69 job matcher din søgning 69 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 69 resultater.
TRESU
Automationstekniker

TRESU, Kolding

Til vores automationsafdeling søger vi en dygtig og erfaren automationstekniker, der skal arbejde med automationsløsninger til vores kunder samt tage del i commissioning og service.

Du bliver en del af vores automation afdeling, hvor du vil indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer. Du vil komme til at indgå i tværorganisatoriske projekter, hvor du på tildelte projekter vil have projektansvaret for automation.

I det daglige vil du:

 • Designe og konstruere automationsløsninger til højteknologiske maskinanlæg
 • Servicere den installerede base, som hovedsageligt er bestående af Siemens-, B&R-, Lenze- og Beckhof-anlæg
 • Have kontakt samt samarbejde med leverandører og kunder
TRESU
Ørsted
Vindtekniker

Ørsted, Esbjerg

Forestil dig en fremtid, hvor du som en del af et hold er med til at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

Ørsted

I denne rolle vil du og dine kolleger være ansvarlige for den daglige drift og vedligeholdelse af havvindmølleparken. Du bliver en del af et engageret team af havvindmølleteknikere, og derudover samarbejder du tæt med andre onshorekolleger og -teknikere fra vores leverandører.

I jobbet vil du:

 • udføre fejlfinding og løse opgaver vedrørende service og vedligeholdelse af havvindmølleparken og dens tilhørende materiel
 • løse ad hoc-opgaver i forbindelse med driftsstop og havari på havvindmølleparken
 • være med til at udføre årlig service
Ørsted
Indrykket: 
DeLaval A/S
Serviceteknikere til Varde/Grindsted-området

DeLaval A/S

Vi har travlt i vores serviceafdeling og med at servicere DeLaval-malkeanlæg og robotter, derfor søger vi 1 dygtig servicetekniker til Varde/Grindsted-området hurtigst muligt.

Vil du være en del af af en international markedsledende virksomhed? Vil du have tekniske udfordringer i en selvstændig stilling? Har du drive og gåpåmod? Så har vi jobbet til dig, der giver store muligheder for personlig udvikling.

Vi søger en initiativrig, selvstændig og engageret kollega med interesse for dagens moderne og hurtigt udviklende teknologi i danske mælkeproduktioner.

DeLaval A/S
Indrykket: 
ROCKWOOL International A/SProcesoperatør evt. uddannelse som automekaniker, smed eller lignende

ROCKWOOL International A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger 1 medarbejder til 3- holdsskift. Skiftene arbejder en uge på dag, en uge på nat og en uge på aften, dette foregår på turnus.

Arbejdstiderne er 6-14, 22-06, 14-22.

Vi har rigtigt travlt, og det vil være med hurtigst muligt tiltrædelse.

Vi søger medarbejder, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet.

Vi ser helst, at du har en stærk teknisk forståelse, idet vi ønsker forstærke gruppen af vores nøgleoperatører.

Indrykket: 
Bil & Co. A/S112 % Bilrådgiver

Bil & Co. A/S, Haderslev

Vi søger en kvalitetsbevidst bilrådgiver til vores afdeling i Haderslev. En person der ønsker at arbejde med verdens mest værdifulde bilbrand Toyota, samt salg og køb af brugte biler.

Du elsker at yde en 112 % service over for vores gæster, og du er fortrolig med diverse IT-systemer inden for bilbranchen. Du har glimt i øjet og begår dig godt i en uformel organisation, hvor tonen er fri, og alle giver et nap med. Du er velbevandret i salg af produkter som finansieringer, ekstraudstyr, forsikringer og serviceaftaler, så vi kan sikre, at vores gæster får en så tryg og bekymringsfri aftale som muligt. Vi arbejder meget digitalt, hvorfor en naturlig tilgang til dette er en forudsætning.

Lønnen består af en attraktiv grundløn og pensionsordning, men også af provision. Vi tror på, at indsats og udbytte går hånd i hånd. Alle vore medarbejdere er omfattet af en sundhedsforsikring.

Nature Energy Biogas A/S
Driftstekniker - til bæredygtig energi

Nature Energy Biogas A/S, Esbjerg

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre optimal, kontinuerlig drift på vores biogasanlæg - Nature Energy Korskro?

Vi søger en medarbejder til driftsteamet, der skal varetage og optimere driften af vores biogasanlæg i Korskro.

Du kommer til at arbejde med

Nature Energy A/S
 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Vedligehold og optimering af anlægget
 • Reparationer af procesudstyr
 • Procesoperative opgaver og prøvetagning af biomasser
 • Deltagelse i vagtordning, som i vagtperioden består af rundering af anlægget samt fysiske udkald
Nature Energy Biogas A/S
Indrykket: 
Vetaphone A/SEl-teknisk medarbejder til produktion

Vetaphone A/S, Kolding

Med en ambitiøs vækststrategi for de kommende år, har vi brug for en dygtig og engageret medarbejder til vores produktion i Kolding.

Du vil få en bred oplæring i alle aspekter af vores produktion af corona- og plasmasystemer samt reservedele dertil.

Dine fremtidige arbejdsopgaver:

 • Elektrisk montage af anlæg
 • Montage af generatorskabe
 • Produktion af reservedele
Jobindex A/S
Tekniker med B+ og C-kørekort

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug dine evner som prøvemester i en velkonsolideret virksomhed, hvor du verificerer udleveringsmængder på brændstofstandere på tankstationer i dit område.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

Jobindex A/S
Trucklageret ApSUdekørende servicemontør med bopæl i eller omkring Esbjerg, Grindsted eller Skjern

Trucklageret ApS

Brænder du for at hjælpe andre, ved at levere branchen bedste service? Så er det måske dig vi står og mangler!

Vi lover dig et spændende job med både ansvar og udfordringer, og hvor du selv kan være med til at planlægge din arbejdsdag. Her er der højt til loftet og tillid er en vigtig del af vores arbejdsgang.

Som udekørende montør er du i tæt kontakt med vores kunder og bliver derfor en vigtig brik i hele vores servicesystem. Du er vores ansigt udadtil og vi forventer derfor, at du er åben og imødekommende samt motiveret til at yde den ekstra indsats der gør, at vi altid har tilfredse kunder.

Jobindex A/S
Kørende Teamleder til Serviceafdeling - Trekantområdet

Jobindex A/S søger for Bramidan

Motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du forstand på hydraulik og automation? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne kundeforløb?

Som kørende Teamleder får du ansvar for 7 erfarne Serviceteknikere, som dækker service på vores ballepressere og komprimatorer vest for Storebælt, der hovedsageligt står hos detailvirksomheder, større industrivirksomheder, lager- og logistikvirksomheder samt genbrugspladser. Foruden din Teamlederrolle er du en vigtig del af driften, hvor du kører ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear.

Nogle af opgaverne vil være:

 • 50-75 % af din tid vil gå med reparationsopgaver (akutte og planlagte) samt service- og installationsopgaver hos vores kunder
 • Udarbejde tilbudskalkulationer og assistere Projektledere på installationer
Jobindex A/S
ALD Automotive A/S
ALD Automotive i Fredericia søger passioneret Car Advisor

ALD Automotive A/S, Fredericia

Brænder du for biler, har du god talforståelse og besidder du en særlig evne til at yde rådgivning og service af høj kvalitet? Hos ALD Automotive søger vi en passioneret Car Advisor til at rådgive brugerne hos nogle af Danmarks største virksomheder om deres valg af firmabil og sikre dem en ultimativ køreoplevelse.

I samarbejde med teamets Key Account Managers vil du som Car Advisor skulle rådgive og servicere brugerne om, hvilke biler de har mulighed for at vælge mellem. I din rolle skal du sikre rådgivning om den enkelte kundes bilpolitik og have fokus på ”best buy”.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Proaktiv rådgivning til brugerne om valg af firmabil baseret på kundens bilpolitik såvel som den enkelte brugers ønsker
 • Feedback på alle henvendelser i henhold til de aftalte tids- og kvalitetsnormer
 • Udarbejdelse af leasingtilbud og -kontrakter
ALD Automotive A/S
Indrykket: 
Fanø Kran-Service A/S
Offshore servicetekniker

Fanø Kran-Service A/S, Esbjerg

Hos Fanø Kran-Service har vi travlt og søger en faglært servicetekniker til offshorearbejde på kraner og løfteudstyr. Vi har opgaver indenfor vind, olie/gas og den maritime industri.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du tildeles stort ansvar, og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Du har stærke tekniske kompetencer og eksempelvis en baggrund som automatiktekniker, industritekniker, mekaniker eller lignende og har gerne erfaring inden for offshoreindustrien eller lignende brancher.

Arbejdet vil foregå både on- og offshore og omfatter:

 • Vedligehold af kraner og løfteudstyr
 • Fejlsøgning af el- og hydrauliksystemer
 • Opstart og reparation af offshoreudstyr
Fanø Kran-Service A/S
Indrykket: 
Lemvigh-Müller A/S
Account Manager, industri – Region Syd hos Danmarks største teknikgrossist

Lemvigh-Müller A/S

Har du el-teknisk baggrund, og kan du tage samarbejdet med vores OEM- og MRO-kunder til nye niveauer?

Du indgår i vores professionelle og ambitiøse industrisalgsteam i Region Syd, hvor over 30 kolleger med stor faglighed servicerer og udvikler vores samarbejde med små og store industrielle kunder. Dine kolleger sidder på kontorerne i regionen, hvor du også jævnligt vil deltage i salgsmøder, produkt- eller salgstræning og andre relevante aktiviteter. Du er bosiddende i region Syddanmark og arbejder med udgangspunkt fra din egen adresse, og du bruger størstedelen af din tid med kunderettede aktiviteter.

Som account manager får du ansvaret for lønsomheden og udvikling af din egen kundeportefølje i distriktet, og du arbejder løbende sammen med kolleger om udvalgte projekter, hvor du kan bidrage med din el-tekniske indsigt.

Egsgaard – HR
ABA-sikringstekniker - Sydjylland

Egsgaard – HR søger for Telesikring A/S i Rødekro

Vil du arbejde med sikkerhed og bidrage til at skabe tryghed hos vores kunder? Har du teknisk flair, og trives du med selvstændige opgaver inden for ABA?

Med fokus på den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksom­heder. Det har du nu mulighed for at blive en del af som ABA-sikringstekniker.

Som ABA-Sikringstekniker i telesikring kommer du til at arbejde med at styrke vores installation og ser­vice af ABA-installationer for vores kunder, som primært er erhvervskunder. Du vil blive tilknyttet servicekontoret i Rødekro og skal med udgangspunkt fra egen adresse udføre:

 • Etablering af nye ABA-installationer, men også installation af tyverialarmer, adgangskontrol, kameraovervågning mv. kan forekomme
 • Service på eksisterende anlæg, herunder også eftersynsopgaver
Indrykket: 
Fymas Auctions ApSSælger entreprenørmaskiner og materiel i Jylland

Fymas Auctions ApS, Midt- og Sønderjylland

Vi udvider og søger sælgere/auktionskonsulenter både til Midt- og Sønderjylland.

Fymas Auctions er en netauktion, hvor vi formidler køb og salg af brugte entreprenør- og landbrugsmaskiner, lastbiler, udstyr m.m. i hele Danmark - og hele verden. Vi ønsker altid at have en lokal mand nær vores kunder, og vi søger derfor flere sælgere til at finde materiel og opsøge entreprenører, vognmænd og maskinstationer, der vil sælge deres overskudsmateriel.

Lidt om dig:

 • Du forstår allerede, at værdiansætte brugte entreprenørmaskiner og materiel; også erfaring med landbrugsmaskiner er velkomment.
 • Du har selv-drive og fungerer godt med at starte dagen hjemmefra.
 • Du er god til selv at planlægge kundebesøg, og du har evne for at skabe og udvikle kunderelationer og følge op på dine aftaler.
Schur Pack Denmark a/sMaskinoperatører

Schur Pack Denmark a/s, Vejle

Har du en teknisk baggrund, og er du klar på at indgå i et team, hvor tingene går stærkt og hvor arbejdsopgaverne ikke altid ligger fast for dagen. Så søger vi 2-3 maskinoperatører til henholdsvis vores klæbe- og bakkeafdeling ved Schur Pack Denmark a/s i Vejle. Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det kan være at du er uddannet eks. smed eller maskintekniker. Det vigtigste er, at du har teknisk forståelse og har lyst til at arbejde med teknik.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Opstilling og drift af maskiner
 • Sikre et højt output og en god kvalitet
 • Bidrage til løbende forbedringer
Indrykket: 
BUKH A/SIntern sælger

BUKH A/S, Krusaa

 • Vil du arbejde med daglig kontakt til vores globale distributørnetværk?
 • Har du interesse og forståelse for systematisk ordrehåndtering?
 • Ønsker du at blive en del af en virksomhed med globalt fokus?

BUKH A/S er én af verdens førende leverandører af Solas godkendte dieselmotorer til redningsbåde. Virksomheden har over 120 års erfaring med marinemotorer og har forhandlere over hele verden.

Vores produktsortiment og distributørnetværk er under konstant udvikling. Vi har brug for en intern sælger, der har interesse og forståelse for dieselmotorer samt kendskab til håndtering af reservedelsordrer, vedligehold og reparationer.

I vores velfungerende salgsafdeling mangler vi en intern sælger, som kan bidrage med godt humør og en positiv tilgang til opgaverne. En intern sælger, som tager hånd om opgaverne i takt med at disse indgår hos BUKH.

Autocentralen.comMekaniker søges til stort bilhus

Autocentralen.com, Kolding

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i en af vores største bilhuse i Kolding.

Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende og har et stort drive. Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med og er uddannet i mærkerne Citroën og Opel - men vi hører også gerne fra dig hvis dette ikke er tilfældet.

Jobbet:

 • Servicering og vedligeholdelse af vores modelprogrammer - primært Citroën og Opel
 • Tekniske problemløsninger - primært Citroën og Opel
 • Selvstændige og afvekslende arbejdsopgaver med stor back-up fra dygtige og positive kolleger
Stenderup A/S
Klargøringsmedarbejder søges til vores landbrugsafdeling

Stenderup A/S, Rødding

Vil du være en del af vores team som står for klargøring af nye fuldfodervogne samt svejsning og ophugning af brugte fuldfodervogne?

Hos Stenderup A/S får du ansvar og stor indflydelse på vores værksted. Arbejdstiderne er familievenlige; fra mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 16 og fredag til 14.15. Vi praktiserer flekstid, så du er selv med til at tilrettelægge din arbejdsdag.

Du bliver en del af et team, der hjælper hinanden på kryds og tværs og vægter fleksibilitet højt. Så går det hele lidt lettere.

Stenderup A/S
LEGO System A/SForm reparatør på LEGO til nathold

LEGO System A/S, Billund

Vil du være med til, at supportere vores støberi i Billund, som laver Verdensklasse legetøj til børn og voksne? Er din styrke at vedligeholde, reparerer samt fordybe dig i Værktøjer? Har du kendskab til forme eller maskiner og er du god til at finde fejlsøgning? Trives du med at arbejde på aftenhold?

Som reparatør vil du være med til at rense, fejlsøge og reparere vores støbeforme. Dette sker særligt i forbindelse med form skift eller nedbrud i produktionen. Derudover vil du sammen med dine kollegaer arbejde med at forebygge fejl eller optimere på processen.

Nogle af ansvarsområderne:

 • Generel support til daglige komplekse/udfordrende reparationer.
 • Dokumentationsopgaver, vedligeholdelsesvejledninger.
 • Sparring med og oplæring af kollegaer.

©2020 The LEGO Group

Indrykket: