44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 44 resultater.
Danish AgroEKSPEDITIONSMEDARBEJDER TIL GALTEN

Danish Agro

Du bliver en del af varetursgruppen på vores lager i Galten. Her bliver du det naturlige samlingspunkt for afdelingen, idet du er i berøring med stort set alle i afdelingen. Du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften og hvor du sætter en ære i, at ”være der for vores kunder”. Det betyder, at du kan rådgive og vejlede kunder som kommer i afdelingen eller når det gælder om at finde alternativer til varer, som er i restordre.

Som ekspeditionsmedarbejder vil dit fokus være på at hjælpe og rådgive vores kunder om afdelingens produkter samt kontakte kunder telefonisk i forbindelse med restordrehåndtering.

Dine primære opgaver er:

 • Rådgivning i planteværn, frø og efterafgrøder
 • Restordrehåndtering – med henblik på at tilbyde alternativer til de varer der er i restordre
SEGES
SPECIALIST I KVÆGERNÆRING

SEGES, Aarhus

Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, der udvikler innovative løsninger til fremtidens fodring af malkekvæg?

Du kommer til at arbejde i et tværfagligt miljø med specialister inden for planteproduktion, miljø, klima, produktionsøkonomi, teknik og it. Her vil du udvikle og rådgive om løsninger, der kan forbedre kvaliteten og økonomien i grovfoderproduktionen, samtidig med at miljøpåvirkning og klimaaftryk reduceres.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • deltagelse i og evt. ledelse af projekter primært med fokus på grovfoder og miljø
 • faglig support til Landbrug & Fødevarer især vedrørende miljøspørgsmål
 • formidling af aktuel viden om ernæring af kvæg, særligt i relation til grovfoder og miljø
SEGES
FerskvandscentretKursusudvikler

Ferskvandscentret, Silkeborg

 • Vil du bidrage til at alle, der arbejder med vand, miljø og natur kan få værdiskabende og relevant efteruddannelse?
 • Har du interesse i både det faglige indhold og undervisningsmetoder?
 • Bliver du glad af at se mennesker udvikle sig?

Så er stillingen som kursusudvikler måske noget for dig.

Som kursusudvikler på Ferskvandscentret bliver din rolle at planlægge og gennemføre kurser indenfor vand, miljø og natur.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, der i samarbejde med et stort antal eksterne eksperter planlægger og gennemfører mere end 100 kurser for vand- og miljøsektoren årligt.

SEGES
TEKNIKER TIL TEAM DATAFANGST

SEGES, Aarhus

Brænder du for at gøre en forskel for dansk svineproduktion? Vil du være en del af en spændende organisation med dygtige og dedikerede kolleger?

Som tekniker skal du først og fremmest opsamle data og registreringer i vores forsøg i produktionsbesætninger, også kendt som ”Den rullende afprøvning”, inden for foder, stalde, velfærd og sundhed. Rollen som tekniker kræver, at du har en god faglig indsigt i praktisk svineproduktion, solide samarbejdsevner, menneskelig forståelse, en systematisk arbejdstilgang og sans for detaljer og præcision.

Dine opgaver og dit ansvar er bl.a. at.:

 • bidrage til forsøgsopsætninger, projektbeskrivelser og etablere afprøvningsfaciliteter
 • opsamle data og registreringer i vores forsøg (afprøvninger) i produktionsbesætninger fra start til slut
SEGES
Teknologisk Institut
Konsulent til Miljøteknologi

Teknologisk Institut, Skejby

Teknologisk Institut i Skejby søger en fagligt stærk, innovativ og kundeorienteret konsulent til udvikling af nye teknologier inden for miljøteknologi og måling af klimagasser. Det er et område med stort politisk fokus, og du får mulighed for at præge udviklingen af klimavenlige løsninger, som vil accelerere omstillingen til den cirkulære bioøkonomi samt et klimaneutralt landbrug.

Teknologisk Institut

Sammen med dine kolleger bruger du din viden og erfaring inden for måling af emissioner, miljøteknologi og måleudstyr til at hjælpe virksomheder med at udvikle og implementere nye løsninger til at reducere klimagasser fra bl.a. landbrug og andre relevante erhverv. Sammen med virksomheder vil du være med til at udvikle og teste teknologier, som reducerer ammoniak, lugt og anden emission af drivhusgasser fra landbrug og biogasanlæg.

Teknologisk Institut
ACO Funki A/SProjektleder

ACO Funki A/S, Herning

Kan du styre store komplekse projekter worldwide? Kan du opbygge og implementere et stærkt projektstyringskoncept i organisationen?

Med afsæt i virksomheden i Herning og med reference til vores salgsdirektør, bliver du ansvarlig for afvikling af vores projekter. Du får ansvaret for udvikling og implementering af vores fremtidige projektstyringskoncepter. Du skal udvikle de øvrige projektledere, så vores projekter bliver afviklet med en høj standard. Du kommer til at arbejde på tværs af organisationen, med salg, indkøb, teknisk afdeling, supervisor mv.

Ligeledes bliver der mange eksterne, internationale samarbejdspartnere, såsom underleverandører samt montage og service af projekterne.

Mygdam & Skurup ApSSælger med grøn baggrund

Mygdam & Skurup ApS søger for Hjorthede Planteskole A/S i Bjerringbro

Mygdam & Skurup tilbyder for vores kunde en yderst spændende mulighed for en dygtig sælger med baggrund, teoretisk og praktisk, fra den grønne sektor.

Hjorthede Planteskole har de seneste år haft en positiv udvikling med vækst i flere segmenter, og vil løfte salget yderligere i have-parksektoren, både til nuværende kunder og gennem opsøgende salg.

Det uformelle arbejdsmiljø præger virksomheden, og der er plads til både stiletter og bare tæer, så længe seriøsiteten overfor kunderne, og respekten for kollegaerne er på plads.

Så drømmer du om at få en til tider travl, men sjov hverdag med gode kollegaer, frisk luft, højt til loftet blandt andre med samme passion som dig selv, så er dette muligheden.

Mygdam & Skurup ApS
Favrskov KommuneAlsidig medarbejder til rottebekæmpelse

Favrskov Kommune

Vil du være med til at bekæmpe rotter om vinteren og løse reparationsopgaver og grønt vedligehold om sommeren? Og er du struktureret og har et godt overblik? Så har du en god chance for at blive vores nye kollega.

Vi arbejder aktivt for at nedbringe rottebestanden og rotteforekomster ved hjælp af forebyggende tiltag, som sikrer færrest mulige gener fra rotter for virksomheder og boligejere. Vi har et højt serviceniveau med hurtig og effektiv bekæmpelse ved konstaterede rotteforekomster. Rottebekæmpelse er én af kerneopgaverne i Trafik og Vejes driftsafdeling.

Du bliver en del af et travlt team med i alt fire rottebekæmpere, og du får stor frihed til selv at planlægge din arbejdsdag. Du skal derfor være ansvarlig og selvstændig i udførelsen af dit arbejde. Om sommeren skal du kunne løse forefaldende opgaver for Ejendomscentret, hvor du får brug for dine håndværksmæssige evner.

Vestjyllands Andel A.M.B.A.
Dynamisk grovvarevirksomhed søger produktkonsulent

Vestjyllands Andel A.M.B.A., Herning

I Vestjyllands Andel nyder vi enorm stor opbakning fra vores kunder. Aldrig har vi produceret så meget kvalitetsfoder til dansk landbrug, som vi gør lige nu. Og det er hér, du måske kommer ind i billedet!

Vi søger en stærk produktkonsulent til kvæggruppen, som betjener vores kunder med foder og relaterede landbrugsprodukter i hele Jylland og på Fyn. Trives du i en hverdag med salg, service og rådgivning til dine kunder, og er du god til at skabe relationer? Så er det muligvis dig, vi står og mangler!

Du har måske nogle års erfaring fra et tilsvarende job i landbrugsbranchen eller fra en rådgivningsvirksomhed, og så er du fagligt kompetent i kvægproduktion. Du er glad for at møde mennesker, skaber langvarige relationer, og du ser helst, at en handel skal have et positivt udbytte for både køber og sælger. Og det gør da heller ikke spor, hvis du har et smittende humør.

Ikast-Brande Kommune
Fagkoordinator og naturmedarbejder til Natur & Vandløb

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en facilitator og koordinator, som formår at balancere kerneopgaven, produktionsmålene og den gode stemning på arbejdspladsen. Hvis du søger en stilling, hvor både dine faglige og menneskelige erfaringer kommer i spil hver dag, og hvor du får ledelsesopgaver men stadig kan beholde din naturfaglige baggrund, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Som fagkoordinator for Natur & Vandløb træder du ind i to fagområder, hvor fagligheden er kompleks, og hvor der er brug for ledelse med tæt faglig sparring. Personaleledelsen varetages af sektionslederen, men som fagkoordinator er det dig der er fagleder og du har ansvaret for fagmøder med de to grupper og du sørger for tæt opfølgning på opgaverne sammen med hver enkelt medarbejder.

velas Rekruttering og LedelseDriftsleder til Siljebjerggaard Svineproduktion ApS

velas Rekruttering og Ledelse, Brædstrup

Hos Siljebjerggaard som ligger ved 8740 Brædstrup i Midtjylland, søger vi en ny kollega, som brænder for ledelse.

Du vil være med til at sætte dagsordenen for den faglige og personlige udvikling af vores medarbejdere og sikre at vi fortsat kan levere gode produktionsresultater.

Vi tilbyder

 • Et spændende job for dig der brænder for ledelse og sohold
 • Gode personlige udviklingsmuligheder
 • Langtidsrelation, hvor vi udfordrer hinanden til gavn for alle og virksomheden
PlantoramaAfdelingsleder til dyrecentret

Plantorama, Randers

Kan du lede og motivere dig selv og dine medarbejdere til at yde det bedste? Og er du samtidig passioneret omkring kundevejledning og salg? Så er du måske vores nye afdelingsleder til Plantoramas dyrecenter i Randers.

Du vil indgå i et lederteam sammen med centerchefen og afdelingslederne i havecentret og boligafdelingen. Sammen med teamets øvrige medarbejdere, bliver du ansvarlig for at trivslen er høj blandt vores forskellige dyregrupper; akvarie- og havedamsfisk, krybdyr og gnavere. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • Betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • Følger op på afdelingens nøgletal
 • Styrer vagtplanlægning med fokus på kundestrøm og afdelingens daglige opgaver
 • Pakker varer ud og sørger for en god lagerstyring
 • Samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger og afdelingsleder
Leca Gris ApSLandbrugsmedarbejder

Leca Gris ApS, Spøttrup

Motiveres du af frihed under ansvar? Så læs videre her.

Vi søger en medarbejder til et større landbrug, som kan udføre følgende opgaver:

 • Div. smedearbejde
 • Lastbilskørsel (primært afløsning)
 • Markarbejde, så sprøjtecertifikat er et stort ønske
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med et landbrug så kendskab til landbrug er et krav
 • Kørekort B som minimum
Velas
Juniorrådgiver Planteavl

Velas, Vissenbjerg, Horsens og Hinnerup

Drømmer du om en karriere indenfor planteavlsrådgivning, og vil du være med til at til servicere nogle af Danmarks dygtigste planteavlere i fremtiden? Så har Velas stillingen!

I Velas Planteavl har vi fuld fart på produktionsrådgivningen i marken. Vi er derfor på jagt efter nye juniorrådgivere til vores kontorer i Vissenbjerg/Horsens/Søften, som drømmer om en faglig karriere indenfor planteavlsrådgivningen.

Som juniorrådgiver hos Velas, bliver du en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere fordelt på 4 forskellige lokationer i Jylland og på Fyn. Du får en spændende mulighed for at udvikle dig i rådgivningsopgaven både på kontoret og i marken, og i tæt samarbejde med en erfaren rådgiver.

Miljø- og FødevareministerietNaturmedarbejder til Vestjyllands storslåede natur

Miljø- og Fødevareministeriet, Lemvig

Kan du se dig selv arbejde med naturen i Vestjylland? Kan du skabe resultater sammen med andre, arbejder du løsningsorienteret og har du et stort kendskab til vestjyske naturtyper? Så er denne stilling måske lige noget for dig!

Hos Naturstyrelsen Vestjylland ønsker vi at opprioritere de biologiske kompetencer på enheden. Derfor søger vi en ny kollega, der interesserer sig for arter og naturen bredt og har et stort kendskab til vestjyske naturtyper. Desuden forventer vi, at du er en holdspiller, der evner at løfte i flok sammen med enhedens naturpleje- og formidlerteams.

Som naturmedarbejder hos Naturstyrelsen Vestjylland vil du få en central rolle i forvaltningen og udviklingen af naturværdierne på de arealer, enheden forvalter i henhold til den politisk fastlagte retning og ramme.

SEGES
AFDELINGSCHEF, VETERINÆR- OG KVALITETSFORHOLD

SEGES, Aarhus eller København

Har du et godt kendskab til dansk svineproduktion, og vil du gøre en forskel for at danske landmænd kan være konkurrencedygtige både nationalt og internationalt? Brænder du for at lede fire afdelinger, som arbejder med sundhed i besætninger og kvalitet i produkter? Og er du en holdspiller med fokus på at lede både drift og udvikling?

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Overordnet ansvar for velfungerende drift og udvikling i Veterinær & Kvalitetsforhold, veterinærfagligt som ledelsesmæssigt.
 • I samarbejde med afdelingslederne ansvarlig for udarbejdelse af budget og økonomistyring og for at sikre udnyttelse af synergier på tværs af afdelingerne, og med øvrige områder af SEGES.
 • Deltager i beredskabsopgaver på primærsiden ved udbrud af liste 1 og 2 sygdomme for svin i Danmark, og refererer i Beredskabet til L&F Beredskabschefen i kraft af Områdedirektøren for Fødevare & Veterinærforhold, L&F.
SEGES
Veterinærsygeplejeske til ANIS/CAF
Institut for Husdyrvidenskab (ANIS), Aarhus Universitet Foulum, søger en veterinærsygeplejerske/jordbrugsteknolog til center for husdyrfaciliteterne i ANIS.
Aarhus Universitet, Aarhus C
Jobcenter
Ægtepar til to farestalde
Vi er en større landbrugsvirksomhed på 7000 søer fordelt på 4 besætninger, hvortil der hører egen ekstern opformeringsbesætning,...
Brædstrup
JobStafet
Grå anlægsgartner med sans for kvalitet!
JobTeam Vi har forrygende travlt og står lige nu og mangler en grå anlægsgartner.
Viborg
JobTeam
Genopslag efter Corona - Nyopslået stilling som gravermedhjælper
Ved Ejstrup og Gludsted kirkegårde.
Ejstrup - Gludsted Kirke, Ejstrupholm
Jobcenter