704 job matcher din søgning 704 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HMF Group A/S
Automatiktekniker/industrielektriker til vedligehold af produktionsudstyr (daghold/nathold)

HMF Group A/S, Højbjerg

Kunne du tænke dig at blive fortrolig med en lang række maskiner – fra automatiske maleranlæg til svejsemaskiner?

Her får du:

 • grundig oplæring i en bred produktion.
 • altid vagter sammen med en anden vedligeholdskollega.
 • mulighed for at nørde ned i spritny robotteknologi, når vi om 2 år flytter over på vores topmoderne fabrik i Stilling.

”Vi træffer selv beslutningerne, hvis der skal købes nyt udstyr, og hvis du er i tvivl om noget, kan du altid ringe til mig,” siger vedligeholdelsesleder Simon Pedersen.

Læs mere om jobbet og ansøg her.

HMF Group A/S
Dinex A/S Test Technician

Dinex A/S, Middelfart

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? Dinex is looking for a Test Technician, who will support the validation of tomorrows exhaust and emission systems for diesel and gas engines and in co-ordination with our customers.

You will take the role as test technician with the main responsibility of:

 • Assist Test Engineers with test setup and test start-up
 • Plan, execute and document tests, mainly on engine dynos
 • Dismantle test setup, return test objects and measuring equipment to relevant locations/functions
Mth Biler Mekaniker

Mth Biler, Thisted

Vi søger til vores afdeling i Thisted en mekaniker til opstart snarest muligt.

Har du lyst til at blive del af et professionelt og moderne bilhus, hvor vi alle samarbejder for at give vores kunder en service, der matcher Toyota-brandets høje kvalitet? Hos MTH Biler i Thisted søger vi en mekaniker - gerne med erfaring med Toyota. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig fejlfinding, reparationer, service og til mere tekniske opgaver. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Hos MTH Biler går vi meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres arbejdsområde. Som mekaniker hos os, kan du derfor forvente altid at blive opdateret og uddannet med den nyeste viden indenfor Toyota.

MacArtney A/S
Elektronikfagtekniker/værkstedstekniker

MacArtney A/S, Esbjerg

Kan du lide nye udfordringer? Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger, så har du her alle tiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

MacArtney er en af verdens førende leverandører af innovativ state-of-the-art undervandsteknologi og har mere end 40 års erfaring inden for området.

Vi kombinerer innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder og søger en elektronikfagtekniker til konstruktion af vores multiplexer-systemer, samt produktion af en lang række undervandsprodukter inden for elektronikområdet. Vi søger en, der enten allerede har indgående kendskab til multiplexere eller ser det som en mulighed for at udvikle sig til specialist inden for området.

MacArtney A/S
Gem
Adecco.dk Elektrikere/el-teknikere til produktioner i Bedsted og Bredebro (fastansættelse)

Adecco.dk søger for kunde

Er du elektriker og har du ambitioner om at få det el-faglige ansvar i en afdeling? Vil du være den, der sætter nye produktionslinjer i drift hos en leverandør i bilbranchen? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger lige nu to ansvarsbevidste og dygtige elektrikere, der skal være med til at styrke det el-tekniske område på to fabriker hhv. i Bredebro og Bedsted.

Produktionen er under rivende udvikling og præget af robotter og automatiserede anlæg. Som el-tekniker vil din primære opgave være at sikre, at dette produktionsapparat kører optimalt.

Indrykket:
Wahlberg ApS
Produktionsmedarbejder med sans for kvalitet

Wahlberg ApS, Viby J

Har du lyst til et job, hvor du er med til at sikre kvaliteten i vores produkter, inden de sendes ud i verden?

Vi søger flere praktisk dygtige og ansvarsbevidste kolleger, der kan arbejde med montage- og produktionsopgaver i vores godt kørende virksomhed i Viby J.

Wahlberg ApS

Opgaverne omfatter:

 • Samling af standardprodukter.
 • Ledningsmontage (ledning og kabler monteres med stik m.m.)
 • Samling af mekanik.
Wahlberg ApS
Nyborg Forsyning & Service A/S Håndværker til drift, service og vedligehold af renseanlæg og pumpestationer indenfor spildevand, gerne en smed, maskinarbejder eller lignende

Nyborg Forsyning & Service A/S

Er du vores nye kollega? I Nyborg Forsyning lægger vi vægt på gensidig respekt og et positivt menneskesyn, der bygger på ærlig og åben dialog. Vi løfter i flok for en bæredygtig hverdag. Vil du være en del af teamet?

Har du lyst til at arbejde med alsidige og spændende tekniske anlæg indenfor spildevandsområdet? Vil du medvirke til at sikre fremtidens forsyning med klima, sundhed og miljø, gennem en effektiv spildevandsforsyning og sikre et lavt forbrug af energi?

Vi søger en selvstændig medarbejder, som trives med frihed under ansvar, lyst til at arbejde med service, renovering og nyanlæg på renseanlæg og pumpestationer samt løse opgaver i fællesskab med engagerede kollegaer i en driftsafdeling.

LEO Pharma
Tekniker til færdigvareproduktionen i Ballerup - aftenhold

LEO Pharma

Vi søger en ny kollega til vores Aftenhold i vores færdigvarepakning. Så har du solid GMP erfaring, er du en teamplayer og er du parat til nye udfordringer på vores pakkelinjer, så er du dén nye kollega vi leder efter.

LeoPharma

Du vil komme til indgå i vores vedligeholdsteam som består af 8 teknikere som supporterer hele færdigvareområdet. Færdigvareområdet står for bulkproduktion, påfyldning, inspektion, etikettering og pakning af LEO Pharmas færdigvarer. Endvidere vil du blive tilknyttet vores pakkelinjer, som foruden 4 tilknyttet teknikere også består af 11 operatører og 2 specialister som ligeledes vil være dine nærmeste samarbejdspartnere. På pakkelinjerne udfører vi pakning af blisterkort og flasker, hvorfor erfaring fra pakkelinjer herunder svejsning af blisterkort, etikettering og pakning i karton vægtes højt.

LEO Pharma
Viborg Autogård A/S
Værkfører/servicerådgiver til Mercedes-Benz

Viborg Autogård A/S

Er du serviceminded og grundig i en travl og spændende hverdag? Kan du bevare det rolige overblik, og er du klar til at komme med på en spændende rejse med mange opgaver, nye elbiler og meget mere? Så er du måske vores nye kollega.

Som værkfører/servicerådgiver på vores autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted får du en vigtig rolle i vores team og i at få hverdagen til at fungere optimalt.

Det er vigtigt, at du er motiveret for at yde god service til vores kunder, har et godt overblik og gerne hele tiden er et skridt foran. Du skal brænde for at være i konstant udvikling og have lyst til at arbejde med et af de mest innovative bilmærker på markedet.

Aunsbjerg Horsens A/S Værkførerassistent

Aunsbjerg Horsens A/S

Er det tid til forandring? Er du kørt lidt fast i rutinerne? Eller skal der simpelthen bare ske noget nyt – så er et job hos Aunsbjerg garanteret noget for dig.

Til vores team af engagerede medarbejdere, søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor der er gang i butikken, hvor der lægges stor vægt på medarbejdertilfredshed, og det at have en aktiv og sjov arbejdsplads.

Som kundemodtager / indskriver er det vigtigt, at du er imødekommende overfor vores kunder, samt har flair for salg. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Modtagelse af kunder ved indskrivning
 • Salg af Aunsbjerg koncepter, Servicepakker
 • Fakturering og reklamationsbehandling
Unicon A/S
Unicon søger produktionsassistenter Horsens, Vejle og Fredericia

Unicon A/S

Er du hærdet til at blande frisk beton? Og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Hvis du samtidig kan lide at håndtere tekniske udfordringer og arbejde med analyser og prøver i vores laboratorium, så er du måske vores nye produktionsassistent.

Som produktionsassistent hos Unicon er du noget helt specielt. Gjort af et særligt stof; og med passion for det job, du udfører sammen med dine mange dygtige kollegaer. Og det er nødvendigt. For DU er personen i centrum af maskinrummet. Det er dig, det står og falder med, at teknikernes recepter bliver til præcis den beton, kunderne efterspørger; dig, der har ansvaret for, at alting klapper. Det kræver overblik, foruden teknisk kompetence, snilde, viden om cement, sand, sten, vand og additiver, og det kræver en sikker hånd på vores avancerede udstyr.

Unicon A/S
IMAS A/S Industritekniker

IMAS A/S, Greve

IMAS A/S er en ordreproducerende højteknologisk maskinfabrik som ikke går på kompromis med kvaliteten. IMAS er en virksomhed med en flad struktur, hvor der er kort vej til ledelsen. Der er stor respekt for hinanden, man løfter i flok og spiller hinanden stærke.

Din dagligdag:

 • Programmering og opstilling af kortdrejer
 • 3D CAD/CAM arbejde/programmering
 • Eftersyn af udført arbejde – både egen og sidemands
 • Løbende vedligehold af maskine

Du kommer til at arbejde på 5 dages uge, hvor dine 37 timer afholdes i tidsrummet 06:00-16:00.

HANSENBERG
Faglærer til mekanikeruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Er du motiveret for at undervise kommende mekanikere og videregive din viden om autobranchen?

Uddannelsen foregår på HANSENBERGs brancheskole inden for håndværk og teknik, hvor vi bl.a. uddanner mekanikere, vvs'ere og tekniske designere.

Vi søger en kompetent faglærer til fastansættelse på mekanikeruddannelsen, hvor undervisningen gennemføres både som almindelig holdundervisning og som projektundervisning. Den praktiske del af undervisningen foregår i skolens værksteder.

Du er en tillidsvækkende person med et optimistisk livssyn, der kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle med og udvikle den enkelte elev optimalt – både fagligt og personligt. Du har en naturlig autoritet og kan træde i karakter, når det er nødvendigt.

HANSENBERG
Arla Foods Ingredients Group P/S
Vedligeholdstekniker, Arla Foods Arinco - Videbæk

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag- og aftenhold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og ca. 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele driftsstedet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Gem
Toyota Material Handling Danmark
Udekørende servicetekniker, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Toyota Material Handling Danmark

Du vil som kørende servicetekniker få et meget selvstændigt job og en bred palet af alsidige arbejdsopgaver indenfor service, reparation og vedligeholdelse af gaffeltruck og transportmateriel hos vores kunder i området. Derudover ordrehåndtering og indrapportering i samarbejde med et erfarent team af servicekoordinatorer.

Toyota Material Handling Danmark

Stillingen er for dig der værdsætter:

 • Frihed under ansvar
 • Udkørsel fra hjemmet i en veludstyret servicebil
 • Planlægning af egen dag
 • Ejerskab i opgaveløsning fra opgaven modtages til den er løst
Toyota Material Handling Danmark
HMF Group A/S
Lastbilopbyggere

HMF Group A/S, Galten

Brænder du for at leveret et godt stykke håndværk? Er du en medspiller og løsningsorienteret? Så har vi en spændende stilling til dig!

Til vores Opbygningsværksted i Galten søger vi dygtige folk med en baggrund som enten lastbilmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker, opbygger/smed eller tilsvarende.

Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet:

 • De primære opgaver er montering af kran, tippelad og wirehejs på lastbiler
 • Opbygningerne bygges konstruktionsmæssigt efter de tegninger, der er lavet af HMF’s tekniske afdeling
 • Som opbygger har du dermed meget stor indflydelse på det endelige resultat
HMF Group A/S
Gem
Service Center Gruppen A/S Servicetekniker til hvidevareprodukter på Sjælland

Service Center Gruppen A/S

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores team af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vores kunder og deres hvidevarer, som primært er opstillet hos private kunder. Du vil være tilknyttet vores team på Sjælland, der har base i Taastrup.

Dine kvalifikationer

 • Relevant uddannelse inden for el eller automatik/mekanik, og du er fagligt dygtig
 • Gerne erfaring med fejlfinding og reparation af hvidevarer samt elektronik
 • Fortrolig med brug af IT
Peak Rekruttering
Vedligeholdelsestekniker - til vedligehold og fejlfinding på avanceret produktionsudstyr - Weekendhold

Peak Rekruttering søger for West Pharmaceutical Services Danmark A/S i Horsens

Jobbet består i at skulle udføre vedligehold og fejlfinding på maskiner og udstyr, herunder både planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn, samt øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud.

I jobbet vil du primært blive tilknyttet Lining-afdelingen, samt den nye og avancerede vaskeproces som indeholder vandbehandlingsanlæg, dampanlæg, vaskeanlæg, renrum samt alle tilhørende forsyninger.

Peak Rekruttering
Jacobsens Bakery Ltd Bliv reparatør hos Jacobsens Bakery i Hedensted

Jacobsens Bakery Ltd

Til vort industribageri i Hedensted søger vi en tekniker, som er superengageret og har flair og interesse for teknik og produktionsmaskiner.

Beskæftigelsesministeriet

Du vil blive oplært i brugen af vort tekniske udstyr, og vil indgå i et team af topmotiverede medarbejder, som hver dag sikrer, at Jacobsens Bakery leverer et verdensklasseprodukt til sine kunder i hele verden.

Ansvar og opgaver

 • Opstart af produktionen i samarbejde med produktionsleder.
 • Omstillinger sammen med holdets produktionsleder.
 • Udføre planlagte og akutte reparationer.
Puls Human Relations ApS
Dreven servicekoordinator til nyoprettet stilling

Puls Human Relations ApS søger for Aabo-Ideal A/S i Faaborg

Trives du med en varieret hverdag med en kombination af koordinering af vores serviceteknikere og dialoger med vores kunder, og har du teknisk snilde, god mekanisk og el-teknisk forståelse og er struktureret i din tilgang til opgaver? Så er du måske den rette kandidat.

Du bliver bindeleddet mellem vores kunder og vores interne organisation, både ved retrofit af anlæg og service på disse, så vi sammen kan levere den bedste service og oplevelse til kunden. Din vigtigste opgave bliver at sikre, at vores kunder er glade og tilfredse med vores produkter. Som en del af Customer Service-teamet vil du møde opgaver som disse:

 • Indhente tilbud til retrofit-opgaver
 • Udarbejde serviceaftaler
 • Sparepart-salg
Puls Human Relations ApS