83 job matcher din søgning 83 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IFF
Reperatør

IFF, Grindsted

Her er muligheden for at blive en del af et fantastisk vedligeholdelsesteam.

I Vedligeholdelsesafdelingen sætter vi sikkerheden meget højt, ligeledes afspejler vores arbejde altid en høj kvalitet med en baggrund i en god procesforståelse.

Opgaverne i jobbet er:

 • Deltage i forebyggende vedligehold af maskiner og udstyr.
 • Reparation og fejlfinding på maskiner og procesudstyr.
 • Databehandling i vores SAP PM vedligeholdelsessystem.
IFF
IFF
Produktionsmedarbejder

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig, så er jobbet som produktionsmedarbejder i Enzymblanderiet måske noget for dig.

Vi søger en produktionsmedarbejder til at arbejde på fire-skift.

Opgaverne i jobbet er:

 • Blanding og udtapning af enzymprodukter
 • Procesrengøring og rengøring generelt
 • Intern transport (truckkørsel)
IFF
Danpo A/S
Tekniker søges til daghold

Danpo A/S, Give

Vi søger en tekniker til vores fabrik i Farre som skal være med til at holde produktionen af vores populære produkter kørende. Så kan du se dig selv i en udfordrende og selvstændig hverdag, og får du samtidig et rush ud af at finde fejl og forbedre på dem, så er det måske dig vi står og mangler.

På vores forædlingsfabrik i Farre bliver du en del af vores vedligeholdsafdeling sammen med 25 dygtige mekanikere, elektrikere, smede og automatikteknikere.

Der er flere indgange til stillingen. Vigtigt er det, at du er teknisk stærk og trives med at arbejde selvstændigt og har sans for prioritering.

Danpo A/S
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker - Kruså Mejeri

Arla Foods amba

Har du sans for teknisk og mekanisk fejlfinding, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Og kan du sørge for, at vores moderne produktionsudstyr kører som smurt døgnet rundt?

En høj oppetid er afgørende for, om vi når vores fastlagte produktionsmål, og derfor får du en central rolle på mejeriet, når du sammen med 15 vedligeholdsteknikere sørger for, at vores produktionsudstyr er toptunet og kører i højeste gear. Det inkluderer bl.a., at du:

 • udfører forebyggende vedligeholdsopgaver på vores produktionsudstyr
 • fejlsøger på og reparerer vores maskiner ved akutte nedbrud
Arla Foods amba
KKI Plast ApS Industritekniker til 4 dags uge på daghold eller aftenhold med verdens bedste medarbejdere

KKI Plast ApS, Vejle

Vi søger industritekniker/værktøjsmager til 4 dags arbejdsuge på daghold eller aftenhold. Da vores virksomhed er i vækst, har vi mangel på medarbejdere til vores produktion, vi drejer og fræser i plast til maskinbyggere blandt andet til medicinalindustrien og fødevareindustrien.

Det vil være en fordel hvis man har kendskab til programmering i cam-systemer samt kendskab til CNC, da vi har mange forskellige emner og sjælden serieproduktion..

Din arbejdsdag vil bestå af mange forskellige opgaver, hvor du selv er med til at planlægge din dag og uge sammen med dine kollegaer.

PeopleLink
Teknisk Konsulent

PeopleLink søger for Fortiva i Fredericia

Fortiva Danmark A/S er leverandør af et af de største sortimenter af værktøj inden for boring, drejning, fræsning, afkortning og fastspænding af metal. Virksomheden leverer produkter og løsninger til et bredt udvalg af brancher i den metalbearbejdende industri, og har fokus på at gøre en forskel for kunderne ved at rådgive og sammensætte løsninger, der bidrager til optimering af processer og produktivitet.

Som Teknisk Konsulent bliver du en del af en salgsorganisation på 7 kolleger, der dækker det danske marked. Du får ansvaret for distrikt Vestjylland, og dine primære ansvarsområder er:

 • Teknisk rådgivning og salg af produkter/løsninger primært inden for skærende værktøj til kunder og kundeemner i distriktet
 • Varetagelse af hele salgsfasen inkl. mødeplanlægning, kundebesøg, prisberegninger, tilbudsgivning, forhandling af aftale og opfølgning
Gem
Frontmatec Kolding A/S
Udemontør, Tandslet (Sydjylland)

Frontmatec Kolding A/S

- til installation af komplekse og automatiserede slagterianlæg hos vore kunder i hele verden.

Frontmatec

Vores team inden for Installation & Commissioning har ansvaret for installation og indkøring af procesanlæg til slagterier.

Som en del af teamet kommer du primært til at beskæftige dig med…

 • Deltage i nedpakning og klargøring af anlæggene før afsendelse.
 • Montage og supervision af installation, indkøring af nye maskinerog anlæg.
 • Gennemførsel af styrings-, funktionsog integrationstests.

Vi tilbyder en dagligdag præget af høj aktivitet og uformelle kollegaer i et fagligt kompetent miljø.

Frontmatec Kolding A/S
Testmanden I/S
Smed/mekaniker til aftenhold

Testmanden I/S søger for Give Elementfabrik A/S

Du er uddannet smed, mekaniker eller selvlært smed med hænderne skruet rigtig på. Det du mangler lærer vi dig. Alt afgørende er, at du er fleksibel, kan det praktiske håndværk og har erfaring.

Vi savner dig, der med stor selvstændighed kan sørge for problemløsning på maskinerne, så de kører aften/nat i samarbejde med den øvrige del af produktionen og derudover løser diverse planlagte vedligeholdelses opgaver.

Du vil indgå i vedligeholdelses teamet, men aften/nat er af natur mere selvstændigt, og vi vil i stor udstrækning tilpasse jobbet til dine ønskede mødetider og evt. 4 dages uge.

Giv dig til kende, så ser vi om dine ønsker og vore behov kan passe sammen.

Vi er en moderne virksomhed med nyere maskiner og teknologi samt en superoptimeret og økonomisk solid familieejet virksomhed.

Testmanden I/S
Easyfood A/S PRODUKTIONSASSISTENT TIL NATHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Vi har 2 produktionslinjer og dertilhørende 2 pakkerier, hvoraf det nyeste anlæg er fra år 2017. Du vil indgå i kollega stab på 5 Easyfood’er. Til hvert hold er der tilknyttet teknikere til at vedligeholde og reparere linjerne.

Efter sidemandsoplæring tager du et medansvar for, at vi kan gennemføre de produktionsmængder, der er behov for – i rette kvalitet og mængde.

Derudover kan du forvente disse spændende opgaver:

 • Betjening af produktionsanlæg; herunder trimning og justering af anlæg, så de leverer et kvalitetsmæssigt korrekt produkt iht. vore standarder
 • Ansvarlig for rettidig koordinering i forbindelse med opstart, afvikling og afslutning af de enkelte produktionsordrer, i tæt samarbejde med Linjeleder - herunder forberede og klargøre til næste produktion
Flensted Food Group A/S
Vedligeholdelsestekniker

Flensted Food Group A/S, Ansager

Brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har du her muligheden for at blive en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Som vedligeholdelsestekniker får du ansvaret for det løbende vedligehold af vores produktionsanlæg. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger. I denne stilling vil dit primære fokus være på vores Frisk Convenience-produktion i Skovlund.

Vi søger dig, der har erfaring som vedligeholdelsestekniker, gerne med en uddannelsesmæssig baggrund som rustfri smed eller maskinarbejder.

Danpo A/S
Produktionsmedarbejdere, Weekendhold, Danpo Farre

Danpo A/S

Vi søger produktionsmedarbejdere til weekendhold med arbejdstid fra lørdag kl.: 13:00 – 02:00 og søndag kl.: 16:00 – 05:00 med udgangspunkt i en fast arbejdsplan. Du vil komme til at arbejde 24 timer hver weekend, men aflønnes som en almindelig fuldtidsmedarbejder, for 37 timer.

Du vil blive en del af en multikulturelvirksomhed, hvor der er fokus på udvikling både af vores virksomhed og personale, så vi sammen sikre at vi producerer det bedst mulige produkt.

Vi søger en kollega med godt humør, en der har lyst til at være med til at opretholde et højt niveau i afdelingen, samt en der ser muligheder frem for begrænsninger.

Danpo A/S
Danpo A/S
Produktionsmedarbejdere, Daghold, Danpo Farre

Danpo A/S

Vi søger produktionsmedarbejdere til daghold med arbejdstid fra 05:00 – 16:00, fire dage om ugen, fordelt over mandag til lørdag, med udgangspunkt i en fast arbejdsplan.

Du vil blive en del af en multikulturelvirksomhed, hvor der er fokus på udvikling både af vores virksomhed og personale, så vi sammen sikre at vi producerer det bedst mulige produkt.

Vi søger en kollega med godt humør, en der har lyst til at være med til at opretholde et højt niveau i afdelingen, samt en der ser muligheder frem for begrænsninger.

Danpo A/S
Danpo A/S
Produktionsmedarbejdere, Aftenhold, Danpo Farre

Danpo A/S

Vi søger produktionsmedarbejdere til aftenhold med arbejdstid fra 16:00 – 05:00, fire dage om ugen, fordelt over mandag til fredag, med udgangspunkt i en fast arbejdsplan. Lørdags arbejde kan forekomme.

Du vil blive en del af en multikulturelvirksomhed, hvor der er fokus på udvikling både af vores virksomhed og personale, så vi sammen sikre at vi producerer det bedst mulige produkt.

Vi søger en kollega med godt humør, en der har lyst til at være med til at opretholde et højt niveau i afdelingen, samt en der ser muligheder frem for begrænsninger.

Danpo A/S
Tibnor A/S
Ekstern sælger – Stål

Tibnor A/S, Silkeborg eller Taulov (Fredericia)

Er du klar til nye udfordringer i en nytænkende grossistvirksomhed med stærke værdier, og har du lyst til at blive en del af holdet bag ”Danmarks Stålleverandør”?

Grundet højt aktivitetsniveau har du nu muligheden for at blive ekstern sælger i et dynamisk og fremtidsorienteret salgsteam med et højt fagligt og kommercielt kompetenceniveau.

Stillingen er med fokus på salg af hele vores sortiment til eksisterende og nye kunder i Midt- og Sønderjylland. Alt efter din bopæl vil du blive tilknyttet vores lokation i Silkeborg eller Taulov, samt køre ud hjemmefra.

Dine arbejdsopgaver
 • Kundebesøg, rådgivning og etablering af relationer til kunder.
 • Indgåelse af mængdeaftaler og kvartalsvise prisaftaler.
 • Udarbejdelse af handlingsplaner for kunder.
 • Markedsovervågning og identificering af nye kundeemner.
Tibnor A/S
Gem
SSI Schäfer A/S
Serviceteknikere til vedligehold og service af lagersystemer

SSI Schäfer A/S, Kolding

Vil du have et selvstændigt job med tekniske udfordringer og en alsidig stilling, der stiller krav til dine tekniske evner? Her får du gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder.

Til at servicere og vedligeholde lagersystem hos vores kunde i Kolding, skal vi bruge en ny tekniker. For stillingen gælder, at det er en fastansættelse, og det er fast aftenhold, mandag-torsdag 14.00-21.30 og fredag 14.00-18.00. Din arbejdsdag foregår udelukkende hos kunden, og overordnet set kommer du til at tage dig af:

 • service på og drift af højlager og transportanlæg
 • fejlhåndtering/fejlfinding på anlægget (mekanisk, elektrisk og it-mæssigt)
 • diverse ad hoc-opgaver.
Xylem
Produktionsplanlægger

Xylem, Kolding

Xylem

Vores produktion har travlt, og grundet stigende efterspørgsel søger vi derfor en Produktionsplanlægger til vores brøndproduktion og rustfri afdeling i Kolding.

Stillingen giver dig en bred berøringsflade med kunder såvel som vores interne organisation. Du får en travl hverdag i en virksomhed hvor virksomhedskulturen er uformel og der er højt til loftet. Du vil få kompetente og engagerede kollegaer som sparringspartnere, og der vil være et fastlagt oplæringsprogram for din faglige introduktion til jobbet.

Xylem Video

Dine arbejdsopgaver:

 • Oprettelse og afslutning af ordrer.
 • Tilbudsgivning PE- brønde og rustfri rør.
 • Koordinering og håndtering af logistiske opgaver i forbindelse med produktion og forsendelse
Xylem
OMME LIFT A/S Produktionsleder til svejseafdeling

OMME LIFT A/S

Vil du være med til at producere solid dansk håndværk til hele verden? Lige nu søger Omme Lift A/S en erfaren produktionsleder, der kan være med til at sætte retningen i vores produktion og sikrer, at vi fortsat udvikler og optimere vores produktionsapparat.

Du vil få ansvaret for 27 faglærte smede og 3 lærlinge fordelt på vores råvarelager og svejseafdeling, herunder 3 svejserobotceller.

Som produktionsleder vil du arbejde med en række forskellige opgaver, herunder:

 • Personaleansvar og ledelse.
 • Planlægge ressourcer og kapaciteter i samarbejde med produktionschefen.
 • Forestå rettidig gennemførelse af produktionsplanen og levering til montagen.
Gem
IP Maskinservice ApS Servicetekniker til maskinindustrien, der sætter baren højt

IP Maskinservice ApS

Er du så nysgerrig, Har du lysten og evnen til at opsamle ny viden og sætte den i system, for senere at bruge den til at løse en opgave? Sørger du for at alle løse ender er afsluttet og der er pænt ryddet op når du forlader en kunde? Så er det måske dig vi mangler i vores team.

IP Maskinservice ApS er en lille, men travl servicevirksomhed, der supporterer maskiner i metalindustrien i hele Danmark. Vi har mere end ti år på bagen og udfører bl.a. service, fejlfinding, og reparationer, men også montage og nedtagning af bl.a. kantpressere og store maskinanlæg.

Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega, som brænder for arbejdet med de store maskiner, lige som vi gør.

Da størstedelen af dine opgaver kommer til at forgå på egen hånd ude ved kunderne er det nødvendigt at du kan overholde aftaler, arbejde selvstændigt og at du sørger for at det ser pænt ud når du tager derfra.

DANISH CROWN A/S
Produktionsmedarbejdere til dag-, aften- og nathold, Vejle

DANISH CROWN A/S

Har du lyst til at blive en del af en af verdens førende konservesfabrikker, og vil du sammen med dine kolleger påtage dig et vigtigt medansvar for, at vi når vores produktionsmål? Så er det dig, vi har brug for i produktionen hos Danish Crown (tidligere Tulip Food Company) i Vejle.

Som følge af en øget efterspørgsel efter vores konservesprodukter søger vi nye kollegaer til alle skift. Tiltrædelse vil være snarest muligt.

På fabrikken producerer vi lige nu ca. 45.000 tons fødevarer årligt, og vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere. Du bliver del af en stor fabrik i et endnu større firma, hvor arbejdet foregår under ordnede forhold. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver grundigt introduceret til dit nye arbejde og bliver en del af holdet.

DANISH CROWN A/S
FLEX1ONE A/S
Er du vores nye smed?

FLEX1ONE A/S, Brørup

FLEX1ONE A/S søger en smed til værkstedet til en stilling på fuldtid.

Jobbet består i opsvejsning af dele til produkter af egen udvikling og produktion under brandnavnet AHCON. AHCON er maskiner til dæk- og autoværksteder, som forbedrer ergonomi og sikkerhed på værksteder verden over.

VI TILBYDER

 • Et job i en hurtigt voksende koncern med kort afstand til ledelsen.
 • Et team af fagligt dygtige og motiverede kollegaer.
 • Løn og pension efter aftale og kvalifikationer.
FLEX1ONE A/S