259 job matcher din søgning 259 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 259 resultater.
Nic. Christiansen GruppenTech Supporter

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Motiveres du af en hverdag hvor din tekniske viden og dit gode servicegen bliver udviklet og bragt i spil? Og vil du være med til at udvikle vores support setup i Supply Chain? Så er her en spændende mulighed for dig.

Du bliver en væsentlig del af den logistiske krumtap i Supply Chain, hvor du sikrer at tekniske henvendelser ifht. reservedele håndteres på bedst mulige vis. I Parts & Trade Support lægger vi stor vægt på en effektiv og smidig kundeservice til vores forhandlernet samt vores interne kunder. I afdelingen hjælper vi hinanden til de gode resultater og bidrager med god intern sparring, så du opnår succes i dit job.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Forhandlertræning og support med fokus på reservedele
 • Kontakt med leverandører og fabrikker (f.eks. opfølgning på kritiske restordrer)
 • Håndtering af tekniske henvendelser ifht. Jaguar, Land Rover og Hyundai
AutocentralenSEAT-mekaniker søges til bilhus i Haderslev

Autocentralen

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i Haderslev. Med god stemning blandt vores dygtige medarbejdere arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder.

Du er imødekommmende og har et smil på læben, og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende og har et stort drive.

Jobbet:

 • Servicering og vedligeholdelse af vores modelprogrammer
 • Tekniske problemløsninger
 • Selvstændige og afvekslende arbejdsopgaver med stor backup fra dygtige og positive kolleger
 • Små samt store mekaniske opgaver der kan være sæsonbestemt
Dansk It & Automation ApSMaskinarbejder/Mekaniker

Dansk It & Automation ApS, Holbæk

Vi har meget at lave, og søger en tekniker til at servicere vores kunder, der primært befinder sig på Sjælland.

Dine opgaver består i at:

 • Fejlfinding og udbedring ved produktionsstop
 • Udførelse, og optimering af forebyggende vedligehold
 • Optimering og overvågning af produktionsudstyr

Vi har mange typer opgaver såsom udvikling af styringer til maskinbyggere, elektrisk montage, PLC-programmering, reparation ved nedbrud, samt forebyggende vedligehold.

På en typisk arbejdsdag i virksomheden er man for det meste ude hos kunderne alene, og løser de opgaver man har aftalt. Der vil være større opgaver hvor man er flere afsted. Vi har stor fokus på at kunne supportere hinanden i virksomheden, når der er brug for det.

TRESU
Automationstekniker

TRESU, Kolding

Til vores automationsafdeling søger vi en dygtig og erfaren automationstekniker, der skal arbejde med automationsløsninger til vores kunder samt tage del i commissioning og service.

Du bliver en del af vores automation afdeling, hvor du vil indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer. Du vil komme til at indgå i tværorganisatoriske projekter, hvor du på tildelte projekter vil have projektansvaret for automation.

I det daglige vil du:

 • Designe og konstruere automationsløsninger til højteknologiske maskinanlæg
 • Servicere den installerede base, som hovedsageligt er bestående af Siemens-, B&R-, Lenze- og Beckhof-anlæg
 • Have kontakt samt samarbejde med leverandører og kunder
TRESU
Lokaltog A/S
Værkstedslederassistent til Holbæk

Lokaltog A/S

Som værkstedslederassistent har du reference til værkstedslederen. Du er sammen med værkstedslederen ansvarlig for optimal planlægning af værkstedets eftersyn og reparationer af det rullende materiel. Det er et administrativt job, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Værkstedet i Holbæk udfører planmæssigt eftersyn, reparationer og ændringer på det rullende materiel, rengøring af tog og vedligeholdelse af værkstedsfaciliteterne. Du vil sammen med værkstedslederen få et delt ansvar for driftsplanlægning, lageret, personaleplanlægning m.v.

Arbejdsopgaver

 • deltagelse i drifts- og personaleplanlægning (ugeplaner)
 • indkøb og modtagelse af varer til lager
 • lagerstyring
 • deltagelse i tavlemøder/briefing af håndværkerne
Lokaltog A/S
Lokaltog A/S
Værkstedslederassistent til Hårlev

Lokaltog A/S

Som værkstedslederassistent har du reference til værkstedslederen. Du er sammen med værkstedslederen ansvarlig for optimal planlægning af værkstedets eftersyn og reparationer af det rullende materiel. Det er et administrativt job, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Værkstedet i Hårlev udfører planmæssigt eftersyn, reparationer og ændringer på det rullende materiel, rengøring af tog og vedligeholdelse af værkstedsfaciliteterne. Du vil sammen med værkstedslederen få et delt ansvar for driftsplanlægning, lageret, personaleplanlægning m.v.

Arbejdsopgaver

 • deltagelse i drifts- og personaleplanlægning (ugeplaner)
 • indkøb og modtagelse af varer til lager
 • lagerstyring
 • deltagelse i tavlemøder/briefing af håndværkerne
Lokaltog A/S
RSA DanmarkSalgskoordinator

RSA Danmark, Tranbjerg J

Er du et ordensmenneske – og vil du være med til at gøre Danmark grønnere? Brænder du samtidig for at få de interne processer til at fungere bedst muligt & yde god kundeservice overfor samarbejdspartner?

Lige nu søger vi en salgskoordinator til MAXUS elektriske biler hos RSA Danmark i Aarhus.

Stillingen er en BackOffice-supportfunktion til at supportere internt i RSA Danmark og samtidig supportere vores forhandlere i Danmark, på Færøerne & på Grønland.

Stillingen:

 • Back-office internt for RSA Danmark
 • Vognfordeling i samarbejde med forhandler & logistik
 • Oprettelse af biler via DMR
Vestas Wind Systems A/S
Installation Supervisor

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Are you enthusiastic about technical, administrative and supervision tasks? Are you focused on quality in your way of working? And do you see yourself as a skilled leader with great communication skills?

Then this might be a chance for you to join Vestas and become part of the energy industry’s global partner on sustainable energy solutions.

Your primary areas of responsibilities:

 • Supervision and guidance of installation teams
 • Site documentation
 • Coordinate work of several teams on site and conduct daily toolbox meetings
Vestas Wind Systems A/S
Indrykket: 
Convision A/STekniker til installation og service af TV-teknik

Convision A/S søger for NEP Danmark i København

NEP Denmark A/S’ opgaver er mangfoldige inden for leverance af teknik- og faciliteter til tv-produktion. Vi tilbyder et kreativt og spændende job i en mediebranche, der er i rivende udvikling. Dit primære arbejdsområde vil være som del af et projekt-afdelingsteam, hvor du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kollegaer. Sammen sætter vi hvert år et stort fingeraftryk på den visuelle medieproduktion i Danmark.

Som tekniker vil du medvirke ved installation af alt fra AV-installationer hos corporate-kunder, til opbygning af egentlige tv-studier og redigeringssuiter. Foruden praktisk installationsarbejde, indgår der også programmering- og konfiguration af de leverede enheder.

Vi søger dig som:

 • Trives med at arbejde selvstændigt og nyder at skabe sin egen struktur.
 • Er open-minded og ser dig selv som havende let ved at skabe og vedligeholde dialog.
Ørsted
Vindtekniker

Ørsted, Esbjerg

Forestil dig en fremtid, hvor du som en del af et hold er med til at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

Ørsted

I denne rolle vil du og dine kolleger være ansvarlige for den daglige drift og vedligeholdelse af havvindmølleparken. Du bliver en del af et engageret team af havvindmølleteknikere, og derudover samarbejder du tæt med andre onshorekolleger og -teknikere fra vores leverandører.

I jobbet vil du:

 • udføre fejlfinding og løse opgaver vedrørende service og vedligeholdelse af havvindmølleparken og dens tilhørende materiel
 • løse ad hoc-opgaver i forbindelse med driftsstop og havari på havvindmølleparken
 • være med til at udføre årlig service
Ørsted
Indrykket: 
Bilernes Hus
Indkøber til brugte biler

Bilernes Hus, Silkeborg

Med udgangspunkt i Bilernes Hus i Silkeborg sørger vi en skarp indkøber til brugte biler, der kan hjælpe koncernen med at blive endnu skarpere på lagersammensætningen og i særdeleshed indkøbet.

Dine primære opgaver

 • Indkøb af brugte biler op til 5-6 år gamle fra udlandet og Danmark.
 • Daglig kalkulation brugte biler op til 5-6 år gamle.
 • Daglig kontrol af prissætning og annoncekvalitet på brugtvognslagrene.
Indrykket: 
Tektra A/S
Mulighed for at blive kørende servicetekniker – Storkøbenhavn

Tektra A/S

Nyder du den tætte kundekontakt, og vil du planlægge din egen arbejdsdag? Er kvalitet og god service nøgleord om dig? Få tæt sparring med dine kollegaer på tværs af hele Tektra og ansvaret for egne kunder i området i en virksomhed, som oplever vedvarende vækst.

Du kører i din servicebil ud til kunder, hvor du reparerer og servicerer deres gaffeltrucks, så de er pålidelige, velfungerende og lovlige. Samtidig rådgiver du i, hvordan de får mest ud af maskinerne og vedligeholder bedst muligt. Altid med fokus på kundens behov. Du løser opgaverne og har løbende kundekontakt – vi klarer alt det andet.

Når du starter, får du oplæring i vores kunder og maskiner, så du kender dem og deres behov. Herefter tager du selv ud og løser opgaverne.

Kverneland Group Danmark A/SServicespecialist

Kverneland Group Danmark A/S, Kerteminde

Til vores danske salgsselskab Kverneland Group Danmark søger vi en servicespecialist.

Til at servicere vores danske forhandlere og kunder søger vi en person med stor teknisk indsigt, meget gerne med baggrund som landbrugsmaskinmekaniker og/eller en landbrugsuddannelse.

Arbejdsopgaverne vil være både ude hos forhandlerne/brugerne rundt om i landet eller på kontoret i Kerteminde. Mere konkret vil opgaverne blandt andet bestå i teknisk bistand, igangsætning af produkter, service direkte i marken, montering af kundepassede løsninger, undervisning af forhandlernes tekniske personale og deltagelse i vores servicevagtordning.

Indrykket: 
Mihtec ApSEr du vores nye tekniker til maskinmontage?

Mihtec ApS, Juelsminde

Få masser af erfaring i en spændende produktions- og montagevirksomhed

MIHTEC ApS er en dynamisk virksomhed i voldsom udvikling, og vi søger derfor en selvstændigt arbejdende montør/tekniker til bl.a. at samle store avancerede rustfri konstruktioner, herunder hydraulik og gas under tryk.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Montage af avancerede mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer, udført med kompromisløs kvalitet og ensartethed.
 • At deltage aktivt i forbedring af produkter og montageprocesser.
 • Tæt samarbejde med projektleder og ingeniører.
 • Der kan evt. forekomme mindre rejseaktivitet af 1-2 dages varighed få gange pr. år.
Mogens Petersen A/SMekaniker til entreprenørmaskiner

Mogens Petersen A/S, Skævinge

 • Vil du allerede fra første dag udføre reparationer og service på entreprenørmaskiner i enhver afskygning?
 • Kan du se dig selv på et værksted, der rummer alle de nyeste hjælpemidler og værktøjer?
 • Og vil du på sigt have servicebil til rådighed og hjælpe kunder rundt omkring i København og Nordsjælland?

”Hvis du er træt af at rode med de samme maskiner hver dag, så er det her jobbet. Du kommer til at arbejde med mange forskellige mærker og lære nyt hver dag. Og så er det fedt, når radioen spiller, og vi alle sammen giver den en skalle,” fortæller mekaniker og montør Rune, der har været ansat i 10 år.

Udlært mekaniker med hoved og hænder godt skruet på

 • Du er udlært mekaniker – fx entreprenør-maskinmekaniker, truckmekaniker lastvognsmekaniker, bilmekaniker eller tilsvarende, og du har gerne kendskab til hydraulik.

Er du interesseret?

HMF Group A/S
Salgskonsulent til Sjælland, Lolland og Falster

HMF Group A/S, Roskilde

Vi har dejligt travlt og søger derfor en salgskonsulent, der i samarbejde med den regionale salgschef skal betjene vores eksisterende og potentielle kunder.

Du vil som udgangspunkt få arbejdsplads i vores afdeling i Roskilde med arbejdsområde Sjælland, Lolland og Falster. Der er en stor fleksibilitet i stillingen, hvor to dage ikke er ens. Du har stor indflydelse på planlægning af din egen arbejdsdag, og du vil også få mulighed for at deltage i forskellige arrangementer og udstillinger, som kan foregå i weekenden.

Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet:

 • Opfølgning hos eksisterende kunder
 • Opsøgning af nye og potentielle kunder
 • Afsætning af HMF-produkter i et aftalt område og til udvalgte kunder
HMF Group A/S
Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker til nathold

Jobindex A/S søger for Leighton Foods A/S i Tilst

Har du en mekanisk baggrund og en smule interesse for el? Og har du mod på at tage ansvar for service og vedligeholdelse af produktionsmaskinerne hos en virksomhed i vækst?

Leighton Foods A/S producerer og sælger tortilla wraps, fladbrød m.m. til et internationalt marked. Du kender os sikkert fra de mexicanske produkter på hylderne i supermarkedet. Vi er i dag 35 kolleger.

Som vedligeholdelsestekniker på vores nathold udfører du service på de maskiner, som ikke kører om natten. Hvis der opstår et akut behov, udfører du også service på de maskiner, der kører om natten. To linjer kører om dagen og aftenen, og en linje er i gang om natten.

Jobindex A/S
Mammoet Denmark Brande A/S
Mekaniker

Mammoet Denmark Brande A/S, Brande

Sammen med et team af 6 mekanikerkolleger er det din fornemmeste opgave at sikre, at Mammoets transportmateriel, trailere og blokvogne til enhver tid opfylder vores interne standarder og lovkrav.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Reparation og service på blokvogne og andet transportmateriel.
 • Klargøring til syn.

Du får base på vores nye værksted fra 2019 i Brande. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, jvf. Overenskomst, pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for uddannelse. Desuden tilbyder vi kaffe, brød og frugtordning.

Mammoet Denmark Brande A/S
DeLaval A/S
Serviceteknikere til Varde/Grindsted-området

DeLaval A/S

Vi har travlt i vores serviceafdeling og med at servicere DeLaval-malkeanlæg og robotter, derfor søger vi 1 dygtig servicetekniker til Varde/Grindsted-området hurtigst muligt.

Vil du være en del af af en international markedsledende virksomhed? Vil du have tekniske udfordringer i en selvstændig stilling? Har du drive og gåpåmod? Så har vi jobbet til dig, der giver store muligheder for personlig udvikling.

Vi søger en initiativrig, selvstændig og engageret kollega med interesse for dagens moderne og hurtigt udviklende teknologi i danske mælkeproduktioner.

DeLaval A/S
Indrykket: 
ROCKWOOL International A/SProcesoperatør evt. uddannelse som automekaniker, smed eller lignende

ROCKWOOL International A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger 1 medarbejder til 3- holdsskift. Skiftene arbejder en uge på dag, en uge på nat og en uge på aften, dette foregår på turnus.

Arbejdstiderne er 6-14, 22-06, 14-22.

Vi har rigtigt travlt, og det vil være med hurtigst muligt tiltrædelse.

Vi søger medarbejder, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet.

Vi ser helst, at du har en stærk teknisk forståelse, idet vi ønsker forstærke gruppen af vores nøgleoperatører.

Indrykket: