov søger vi endnu et par dygtige tømrersvende, der eventuelt – men ikke nødvendigvis – kan være et makkerpar, som skal hjælpe os med fortsat at levere arbejde og service af høj kvalitet til vores faste kunder.

Som tømrersvend i Service vil du blive en del af en afdeling med over 40 medarbejdere opdelt i mindre teams, som kører forsikringsskader og kører fast service for flere boligforeninger, hovedsageligt i Sydjylland og på Fyn.

Da det prioriteres, at det daglige arbejde udføres i tæt dialog med kunden, er det desuden væsentligt, at kandidater er servicemindede og gode til at kommunikere.

Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Silkeborg

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen.

En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere.

Lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Silkeborg.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling og bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
Lidl Danmark K/SKørende hushåndværker til København og Nordsjælland

Lidl Danmark K/S

Det er vigtigt, at vores Lidl butikker afspejler den høje kvalitet, som vores varer har. Hvis inventar, installationer eller andet i butikkerne bliver beskadiget eller skal udskiftes, skal der fra centralt hold tages action. Vi søger derfor en kørende hushåndværker, som skal sikre drift og vedligeholdelse af vores butikker i København og Nordsjælland.

Om jobbet

 • Udbedring af skader som vores butikker elektronisk melder ind til ejendomskontoret. Opgaver tildeles pr. mail og iPad fra ejendomskontoret i Køge, og opgaverne vil primært ligge i vores butikker i København og Nordsjælland
 • Forebyggende vedligehold af bygningerne
 • Løbende dialog med butikschefer om drift af deres butik og teknik

Vi tilbyder

 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og godt humør
 • En spændende stilling, der vil udfordre og udvikle dig fagligt som personligt
 • En udfordrende og varierende arbejdsdag
Lidl Danmark K/S
Snedker & Tømrermester Peter Søborg A/SSnedker/tømrer til gammeldags håndværk i en moderne virksomhed

Snedker & Tømrermester Peter Søborg A/S, Rødovre

Vil du arbejde i en mindre, men succesfuld virksomhed, hvor opgaverne, værktøjet, bilerne og stemningen er i orden?

”Her hos os er der ikke langt fra mester til svend, og det er det gode stykke arbejde, vi kan lide at lave. Jeg kan i hvert fald garantere, at du bliver endnu bedre til dit fag her hos os,” fortæller indehaver Peter Søborg.

Som snedker/tømrer udfører du alt inden for både tømrer- og snedkerbranchen i og omkring København. Vi tager både imod store og små opgaver, og vi hjælper både med enkelte, mindre reparationer og større byggeprojekter.

Hansen Toft A/S
Bygningskonstruktør - projektering af fritidshuse

Hansen Toft A/S søger for PLANET-Huse A/S i Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen. Du bliver en del af et team med ni projektledere og refererer direkte til den tekniske chef.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt. I Autocad
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
Hansen Toft A/S
Tømrerfirmaet Norman og Stoffregen ApSTømrersvende til firma i vækst

Tømrerfirmaet Norman og Stoffregen ApS

Vil du arbejde med varierende tømreropgaver for større byggevirksomheder? Og vil du have gode arbejdsforhold og dygtige kolleger i et firma, hvor der er højt til loftet, og hvor alle sætter faglighed højt?

Din arbejdsdag starter med, at du henter eller bliver hentet af din makker og kører ud til pladsen. Dit arbejde foregår primært i Midt- og Nordsjælland. Opgaver har en varighed på 1-3 måneder, og du har mulighed for akkord.

Vi tilbyder en virksomhed med en flad struktur, hvor der ikke er langt mellem mester og svend. Derfor lytter vi gerne til dine forslag og er imødekommende.