53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 53 resultater.
Jørn Glad A/SServicetekniker

Jørn Glad A/S, Trige

Brænder du for at arbejde med store maskiner?

Vi søger en servicetekniker til vores afdeling i Trige, til at servicere mobile betonpumper, betonbiler og div. andre maskiner til beton.

Som servicetekniker vil dine arbejdsopgaver bestå af at lave fejlsøgning, årlige eftersyn samt div. reparationsopgaver på de forskellige maskintyper. Ikke mindst at servicere kunderne ved evt. driftsstop på maskinerne. Du kommer også til at igangsætte nye maskiner i samarbejde med maskinførerne.

Opgaverne udføres på vores værksted i Trige, men også ude hos vores kunder og på vores øvrige værksteder.

Jobindex A/S
Servicetekniker med B og C kørekort

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug dine evner i en velkonsolideret virksomhed, hvor du verificerer udleveringsmængder på brændstofstandere på tankstationer i dit område.

Her bliver du en del af et godt, erfarent team på i alt 35-40 teknikere i hele landet, hvor du med base hjemmefra og i firmabil kører ud til forskellige lokationer og hjælper kunderne.

Arbejdet omhandler kontrol af mængdeleverancer og mindre vedligeholdelse samt fejlfinding på pumper og målere. Afhængig af hvilket udstyr der skal foretages kontrol af benyttes køretøj derefter, hvorfor det er vigtigt, at du er i besiddelse af et lastbilkørekort.

Jobindex A/S
Hilton Foods Danmark A/SSmed/mekaniker eller lign. til vedligehold

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Har du lyst til at arbejde i et tempo, der skal matche produktionens høje oppetid? Og brænder du for at vedligeholde automationsløsninger inden for tekniske anlæg? Så søger vi en smed eller mekaniker til vedligehold.

Du indgår i en højt specialiseret gruppe af smede/elektrikere, hvor arbejdsopgaverne bl.a. er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, fejlfinding samt at medvirke ved indkøring af nyt udstyr m.m. Alt i et tæt samarbejde med operatørerne.

Gennem grundig sidemandsoplæring sikrer vi, at du kommer godt ind i jobbet. I jobbet er der arbejdsopgaver, der udføres i haller med køl, men rette påklædning hertil bliver stillet til rådighed.

Umove Vest A/S
Mekaniker - Horsens

Umove Vest A/S

Hos Umove brænder vi for at gøre en forskel. Vi arbejder for at levere kollektiv trafik i høj kvalitet. Så hvis du brænder for at arbejde med alsidige arbejdsopgaver indenfor busser – så er det dig vi søger.

Til vores værksted i Horsens søger vi en dygtig mekaniker. Det er et krav, at du er udlært mekaniker. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring fra et lignede type værksted, men det er ikke et krav.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet

 • Reparationer af mekanisk karakter
 • Fejlfinding og reparation af akutte fejl på busser
Umove Vest A/S
Bjarne Nielsen A/S
Værkfører

Bjarne Nielsen A/S, Skive

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Til vores Kia og Mazda-bilhus i Skive søger vi en ambitiøs værkfører, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det bliver din primære opgave at levere professionel og kompetent rådgivning til vores kunder. Samtidig sørger du for at coache og udvikle vores mekanikere og pladesmede, så vi i fællesskab kan levere kundeservice i særklasse.

Vi tilbyder en hverdag fyldt med udfordringer i en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø. Du vil få gode muligheder for at sætte dit eget præg på hverdagen.

Bjarne Nielsen A/S
Certego A/SVi søger en dygtig Låsesmed til vores afdeling i Aarhus

Certego A/S, Viby J.

Hos CERTEGO har vi forrygende travlt, og grundet stor ordretilgang i hele Danmark, har vi brug for at udvide vores teknikerstab med en ny kollega. Vi søger en dygtig låsesmed med erfaring inden for låsearbejde, dørautomatik og adgangskontrol til vores afdeling i Aarhus.

Kvalifikationer:

 • Højt kvalitets- og serviceniveau – Certego er Skandinaviens største spiller på sikringsmarkedet.
 • Gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til dine omgivelser og dit arbejde.
 • Du kan arbejde selvstændigt, bevare overblikket i travle situationer og har god ordenssans.
DSV
Fleet Service Specialist

DSV, Hedehusene or Horsens

Looking to kick-start a great career? Would you like to be part of Europe’s best fleet services team and use your technical experience? Here is your chance to join an international department within DSV!

Your new everyday life is to secure our trailer flow to be up and running as best as possible – around Europe.

We offer a challenging job in an international environment with good working conditions. As global supplier of logistics solutions, we offer different career opportunities. DSV strives on having employees enjoying their work: a fully equipped workplace, flexible workhours, a dedicated team and a personal approach are a few examples. Furthermore, we offer courses and training programs to develop professional competencies.

DSV
Q8 Danmark A/SDriftstekniker til Q8 Olieterminal Aarhus

Q8 Danmark A/S

Brænder du for daglig drift og vedligehold i tæt samarbejde med gode kollegaer og eksterne håndværkere?

Har du lyst til at være en del af Q8’s team på olieterminalen i Aarhus, og vil du bidrage til, at vores olieterminal altid kører som en velsmurt maskine?

Så har Q8 nemlig et job til dig, da vi mangler en alsidig driftstekniker med evne til at bevare overblikket og have mange bolde i luften. Som driftstekniker skal du have hænderne skruet rigtigt på og være glad for at tage fat. Rollen indebærer, at du kan lide at rode med pumper, rør og ventiler. Derudover er det en stilling, hvor du vil have et varieret job, hvor 2 dage ikke er ens.

Jobindex A/S
Cykelekspert til webshop

Jobindex A/S søger for Cykelgear A/S i Terndrup

Har du erfaring som cykelmekaniker og styr på alt det cykeltekniske? Og bliver du i godt humør, når du kan hjælpe nogen med at finde netop den reservedel, de ikke selv vidste, de manglede?

Som cykelekspert hos Cykelgear bruger du hver dag din viden om cykler og reservedele til at svare på tekniske spørgsmål fra både kolleger og kunder.

  ”På grund af din erfaring får du de spørgsmål, som ligger i den tungere ende af den tekniske skala. Men du skal samtidig kunne hoppe på telefonen og guide kunderne i at finde rundt på hjemmesiden, hvis det er den hjælp, de har brug for,” uddyber Rasmus.

Klik her og få flere grunde til, hvorfor du skal arbejde ved Cykelgear.

Jobindex A/S
Peak Rekruttering
Mekanisk designer til produktudvikling

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S i Aarhus

Vil du være en del af et udviklingsteam, der udvikler mekatroniske produkter af høj kvalitet og er førende inden for sit felt? Har du lyst til at udvikle din faglighed i et dynamisk miljø og samtidig blive en del af en større international virksomhed?

Som mekanisk designer i Baumers udviklingsafdeling får du muligheden for at dygtiggøre dig indenfor mekanisk konstruktion af sensorer tilpasset hygiejniske miljøer.

Du skal arbejde med det fulde finmekanisk konstruktionsarbejde, fra ydre produktdesign til indre små sensortekniske detaljer, præget af snævrer tolerancer eller plastemner som kræver støbeværktøjer. I konstruktionsarbejdet vil du primært arbejde med rustfrit stål, men også plastikmaterialer, hvor det typisk er egenskaber som migration, termisk udvidelses- og varmetransmission, der er vigtige faktorer.

Peak Rekruttering
Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

Arla Foods
Vedligeholdsteknikere el. elektriker til fast daghold – Nr. Vium

Arla Foods

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr til at køre i højeste gear? Nu har du chancen. Som vedligeholdstekniker på Nr. Vium Mejeri kan du se frem til et job, hvor du løser forskellige tekniske udfordringer og spiller en vigtig rolle i at holde produktionen kørende 365 dage om året.

Arla Foods

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde, reparere og optimere vores produktionsudstyr, så det altid kører optimalt. Det betyder, at du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

 • Du kommer til at indgå i en vagtplan på fast daghold.
 • Der kan forekomme weekendarbejde hver 6-8 uge.
 • LEAN er en stor del af vores hverdag, hvilket også bliver vægtet højt, så et kendskab til 5S og forståelsen for optimering af processer og anlæg, vil kun være en fordel.
Arla Foods
Lastas Trucks Danmark A/SLastas-Kel-Berg Sælgere Danmark

Lastas Trucks Danmark A/S

Kunne du tænke dig et job som sælger hos Lastas og arbejde med Kel-Bergs opbygninger og specialtrailere, et af branchens stærkeste brands? Så skal du læse videre, for Lastas øger salgsstyrken med en juniorsælger og en kørende sælger.

Det går godt med salget af Kel-Berg-produkter, vi har brug for at udvide salgsteamet med trailersælgere til at servicere kunder i det danske marked.

Du kommer til at opsøge og bearbejde kunder samt aktivt rådgive kunden i valg af trailerløsninger.

Vi kan tilbyde dig gode løn- og arbejdsforhold samt et afvekslende job med udviklingsmuligheder i et firma, der er i udvikling.

Som sælger bliver du en repræsentant for Lastas-Kel-Berg og for de bedste produkter i branchen.

Fisker Skanderborg A/S MEKANIKER/TEKNIKER SØGES TIL REJSEARBEJDE

Fisker Skanderborg A/S

Er du en dygtig tekniker, der kan lide at arbejde selvstændigt og gerne vil opleve verden? Vi har hos FISKER forrygende travlt og søger derfor en servicetekniker til teknisk afdeling.

Som servicetekniker er du Fiskers ansigt udadtil, og din hovedopgave er at lave service, vedligehold og fejlfinding, hos vores kunder i Danmark og resten af verden.

Du har 150-180 rejsedage om året, og de første ca.3 måneder vil du typisk arbejde sammen med en erfaren kollega. Vi har primært kunder i Nordeuropa, UK og de baltiske lande. Du vil i starten mest få mindre opgaver i Skandinavien, rejseerfaring er ikke en nødvendighed.

Grundfos A/S
Faglærte driftteknikere til aftenhold og weekendhold på Cirkulationsfabrikken i Grundfos

Grundfos A/S, Bjerringbro

Vil du udvikle dine kompetencer ved at indgå i et produktionsteam og løfte vores niveau yderligere?

Vi tilbyder dig et godt job med frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kollegaer er ansvarlig for at få vores produktion til at fungere tilfredsstillende. Du kommer til at arbejde i et spændende team med selvstændige og udfordrende opgaver. Samarbejdet i produktionsgruppen har høj prioritet i det daglige arbejde.

Grundfos

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig bestå i systematisk fejlfinding og forbedring på maskiner og procesudstyr samt etablering og udførelse af forebyggende vedligehold. En stor del af arbejdet vil bestå i at skabe løbende forbedringer, således at vi kan øge vores output samt forbedre vores arbejdsmiljø.

Grundfos A/S
Jobindex A/S
Værkfører til autoværksted

Jobindex A/S søger for Din Bilpartner i Hammerum

Drømmer du om at starte dit eget værksted – men virker det som en lidt for usikker fremtid?

Her får du muligheden for at overtage et velkørende værksted som du på sigt kan køre (næsten) som dit eget.

Som værkfører leder du et mindre værksted, hvor du sammen med 2 kolleger hjælper både private og erhvervskunder i lokalmiljøet, når dækkene skal skiftes eller aircon-systemet opdateres.

Er du klar til at tage ansvaret for den daglige drift? Søg med det samme.

Jobindex A/S
Super Dæk Service
Udekørende dækmontør søges til Skjern

Super Dæk Service

Er du en person, der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, så er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere, der vil være ”branchens bedste”.

Til vores afdeling i Skjern søger vi en robust udekørende servicemontør.

SDS

Du har evt. en uddannelse som smed, indenfor landbruget, måske er du mekaniker, men savner det gode håndværk, eller dine hænder er bare skruet rigtigt på, så du selvstændigt kan klare de fleste opgaver ude i marken eller på vejen.

Dine opgaver:

 • Kørsel med servicevogn.
 • Være en del af en vagtordning.
 • Alle former for dækservice.
Super Dæk Service
Marel A/S

Internationale Serviceteknikere til robot-teamet

Marel A/S, Aarhus

Brænder du for at levere service på højt niveau i et internationalt miljø?

Dit primære ansvar vil være at bistå robot-installationer verden over, herunder også forberedelsen af opgaven. Samtidig har du også en vigtig rolle i at sikre, at den værdifulde know-how, som vi opbygger, bliver delt med dine servicekolleger verden over. Dine vigtigste opgaver vil derfor være:

  Forberedelse og udførelse af installationer globalt med afsluttende kommissionering
 • Assistance til Marels servicenetværk i fejlfinding på installerede kundeløsninger af mekanisk, elektrisk, elektronisk og programmeringsmæssig karakter
 • Udvikling af træningsmateriale og afholdelse af træningskurser
Marel A/S
DANISH CROWN A/S
Smed til aftenhold, 3-dages uge

DANISH CROWN A/S, Horsens

- Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde, reparere og optimere produktions- og procesudstyret? Så har du her muligheden for at blive en del af aftenholdet i en spændende afdeling, hvor der er fart over feltet.

Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets videre udvikling. Vi er i gang med at skifte flere maskiner til robotteknologi, så her får du altså mulighed for at være med fra starten og komme med på en spændende rejse.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • fejlfinding og drift af anlægget i samarbejde med dygtige kollegaer
 • vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og prioritering
 • være med under indkøring af mindre og større projekter, bl.a. robotarm-teknologi.
DANISH CROWN A/S
BKI <i>foods a/s</i>
Serviceteknikere - BKI Professionel

BKI foods a/s, Højbjerg

Med reference til servicechefen i Højbjerg vil det daglige arbejde foregå hos vores kunder med fejlfinding, reparation og montage af fuldautomatiske kaffemaskiner og bryggeanlæg.

Den rette kandidat:

 • Har en relevant teknisk uddannelse med krydret med et par års erhvervserfaring.
 • Har god en forståelse for teknik og service, gerne set i forhold til reparation af fuldautomatiske kaffeautomater, bryggeanlæg eller lign.

Frihed under ansvar er noget vi lægger vægt på, og du kan forvente en tempofyldt hverdag, med mange forskellige arbejdsopgaver. For den rigtige person venter der en spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for faglig udvikling via relevant uddannelse og professionel sparring i hverdagen.

BKI <i>foods a/s</i>