652 job matcher din søgning 652 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CB Svendsen A/S Teknisk Indkøber til dansk vækstvirksomhed

CB Svendsen A/S, Værløse

Vi skal udvide vores lille High Volume Team i CB Svendsen A/S. Det betyder, at vi mangler en kollega, som er vant til at arbejde med indkøbssystemer, Excel og har lidt teknisk flair og indsigt i elektronik og mekanik. Vi vækster voldsomt i disse år (noget må vi da have gjort korrekt for vores kunder).

Da vi er et lille team, så er der ingen specielle faggrænser. Udover at chefen altid har ret, skal vi kunne dække af for hinanden, når der er travlt. Vi skal også bl.a. kunne tjekke lagerstatus, bestille en fragtmand fra Polen til Danmark (også i den anden retning).

Din baggrund:
Et eller andet med indkøb, elektronik, produktion. Du er færdig med mandagstømmermænd og kan selv bære din kaffekop ud til opvaskemaskinen.

Gem
DELPRO A/S Montør til mekanisk montage på højspændingsanlæg (Sjælland)

DELPRO A/S

Har du interesse for opbygning og vedligehold på mellem- og højspændingsanlæg? Og lyst til at tage ansvar for mekanisk montage? Så har vi brug for dig på DELPRO-holdet. 

Hos DELPRO bliver du en del af en social ansvarlig virksomhed med fokus på den grønne omstilling og et hold af kolleger, hvor sikkerhed, fællesskab og ordentlighed er nøgleord. Du får desuden:

 • Relevant oplæring og solid support fra dit DELPRO-bagland.
 • Servicebil og udkørsel fra din hjemmeadresse.
 • Indflydelse på dit jobindhold og dine fremtidige udviklingsmuligheder. 
Kredsløb
Teamleder til Mekanik på kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Har du erfaring med at lede et hold dygtige teknikere og er klar på at løse opgaver sammen med holdet? Har du erfaringer fra vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet og oppetid er nøgleord?

Din opgave er at lede og udvikle teamet og bidrage til forebyggende vedligehold af værkerne med stort fokus på planlægning og input til budgetter. Du har ansvar for at føre strategien ud i livet, sparre med afdelingen om faglige områder og sikre en stærk opbygning af kompetencer i afdelingen. Du trives med at gå forrest og løse opgaver med ”værktøjet i hånden”.

Kredsløb
Topsil GlobalWafers A/S Elektronik- eller Stærkstrømstekniker

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Hos Topsil er vi på en spændende udviklingsrejse, og derfor har vi brug for dig. Vil du være en vigtig medspiller i fejlfinding og forbedring af vores elektroniske udstyr, så er rollen som Elektronik- eller Stærkstrømstekniker noget for dig!

Du vil indgå i vores dedikerede teknikerteam, der består af 15 gode kollegaer, som hver dag har ansvaret for reparation og udbedring af fejl på vores fuldautomatiske maskiner i vores renrumsproduktion. Hos os vil du opleve, at vores maskinpark består af float zone pullers, der er designet og udviklet af Topsil selv.

Det vil altså være dig, som med dine faglige kompetencer inden for elektronik og stærkstrøm fejlfinder og sikrer driften i vores produktion, der kører 24/7. Med tiden vil du opnå erfaring og komponentforståelse, så du proaktivt fejlfinder og udskifter reservedele og derved understøtter en stabil oppetid på vores maskiner.

AL-2 Teknik A/S Produktion af løsninger til vandrensning

AL-2 Teknik A/S, Hovborg

Vil du være en del af et mindre team som skaber og leverer innovative løsninger rensning af vand og spildevand?

Vi søger en dygtig medarbejder til en fuldtidsstilling til vores produktion hos AL-2 Teknik A/S i Hovborg. Du vil være med til at skabe løsninger til spildevandsbehandling gennem varierende opgaver inden for plastsvejsning og montage.

Vi tilbyder:

 • Du bliver en del af et mindre produktionsteam
 • Meget vekslende og alsidige opgaver
 • Dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø
 • Innovativ arbejdsplads
Bayern AutoGroup Dækmontør

Bayern AutoGroup, Kolding

Har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW & MINI-forhandlerkæde, hvor god kundeservice og kvalitet altid er i højsædet?

Så er du muligvis vores nye dækmontør, der i samarbejde med det resterende team skal bidrage til høj effektivitet og service på tværs af forretningen. 

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en dækmontør, der har lyst til at blive en del af et professionelt og moderne bilhus, hvor vi alle samarbejder for at give vores kunder en service, der matcher BMW & MINI-brandets høje kvalitet.  

Viborg Lastvognservice ApS
Lastvognsmekaniker til oceaner af spændende udfordringer

Viborg Lastvognservice ApS

Er du udlært mekaniker, og vil du gerne have et udfordrende job, hvor du bliver dygtigere hver dag? Og vil du gerne have varierende opgaver, hvor du den ene dag skruer på en lastbil og den næste reparerer en trailer?

Så har du fundet den unikke stilling, hvor du får plads til at vokse og har stor indflydelse på hverdagens opgaver.

Viborg Lastvognservice ApS
Agerbæk Maskinstation A/S Landbrugsmekaniker

Agerbæk Maskinstation A/S

Vi kan tilbyde en stilling med mange forskellige og spændende arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og at du kan lide at have en travl og varierende hverdag.

Jobbet består i servicering og reparation af landbrugsmaskiner i samarbejde med vores chauffører og leverandører, hvor du vil få det overordnede ansvar for vores værksted, så erfaring fra lignende stilling, vil være en fordel. Der kan også være mulighed for, at du indimellem er med ude i marken, hvis det ønskes.

Vi er en moderne maskinstation, som udfører alle opgaver indenfor landbrug og entreprenørarbejde. Vi har ca. 20 medarbejdere, som tilsammen udgør et stærkt team med et godt fællesskab og en frisk omgangstone.

Gem
Færch Hydraulik Hydraulikmekaniker

Færch Hydraulik, Gadstrup

Færch Hydraulik søger hydraulikmekaniker, lastvognsmekaniker, automekaniker, smed eller lignende til vores værksted i Gadstrup, mellem Roskilde og Køge.

Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på, og at du er villig til at tage fat. Det er en fordel, men IKKE et krav, at du er uddannet kranmekaniker, landbrugsmaskinemekaniker eller lignende og har en bred erfaring med hydraulik- og el-arbejde. Du vil komme til at arbejde med reparation og service af renovationsaggregater. Vi tilbyder:

 • Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • Et spændende og udfordrende job
 • Velordnede arbejds- og lønforhold
 • Fordelagtig sundhedsordning
Carmax Herning ApS Mekaniker søges til Carpeople Herning Syd

Carmax Herning ApS

Vi har rigtig travlt med at servicere vores mange tilfredse kunder på vores værksted i Lind. Vi har derfor brug for et ekstra sæt erfarne mekanikerhænder, der er klar til gå direkte til opgaven.

Værkstedet i Lind byder på en aktiv hverdag, hvor der er fart over feltet. Dog er der aldrig for travlt til en god joke og et godt grin. Hos os bliver du en del af et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der altid forsøger at finde den bedste løsning til kunden. Dine arbejdsopgaver:

 • Service- og reparationsarbejde af personbiler samt varevogne
 • Klargøring af udlejningsbiler
 • Hjulskift mv.
HITSA A/S REJSEMONTØR søges til montageopgaver i Danmark

HITSA A/S, Kolding

Da en af vores dygtige montører har opsagt sin stilling, søger vi nu efter en selvstændig og stabil rejsemontør til HITSA’s montageafdeling.

Som rejsemontør indgår du i et team på i alt 5 personer, med 1 montageleder og i alt 4 montører, hvoraf du vil være den ene. En arbejdsuge starter typisk mandag morgen fra vores lokation i Kolding, hvorfra I kører i lastbil ud til de pågældende opgaver i Danmark og retur til Kolding igen torsdag eftermiddag.

Dine arbejdsopgaver er:

 • Montering af HITSAs produkter i hele Danmark sammen med dine kollegaer
 • Daglig kontakt med vores montageleder, projektleder og kunder
 • Ad hoc-opgaver i montageafdelingen – kan også forekomme på virksomheden i Kolding
Gem
Jobindex
Er du Danmarks bedste servicetekniker – bliv ekspert på ventiler

Jobindex søger for Gustaf Fagerberg A/S

Har du en bred mekanisk baggrund? Og kunne du tænke dig at servicere og vedligeholde mekaniske produkter af højeste kvalitet?

”Vi glæder os til at få endnu en dygtig tekniker med i vores sammentømrede team. Her bliver du nemlig ekspert på ventilområdet, hvor vi arbejder inden for mange forskellige brancher,” fortæller din kommende leder.

Som servicetekniker inden for ventilområdet kommer du til at arbejde for mange forskellige brancher, fx energi, fjernvarme, olie/gas, pharma og fødevarer. Du vil derfor komme til at arbejde on-site på fx varme- og kraftværker.

Du bringer et par års erhvervserfaring, meget gerne som servicetekniker – men det er ikke et krav.

Jobindex
Gem
Quooker Skandinavien a/s
Kørende servicetekniker – Storkøbenhavn

Quooker Skandinavien a/s

I Quooker søger vi en ny kollega til oprustning af vores udekørende team.

Se video om Quooker Skandinavien a/s som arbejdsplads Bor du i Storkøbenhavn, har du teknisk flair og trives med en hverdag fyldt med servicebesøg hos kunder, så er det måske dig, vi leder efter. Du bliver en del af et erfarent og engageret teknikerteam på 12 kørende teknikere, der dagligt vedligeholder, fejlfinder og monterer Quooker-produkter hos vores kunder. Konkret bliver dine arbejdsopgaver:

 • Fejlfinding, servicering og installering af Quooker-systemer
 • Mersalg af tilbehør og produkter
 • Projekt-montage
Quooker Skandinavien a/s
DIN Forsyning
Driftsmontør til Vandproduktion

DIN Forsyning, Esbjerg

Kan du passe på vores vandforsyning?

Har du en håndværksmæssig baggrund, interesse i og måske endda viden om vandproduktion? Ser du løsninger, hvor andre ser problemer? Er du selvstændig og løsningsorienteret af natur?

Du får et stort ansvar for det rene vand, vi leverer til vores kunder hver eneste dag. Ansvaret for vores kildefelter og boringer omfatter bl.a.:

 • Værkstedsopgaver, såsom svejsning, bukning og reparation
 • Vedligehold på vandværker, kildefelter og trykforøgere og tilhørende installationer 
 • Forefaldende vedligehold, reparationsopgaver og fejlfinding på tekniske komponenter
DIN Forsyning
Cavansi ApS Ambitiøs Automatiktekniker til Knorr-Bremses hæderkronede værksted ved Jernbanepladsen

Cavansi ApS søger for Knorr-Bremse Rail Systems Denmark ApS i København

Er du Automatiktekniker, Elektrotekniker eller Finmekaniker? Vil du være med til at udføre reparationer og renovationer på tog, så de kører på skinner. Altid? Og ønsker du at arbejde sammen med nogle af branchens allermest kompetente kolleger?

Vi er et solidt og hjælpsomt team, der støtter hinanden i at lykkes. Vores team har en skøn fordeling af alle aldre og ligeledes tæller det både mænd og kvinder. Vi har prøvet det meste, inden for vores fag, og kan derfor bidrage hvis du kommer til kort. Om du selv er grøn eller garvet, er ikke afgørende. Søg uanset.

Nissens Cooling Solutions A/S
Sommerassistance, montage af køletårne

Nissens Cooling Solutions A/S, Horsens

Nissens Cooling Solutions har brug for kompetente hænder før - og over sommerferieperioden. Mulighed for fastansættelse.

Din opgave vil være i et tæt team-samarbejde at montere kølere til strategisk vigtige leverancer.

Den gode kandidat til opgaven vil have faglig erfaring eller overordentligt godt flair for "at skrue ting sammen". Du kan for eksempel være under uddannelse eller nyudklækket som maskinmester, mekaniker el.a. Alternativt har du solid erfaring med montagelinjer i industrien.

Nissens Cooling Solutions A/S
DAN Palletiser A/S
Fleksibel Servicetekniker søges til en Serviceafdeling i vækst

DAN Palletiser A/S, Vemmelev

Vores Serviceafdeling hos BILA Service i Vemmelev har vokseværk, og derfor har vi brug for flere engagerede og fleksible teknikere, som skal løse opgaver hos vores nuværende og nye kunder i både ind- og udland.

Vi leverer ’State of the art’ palleteringssystemer til kunder i hele verden, så din hverdag vil blive fyldt med mange spændende og forskelligartede opgaver med en stor portion af frihed under ansvar, og en del rejseaktivitet i Danmark og resten af verden.

Vi tilbyder dig et spændende job på en dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone.

DAN Palletiser A/S
Trafikstyrelsen
Luftfartsinspektør til flyteknisk område - Part-66/147

Trafikstyrelsen, København

Søger du en arbejdsplads, hvor man efterstræber en god balance mellem arbejde og fritid – og hvor du har bred kontakt til flybranchens flytekniske værksteder og flytekniske skoler?

Som luftfartsinspektør får du…
… en afvekslende hverdag, der varierer mellem kontor og udgående inspektørarbejde. Arbejdet foregår hovedsageligt indenfor landets grænser, men kan også indebære rejseaktivitet i udlandet.

Vi har en fleksibel arbejdsplads med en flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejdsdage, som betyder, at du i høj grad selv har indflydelse på planlægningen af dine arbejdsopgaver, hvilket understøtter en god balance mellem job og fritid.

Trafikstyrelsen
CBRE Teknisk Servicepartner
Servicetekniker til industrikunde i Odense

CBRE Teknisk Servicepartner

Synes du, det er spændende at arbejde med vedligehold, renovering og nye løsninger inden for industrien?

CBRE Teknisk Servicepartner søger en servicetekniker, der kan varetage vedligehold hos en af vores industrikunder i Odense, som er en af vores store samarbejdspartnere.

Din base bliver hos kunden, og din dagligdag vil foregå i tæt samarbejde med kundens tekniske afdeling. Du får ansvaret for det daglige vedligehold, hvor du håndterer alt fra akutte nedbrud til planlagte opgaver, vedligehold og evt. projekter.

CBRE Teknisk Servicepartner
AJ Vaccines A/S Tekniker til AJ Vaccines

AJ Vaccines A/S, København

Er du en automatiktekniker, industrielektriker eller lignende med teknisk indsigt samt interesse for drift- og vedligehold af farmaceutiske utility- og procesanlæg? Vil du gerne bidrage med teknisk stabilitet i produktionen af vacciner, der redder liv? Så er du måske vores nye kollega.

Dine opgaver vil hovedsageligt være indenfor:

 • Drift og vedligehold af diverse produktionsudstyr såsom vaskemaskiner autoklaver og fermentorer. 
 • Service, fejlfinding og optimering af farmaceutiske procesanlæg, WFI-rendamp og kill-anlæg. 

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV