367 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

367 jobannoncer

DSB
Gem
DSB

Teknisk håndværker - bliv en del af vores engagerede team

Kastrup

Er du en tekniker, der trives med selvstændigt arbejde, og leder du efter et job, der byder på mange forskellige og spændende opgaver i hverdagen? Hvis du er klar til at tage et skridt videre i din karriere inden for infrastruktur, er denne stilling den rette for dig!

Du bliver en del af vores team, hvor vi sammen tager os af opfølgning på udførelse af forebyggende vedligeholdelse, samt optimering af vedligeholdelsesprocesserne.

DSB
Gem
Gunner Due Biler Køge A/S

Skadechef

Er du vores nye skadechef i Køge?

Vi tilbyder ansættelse i en vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur, hvor kompetenceniveauet er højt. Dit daglige arbejde inkluderer bl.a.:

  • Professionel kundevendt håndtering af forsikringsskader
  • Effektiv booking og planlægning af opgaver på pladeværkstedet
  • Styring af ca. 20-25 lejebiler i RentLog
Gunner Due Biler Køge A/S
Gem
Kerteminde Forsyning A/S

Engageret medarbejder til vores vand- og varmevirksomhed

Kerteminde

Kerteminde Forsyning er på udkig efter en engageret medarbejder med alsidige færdigheder til vores vand- og varmeafdeling. Vi tilbyder gode og ordnede personaleforhold med stort fokus på trivsel og arbejdsmiljø.

Arbejdsopgaver er bl.a.

  • Daglig drift af varmecentraler, pumpestationer mv.
  • Fejlfinding og vedligehold på el-teknisk udstyr som PLC’er og IT-systemer.
Kerteminde Forsyning A/S
Jobindex søger for Tefcold A/S
Gem
Jobindex

Kølemontør – træt af landevejen?

Viborg

Og har du fået nok af arbejdsstillinger, der slider knæene ned?

Så bliv en del af vores tekniske værksted – hvor du både får gode kolleger og lov at udvikle dig fagligt.

Du får en selvstændig hverdag, men går ikke ned på ping-pong med kollegerne, da de fx hjælper dig med at finde de reservedele, du har brug for.

– Allan, Service Manager
Jobindex
Gem
Granly Diesel A/S

Diesel-/Entreprenør-mekaniker eller Skibsmontør til service og vedligehold af datacentre på Sjælland

Lejre

Vi har forrygende travlt og skal derfor udvide vores medarbejderstab med en ny velkvalificeret montør eller lignende til vores værksted i Osted.

Dine primære opgaver er:

  • at indgå i den eksisterende stab på værkstedet til løsning af de daglige jobs primært i og omkring værkstedet i Osted.
  • at udføre de daglige jobs professionelt og med service i højsædet.

Vi garanterer dig bl.a. en spændende hverdag med udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt samt løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Gem
Europcar Danmark

Mekaniker til vores station på Gammel Kongevej

København V

Verdens bedste værksted? Måske ikke, men tæt på. Vil du være en del af vores lille og stærke team, hvor du får mulighed for at lave alle slags reparationer og udvikle dig i Danmarks største biludlejningsvirksomhed?

Sammen med dine kolleger har du ansvaret for al vedligeholdelse og reparation af bilerne i vores store flåde. Vi har mange forskellige mærker og modeller og vi reparerer både stort og småt, så du kan ikke undgå at blive udfordret og lære noget nyt.

Europcar Danmark
Gem
Semler Gruppen

Tekniker til Semler Mobility i Glostrup

Glostrup

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier?

Vi tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service.

Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj et alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar.

Semler Gruppen
Gem
Semler Gruppen

Nyvognsmekaniker til Semler Mobility i Glostrup

Glostrup

Vil du være med på holdet og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier?

Dine arbejdsopgaver vil typisk være mekanisk klargøring af nye samt brugte biler, montering af udstyr, vedligeholdelse og fejlfinding. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj.

Du kan forvente et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger, og du er derfor med til at bidrage positivt og konstruktivt til samarbejdet. Hvis du ovenikøbet har godt humør og let til smil – så er det bestemt et plus.

Semler Gruppen
Gem
Semler Agro A/S

Klargøringsmedarbejder til Semler Agro Lolland - Falster & Møn

Sakskøbing

Se video om Semler Gruppen som arbejdsplads

Har du teknisk flair og hænderne skruet ordentligt på – og vil du være en del af et dedikeret team, der hver dag stræber efter at sikre en høj kundeservice ?

Dine opgaver indebærer bl.a. teknisk klargøring af diverse traktorer og landbrugsmaskiner fra vores mærker. Det er en praktisk rolle, hvor du har varierende ad hoc-opgaver og en afvekslende hverdag.

Semler Agro A/S
Temp-Team A/S søger for JL Hydraulik & Industriservice
Gem
Temp-Team A/S

Nysgerrig montør

Karlslunde

På vegne af JL Hydraulik & Industriservice søger vi en montør, der har gåpåmod og lysten til at lære!

Primære arbejdsopgaver:

  • Udføre reparationer, fejlfinding og vedligeholdelse af hydrauliske systemer i overensstemmelse med standarder og procedurer.
  • Yde professionel service til deres kunder.

Du vil både komme til at arbejde alene og på to-mandsopgaver. Når du er på værkstedet, vil du ligeledes være i tæt dialog med kollegaerne.

Gem
JobTeam

Stabil Trailermekaniker eller -opbygger søges til stilling nær Nyborg

Nyborg

For en god kunde, nær Nyborg, søger vi en trailermekaniker eller -opbygger.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Gem
JobTeam

Trailermekaniker eller -opbygger søges nær Tønder

Tønder

Kan du reparerer og opbygge en trailer til lastbil?

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Gem
Randstad

Servicetekniker

Skovlunde

Er du en dedikeret tekniker med komptencer og interesse for vedligeholdelse?

Indrykket:
Hentet fra Randstad
Semler Mobility Silkeborg
Gem
Indrykket:
Hentet fra motorjobs.dk
Gem
APM Terminals – Aarhus A/S

Mekaniker

Aarhus C

Er du mekaniker og har interesse for store maskiner? Har du samtidig en teamorienteret tilgang til arbejdsopgaverne og en positiv indstilling?

Du vil blive del af et team af dygtige mekanikere, som vil sikre dig en grundig oplæring. Du vil i stillingen opleve en spændende og alsidig arbejdsdag på værkstedet. Værkstedet er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af Straddle Carriers, Reach Stackers og Trucks for APM Terminals på Aarhus Havn.

APM Terminals – Aarhus A/S
Gem
Reesink Construction

Vi søger servicemontører i Nordjylland og Østjylland!

Se video om Reesink Construction som arbejdspladsKan du lide at skrue på maskiner? Og sætter du en ære i at møde kunder med glæde og et smil på læben?

Du vil få en stor grad af frihed i hverdagen, men også en klar forventning om, at du yder dit bedste i arbejdet. Et fantastisk sammenhold blandt kollegaer, humor og en løs jargon.

Du vil naturligvis få en grundig oplæring i produktprogrammet samt løbende kompetencegivende uddannelse i de nyeste produkter og teknologi.

Reesink Construction
Gem
TK Elevator Denmark A/S

MOD tekniker - Øst

Glostrup

Du skal selvstændigt, eller i samarbejde med en kollega, forestå moderniseringsopgaver og reparationer på elevatorer. Det er vigtigt, at du tager ansvar, da du vil have en høj grad af medbestemmelse i og af planlægning af egen hverdag samt for at sikre din og dine kollegaers sikkerhed.

Du vil blive en del af en afdeling, hvor humøret er højt, og der er fokus på den gode tone og samarbejde på tværs af teams og afdelinger. Dine professionelle og fagligt dygtige kollegaer vil være der som god sparringspartner i din hverdag.

TK Elevator Denmark A/S
Gem
Vestergaard Company A/S

Tekniker til forsøgs- og prototypeafdelingen

Roskilde

Se video om Vestergaard Company A/S som arbejdspladsVil du være med til at bygge og udvikle vores nuværende og kommende produkter, og ønsker du at arbejde for én af verdens førende leverandører af udstyr til lufthavne, der går forrest med elektrificering og den grønne omstilling?

Du skal afprøve vores nyeste visioner samt udføre test af enkle komponenter til komplette prototyper. Det handler om at sikre kvalitet og sikkerhed for vores produkter, da vi prioriterer egen produktudvikling højt samt at være på forkant, så vi fortsat kan være den foretrukne leverandør.

Vestergaard Company A/S
Gem
Dematic Ltd

Multiskilled Technician (aftenvagt)

Odense S

Du bliver en del af et højteknologisk miljø, og en branche i fremgang, hor du bl.a. skal holde anlægget og produktionen kørende, og foretage fejlfinding og fejlretning under drift.

Ideelt har du en baggrund som automatikmekaniker, automatikfagtekniker, industrielektriker eller tilsvarende og du har erfaring med automatiske anlæg. Det vigtigste er dog, at du har den rette personlighed og er klar på nye udfordringer med humøret i top, så tager vi os af resten.

Dematic Ltd
Gem
Hansen Biler Slagelse A/S

Vi søger tekniker til vores autoriserede Skoda- og Suzuki-værksted i Slagelse

Som en del af vores team vil du være ansvarlig for at diagnosticere, reparere og vedligeholde køretøjer i overensstemmelse med vores høje standarder for kvalitet og service.

Vi tilbyder bl.a. en spændende mulighed for at arbejde med både traditionelle og moderne køretøjer i et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på teamwork og samarbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV