4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CamVision A/SLagermedarbejder

CamVision A/S, Herlev

Vi søger en lager-medarbejder til vores lager i Herlev

CamVision er én af Danmarks førende virksomheder inden for salg og installation af digital videoovervågning, alarmsystemer og varesikring. Vi er en virksomhed i vækst og vi udvider nu vores lager med en ekstra medarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Modtagelse og registrering af varer
  • Pakning og forsendelser af varer
  • Oprettelse af vareleverandør-fakturaer
Carl Ras A/S
Teamleder til centrallager

Carl Ras A/S, Herlev

Vil du være en del af en virksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads? Og trives du bedst i orkanens øje? Så er du måske vores nye teamleder på Centrallageret i Herlev

Som teamleder på vores centrallager bliver du en del af … … et stort professionelt team på 40 medarbejdere, som hver dag arbejder benhårdt på at indfri vores kundeløfte. Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", og hvor teamwork og højt serviceniveau er kvaliteter, vi også forventer af dig.

Fra centrallageret betjener vi dagligt alle vores glade kunder samt vores snart 19 butikker, og tempoet er højt. Du bliver en del af et hold på 4 teamledere, der refererer til den assisterende lagerchef, og som har til opgave dagligt at sikre at alle ordrer kommer ud til vores kunder til aftalte tid, samt at alle processer lige fra varemodtagelse til færdig forsendelse følges og ressourcefordelingen er optimal.

Carl Ras A/S
Pakkemedarbejdere til vores produktion i Herlev, BIG-centret (weekend)
Vi har heldigvis dejlig travlt hos FARUMHUS og søger derfor 1 eller 2 stabile pakkemedarbejdere, der kan varetage pakkearbejdet til vores 17 butikker.
FARUMHUS A/S, Herlev
Jobcenter
Indrykket: 
Lager- og logistikmedarbejder til webshop
Vi søger en medarbejder der skal være med til at varetage ordretilgang, herunder pakning og forsendelse, i firmaets webshop samt modtagelse af varer.
SENIORSHOP ApS, Herlev
Jobcenter
Indrykket: