24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Stenderup A/S
Klargøringsmedarbejder til vores Entreprenørafdeling

Stenderup A/S, Rødding

 • Vil du være en del af vores team, som står for klargøring af nye minilæssere?

”Du bliver en del af et værksted med gensidig respekt, høj faglig stolthed og en smule værkstedshumor,” fortæller din nye kollega, Finn Kornbeck.

Stenderup er en privatejet virksomhed fra 1936, der går 3 generationer tilbage. Siden 1936 har vi specialiseret os i salg af kvalitetsmaskiner til landbruget og entreprenørvirksomheder.

Vi har mange ordrer, så du kan se frem til en dag, der går hurtigt, mens du sørger for at klargøre vores læssemaskiner – men der forekommer også diverse andre klargøringsopgaver. En sjælden gang imellem er du også med ude i marken for at lave service eller reparationer.

Stenderup A/S
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Industritekniker/Smed

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores presseanlæg i Tønder.

Hydro

Som industritekniker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vores 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at dette omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Super Dæk Service
Automekaniker søges til Padborg

Super Dæk Service

Er du en person der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere i Padborg som vil være ”branchens bedste”.

SDS

Vi søger en dygtig og alsidig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Padborg. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og at du sammen med os, vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker ved hjælp af moderne testudstyr
 • Bidrage til et godt arbejdsmiljø hvor team-ånden er i højsæde
 • Bidrage til, konstant at efterleve kulturværdierne HASTIGHED, KØMANDSKAB og KVALITET
Super Dæk Service
Arla Foods amba
Automatikmekaniker/Vedligeholdstekniker - Høgelund Mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Brænder du for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt?

Som Vedligeholdstekniker på Høgelund Mejeri kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål.

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Arla Foods amba
X-Yachts A/S
Elektrikere

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

X-Yachts arbejder med en spændende vækststrategi, som bl.a. omfatter udvikling, produktion og salg af sejl- og motorbåde. Brænder du for at levere et godt produkt i en produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand, så søger vi i øjeblikket elektrikere til vores service- og montageafdelinger.

Beskæftigelsesministeriet

Du skal være en dygtig elektriker med interesse for både og deres teknik. Du skal kunne læse el-diagrammer, have kendskab til fejlsøgning, eventuelt el-tavleopbygning og flair for it. Kendskab til instrumentmontage i en lignende virksomhed vil være en fordel.

Din baggrund kan være faglært elektriker, el-reparatør, men er du mekaniker med flair for el, er det også en mulig vej ind.

X-Yachts A/S
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Handimobil A/SVi søger en dygtig og alsidig mekaniker/tekniker/autoelektriker eller lign.

Handimobil A/S, Ribe

Vi har brug for ekstra hænder til vores afdeling i Ribe og søger derfor en ny medarbejder til vores serviceværksted/udleveringsafdeling. Vi arbejder med alle typer af biler og bilmærker, og leder derfor efter en person som har bred erfaring inden for el og tekniske løsninger i køretøjer. Du skal besidde lysten til at servicere unikke køretøjer og kunder.

Hvad skal du lave?

 • Modtage og betjene kunder, personligt og på telefon
 • Service samt reparationer på specialindretning, lifte m.m.
 • Service samt udskiftning af reservedele på handicapbusser

Vi tilbyder at arbejde på et anderledes værksted, hvor vi servicerer specialindrettede køretøjer, og hvor der er tæt kontakt med kunden

Danfoss A/S
Faglært medarbejder til maskinbetjening samt vedligehold (ID: 15930)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function Division søger en dygtig og engageret medarbejder til en alsidig stilling i bearbejdning.

Du bliver vigtig del af produktionsteamet der dækker ind for fraværende operatører i afdelingen, i perioder hvor alle maskiner er betjent, vil du skulle arbejde med bl.a. forebyggende vedligehold.

Jobbet:

 • At arbejde med forskellige maskiner.
 • Fejlfinde på mekanisk, pneumatisk, hydraulisk udstyr.
 • Holde maskiner og området rent samt i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal sikkerhed, kvalitet og drift.
Danfoss A/S
TIP Trailer Services Denmark ApS
Assistant Workshop Manager

TIP Trailer Services Denmark ApS, Padborg

TIP Trailer Services er i fuld gang med at øge vores aktiviteter i Danmark og derfor har vi rygende travlt på vores værksteder. Vi søger derfor en dedikeret Assistant Workshop Managerder kan sikre forsat success på vores værksted i Padborg.

TIP Trailer Service er en af Europas førende virksomeder indenfor trailer leasing og service. Vi udbyder trailer og lastbiler leasing, leje, vedligeholdelse og andre værdiskabende løsninger til transport og logistik kunder i hele Europa. Vi er specialiseret i leasing og udlejning af trailere, tankvogne, Lastbiler og andet udstyr. TIP ejer og administrerer ca 100.000 enheder, og har dermed en af de største og mest alsidige flåder i Europa.

Som Assistant Workshop Manager vil du vil være ansvarlig for at servicere vores kunder med bla. opfølgning, afregning, reservering, problemløsning og sikre at kunderne får en præcis, god og nøjagtig service.

TIP Trailer Services Denmark ApS
INTER-GASTRO A/S
Servicetekniker som kan levere og servicere udstyr som fx softice-, milkshake-, is-, friture-, kaffe- og espressomaskiner

INTER-GASTRO A/S

Er du klar på nye udfordringer, hvor du bruger dit servicegen og din fingersnilde til at redde vores kunders dag? Og vil du have en selvstændig hverdag med en stor portion medbestemmelse?

For os er service ikke blot en ydelse – det er en holdning. En holdning, som du udlever hver eneste dag, når du sørger for, at vores kunder i restaurationsbranchen fortsat kan servere flot softice, saftige burgere og varme drikke til den danske befolkning.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

INTER-GASTRO A/S
Medarbejderne
Service Montør

Medarbejderne søger for kunde i Tinglev

Er du klar på nye udfordringer… Er du måske uddannet landbrugsmaskine mekaniker? Brænder du for at gøre en forskel? Og vil du være en del af et unikt høstteam og en god og sund virksomhed – så er det lige dig vi står og mangler.

Vi søger en medarbejder indenfor klargøring og vedligehold af høstmaskiner samt GPS-anlæg. Du vil blive en del af vores høstteam, der p.t. består af 2 dygtige montører. Arbejdsopgaverne er hektiske i høsten. Uden for sæson vil er være eftersyn og service af høstmaskiner og andre serviceopgaver.

Du er selvstændig montør/mekaniker. Du er energisk, udadvendt.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en stabil og travl virksomhed som er i en positiv udvikling
 • Gode arbejdsforhold
 • Arbejde med markedets bedste produkter
Indrykket: 
OJ Electronics A/S
Technical Product Supporter, Drives

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Is your field of expertise frequency converters and their components? Can you update and create technical literature? Are you able to train selected customers, dealers and employees? Then we have an exciting job offer for you!

Verisure

Your tasks

Within the field of OJ frequency converters you will be responsible for maintaining present literature and preparing future literature, provide support and train employees and customers in the functionality of our products.

Your main tasks will be:

 • Product documentation in cooperation with product managers
 • Product presentations
 • Create training material and conduct technical training of selected customers, dealers and employees
OJ Electronics A/S
Pharma Nord
Værkførerassistent til aftenhold

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords fremgang fortsætter, og vi søger derfor en værkførerassistent til en nyoprettet stilling til vores aftenhold i produktionen, som på nuværende tidspunkt består af 30 medarbejdere.

Vi ønsker at udvikle og optimere produktionens drift på aftenholdet og søger derfor en medarbejder med bred teknisk/mekanisk forståelse, som kan og vil gå praktisk til hånde.

Som værkførerassistent i produktionen, skal du assistere produktions- og driftsfunktionerne i tæt samarbejde med vores værkførere, driftsledere samt teknikerteam. Du vil gennemgå et forløb med grundig oplæring, hvilket giver dig et indgående kendskab til netop vores produktionsudstyr og arbejdsprocesser.

Pharma Nord
PP Techniq i Vojens søger en medarbejder til mekanisk montage
PP Techniq er en mindre virksomhed i Vojens, der udvikler og producerer vingeplatforme.
PP TECHNIQ A/S, Vojens
Jobcenter
Indrykket: 
Servicemedarbejder
Til vores serviceafdeling søger vi en all-round medarbejder – gerne landbrugsmaskinsmed eller lignende til reparations- og renoveringsarbejde på kundeanlæg.
Simon Moos Maskinfabrik A/S, Sønderborg
Sydjob
Indrykket: 
Mærkespecifik mekaniker søges til Autocentralen Haderslev
Vi er hos Autocentralen Haderslev autoriseret værksted for ikke mindre end 4 forskellige bilmærker - Hyundai, Citroën, Opel og Seat.
Autocentralen A/S Haderslev, Haderslev
motorjobs.dk
Indrykket: 
Cykelmekaniker til Ribe Cykellager
Er du vores nye Cykelmekaniker ?
RIBE CYKELLAGER A/S, Ribe
Jobcenter
Indrykket: 
Landbrugsmaskinmekaniker til Stilling i Tønder
JobTeam JobTeam Syd søger for kunde en dygtig landbrugsmaskinmekaniker i Tønder og omegn.
Tønder
JobTeam
Indrykket: