64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 64 resultater.
Hoffmann Biler
Last- og varevognsmekanikere søges

Hoffmann Biler, Silkeborg

Vi har travlt og søger nye kollegaer på værkstedet. Trænger du til at prøve noget nyt, eller er du klar til spændende udfordringer? Måske begge dele?

HVEM leder vi efter?

 • Du er lastvognsmekaniker – eller landbrugs- og entreprenørmaskinmekaniker – eller måske automekaniker med erfaring i tungere biler.
 • Du ved allerede en hel masse – og du har lyst til at lære mere.
 • Du er fleksibel af natur og har lyst til en hverdag med masser af fagligt udfordrende og forskellige opgaver – samtidig med at du har tålmodigheden til de svære og mere rutineprægede arbejdsopgaver.

Vi er en virksomhed med fokus på erhvervskunder – varevogne, lastbiler og busser. Vi har flere storkunder med masser af tungt materiel, men vi har også privatpersoner med alm. personbiler.

Hoffmann Biler
Produal A/SBusiness Development Manager

Produal A/S

Vi håber at det lige præcis er dig, der tager den ledige plads på vores hold. Vi har travlt på den gode måde – vi vokser og har p.t. 2 ledige stillinger indenfor salg & support.

Vi håber du kommer med en evig ”sult” efter hele tiden at hjælpe den næste kunde – ny eller eksisterende – med at tænke de rigtige løsninger igennem. Hvilke dele af løsningen kan arrangeres på Produals nye banebrydende trådløse teknologi? Og hvordan udføres det tilbageværende el-arbejde bedst og billigst?

Vi tilbyder dig et trygt og imødekommende fællesskab på et hold bestående af i alt 6 – snart 7 – medarbejdere i det danske datterselskab i Produal Gruppen. Du vil få plads til at være dig selv, og du vil få udstrakt indflydelse på at udvikle dig selv og jobbet i en retning, som du ser som ”rigtig” for dig og Produal A/S.

ROI Consulting A/STo dygtige montører Herning- og Aalborg-området

ROI Consulting A/S søger for AxFlow A/S

Dine primære opgaver består i at sikre en professionel service og vedligeholdelse af diverse løsninger indenfor trykluft, kompressorer og vakuum hos vores mange eksisterende kunder i hhv. Midt- og Nordjylland.

Vi tilbyder en stilling, der byder på mange spændende opgaver, store som små, hos vores mange eksisterende kunder. Vi lægger stor vægt på et stærkt sammenhold og en selvstændig hverdag med stor frihed under ansvar.
 • Du bliver en del af et meget stærkt fagligt team, med et positivt mindset og lyst til at gøre en forskel i hverdagen for kunderne
 • Grundig oplæring og indsættelse i jobbet, så du bliver rustet til hverdagens udfordringer
 • Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer inkl. god pensionsordning, sundhedsforsikring, PC, telefon, firmabil og overarbejdsbetaling
Accept LeasingLeasingkonsulent

Accept Leasing, Horsens

Vi søger en udadvendt leasingkonsulent til nyoprettet stilling til vores kontor i Horsens. Du kommer primært til at arbejde med og som bindeled for vores forhandlere. Du får en central rolle hvor du bliver hovedansvarlig for Accept Leasing, som tilbyder flexleasing af brugte biler til private- og erhvervskunder gennem vores forhandlernetværk.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Salg og rådgivning
 • Udfærdigelse af leasingtilbud
 • Kontakt med samarbejdspartnere
 • Kontakt med forhandlere
 • Tovholder på igangværende leasingsager
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Afdelingsleder til dækcenter i Holstebro

Ovethi Dansk Dækservice A/S

Vi har områdets bedste dækcenter.

Nu kan du tage rattet og køre os på førstepladsen, så det bliver dig, man tænker på, når man skal have skiftet dæk i Holstebro og omegn.

Du får muligheden for at gøre afdelingen til din egen. Og du bliver en succes, hvis du kan sørge for, at dine faste kollegaer er glade, og at vi leverer den kvalitet og gode service, Ovethi er kendt for i hele landet.

Dine typiske opgaver:

Ovethi Dansk Dækservice A/S
 • Planlægge og fordele de daglige opgaver
 • Tage del i det daglige værkstedsarbejde på lige fod med montørerne – især på værkstedet men også hos kunderne
 • Være med til at opbygge et større kundenetværk, når du ser mulighederne
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Uldum

Til vores afdeling i Uldum søger vi en dygtig dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet med montering og reparation af dæk og fælge indenfor både person- og varevogne samt landbrug, transportbranchen og industrien.

Ovethi Dansk Dækservice A/S

Kundetilfredshed og udsøgt service er et af firmaets dedikerede mål. Hos A/S Ovethi går vi rigtig meget op i sikkerhed og kvalitet, så både din og kundens sikkerhed vil være i højsædet.

Vi tilbyder

 • uddannelse, både lovpligtig og faglig
 • arbejdstøjsordning
 • pensionsordning
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Euromaster Danmark A/SCenterleder

Euromaster Danmark A/S, Horsens

Vi søger en motiverende og resultatorienteret centerleder til Euromaster i Horsens, der er et af vores centre, hvor ledelse sker i tæt kombination med daglig drift, dialog med kunderne, og administration.

Med reference til regionschefen får du et stort ansvar i hverdagen, hvor dine initiativer hurtigt bliver synlige, og dine resultater er målbare.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Salg, service og kundekontakt med mange forskellige typer kunder, både professionelle og private.
 • Ledelse og udvikling af centrets medarbejdere.
 • Planlægning og prioritering af centrets arbejde.
AC Service A/STeknisk administrativ medarbejder

AC Service A/S, Viborg

Vi vækster og søger nu en teknisk administrativ medarbejder til en nyoprettet stilling. Vores nye medarbejder vil blive en del af en virksomhed, hvor den bedst mulige service til vores kunder er i fokus.

Vores vigtigste opgave er at servicere vores kunder så godt som muligt. Dette gøres bl.a. med den rette planlægning og ved at kunne jonglere med mange bolde i luften. Vi forestiller os, at vores nye kollega er en "blæksprutte" med teknisk indsigt, som har lyst til at være en del af dagligdagen på vores serviceværksted, hvor ikke 2 dage er ens. Du bliver en del af et godt team, hvor alle giver en hånd med og tager ansvar for at værkstedet fungerer optimalt.

Samtidig vil du få mulighed for at præge din egen dagligdag og får ansvar for forskellige typer af opgaver, bl.a.

 • indkøb af reservedele og andre forbrugsvarer.
 • planlægning og koordinering af indkomne opgaver.
DANISH CROWN A/S
Smed/vedligeholder til nathold

DANISH CROWN A/S, Horsens

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyret på et af verdens mest avancerede og moderne slagterier? Så har du her muligheden for at blive en del af natholdet i en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Som vores nye smed/vedligeholder kommer du til at stifte bekendtskab med moderne teknologier, og du får gode muligheder for løbende at udvikle dine kompetencer.

Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets udvikling. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Service, reparation og fejlfinding på anlægget
 • Vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførelse
 • Deltagelse ved mindre og større projekter samt udvidelser
DANISH CROWN A/S
Elopak Denmark A/SMaskinoperatør til Flamesealing afdeling

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Er du fleksibel, frisk og har rappe fingrer, med håndværksmæssig baggrund? Så er det måske dig, vi mangler. Elopak Denmark A/S søger 3 Maskinoperatører med forskudt opstart til vores Flamesealer-afdeling.

Som vores nye kollega, bliver du en del af en afdeling, der har 30 medarbejdere fordelt på fem skift. Afdelingen søger fleksible medarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, har ordenssans og gerne med erfaring fra tidligere produktionsarbejde.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

 • Justering af maskine
 • Omstilling mellem produkttyper
 • Overvågning af produktionslinje
Certego A/SVi søger en dygtig Låsesmed til vores afdeling i Aarhus

Certego A/S, Viby J.

Hos CERTEGO har vi forrygende travlt, og grundet stor ordretilgang i hele Danmark, har vi brug for at udvide vores teknikerstab med en ny kollega. Vi søger en dygtig låsesmed med erfaring inden for låsearbejde, dørautomatik og adgangskontrol til vores afdeling i Aarhus.

Vi tilbyder:

 • Ansættelse i en spændende virksomhed i rivende udvikling.
 • At du kommer til at arbejde med markedets bedste produkter og løsninger.
 • Et afvekslende job i en professionelt drevet virksomhed.
Per Aarsleff A/S
Udekørende servicetekniker til entreprenørmaskiner

Per Aarsleff A/S

Har du lyst til et meget afvekslende og selvstændigt job som udekørende servicetekniker i en af landets førende entreprenørvirksomheder med en stor og velholdt maskinpark?

Som udekørende servicetekniker vil din primære arbejdsopgave være at udføre service på og reparationer af vores maskiner ude på vores mange byggepladser. Hverdagen veksler mellem planlagte servicebesøg og mere akutte reparationer, hvor det kan blive nødvendigt at udsætte andre opgaver.

Der stilles servicevogn (lastbil) til rådighed. Arbejdsstederne vil primært være beliggende i Jylland. Vores servicelastbil står over for en udskiftning i den nærmeste fremtid, og du vil få en vigtig rolle i forbindelse med indretning af en ny stor servicevogn.

Per Aarsleff A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/tekniker til weekendhold, Horsens

DANISH CROWN A/S

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde, reparere produktions- og procesudstyret? Så har du her muligheden for at blive en del af et nyopstartet weekendhold, hvor du kommer til at lave vedligeholdelses- og reparationsopgaver på et rengjort anlæg, imens det holder stille.

Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets videre udvikling. Vi er i gang med at skifte flere maskiner til robotteknologi, så her får altså du mulighed for at være med fra starten og komme med på en spændende teknologisk rejse. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Vedligehold og check af udstyret ud fra tidsbaserede vedligeholdelsesplaner styret i SAP.
 • Servicering af robotværktøjer ud fra tilstandsvurderinger udført af dine kollegaer i hverdagene.
DANISH CROWN A/S
Vestas Wind Systems A/S
Supervisors for Global Operational Support

Vestas Wind Systems A/S

Do you have experience from field service in the Wind industry? If you like travelling and want to contribute to a higher purpose in the world by using your technical and personal skills, you may be a one of our new Supervisors.

Overall, it means that you will:

 • Provide the necessary level of support that will support our global client base
 • Support in complex operational and field requests from local service organisations, supervision, technical expertise, field training and local service organisation support in operational set-up
 • Provide technical knowledge as part of Prototype projects in Denmark
Vestas Wind Systems A/S
Tørring Auto A/STekniker/automekaniker til Tørring Auto A/S/Kvalitetsbiler.dk

Tørring Auto A/S

Vil du være en del af et spændende bilhus i udvikling?

Vi søger en tekniker/mekaniker til vores værksted, som får ansvaret for fejlfinding og reklamationer.

Du vil komme til at arbejde med den nyeste teknologi, nyere biler samt mange forskellige mærker og modeller. Vi forventer, at du kan arbejde individuelt, er mødestabil samt kan indgå i et socialt fællesskab.

Vi er et dynamisk team med en positiv gang på værkstedet – og resten af firmaet. Vi forstår at have det sjovt imens vi arbejder professionelt. Du skal kunne få tingene til at ske, være selvstændig (din mor er ikke med på arbejde), være fokuseret og målbevidst. Kvalitet er en selvfølge.

Applus Danmark A/SSøges - bilsagkyndig til Aarhus Vest – med lyst til mere!

Applus Danmark A/S, Brabrand

Haves – en stor ny og moderne synshal med to lifte, én grav til store køretøjer og rysteplader. Mange faste kunder, godt humør og fire kollegaer, som venter på dig. Vi har en hel del syn af special køretøjer, herunder blokvogne, ADR-syn, ny-registreringer på last- og personbiler.

Vi har travlt, vi har det sjovt og vi skiftes til at have tidligt fri hver fredag.

Først og fremmest skal du være noget særligt, have køretøjer og kundeservice i blodet, pondus og rygrad, for kunderne og kollegaerne er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.

Du skal være uddannet bilsagkyndig og have bestået kategori 4 uddannelsen.

Elopak Denmark A/SErfaren vedligeholdstekniker med stærke mekanisk kompetencer

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Brænder du for at vedligeholde produktionsudstyr. Samt problemløse og optimere inden for en bred vifte af industritekniske opgaver, så tilbyder Elopak Denmark A/S en spændende og udfordrende stilling.

Du får en afvekslende dagligdag sammen med dine 26 kollegaer i vedligeholdelsesafdelingen. Dine primære arbejdsopgaver er flg.:

 • Selvstændige reparations- og vedligeholdelsesopgaver, herunder systematisk vedligehold
 • Mekanisk fejlfinding
 • Fejlfinding på pneumatiske og hydrauliske anlæg

Vi sørger for en løbende udvikling af din tekniske knowhow og prioriterer også personlig udvikling, så du til enhver tid er på forkant med de krav vores udstyr, maskinpark og organisation har.

Carletti A/SAutomatiktekniker/ Automatikmekaniker

Carletti A/S, Skødstrup

Carlettis hovedkvarter ligger i Skødstrup ved Aarhus, hvor du vil have din daglige gang. Teknisk afdeling, som varetager daglig drift og vedligehold, består p.t. af 7 faglærte teknikere, en teknisk assistent samt en maskinmesteraspirant.

Vi tilbyder et job hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får stor mulighed for at præge din egen hverdag, hvor der er mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats. Du vil få et alsidigt job hvor ikke to dage er ens. Mødetiden er fra 6:45 til 14:39 og du vil indgå i en weekend-vagturnus, hvorfor din fleksibilitet er vigtig.

Du vil med tiden få ansvar for et specifikt område på fabrikken og selv koordinere og udføre planlagt vedligehold.

BG Denmark ApSSalgskonsulenter til autobranchen, salg af olie, additiver og værktøj - Hele landet

BG Denmark ApS

Du har salgserfaring, gerne fra autobranchen, teknisk indsigt og interesse for køretøjer? Så kan du være vores nye salgskonsulent. Vi søger ambitiøse og selvkørende personer, som sammen med sine kollegaer kan løfte salget af nogle af verdens bedste produkter til service og vedligehold af køretøjer og maskiner.
Du skal være vedholdende i at opsøge nye kunder og servicere vores eksisterende, og se en ære i at skabe gode relationer i branchen.

Opgaver:

 • At tilbyde og sælge et utroligt stærkt produkt til værksteder.
 • Opsøge nye kundeemner og passe godt på vores eksisterende.
 • Sikre at dine salgsmål opfyldes.
 • Komme med nye idéer og udvikle din egen arbejdsdag.
A.E. Maskiner ApS
Værkfører

A.E. Maskiner ApS, Randers

Er du klar til sammen med vores nuværende værkfører at lede et hold af dygtige mekanikere og montører hos en virksomhed i udvikling og vækst?

”Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi skaber succes sammen. Hos AE Maskiner holder vi vores kunder ”kørende”," fortæller Anders Ebbesen.

Du får din daglige gang på vores moderne og nyindrettede 1900kvm store værksted på Bronzevej 3, Randers SV, hvor der ikke mangler noget. Hverken værktøj, en sjov og ærlig bemærkning – eller kampgejst hos dine 32 kommende kolleger.

A.E. Maskiner ApS