42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Danløft a/s
Projektleder/tekniker

Danløft a/s, Aabenraa

Til vores administration i Aabenraa søger vi en dygtig Projektleder/Tekniker. Du vil i samarbejde med vores salgsafdeling, produktionspartnere, samt danske og udenlandske leverandører få ansvaret for egne kranprojekter.

Du har det fulde projektansvar fra tilbudsfasen gennem projektstyringsfasen samt aflevering og efterkalkulation af egne kranprojekter. Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Tæt samarbejde med kunder, salgsorganisation og produktionspartnere.
 • Projektstyring samt opfølgning af projekter hos vore underleverandører.
 • Koordinering af samarbejdspartnere i ind- og udland.

Danløft tilbyder gode arbejdsforhold i en velkonsolideret virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle personlige- og faglige kompetencer.

Danløft a/s
Brdr. Holst Sørensen A/SVærkfører

Brdr. Holst Sørensen A/S, Ribe

Vi søger en kundeminded og ledelsesstærk værkfører. Erfaring fra en lignende stilling, og kendskab til de produkter vi sælger og servicerer, er en fordel. Vi forventer, at du har en økonomisk forståelse og er ledelsesstærk.

Arbejdsopgaver

 • Ledelse af mekanikere/montører
 • Kundekontakt
 • Planlægning af hverdag, uanset hvad der måtte komme af uforudsete sager
 • Værkstedets økonomi
DSI Freezing Solutions A/S
Automation Engineer

DSI Freezing Solutions A/S, Vejle

Vi har travlt, og søger derfor en Automatiktekniker med interesse og flair for PLC-programmering.

Vores projektafdeling leverer frysehåndteringssystemer til vores kunder i hele verden. Afdelingen består af et stærkt team med stor ekspertise og know-how om vores produkter og løsninger. Vi har altid vores kunder i fokus og sætter en ære i at levere høj kvalitet hver gang.

Du bliver ansvarlig for automation og programmering af vores kundetilpassede løsninger i de projekter du er involveret i. Herudover bliver dine opgaver:

 • Udvikling og design af automationsløsninger
 • Support til værksted og montage ift. automationsmæssige spørgsmål
 • Idriftsættelse samt træning af kunder/slutbrugere
DSI Freezing Solutions A/S
Gustaf Fagerberg A/SServicetekniker søges

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Til vores serviceafdeling søger vi en servicetekniker med praktisk baggrund. Du skal stå for service på hovedsagelig Fike eksplosionssikringsprodukter placeret rundt omkring i Danmark.

Vi tilbyder et selvstændigt job med udfordringer i et firma, der er i stadig vækst med branchens førende produkter. Du får frie hænder til planlægning af dine arbejdsopgaver sammen med den øvrige service- og salgsafdeling.

Der vil blive oplæring i Danmark og hos vores udenlandske leverandører efter behov.

Arla Foods
Automationsspecialist

Arla Foods, Branderup

Vil du spille en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens mejeri, når Arlas mozzarellaproduktion i Branderup skal udvide for 600 millioner kr.?

Og kan du være specialisten, der træder til, når der opstår særligt komplekse fejl?

Så træd ind i denne nyoprettede stilling.

Arla Foods
Dansk Maskincenter A/S
Erfaren servicemontør til landbrugsmaskiner

Dansk Maskincenter A/S, Jelling

Vi mangler en kollega til vores serviceteam i Jelling. Vi udfører serviceopgaver af en hver slags på alle typer landbrugsmaskiner. Når det gælder traktorer, er vi autoriseret forhandler af Massey Ferguson og serviceværksted for Fendt. I stillingen modtager du kunden i vores værksted, du får derfor meget kundekontakt. Opgaverne løses på værkstedet, men også hjemme ved kunden. Med udgangspunkt i produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning. Du medvirker til at planlægge din dag i en vis udstrækning.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, løbende efteruddannelse, pension, ordnede arbejdsforhold, arbejdstøj, sociale arrangementer, sundhedsordning, frugt og kaffe. Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor, og håber du bidrager hertil.

Fertin PharmaAutomatiktekniker/reparatør til Nathold

Fertin Pharma, Vejle

I Fertin Pharma har vi en mission om at supportere en sundere livsstil hos vores forbrugere. Det gør vi gennem udvikling og produktion af effektive, brugervenlige og behagelige leveringsplatforme, der indeholder aktive eller funktionelle ingredienser. Vores største produkt er nikotintyggegummi hvor ekstruderet og komprimat tyggegummi kan benyttes som leveringsplatforme for den aktive ingrediens, nikotin.

Jobbet:

 • Din primære funktion som tekniker er vedligehold og fejlfinding på produktionsudstyr, såvel planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn som øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud, samt kalibreringsopgaver.
 • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion
Fertin Pharma
Ørsted Offshore
Specialist Travel Technician for onsite support to offshore wind turbines

Ørsted Offshore, Skærbæk near Fredericia

Do you want to be part of a highly skilled team of travel technicians providing onsite support to our offshore wind farms?

Join us and become Specialist Travel Technician in Special Tasks & Inspections, where you and your colleagues will be responsible for carrying out special tasks in the WTGs, including walk-down inspections, endoscope inspections of drive trains, replacement and repair of WTG main components.

Ørsted

We offer an exciting position in a dedicated team in a fast-growing environment with the great opportunity to develop personal and technical skills. You’ll be introduced to new turbine platforms and will be offered the necessary level training. Furthermore, you’ll experience a fantastic journey into new markets.

Ørsted Offshore
ALD Automotive A/S
International bilforhandler søger Technical Coordinator til Fredericia-afdeling

ALD Automotive A/S

Har du en auto-teknisk baggrund med et par år som fx værkfører i bagagen og trives du i en koordinerende rolle med en hverdag præget af fart over feltet? ALD carmarket i Fredericia søger en Technical Coordinator, der skal stå for at koordinere, kontrollere og håndtere indkomne biler efter endt leasingperiode samt biler der skal repareres og klargøres til salg. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores mekanikere, salgskonsulenter og samarbejdspartnere.

Som Technical Coordinator vil du blandt andet skulle:

 • Agere som værkfører for vores interne værksted
 • Håndtere og koordinere indkomne biler efter endt leasingperiode samt biler, der er på værksted for at få ordnet diverse reparationer og klargøres til salg
ALD Automotive A/S
Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til mekanikeruddannelse – personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Tænder du på at uddanne unge og voksne, så de bliver så dygtige som muligt inden for sit felt? Drives du af at gøre en forskel og lade din ledelse folde sig ud gennem medarbejderne? Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.

SDE Vejle og Grindsted på Syddansk Erhvervsskole søger afdelingsleder til personvognsmekanikeruddannelsen i Vejle med ansvar for den daglige pædagogiske og administrative ledelse af mekanikeruddannelsen.

Som afdelingsleder skal du have et særligt fokus på drift med tydelig reference til uddannelseslovgivning, regler, aftaler og administrative procedurer, ligesom det er vigtigt at prioritere nærheden til kerneopgaven, hvor du med nysgerrighed og entusiasme indgår i dialog med medarbejderne om den faglige og pædagogiske udvikling i det daglige.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Tekniker til mekanisk vedligehold

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

 • Har du lyst til at blive en del af en af verdens førende konservesfabrikker?
 • Vil du have det mekaniske ansvar for moderne udstyr til automatiseret produktion af konserves?
 • Kan du arbejde i en travl hverdag og påtage dig et kritisk ansvar for, at vores produktion kører upåklageligt?

Som vores nye tekniker sørger du for, at vores automatiske produktionsudstyr kører optimalt. Det er hovedsageligt en mekanisk opgave, hvor du bl.a. hjælper til ved produktionsopstart, omstilling, justering og reparation af produktionsudstyr. Mere konkret er det dit job:

 • mekanisk reparation og vedligehold, primært på pakkemaskiner og autoklaver samt reparation af udstyr ved nedbrud
 • deltage i forebyggende vedligehold og bidrage med forbedrings- og optimeringsforslag
 • samarbejde med produktionen om de rigtige løsninger på daglige udfordringer.
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Pay-Back specialist rekruttering ApSVedligeholdsleder – mekanisk vedligehold

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Hartmann i Tønder

Drømmer du om en stilling, der kombinerer dine evner inden for ledelse, mekanisk service og vedligehold i et fagligt stærkt team? Er du robust, forstår du at lede og motivere, at uddelegere og kommunikere? Kan og vil du tage ansvar og indgå i et lederteam? Er du omstillingsparat, og kan du håndtere kravene, der stilles i en dynamisk hverdag?

Som vedligeholdsleder for smedeværkstedet bliver du en del af afdelingen for vedligehold. Du refererer til vedligeholdschefen, bliver en del af ledelsen for vedligeholdsafdelingen og får personaleansvar for ca. 20 fagligt dygtige og erfarne medarbejdere.

I et tæt samarbejde med vedligeholdschefen sikrer du, at afdelingen som team er velfungerende, udvikles, arbejder effektivt og struktureret med forebyggende vedligehold og reparation af produktionslinjer i kontinuerlig drift.

Færdselsstyrelsen
Køretøjsteknisk sagsbehandler

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være vores nye kollega og en del af en arbejdsplads, hvor holdånd og faglighed dominerer, og hvor vi arbejder for at gøre vejene mere sikre? Så er du måske vores nye kollega?

Du vil blive en del af et bestående team af dedikerede ingeniører og bilsagkyndige, som arbejder med tekniske forhold relateret til krav til køretøjer og deres anvendelse.

Du vil komme til at sidde med sagsbehandling om tekniske forhold ved køretøjer og vil skulle besvare henvendelser fra borgere, virksomheder, brancheaktører og andre myndigheder.

Derudover vil du indgå i tværfagligt samarbejde med dine kollegaer, fx i forhold til at udvikle og vedligeholde de køretøjstekniske regler, hvor du vil få et tæt samarbejde med styrelsens jurister.

Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen
Køretøjsteknisk specialist (ingeniør)

Færdselsstyrelsen, Ribe

Brænder du for at arbejde i en politisk styret organisation? Er du fagligt skarp, og har du lyst til at være med til at løfte styrelsens opgaveløsning på det biltekniske område? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af et team bestående af ingeniører og køretøjstekniske specialister, hvor fællesnævneren i høj grad er interessen for køretøjsteknik. Udover dit team består afdelingen af et nyetableret Klimasekretariat og Team Jura og Ministerbetjening samlet under én kontorchef.

Du vil sammen med dine kolleger i teamet løse en bred vifte af opgaver, der favner alt om køretøjsteknik og relaterede adfærdsregler – det rummer alt fra veterankøretøjer, specialbyggede køretøjer, farligt gods, chiptuning, selvkørende biler, speed pedelecs, el-løbehjul, knallerter, traktorer, motorcykler og godkendelse af nye og ombyggede køretøjer til europæiske typegodkendelsesregler, UNECE-regulering og meget mere.

Færdselsstyrelsen
Volkswagen KoldingAutomekanikerlærling

Volkswagen Kolding

Vores super travle afdeling på Dieselvej i Kolding søger en dynamisk, flittig og ambitiøs automekanikerlærling til branchens bedste brands!

Som lærling bliver du en del af afdelingens stærke værkstedsteam, hvor du arbejder tæt sammen med dine kolleger. Vi sørger for en god grundlæggende støtte i din uddannelse, men forventer også at du tager ansvar i din egen udvikling.

Vi arbejder med "frihed under ansvar", så du får rig mulighed for at teste dine evner undervejs og derved sikre dig et komplet og stærkt uddannelsesforløb som for den voksne kandidat kan være en mesterlæreplads.

ProfilpartnersSERVICETEKNIKER – Trekantområdet

Profilpartners søger for Swarco Danmark A/S

... der kommer til at arbejde med fejlfinding, installation og service på trafiksignalanlæg og ITS-udstyr.

Du bliver en del af et meget dedikeret og selvmotiverende team af serviceteknikere, der kører over hele landet.

I tæt samarbejde med dine 28 kollegaer i serviceafdelingen bliver du medansvarlig for at servicere, vedligeholde og foretage akut fejlsøgning på eksisterende trafiksignalanlæg og ITS-udstyr.

For dit vedkommende vil det primært være installationer i Trekantområdet, som du tager dig af.

Telefonen er din daglige kontakt til dine kollegaer, som du sparrer med og deler erfaringer med dagligt. Derudover mødes serviceteknikerne fysisk til både sociale og faglige arrangementer.

VELUX A/S
Automatiktekniker til spændende digitaliseringsrejse

VELUX A/S, Give

Er du skarp til PLC-programmering? Motiveres du af mekaniske og el-tekniske udfordringer samt implementering af proceskontrol? Og har du erfaring som automatiktekniker? Thyregod Bygningsindustri A/S søger en automatiktekniker, som vil være med til at sætte sit præg på vores digitale produktionsudvikling.

Velux A/S

Som automatiktekniker får du din daglige gang i VELUX Gruppens kompetencecenter for polyurethan vinduesproduktion af ovenlysvinduer i Thyregod ved Give. På fabrikken er 150 ambitiøse medarbejdere, som ofte involveres i udviklingsprojekter på tværs af den globale organisation.

Arbejdsopgaverne er meget varierede. Du vil være fokuseret på PLC-programmering på et højt niveau og arbejde med netværksstrukturen på produktionslinjerne samt varetage dokumentationen heraf. Du vil samtidig være tovholder på digitaliseringen af TBI.

VELUX A/S
Applus Danmark A/SBilsagkyndig søges til vores afdelinger i Syd- og Vestjylland!

Applus Danmark A/S

Til Danmarks største og førende virksomhed inden for bilsyn søger vi lige nu flere dygtige bilsagkyndige til vores synshaller Esbjerg-/Varde-/Bramming-/Rødding-området.

Om du er uddannet kategori 3 eller 4, er ikke afgørende. Det afgørende er, at du brænder for dit arbejde som bilsagkyndig, sætter en ære i at yde en ekstraordinær service og er selvkørende.

Du har både mulighed for at arbejde i ”egen” synshal, eller at arbejde i en synshal med andre kollegaer, hvor du sammen med dine kollegaer skiftes til at åbne og lukke.

Der er tale om et job, hvor du er ansvarlig for alt lige fra syn af køretøjer til at synshallen fremstår indbydende og vores kunder føler sig velkommen og godt til pas.

JKSServicemontør

JKS søger for Lobe Aps i Vamdrup

Lobe Aps i Vamdrup har rigtig travlt og søger derfor endnu en kollega til deres serviceafdeling. Brænder du for at yde den bedste service til kunder i hele Danmark og det sydlige Sverige, så er det dig, vi søger.

Jobbet:

 • Du vil blive uddannet i Lobes produkter
 • Der stilles fuldt udstyret servicebil til rådighed
 • Du skal udføre opsætning, service og eftersyn af fortrængningspumper
 • Du vil bl.a. indgå i et tæt samarbejde med servicekoordinatoren/maskinmesteren, der understøtter ved f.eks. fejlfinding på PLC-styringer m.m. Der er sparring med et dygtigt hold af kollegaer
JKSProcess technician

JKS søger for Source Technology ApS i Kolding

Er du teknisk nysgerrig, iderig og løsningsorienteret, og vil du arbejde med montage, slut tests og ibrugtagning af avanceret procesudstyr, så er det dig, vi søger.

Vil du arbejde med montage, sluttests og ibrugtagning af det avancerede procesudstyr, som Source Technology i Kolding afsætter til krævende kunder verden over, så får du med garanti brug for din omfattende faglige indsigt, din strukturerede arbejdsfacon og dine evner til at skabe tætte relationer til samarbejdspartner og kundernes nøglepersoner.

Dine arbejdsopgaver hos Source Technology og ved deres kunder vil være:

 • Deltagelse i produktion og montage af procesmaskiner
 • Fabriksteste udstyret inden afsendelse
 • Kontaktperson for eksterne elektriker