73 job matcher din søgning 73 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Müller Gas Equipment A/S
Medarbejdere til værktøjsafdeling og bearbejdningsafdeling

Müller Gas Equipment A/S, Sønderborg

Til vores værktøjsafdeling og bearbejdningsafdeling søges medarbejdere til hurtigst mulig tiltrædelse:

Vi søger en medarbejder til vores daghold i vores værktøjsafdeling. Det job, du skal varetage, består i fremstilling af smedeforme, bakker og gribere til vores robotter, der bliver fræset på en 5-akslet DMG – DMU 75-monoblock. Det er vigtigt, at du har erfaring med CNC-maskiner og er kvalitetsbevidst. Løn efter kvalifikationer.

Vi søger yderligere en medarbejder til vores daghold i vores bearbejdningsafdeling som industritekniker / opstiller til indkøring af forskellige bearbejdninger af vores flaskeventiler. Du skal være fortrolig med bearbejdningsmaskiner DMG, NHX 4000, Matsuura. Det er vigtigt, at du har erfaring med CNC-maskiner og er kvalitetsbevidst. Løn efter kvalifikationer.

Müller Gas Equipment A/S
Door System A/S
Servicemontør

Door System A/S

Door System A/S søger en servicemontør til at udføre reparationer og service på rustfrie og galvaniserede ståldøre, porte, ramper, sluser m.m. samt hjælpe ved montage af nye installationer, når der er behov for det.

Vores døre er unikke og det samme er vores kunder, derfor skal du kunne håndtere mange omstillinger i løbet af en arbejdsdag, være interesseret i at pleje gode kunderelationer, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Du kommer til at indgå i et stærkt team med vores andre montører, hvor man hjælper hinanden med at komme i mål med opgaverne.

Door System A/S
LS-Trapper & Stål A/SSitemanager trapper, altaner og stålkonstruktioner

LS-Trapper & Stål A/S, Ølgod

Med udgangspunkt fra vort kontor i Ølgod, søger vi til vor montageafdeling for trapper og stål, en selvstændig kvalitetsbevidst medarbejdende Sitemanager.

Du vil få ansvaret for vore montager helt fra produktionsplanlægning og til endelig aflevering af vore kvalitetsprodukter til vore kunder. Derfor forudsætter vi også, at du har en bred tegningsforståelse og stor erfaring med montageopgaver på byggepladser.

Du skal være uddannet smed, være systematisk, udvise en stor autoritet og have økonomisk sans. Du skal for vore projektledere i Ølgod, være deres forlængede arm ude i marken, således du styrer vore projekter økonomisk og kvalitetsmæssig sikket i havn ud fra forud aftalte projektgrænser. Det vil sige, du også bliver den, der laver aftaler omkring lifte, kraner og med underentreprenører.

Sealing System A/SMontør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på forskellige lokationer i Skandinavien. Jobbet indebærer 100-150 rejsedage årligt, som i nogle tilfælde kan strække sig over weekender og helligdage.

Mere specifikt skal du blandt andet arbejde med:

 • Opstilling og indkøring af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer på kundernes lokationer, herunder både mekanisk og elektrisk montage.
 • Koordinere og fordele arbejdsopgaver for interne og eksterne montører.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg på virksomhedens lokation i Grindsted.
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye Produktions- og pakkeriassistent - weekendhold

Easyfood A/S

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

Har du lyst til et stabilt job i en succesfuld virksomhed i vækst? Så bliv en del af vores produktion i Kolding, hvor vi tilsammen er mere end 160 gode kolleger, der fremstiller innovativt kvalitetsbagværk og convenience produkter.

Dit teams kerneopgave er at sikre, at produktionen kører, som den skal, samt at:

 • udføre manuelle processer – vi laver en del bagværk i hånden
 • kvalitetssikre de færdigproducerede produkter efter Easyfood’s høje mål og standarder
 • betjene og udføre omstilling af maskiner effektivt
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye Produktions- og pakkeriassistent - aftenhold

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

Vores to produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter. Vores produktions-setup er ekstremt fleksibelt og kan håndtere alle typer bagværk, bake-off og convenience-produkter.

Dit teams kerneopgave er at sikre, at produktionen kører, som den skal, samt at:

 • udføre manuelle processer – vi laver en del bagværk i hånden
 • kvalitetssikre de færdigproducerede produkter efter Easyfood’s høje mål og standarder
Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye PRODUKTIONS- OG PAKKERIASSISTENT - NATHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet?

I vores bageri forener vi industribageriets volumen og effektivitet med stolte danske håndværkstraditioner, kvalitet og faglighed. Vores to produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke et krav – Vi lærer dig grundigt op, og du får sidemandsoplæring, samt et hold af kollegaer med masser af viden du kan trække på.

Epoke A/S
Operatør til laserskæring

Epoke A/S, Vejen

Vi søger en operatør til betjening af laserskæremaskiner – alternativt en medarbejder med interesse for laserskæring til oplæring i betjening af laserskæremaskiner.

Fra vores disponeringssystem modtager du ordrer og tegninger på emner, der skal skæres i laserskæreren. Herefter laves programmet, hvor du naturligt tænker flere emner ind i samme skæreproces, således at pladematerialet udnyttes bedst muligt.

Vi tilbyder

 • Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette
 • Oplæring hos erfaren kollega
 • Flekstid
 • Gode løn- og ansættelsesforhold
Epoke A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/automatik/mekaniker til dag- og aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri?

Den ledige stilling ønskes besat til turnus dag/ aften. Der kan forekomme enkelte dage til reparation og vedligehold i weekenden. Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:
 • Reparation.
 • Service og vedligehold.
 • Tilsyn af maskinparken
DANISH CROWN A/S
Øland Ventilation A/SMedarbejder til produktionen

Øland Ventilation A/S, Aabenraa

Er du god til at tage fat? Har du flair for godt håndværk? Er du mødestabil og kan indgå i et team? Så kunne dette job være en god mulighed for dig.

Som medarbejder i produktionen hos Øland, er det vigtigt at du er mødestabil og kan indgå i et team. Når du starter i produktionen, vil du blive ført igennem et ”on-boarding program” på 4 uger, hvor du blandt andet vil få en grundig introduktion til de maskiner du skal anvende. Derfor er det ingen betingelse at du har relevant erfaring, men selvfølgelig en fordel for dig. Det vigtigste for os er, at du har gåpåmod, kan samarbejde, og er en stabil arbejdskraft.

Danish Crown Foods
Teknikere til elektrisk vedligehold

Danish Crown Foods, Vejle

Har du lyst til at blive en del af en af verdens førende konservesfabrikker, og vil du samtidig have det elektriske ansvar for moderne udstyr til automatiseret produktion af konserves? Så du er du måske den nye kollega vi søger, til en travl hverdag med ansvar for, at vores produktion kører upåklageligt.

Du bliver en del af elektrisk afdeling bestående af 20 kollegaer inklusiv 3 lærlinge, hvor dine primære opgaver bliver:

 • Drift og vedligehold af automatiske maskinanlæg
 • Planlægge og udføre optimeringsopgaver
 • At være en aktiv spiller i løsning af tekniske ad hoc-opgaver
Danish Crown Foods
SMART Rekruttering
Servicetekniker til højteknologiske maskiner

SMART Rekruttering søger for Prima Power

Kan du levere verdensklasse service på markedets bedste og mest avancerede pladebearbejdningsmaskiner?

Siden Prima Power etablerede datterselskab i Danmark for 2 år siden, har der været fuld fart på, og med en særdeles stærk markedsposition er der brug for flere tekniske hænder. Derfor søger virksomheden endnu en selvkørende servicetekniker, der med udgangspunkt fra egen bopæl kan sikre, at kundernes maskiner altid er kørende og fuldt servicerede.

Som servicetekniker hos Prima Power tilbydes du en spændende, selvstændig og udfordrende hverdag med alsidige opgaver og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Carlsberg
Operatør

Carlsberg, Fredericia

Carlsberg Breweries A/S

Vi vll finde den bedste kollega til vores team – Én der vil indgår med lyst til at lære, udvikle sig selv, sine kompetencer, dine kollegaer og teamet. Vi forventer, én der er villig til at indgå med nysgerrighed og en positiv indstilling i de relationer vi har på arbejdet samt indgå i et team med stort ansvar.

Du vil i samarbejde med dine kollegaer skal køre et moderne procesanlæg, hvor vi producerer læskedrik inden for mærkerne under Carlsberg.

Arbejdsopgaverne inkluderer:

 • Produktion
 • Træning af kolleger
 • Udtagning og analyse af prøver
Carlsberg
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Industritekniker/Smed

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores presseanlæg i Tønder.

Hydro

Som industritekniker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vores 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at dette omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
NorSea Denmark
TIG-svejsere

NorSea Denmark

Svejse, rejse og stål, er det dig? Så er du måske vores nye TIG-svejser?

Vi har travlt og søger bl.a.TIG-svejsere og smede med lyst til at arbejde som rejsemontører til mange projekter for vores energikunder. Det er et spændende job med on-site arbejdsopgaver i Danmark og Nordeuropa hos en virksomhed, der ser sine medarbejdere som sit vigtigste aktiv.

Sammen med dit team skal du løse opgaver med udskiftning af rør og paneler i kedler og forbrændingsanlæg bl.a. med spejlsvejsning, konstruktionsopgaver, montageopgaver m.m. Opgaverne inkluderer montering og smedeopgaver i Danmark og Nordeuropa.

NorSea Denmark
C&D Foods A/SOperatører til dag- og nathold (3X12 timer)

C&D Foods A/S, Esbjerg

Vi har travlt og søger derfor operatører til 12 timers skift, både til faste stillinger og som ferieafløser. Vi søger operatører til forskellige områder:

 • Vores køkkener, hvor vi håndterer vores råvare og blander det færdige produktet
 • Håndtere vores fyldelinier
 • Etiketteringen og pakning af de færdige produkter

Du bliver en del af vores produktion, hvor vi forsøger at variere opgaver så man kan håndtere flere funktioner i vores produktion af hunde- og kattevådfoder i aluminiumsbægre.

TARGET HeadhuntingPTA-INGENIØR — METALBEARBEJDNING — Projektorienteret virksomhed i vækst

TARGET Headhunting søger for ECM Industries A/S i Egtved

Som totalleverandører indenfor metalbearbejdning har virksomheden fokus på at sikre kundens succes. Det gør virkssomheden både gennem deres højteknologiske udstyr, såvel som gennem rådgivning og udvikling af fremtidssikrede løsninger.

I stillingen som PTA-Ingeniør bliver du en vigtig del af selskabets Supply Chain Management-organisation, som dækker værdikæden fra ordremodtagelse til leverance.

PTA-Ingeniøren forventes at kunne arbejde selvstændigt med store frihedsgrader, spændende udfordringer og faglige/personlige udviklingsmuligheder i en dynamisk, uformel og fleksibel virksomhedskultur med korte beslutningsveje. Den nye PTA-Ingeniør skal arbejde tæt sammen med medarbejdere især i produktionen og internt salg.

Steel Products Aage Østergaard
VI SØGER MEDARBEJDERE TIL PRODUKTIONEN

Steel Products Aage Østergaard, Horsens/Nordborg

Vi fremstiller metalkomponenter på hydrauliske presser, og søger operatører/opstillere. Vi søger både faglærte og ufaglærte, med og uden erfaring. Vi oplærer dig, så du kan varetage de aftalte arbejdsopgaver

Steel Products Aage Østergaard

Du vil få ansvar for dine egne områder, og mulighed for samarbejde med gode kollegaer. Det vil være en fordel hvis du har truckkort og erfaring med maskiner. Har du ingen erfaring, men interesse i at arbejde med presser og metalproduktion, er du velkommen til at søge.

Det er et arbejde, hvor man bruger sin fysik, og man skal ikke have noget imod at stå, gå og løfte i løbet af dagen. Det er typisk dagholdsarbejde. Vi har en rigtig god stemning på fabrikken, og kollegaerne er alle meget hjælpsomme.

Steel Products Aage Østergaard
DAV NORDIC A/S
Montør og natteravn til montagesjak

DAV NORDIC A/S, Vejle

Har du hænderne rigtigt skruet på, og kunne du tænke dig at være med til at gøre trafiksikkerheden på de danske veje optimal? Trives du med en alsidig hverdag, hvor der køres ud til forskelligartede opgaver og destinationer? Så er du den person, vi søger til et spændende job som montør på natholdet.

DAV NORDIC søger en montør til afdelingen i Silkeborg med mødested i Vejleområdet. Stillingen som montør hos DAV NORDIC indbefatter stor variation i hverdagen og omfatter montage af alle virksomhedens produkter. Hovedprodukterne er autoværn og støjskærme. Du vil have tæt kontakt med projektlederne. Du vil have mødested i Vejle, hvorefter lastbilen pakkes med de nødvendige materialer og reservedele. Derefter er du og din kollega klar til at køre ud til opgaverne i Jylland/Fyn området.

DAV NORDIC A/S