3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Deerhunter
Controller med tekstilspeciale

Deerhunter, Haderslev

Deerhunter®, som er en del af en større tekstilkoncern i Haderslev, søger en erfaren og grundig controller med metervare-kendskab, som har lysten og evnen til at opretholde kvalitetssikringen af Deerhunters modelprogram.

Du bliver en del af vores design- og indkøbsafdeling, som varetager udviklingen af vores eksisterende såvel som kommende beklædningsprodukter indenfor jagt- og outdoor segmentet.

Som controller får du ansvaret for, i samarbejde med kollegaer, at igangsætte, godkende og teste metervarer til nye såvel som løbende produktioner. Det er derfor vigtigt, at du er meget detaljeorienteret og formår at arbejde selvstændigt. Du har en systematisk tilgang til tingende, og sætter en ære i at der altid er styr på det du har ansvaret for. Du er omhyggelig og ved hvor vigtigt det er, at den grundlæggende dokumentation er i orden.

Deerhunter
botex
Gardinmontører til Sjælland og Sønderjylland

botex

Har du styr på montering af gardiner og solafskærmning, så er du måske en af vores nye gardinmontører.

I jobbet som gardinmontør i botex, vil du få en selvstændig og alsidig hverdag med små og store opgaver, når der skal monteres nye gardiner og markiser, både til privat, erhvervsbrug og i det offentlige.

Du vil komme til at bruge det meste af din tid i botex-gardinbussen og ude hos kunderne. Det er nemlig herude du kommer til at gøre den store forskel, når du sætter kvalitet, fleksibilitet og serviceniveau i højsædet. Vi tænker også du har en høj faglighed og sætter en ære i at levere den bedst mulige løsning til kunden.

Vi har behov for flere montører over det meste af landet, så vi er interesseret i at høre fra dig, uanset hvor i Danmark du bor.

botex
Faglært Blomsterdekoratør, Blomsterbinder søges til forretning i Christiansfeld
Faglært Blomsterdekoratør, Blomsterbinder eller elev søges til forretning i Christiansfeld.
ANEMONEN CHRISTIANSFELD ApS, Christiansfeld
Jobcenter
Indrykket: