5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
TCM Group A/S

Reparatør til aftenhold

Holstebro

Som reparatør hos TCM vil din hovedopgave være fejlsøgning og reparation af fabrikkernes maskinpark både elektrisk og mekanisk. Derudover vil du skulle udføre forebyggende vedligehold på både maskiner samt løse forefaldende opgaver i afdelingen.

Du bliver en del af en virksomhed hvor stolthed, ambition og holdånd er nøgleord. Vi gør os nyttige overfor hinanden, både kollegaer, leverandører og butikker. Vi hjælper hinanden med de svære ting for at gøre dem nemmere.

Gem

Dækmontør til Dækpartner Holstebro

Holstebro

Vil du være en del af vores team i Holstebro med et godt arbejdsmiljø og højt til loftet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Forsvaret

Mekaniker til Værksted Holstebro ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Holstebro

Har du interesse i at arbejde som mekaniker inden for et bredt spektrum af Hærens køretøjer, heriblandt nogle af de helt tunge?

Indrykket:
Gem
Arla Foods amba

Senior M&E tekniker - Holstebro Mejeri

Som vedligeholdelsessupporter samarbejder du med vedligeholdsledere og dygtige håndværkere for at holde produktionen kørende. Du medvirker til at forebyggende vedligehold sættes i system og at vedligehold afvikles til tiden og på en effektiv måde.

Største delen af din arbejdsdag foregår på kontoret bag computeren, men du vil også have din daglige gang på værkstedet og i mejeriet. Du bliver med tiden afdelingens SAP PM ekspert som altid har styr på, hvornår vores udstyr skal serviceres.

Arla Foods amba
Gem
Anker Bjerre A/S

Mekaniker til landbrugsmaskiner

Holstebro

Vi har travlt - og derfor søger vi en mekaniker, som har lyst til at indgå i et uformelt team, hvor vi har et godt sammenhold, og hvor vi sammen skaber en førsteklasses service overfor vores kunder samt samarbejdspartnere.

Du vil primært komme til at arbejde med reparation, fejlfinding, service, klargøring og syn af sprøjter. Derudover vil du også få berøring med andre landbrugstekniske opgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV