13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
NKT Photonics A/S
Senior Production Technician – R&D Production

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you interested and inspired by cutting-edge technology? Do you wish to be a part of a technical complex production, and contribute with hands-on production in cooperation with our Research and Development department?

We are looking for technically strong persons ideally with knowledge or experience in advanced electro-mechanical devices and/or the ability to understand in new technical things. Equally important is a strong interest in troubleshooting and production.

You will be part of a small team where you will interact with our highly skilled engineers/PhDs with backgrounds in optical fibers and lasers. The team is responsible for production of newly developed products and prototypes before it gets to our main production. The position involves hands-on production, so it is a must that you like to get things done and are self-driven.

NKT Photonics A/S
Autohuset Vestergaard A/SReservedelssælger til Nærum

Autohuset Vestergaard A/S

Vi søger en frisk reservedelssælger til vores afdeling i Nærum. Stillingen er som vikar, og tidsbegrænset til 6 mdr., men fastansættelse kan komme på tale, hvis vi fortsætter med at have lige så travlt som vi har nu.

Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Udpakning af varer
 • Ekspedere interne/eksterne kunder
 • Indkøb af daglige ordrer
Autohuset Vestergaard A/SNissan-tekniker til Autohuset Vestergaard i Nærum

Autohuset Vestergaard A/S

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Nærum.

Du er udlært mekaniker, og det er en forudsætning, at du har erfaring med Nissan. Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc-opgaver på værkstedet.

Til gengæld får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Quickpoint A/SSouschef

Quickpoint A/S, Birkerød

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skrive ordrer ind og koordinere medarbejderne.

Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere og kan lide at få olie på hænderne. Ved værkstedschefens fravær, skal du tilrettelægge medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift, indtil værkstedschefen er tilbage.

Elkjær & Sørensen Biler ApSMekaniker/Tekniker søges til værksted i Nærum

Elkjær & Sørensen Biler ApS

Grundet travlhed søger vi en ny mekaniker/tekniker til vores Automester E+ værksted med snarest mulig tiltrædelse.

Du er uddannet automekaniker, har kørekort og er teknisk velfunderet, da du også kommer til at arbejde med de nyeste teknologier.

Du vil opleve en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt forskellige bonusordninger.

Autohuset HørsholmMekaniker

Autohuset Hørsholm, Birkerød

Volkswagen/Autohuset Hørsholm udvider med en snarlig åbning af en SEAT- og CUPRA-forretning i Birkerød til november, og derfor søger vi 2 mekanikere.

Vil du være med til at søsætte et nyt og spændende bilhus i Birkerød?

Jobprofil:

 • Du skal primært beskæftige dig med service, fejlfinding og reparation.
 • Du kommer til at indgå i et stærkt SEAT-team, hvor vi har stor fokus på fleksibilitet, kunde- samt medarbejdertilfredshed.

Du får gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver, et fagligt udfordrende job, et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed og løbende efteruddannelse ved SEAT

Autohuset Vestergaard A/SMekaniker

Autohuset Vestergaard A/S, Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og de nyeste værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på vores mekaniske værksted hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød.

Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra lignende job, gerne med erfaring med Opel eller Peugeot. Dine opgaver består af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc-opgaver på værkstedet.

Hos Autohuset Vestergaard får du gode og moderne arbejdsfaciliteter. Du får adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Quickpoint A/SKompromisløs mekaniker/tekniker til Quickpoint i Birkerød

Quickpoint A/S

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Har du lyst til en hverdag i en landsdækkende værkstedssucces? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Du er udlært mekaniker/tekniker med mindst 3 års erfaring efter endt læretid med reparation af forskellige bilmærker:

 • Du yder udsøgt service og engageret kvalitetsarbejde.
 • Du trives med struktur og har fagligt overblik.
 • Du er vild med teknisk komplicerede udfordringer.

Quickpoint er i en virksomhed i rivende udvikling, og vi tager vores medarbejdere med på rejsen. Derfor har du mulighed for at skabe dig en lang og givende karriere ved Quickpoint.

NKT Photonics A/S
SENIOR MECHANIC POSITION – AUTOMATED SPLICING EQUIPMENT

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you inspired by maintaining and servicing the world’s most advanced automated fiber splicing equipment and ensuring high quality output through continuous improvement?

We are looking for a technically strong mechanic with experience in advanced electro-mechanical devices and a good understanding of tolerances and interplay between sub-modules.

The position involves responsibility for the equipment and for implementing new recipes when needed as well as 1st line support to operators. As you grow in this job, expansion to manual splicing equipment can be expected.

NKT Photonics A/S
CerCell ApSVærkstedsmedarbejder med erfaring for drejning og fræsning

CerCell ApS, Holte/Herlev

CerCell A/S er en mindre virksomhed i vækst og vi søger derfor en fuldtidsmedarbejder, der kan indgå i vores produktionshold.

Til dagligt vil du indgå i vores værkstedshold, der primært har til opgave at fremstille vores komponenter i et mindre stykantal til vores samleproces.

Dine opgaver vil være:

 • Produktionsopgaver
 • Mindre vedligeholdelsesarbejde
 • Assistere ved eventuelle udviklingsprojekter

Vi tilbyder varieret arbejdsdag med god for mulighed for selvledelse og masser af udfordringer.

Autohuset Vestergaard A/SPladesmed

Autohuset Vestergaard A/S, Birkerød

Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores 4 værdier, som er: Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere en nyt job hos os.

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde, og fungerer du godt i en travl hverdag, så er det måske dig, vi søger.

Autohuset Vestergaard A/SServicerådgiver

Autohuset Vestergaard A/S, Nærum

Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores 4 værdier som er: Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, er du allerede et skridt nærmere en nyt job hos os.

Dine arbejdsopgaver:

 • Hovedsagelig servicering af kunderne på værksted
 • Planlægning og strukturering af mekanikernes hverdag
 • Ad hoc-opgaver
Terminalen A/S
Tekniker

Terminalen A/S, Birkerød

Har du lyst til at blive del af en multibrand forhandlerkæde hos en af autobranchens store aktører, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde skal bidrage til vores fremtidige succes? Så er du muligvis vores nye tekniker.

Hos Terminalen Birkerød søger vi en tekniker, der i samarbejde med det øvrige team på værkstedet skal sikre høj kvalitet i det udførte arbejde samt bidrage til en god kundetilfredshed på tværs af forretningen.

Som tekniker vil du komme til at arbejde med bilmærkerne Hyundai og Honda, og arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig service til tekniske opgaver alt efter erfaring. Du vil dog primært få ansvar for at håndtere og udføre mekanisk og teknisk reparation, fejlsøgning, service m.m., hvor du vil få alle tekniske hjælpemidler stillet til rådighed.