4 job ads

Your search

Filter your search

Category

4 job ads

Save
Stiholt Hydraulic

Mekaniker

Ringsted

Hvis du brænder for mekanik og hydraulik og trives i et udfordrende og spændende arbejdsmiljø, så er du muligvis den, vi leder efter.

Som en del af vores team vil du primært være ansvarlig for at udføre reparation og service på renovations-aggregater. Dette indebærer diagnose, reparationer, vedligeholdelse og sikring af, at aggregaterne fungerer optimalt.

Stiholt Hydraulic
Save
Skousen

Hvidevaremontør

Ringsted

Som montør hos Skousen Ringsted/Slagelse bliver du en vigtig del af butiksteamet, hvor vi sammen sikrer, at vores kunder får verdensklasse hvidevare-service. Dit daglige arbejde vil være at sikre levering og montering af hvidevarer til vores mange kunder.

Du vil være den sidste person vores kunder møder, og din service er derfor afgørende for kundernes helhedsoplevelse. Vi håndterer montering af alle typer hvidevarer inkl. integrerbare og emhætter.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
MK Illumination ApS

Juleassistance søges til Danmarks største julevirksomhed

Ringsted

Har du nogensinde slæbt rundt på rensdyr og snemænd i et shoppingcentre? Eller set hvor meget 500 meter gran og lyskæder rent faktisk fylder?

Vi har brug for dig til at udsmykke byer, shoppingcentre, havecentre, supermarkeder, forlystelsesparker og meget mere rundt om i Danmark.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, men din primære opgave bliver at klargøre juleudsmykningen inden det monteres. Dette indebærer f.eks. montering af lyskæder på granranker, påsætning af julekugler på juletræer, at pakke ”gaver” ind og meget mere.

MK Illumination ApS
Save

Vi søger mekaniker til arbejde på autoriseret BMW og Mini værksted i Ringsted, 25 minutter fra København

Ringsted

Vi søger en mekaniker til vores autoriserede BMW- og MINI-værksted i Ringsted, kun ca. 25 minutter fra København, Roskilde og Næstved.

Published:
Retrieved from Jobcenter

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV