2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Elma Instruments A/SServicetekniker

Elma Instruments A/S, Farum

Vi udvider igen serviceafdelingen hos Elma instruments og har derfor brug for en frisk tekniker der kan varetage service på blandt andet inspektionskameraer og kabelsøgere. Udover arbejdet med disse to områder vil der også være opgaver inden for vores andre kalibreringsområder, der omfatter el, temperatur, fugt, laser, termokameraer m.m.

Der vil selvfølgelig være grundig oplæring, ligesom træning hos producenterne kan forekomme. Vi er i dag 5 ansatte i service, men travlhed og opstart af nye områder gør at vi nu opruster.