4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Marel A/S

Kvalitetsbevidst og teknisk dygtig medarbejder til produktion

Marel A/S, Støvring

Har du gode tekniske evner og vil du være en del af et stærkt hold, hvor høj kvalitet, service og sammenhold er en naturlig del af hverdagen? Så bliv vores nye tekniker i produktionen i Støvring.

Du bliver en del af vores mekaniske afdeling i produktionen og får en vigtig nøglerolle. I Støvring producerer vi udstyr og maskiner til bl.a. lakseindustrien.

Du får ansvaret for renoveringen af en vigtig komponent på en af vores maskiner og dermed kundens slid-dele. Slid-delene er rundknivsarme tilhørende vores filletmaskine, hvor vi årligt renoverer ca. 115 sæt – af 4 arme. Her skifter vi lejrer, remme, pakninger samt pudser og klargør komponentet igen til kunden. Med dit helt eget ansvarsområde kan du derfor også selvstændigt planlægge din arbejdsproces.

Marel A/S
Guldbrandsen & Lythje ApSDALI A/S i Nørager ved Hobro søger en erfaren mekanisk konstruktør!

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DALI A/S

Hos DALI A/S er vi passionerede omkring lyd, og vi laver excellente produkter inden for Hi-Fi. Vi er i solid vækst, og vores indsats i produktudviklingsprojekter øges.

Derfor søger vi nu endnu en kollega, som skal bidrage til vores kreative og fagligt specialiserede virksomhed med mekanisk konstruktion.

Du bliver en del af virksomhedens R&D-afdeling med 20 medarbejdere, og indgår i konstruktionsgruppen med reference til DALI’s konstruktionschef. Du får et naturligt tværfagligt samarbejde med kolleger i R&D afdeling som består af dygtige projektledere og ingeniører. Derudover får du samarbejdspartnere og gode kolleger i den øvrige organisation både i Danmark og Kina.

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hydrema A/S i Støvring, syd for Aalborg søger 1 medarbejder til montageafdelingen
Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel.
Hviid & Larsen, Støvring
Jobcenter
Indrykket: