34 job matcher din søgning 34 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 34 resultater.
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 15 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Montør til Sjælland

Jobindex A/S søger for record Danmark

Vi søger dig som har el-teknisk baggrund! Vil du arbejde med markedets bedste produkter? Så skynd dig at søge jobbet her. Vi har behov for endnu en montør på Sjælland, der selvstændigt kan varetage montageopgaver.

Vi er Europas største producent af skydedøre, karruseldøre og døråbnere, og er specialister i automatiske indgangsløsninger og har været det siden starten i 1966. Vi rådgiver, leverer og monterer, vedligeholder og servicerer automatiske døråbnere for kunder i Danmark.

Som del af et landsdækkende service- og montageteam vil du få gode kolleger, der bakker dig op. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har det sjovt med hinanden og gerne hjælper hinanden.

Nordic Sugar A/SVedligeholdelsesteknikere/procesoperatører

Nordic Sugar A/S, Nykøbing F

Vi søger dygtige og engageret medarbejdere med håndværksmæssig baggrund til at sikre driften af fabrikken i kampagnen som operatører og til at vedligeholde vores produktionsanlæg i mellemkampagnen.

På Nordic Sugar Nykøbing produceres op mod 100 tons sukker i timen i produktionsperioden (kampagnen) fra medio september til medio januar. Her kører fabrikken i kontinuerlig 3-holdsdrift.

Faglige kvalifikationer og kompetencer:

 • Du har en faglig uddannelse som industritekniker, landbrugs-/maskinsmed eller mekaniker, alternativt elektriker, automatik tekniker eller procesoperatør
 • Erfaring med reparation og forebyggende vedligehold af maskiner/tekniske anlæg
 • Kendskab til fejlsøgning på maskin- og procesanlæg
Mercedes-Benz CPH
Reservedelsekspedient til Mercedes-Benz CPH, Greve

Mercedes-Benz CPH

Er du serviceminded og kundeorienteret, og er du god til at bevare det rolige overblik i en travl hverdag? Er du samtidig klar til at tage med på en vigtig, men sjov og spændende udviklingsrejse? Så er du måske vores nye kollega.

Som reservedelsekspedient har du en vigtig rolle i at få det daglige maskineri til at fungere optimalt. Det er derfor vigtigt, at du er motiveret af at servicere kunder og hele tiden er et skridt foran.

Din dagligdag vil indeholde opgaver som:

 • Betjening af egne mekanikere, samt telefonisk ekspedition og rådgivning til eksterne kunder.
 • Udvikle processer, hvor kunden er i fokus, i tæt samarbejde med resten af holdet.
 • Lokalisering af reservedele og afsendelse af reservedelsindkøb for at sikre, at vores dygtige mekanikere hele tiden har de reservedele, de har brug for og til den korrekte tid.
Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

KEN Hygiene Systems A/S
Servicetekniker – Sjælland

KEN Hygiene Systems A/S

Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice KEN Hygiene Systems A/S søger en servicetekniker til Sjælland.

Som servicetekniker bliver du en del af et team på 40 serviceteknikere, hvor du selvstændigt er udekørende og arbejder med stor frihed under ansvar i Danmarks største serviceorganisation. KENs cateringkunder er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter og lignende.

Grundlæggende opgaver:

 • Service og eftersyn på diverse køkkenudstyr
 • Fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse af køkkenudstyr
 • Montering og opsætning af køkkenudstyr
KEN Hygiene Systems A/S
Lastas Trucks Danmark A/SLastas-Kel-Berg Sælgere Danmark

Lastas Trucks Danmark A/S

Kunne du tænke dig et job som sælger hos Lastas og arbejde med Kel-Bergs opbygninger og specialtrailere, et af branchens stærkeste brands? Så skal du læse videre, for Lastas øger salgsstyrken med en juniorsælger og en kørende sælger.

Det går godt med salget af Kel-Berg-produkter, vi har brug for at udvide salgsteamet med trailersælgere til at servicere kunder i det danske marked.

Du kommer til at opsøge og bearbejde kunder samt aktivt rådgive kunden i valg af trailerløsninger.

Vi kan tilbyde dig gode løn- og arbejdsforhold samt et afvekslende job med udviklingsmuligheder i et firma, der er i udvikling.

Som sælger bliver du en repræsentant for Lastas-Kel-Berg og for de bedste produkter i branchen.

Energinet
Vedligeholdelsestekniker med el-teknisk baggrund til Stenlille Gaslager

Energinet, Nyrup

Energinet

Vær med til at sikre den tekniske drift og udvikling på vores højteknologiske anlæg. Som vores nye vedligeholdelsestekniker bliver du del af et hold bestående af 14 medarbejdere, der hver dag bidrager til gasforsyningssikkerheden i Danmark, når vi leverer gas i tilfælde af leveringssvigt og ved sæsonudjævning af naturgas fra Nordsøen.

I tæt samarbejde med de øvrige vedligeholdelsesteknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores naturgasinstallationer på Stenlille Gaslager, som er et risikoanlæg og derfor har skærpede sikkerhedsregler. Du får dit eget ansvarsområde og varetager samtidig daglig kontakt og tilsyn med underleverandører.

Glæd dig til et spændende og afvekslende job, hvor du arbejder selvstændigt med dine opgaver og træffer beslutninger på egen hånd.

Energinet
Unomedical A/SNatholds-teknikere

Unomedical A/S, Osted

Som følge af øgede produktionsaktiviteter, søger vi 2 natholds-teknikere til fast nathold alle ugens hverdage (søndag-torsdag 23:32-06:55) til support af produktionen til vores virksomhed ConvaTec, Infusion Care, i Osted, syd for Roskilde.

Trives du med varierende og udfordrende opgaver inden for drift og vedligehold af højt automatiseret produktionsudstyr, så er jobbet som nat-holdtekniker, måske noget for dig.

Hovedarbejdsopgaver:

 • Justering, fejlfinding og fejlretning af fuldautomatiske anlæg, både elektrisk, pneumatisk og mekanisk
 • Deltage i træning af operatører i brug af udstyret
 • Deltage i drift, vedligehold og optimering
 • Sikre vidensdeling på tværs af skift med fokus på procesudstyr
 • Deltage i kvalitetssikring af udstyr og dokumenter
TORMAX Danmark A/SServicemontør til Storkøbenhavn og Sjælland

TORMAX Danmark A/S

Vi søger en servicemontør med passion for service, og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders automatiske indgangsdøre i primært i Storkøbenhavn, men opgaver på Sjælland kan forekomme.

Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger, så er det måske dig vi søger?

TORMAX Danmark A/S er en landsdækkende virksomhed der udvikler, sælger, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske dørsystemer. Vi er en virksomhed med en markedsledende position. Vi er flere end 100 medarbejdere og Danmarks største producent og distributør af automatiske dørsystemer til vores kunder som blandt andet er: Dagligvarebutikker, supermarkeder, butikscentre, hospitaler, medicinalindustrien, offentlige institutioner, kontorbygninger, lufthavne m.m.

BG Denmark ApSSalgskonsulenter til autobranchen, salg af olie, additiver og værktøj - Hele landet

BG Denmark ApS

Har du salgserfaring fra autobranchen, eller god teknisk indsigt og interesse for køretøjer? Så kan du være vores nye salgskonsulent. Vi søger ambitiøse og selvkørende personer, som sammen med sine kollegaer kan løfte salget af nogle af verdens bedste produkter til service og vedligehold af køretøjer og maskiner i eget område.

BG Products er en stor international virksomhed med afdelinger i mange lande. I Danmark er vi forholdsvis nye, og du vil derfor have stor indflydelse på virksomhedens udvikling og udformningen af din egen stilling. Du vil få en stor frihed til at komme med de gode nye idéer og selv kunne udføre dem i hverdagen.

Du tilbydes:

 • Et job med mange muligheder og frihed under ansvar.
 • Lønpakke bestående fast grundløn og resultatbonus uden loft.
 • Flad organisation hvor du selv har indflydelse.
Nihola Cykler
Ladcykel-montør – gerne med smede- eller mekanikerbaggrund

Nihola Cykler, Kirke Såby

Med udgangspunkt i det gode håndværk producerer og sælger Nihola Cykler egenudviklede trehjulede ladcykler til børnefamilier, institutions- og erhvervsbrug.

Vi har ambitioner om at blive verdens førende producent af ladcykler. Vi har i dag eksport til omkring 350 forhandlere fordelt over 38 lande.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Montage af nye Nihola-cykler fra råt, malet stel til færdigmonteret og kvalitetstestet cykel (hovedsageligt fire grundmodeller).
 • En del er montage af special-Nihola-cykler med bl.a. el-motorer, specialkasser og dele.
ASA-LIFT A/SServiceleder til international virksomhed

ASA-LIFT A/S, Sorø

Motiveres du af at sikre, at kunderne kommer videre med høj kvalitet hurtigst muligt? Hvis du ønsker at komme ind i en international virksomhed, hvor du med din landbrugs- og maskinmæssige baggrund kan gøre en forskel, så har vi jobbet til dig.

Vi producerer, servicerer og sælger kundetilpassede landbrugsmaskiner til hele verden. Vores produkter er verdensførende indenfor grøntsagshøstning og den høje service af tilpassede løsninger til den enkelte kunde er vores fremtid.

Vi tilbyder dig en dynamisk dagligdag med mulighed for høj faglig og personlig udvikling i en international verdensførende virksomhed indenfor landbrugsmaskiner. Du kommer til at samarbejde på tværs, og både i og udenfor Danmark.

EUC NordvestsjællandFaglærere

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren tømrer eller mekaniker, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer på EUC Nordvestsjælland.

Vi søger en timelærer hurtigst muligt til vores 2 afdelinger tømrer og mekaniker. Du har erfaring fra branchen evt. gerne som faglærer, og du brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for fagene.

Det er vigtigt du udviser stor interesse for det pædagogiske arbejde.

Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

Kingo Karlsen A/S
Værktøjs- og maskinansvarlig

Kingo Karlsen A/S, Gadstrup

Er du praktisk anlagt og IT-kyndig på brugerniveau, så er der her en mulighed for et spændende og udfordrende job.

Kingo Karlsen A/S

Du får ansvaret for vores værktøj og maskiner i Gadstrup, samtidig med en viceværtfunktion ude og inde.

Din primære opgave vil være styring og håndtering af værktøj og materiel fra vores værksted i Gadstrup med reference til hovedkontoret i Silkeborg.

Kingo Karlsen A/S
Slagelse Autodele A/SSælger/Konsulent

Slagelse Autodele A/S

Slagelse Autodele A/S søger en selvstændig og struktureret sælger/konsulent.

Om stillingen:

 • Eksternt ansvar for forretningens kundeportefølje.
 • Opsøgende salgsopgaver inden for reservedele, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.
 • Yde konsulentbistand i form af egen webkatalog og værkstedsstyringsprogram.

Slagelse Autodele A/S tilbyder dig en stilling, hvor kvaliteten, kommunikation, troværdighed, åbenhed og effektivitet er i højsædet og hvor beslutningerne bliver taget hurtigt.

Applus Danmark A/SBilsagkyndig kat. 3 søges til Slagelse Øst!

Applus Danmark A/S

Til vores synshal i Slagelse, søger vi lige nu en dygtig bilsagkyndig kat. 3, som brænder for at yde en ekstraordinær service, er selvkørende og gerne vil gå i ”egen” synshal.

Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være syn af køretøjer, men når der ikke synes køretøjer eller betjenes kunder, vil der være opgaver af forskellig karakter der skal udføres.

Maskincenter Roskilde A/SVærkfører

Maskincenter Roskilde A/S

Vi søger en aktiv og dynamisk leder til vores værksted. Vi søger værkføreren, der kan gøre en forskel i hverdagen og som kan se mulighederne i et stærkt konkurrencepræget marked.

Dine arbejdsområder:

 • Kort- og langtidsplanlægning, så høj produktivitet opnås
 • Kvalitetssikring af udført arbejde
 • Professionel og individuel rådgivning af kunder
 • Motivation af personale samt planlægning af efteruddannelse
PeopleLinkPTA-ingeniør

PeopleLink søger for Ortofon A/S i Nakskov

Din opgave bliver at tage lead på både store og mindre projekter med sigte på at udvikle både effektivitet og den i forvejen meget høje kvalitet i produktionsopsætningen. Dine opgaver kommer til at foregå i tæt samarbejde med ingeniørerne i produktudvikling, idet meget udstyr og mange processer udvikles direkte afledt af specifikke krav til det givne produkt.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver – fra forbedringer af eksisterende udstyr, herunder design af fixturer og valg af håndteringsudstyr, til implementering af komplette nye produktionslinjer, hvor sparring med maskinbyggerne i ind- og udland, samt ikke mindst involvering og træning af dine kolleger i produktionen, bliver en stor del af din hverdag.

Altmuligmand/ Mekaniker 2-3 dage ugenligt.
Altmuligmand/ Mekaniker 2-3 dage ugenligt.
LBA Biler ApS, Roskilde
Jobindex