27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Müller Gas Equipment A/S
Medarbejdere til værktøjsafdeling og bearbejdningsafdeling

Müller Gas Equipment A/S, Sønderborg

Til vores værktøjsafdeling og bearbejdningsafdeling søges medarbejdere til hurtigst mulig tiltrædelse:

Vi søger en medarbejder til vores daghold i vores værktøjsafdeling. Det job, du skal varetage, består i fremstilling af smedeforme, bakker og gribere til vores robotter, der bliver fræset på en 5-akslet DMG – DMU 75-monoblock. Det er vigtigt, at du har erfaring med CNC-maskiner og er kvalitetsbevidst. Løn efter kvalifikationer.

Vi søger yderligere en medarbejder til vores daghold i vores bearbejdningsafdeling som industritekniker / opstiller til indkøring af forskellige bearbejdninger af vores flaskeventiler. Du skal være fortrolig med bearbejdningsmaskiner DMG, NHX 4000, Matsuura. Det er vigtigt, at du har erfaring med CNC-maskiner og er kvalitetsbevidst. Løn efter kvalifikationer.

Müller Gas Equipment A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/automatik/mekaniker til dag- og aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri?

Den ledige stilling ønskes besat til turnus dag/ aften. Der kan forekomme enkelte dage til reparation og vedligehold i weekenden. Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:
 • Reparation.
 • Service og vedligehold.
 • Tilsyn af maskinparken
DANISH CROWN A/S
Øland Ventilation A/SMedarbejder til produktionen

Øland Ventilation A/S, Aabenraa

Er du god til at tage fat? Har du flair for godt håndværk? Er du mødestabil og kan indgå i et team? Så kunne dette job være en god mulighed for dig.

Som medarbejder i produktionen hos Øland, er det vigtigt at du er mødestabil og kan indgå i et team. Når du starter i produktionen, vil du blive ført igennem et ”on-boarding program” på 4 uger, hvor du blandt andet vil få en grundig introduktion til de maskiner du skal anvende. Derfor er det ingen betingelse at du har relevant erfaring, men selvfølgelig en fordel for dig. Det vigtigste for os er, at du har gåpåmod, kan samarbejde, og er en stabil arbejdskraft.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Industritekniker/Smed

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores presseanlæg i Tønder.

Hydro

Som industritekniker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vores 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at dette omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Steel Products Aage Østergaard
VI SØGER MEDARBEJDERE TIL PRODUKTIONEN

Steel Products Aage Østergaard, Horsens/Nordborg

Vi fremstiller metalkomponenter på hydrauliske presser, og søger operatører/opstillere. Vi søger både faglærte og ufaglærte, med og uden erfaring. Vi oplærer dig, så du kan varetage de aftalte arbejdsopgaver

Steel Products Aage Østergaard

Du vil få ansvar for dine egne områder, og mulighed for samarbejde med gode kollegaer. Det vil være en fordel hvis du har truckkort og erfaring med maskiner. Har du ingen erfaring, men interesse i at arbejde med presser og metalproduktion, er du velkommen til at søge.

Det er et arbejde, hvor man bruger sin fysik, og man skal ikke have noget imod at stå, gå og løfte i løbet af dagen. Det er typisk dagholdsarbejde. Vi har en rigtig god stemning på fabrikken, og kollegaerne er alle meget hjælpsomme.

Steel Products Aage Østergaard
Danfoss A/S
Målecentermedarbejder (ID: 17661)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions, SVS Divisonens målecenter søger en medarbejder, der kan servicere områdets kunder med opmmålinger samt indskrivning af varer.

Arbejdsopgaver:

 • Opmåling af henholdsvis mekaniske og elektriske komponenter til SVS.
 • Programmere ved målemaskiner, 3K-målemaskine/ruhedsmaskine/rundhedsmaskine.
 • Registrere varer i SAP.
 • Indskrivning og udskrivning af varer samt fortage retur sendinger til leverandør.
 • Medvirke til at opdatering af kontrolinstruktioner.
Danfoss A/S
Danfoss Power Solutions
Faglært til Bearbejdningscenter (ID: 15862)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions søger en engageret og dygtig faglært kollega til vores team i modul bearbejdning. Afdelingen bearbejder moduler til vores PVG-ventiler.

Jobbet:

 • Maskinbetjening af Hone-linje bestående af termisk afgrater, bejdser, kugler i presser og Kadia-honer.
 • Varetage op- og omstillinger, samt medvirke ved procesoptimering og produktindkøring.
 • Foretage kvalitetskontrol iht. kontrolplaner – fejlfinding og justering af maskine og værktøjer så der sikres optimal drift, kvalitet og produktivitet.
Danfoss Power Solutions
Danfoss Power Solutions
Maskinoperatør - weekendhold (ID: 17603)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function Division søger en dygtig og engageret medarbejder til en operatørstilling i bearbejdning. Da jobbet som udgangspunkt foregår på weekendhold, forventes det at man er selvhjulpen og har teknisk flair.

Jobbet:

 • Jobbet indebærer betjening af slibemaskine, CNC, kvalitetskontrol og måletekniske opgaver.
 • Skal kunne foretage om-/opstillinger.
 • Holde maskiner og område rent og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal drift, kvalitet og produktivitet.
Danfoss Power Solutions
Danfoss A/S
Faglært medarbejder til maskinbetjening samt vedligehold (ID: 15930)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function Division søger en dygtig og engageret medarbejder til en alsidig stilling i bearbejdning.

Du bliver vigtig del af produktionsteamet der dækker ind for fraværende operatører i afdelingen, i perioder hvor alle maskiner er betjent, vil du skulle arbejde med bl.a. forebyggende vedligehold.

Jobbet:

 • At arbejde med forskellige maskiner.
 • Fejlfinde på mekanisk, pneumatisk, hydraulisk udstyr.
 • Holde maskiner og området rent samt i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal sikkerhed, kvalitet og drift.
Danfoss A/S
Pharma Nord
Teknisk operatør

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords fremgang fortsætter, og vi søger derfor en teknisk operatør til vores pakkeri, som består af dag-, aften- og nathold. Vores produktionsafdeling omfatter fremstilling af tabletter og kapsler, hvorefter pakkeriet står for pakningen af produkterne, som sendes ud til ca. 40 forskellige markeder i verden.

Du vil som teknisk operatør få en central rolle i pakkeriet, hvor du skal sikre en gnidningsfri og optimal omstilling samt deltage i generel servicering af maskinerne i samarbejde med vores teknikerteam. Da vi til tider arbejder i et travlt og hektisk miljø, forventes det, at du er fleksibel i forbindelse med evt. over- og weekendarbejde.

Som vores nye tekniske operatør skal du bl.a. sikre:

 • Omstilling mellem produktvarianter.
 • Deltage i dokumentation og servicering af vores pakkemaskiner.
 • Deltagelse i fejlfinding og afhjælpning af driftsstop.
Pharma Nord
Lolk's Industrial Services ApSKlejnsmede søges

Lolk's Industrial Services ApS, Ribe

Vi har travlt og søger derfor en rustfast og en alm. klejnsmed til udførelse af opgaver indenfor biogas, spildevand, kemi, fødevarer, vandbehandling og aquaculture.

Dine opgaver vil primært bestå af svejsning af specialløsninger indenfor de ovennævnte områder. Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele landet samt udland med alle former for svejse/montageopgaver. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Vi laver bl.a. rørarbejde, pladearbejde med bukning ved moderne maskiner, svejsning af specialemner samt montagearbejde.

Arla Foods amba
Mejeriarbejder til tapperi nathold på Christiansfeld mejeri

Arla Foods amba

Som mejeriarbejder eller Mejerist på Christiansfeld mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 380 gode og glade kolleger.

Arbejdet kræver, at du har et godt overblik, er meget kvalitetsbevidst og tager ejerskab i dine opgaver. Din arbejdsdag vil kræve stort fokus på bl.a. følgende:

 • Bidrage til et sundt arbejdsklima, med stort fokus på et sikkert arbejdsmiljø
 • Arbejde med LEAN i hverdagen
 • Samarbejde på tværs mellem flere afdelinger.
Arla Foods amba
AVK Plast A/S
Værktøjsmager

AVK Plast A/S, Ribe

Vi vokser, og søger derfor en dygtig og erfaren kollega til at indgå i et team af dedikerede værktøjsmagere på vores formværksted. Jobbet består i at fremstille nye værktøjer til sprøjtestøbning af plastemner i både varierende størrelse og kompleksitet, samt vedligeholdelse og reparationer af de eksisterende værktøjer. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med projektafdelingen og produktionen.

Vi søger en værktøjsmager med erfaring indenfor værktøjsmagerfaget.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Fremstilling af nye værktøjer samt værktøjsændringer
 • Fremstilling af reservedele
 • Vedligehold/indsatsskift/reparationer/skruestiksarbejde
 • Fejlfinding samt optimeringer
AVK Plast A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/reparatør, Blans

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Er du uddannet inden for smedefaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et højteknologisk og moderne slagteri? Hvis du herudover har du de faglige færdigheder i orden, så er du måske en af de to nye kollegaer, vi søger til vores fabrik i Blans ved Sønderborg.

Vores team i vedligeholdelsesafdelingen består af 10-12 kollegaer, der har medansvaret for, at fabrikkens tekniske udstyr på slagtergangen fungerer og kører upåklageligt. Så her er du også med til at spille en vigtig rolle.

Dine primære opgaver i forbindelse med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

 • Reparation
 • Service og vedligehold, mekanisk.
DANISH CROWN A/S
Smede søges til Vejen-området
JobTeam Smede søges til Vejen-området!
Rødding
JobTeam
Indrykket: 
TIG-Svejser søges til Tønder
JobTeam JobTeam A/S søger en TIG-svejser til rustfri arbejde for kunde i Tønder.
Tønder
JobTeam
Indrykket: 
Værktøjsmagere i Aabenraa
JobTeam Vi søger for en kunde, dygtige værktøjsmagere i Aabenraa.
Aabenraa
JobTeam
Indrykket: 
Karosseritekniker eller pladesmed søges til stilling i Sønderborg
JobTeam Du bliver en del af et meget kompetent team på et travlt værksted og en vigtig brik i serviceringen af mange værkstedskunder.
Sønderborg
JobTeam
Indrykket: 
Klejnsmed til Sønderborg
JobTeam Vi søger for en kunde en dygtig smed i Sønderborg-området.
Sønderborg
JobTeam
Indrykket: