80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 80 resultater.
Fyns Smedejerns Trapper A/SIngeniør/Produktionsteknolog/Projektleder

Fyns Smedejerns Trapper A/S, Broby

Er du klar til en dagligdag med fart på og hvor du i samarbejde med et dynamisk, ungt team er i kontakt med landets førende arkitekter og ingeniører og omkring designet på de mest spændende byggerier i DK?

Jobbeskrivelse

 • Projektering af stålkonstruktioner, trapper, altaner, og et utal af andre ting til byggeriet i Danmark, Island, Færøerne, Tyskland og Norge.
 • Kontakt til og vejledning af værksted og montageafdeling.
 • Projektstyring af dine egne projekter.
 • Kontraktforhandling.
 • Indkøb af dele som indgår i dine projekter.
Tornbjerg Schou ApS
Montør af procesanlæg

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Er du en dygtig håndværker med ambitioner? Har du lyst til at gå foran og vise, hvad du kan? Har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er i top, og motiveres du af personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en montagemedarbejder, der drømmer om at udvikle sig? En stilling, hvor du får lov til at vise, hvad du kan, og hvor dine personlige egenskaber er lige så vigtige, som dine faglige kvalifikationer.

Med baggrund i 3D layout tegningsmateriale og P&I diagrammer, bliver dine opgaver at montere rustfri komponenter og maskiner samt bygge komplette tank- og procesanlæg til fødevareindustrien.

Du får en bred kontaktflade i den øvrige organisation, hvorfor det er vigtigt, du er en positiv og dygtig kommunikator, med et løsningsorienteret mindset.

AlfotechRustfri klejnsmed – få en alsidig hverdag hos lagerførende grossistvirksomhed

Alfotech, Hasselager

Er du klar til en hverdag, hvor du både svejser, plukker og monterer samt kvalitetstjekker dine opgaver? Og har du erfaring med TIG-svejsning i rustfri tyndvæggede rør?

Så er du måske vores nye kollega! Her er vores arbejdsform baseret på tillid. Du kan derfor allerede nu glæde dig til at bidrage til vores vækst og udvikling med dit veldokumenterede kvalitetsarbejde. Og så investerer vi i dig – du får derfor de kurser og certifikater, som styrker din faglighed.

Lyder det interessant? Klik her og læs mere

Alfotech
SSI Schäfer A/S
Servicetekniker til vedligehold og service af lagersystemer

SSI Schäfer A/S, Fredericia

Til at servicere og vedligeholde lagersystemer hos vores kunde i Fredericia, skal vi bruge tre nye teknikere. Der er tale om en fast ansættelse, hvor du indgår i det team af serviceteknikere, der er tilknyttet opgaven. Din arbejdsdag foregår primært hos kunden, og overordnet set kommer du til at tage dig af:

 • service på og drift af højlager og transportanlæg
 • fejlhåndtering/fejlfinding på anlægget (mekanisk, elektrisk og it-mæssigt)
 • diverse ad hoc-opgaver.

Hverdagen byder derfor på stor variation i arbejdsopgaverne og faglige udfordringer, når tekniske problemstillinger opstår og skal løses.

Demant
Formværktøjsmagerlærling

Demant, Smørum

Har du hænderne rigtigt skruet på? Og giver du både high fives og en ekstra hånd til kollegaerne? Så er det DIG vi mangler!

Hos os vil du komme gennem alle faglige områder inden for værktøjsmagerfaget og du vil derfor blandt andet beskæftige dig med 5X CNC-bearbejdning, slibning, sænk – og trådgnistring samt montage og fintuning af high-end støbeværktøjer.

Som formværktøjsmagerlærling hos os starter du i vores manuelle afdeling, hvor du vil arbejde sammen med vores team af cool og dygtige kolleger. Du vil få kendskab til de grundlæggende bearbejdningsformer, samt montage af fixturer og andet produktionsmateriel, som bruges til fremstilling af komponenter til høreapparater samt prototyper. Når uddannelsesforløbet er slut vil du kunne kalde dig specialist inden for flere forskellige bearbejdningsprocesser.

Demant
EnvasesTool Shop Manager

Envases, Odense

Med personaleansvar for 20 dygtige medarbejdere får du det daglige ansvar for værkstedet med fokus på trivsel, kvalitet til tiden og servicering af Envases produktionslinjer. Mere specifikt varetager du følgende opgaver:

 • Planlægge, koordinere og uddelegere opgaver
 • Personaleledelse, herunder aktiviteter for at styrke samarbejde og arbejdsglæde
 • Udvikle og optimere arbejdsprocesser og -metoder
 • Vurdere økonomi og tekniske løsninger i forbindelse med nye emner og værktøjer

Din hverdag bliver afvekslende, og du fordeler din tid mellem ledelsesopgaver og faglige opgaver. Du får en bred kontaktflade i organisationen, da du samarbejder med dine kollegaer i konstruktionsafdelingen og med produktionen angående teknisk assistance.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
Rejsemontør med kedelerfaring

Babcock & Wilcox Vølund A/S

Vi har travlt med at servicere vores kunder og deres energianlæg. Derfor søger vi rejsemontører med base på Sjælland til at servicere vores kunder primært i Københavnsområdet og i Skandinavien. Du vil indgå i vores team af faste rejsemontør, Vølund har base i både Glostrup og i Esbjerg, og mandskabskontoret holder til i Esbjerg.

Teamet af rejsemontører står for service af eksisterende anlæg samt opbygning af nye energianlæg. Vi søger primært svejsere, ristemontører og smede med kedelkendskab og bred erfaring inden for affaldsenergianlæg eller biomasseanlæg. Opgaverne er varierede, og der er også høje krav til kvalitet. Det giver stor glæde at bidrage til en verden med vedvarende energi.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
ProInvent A/SEr du værktøjsmager med plast i blodet?

ProInvent A/S, Hørsholm

ProInvent søger en dygtig værktøjsmager, maskinarbejder eller lignende af uddannelse, som vil være med til at etablere og drive vores nye sprøjtestøbe-prototype-værksted.

Du vil blive en del af vores Produktudviklingsafdeling, som hovedsageligt beskæftiger sig med udvikling af medicinsk udstyr til MedTech-industrien. Din primære arbejdsopgave bliver at fremstille værktøjer i aluminium eller stål til sprøjtestøbning af funktionsdygtige prototyper.

Øvrige arbejdsopgaver:

 • Klargøring, optimering samt systematisk indkøring af prøveværktøjer
 • Udføring af opmåling og kvalitetskontrol af støbte emner
 • Spille en aktiv rolle i værktøjskonstruktions-forløbet
Valmont SM A/S
NDT-inspektører søges til svejse inspektion

Valmont SM A/S, Rødekro

Vi oplever stigende aktivitet og søger derfor NDT-assistenter til vores kvalitetsafdeling. Som NDT-assistent skal du foretage prøvning og kontrol af svejsninger på større og komplekse stål konstruktioner og tårne til vindmøller. Opgaverne er meget forskellige og kan bestå i at udføre kontrol af broer, master, transportanlæg til flis og lignende, dele til olieindustrien, specialkonstruktioner til vindmølleindustrien samt større komplekse stålkonstruktioner til byggeindustrien.

Som person forstår du vigtigheden af et godt samarbejde blandt dine kolleger og på tværs af produktionshallerne, og trives således med en bred kontaktflade i det daglige. Det er vigtigt at du har en troværdig og tillidsskabende tilgang til produktionen og forstår at sætte dig ind i deres behov således at der sikres et optimalt flow i produktionen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Valmont SM A/S
Bilfinger Salamis Danmark, Filial af Bilfinger Salamis Uk Limited, StorbritannienOnshore/Offshore NDT-tekniker

Bilfinger Salamis Danmark, Filial af Bilfinger Salamis Uk Limited, Storbritannien, Esbjerg

Du vil blive en del af en gruppe meget erfarne og højt motiverede teknikere, der alle foretager NDT-inspektioner i henhold til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder og i fuld overensstemmelse med Bilfinger Salamis procedurer og standarder.

Som NDT-tekniker forventer vi, at du er kompetent, teknisk velfunderet, samarbejdsorienteret og positiv.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre, at alle inspektioner udføres bedst muligt i forhold til gældende standarder, procedurer samt HSEQ og i overensstemmelse med vores TMS System (Total Management System).
 • Sikre, at alt arbejde udføres på en sikker måde samt at alle nødvendige offshore/onshore permits, risikovurderinger og sikkerhedsprocedurer overholdes.
 • Sikre, at alle jobs bliver rapporteret korrekt i overensstemmelse med gældende procedurer, standarder og/eller jobpakker.
Fritz Schur Teknik A/S
Montører til hydraulisk og mekanisk montage i vindmølleindustrien

Fritz Schur Teknik A/S, Glostrup

deadlines og leverer løsninger af høj kvalitet. Jobbet består i at montere hydrauliske power units.

Du bliver tilknyttet vores site i Glostrup, hvor du bliver en del af vores produktionsteam på ca. 40 mand, der fremstiller hydrauliske pumpestationer og vingeblokke til vindmølleindustrien. Du vil samarbejde med kollegerne i produktionen og din nærmeste chef, som vil give dig den oplæring og støtte, du har brug for.

Der er ledige fuldtidsstillinger, dels på dagholdet og på aftenhold.

Knauf A/S
Reparatør

Knauf A/S, Hobro

Brænder du for at arbejde med vedligeholdelsesopgaver i en dynamisk produktionsvirksomhed, som har en klar vision og høje ambitioner for fremtiden?

Hos Knauf A/S tilbyder vi et spændende job som fast natholdsreparatør i vores produktionstekniske afdeling. Du bliver en del af et uformelt men samtidig fagligt dygtigt og professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel samt personlig og faglig udvikling er i fokus.

Med reference til vores vedligeholdelsesleder indgår du som en aktiv del af en stærk produktionsteknisk afdeling på 18 medarbejdere, hvor vi varetager opgaver inden for vedligeholdelse af vores produktionsanlæg og bygninger, forbedringsprojekter samt større og mindre ombygningsprojekter. Dine primære opgaver som reparatør er:

 • Udføre vedligehold, fejlfinding samt reparationer af maskiner og udstyr
 • Fremstilling og ombygning af udstyr
Knauf A/S
Copenhagen Engineering A/SALSIDIG KLEJNSMED

Copenhagen Engineering A/S, København

Vi har rigtigt meget at lave og savner derfor flere gode kollegaer til varigt arbejde.

Om jobbet:

 • Du vil hovedsageligt arbejde med alle slags sorte stålkonstruktioner samt montagearbejde inden for industrii.
 • Du har erfaring og flair for opmåling og har nemt ved at arbejde ud fra faste tegninger og håndskitser.
 • Du er rutineret i MIG/MAG-svejsning og har måske også færdigheder med elektrode.
 • Arbejdet foregår både på vores moderne værksted og ude ved vores kunder.
Copenhagen Engineering A/SSPECIALARBEJDER INDEN FOR SMEDEBRANCHEN

Copenhagen Engineering A/S, København

Vi har rigtigt meget at lave og savner derfor flere gode kollegaer til varigt arbejde.

Om jobbet:

 • Du vil hovedsageligt arbejde sammen med svendene på diverse spændende opgaver.
 • Du vil få ansvar for bestilling og opfyldning af forbrugsmaterialer til vores lager – én gang ugentligt.
 • I perioder vil du deltage i vedligeholdelse og reparation af værktøjsudstyr som går ind og ud af vores lager.
 • I ferieperioder afløser du vores kollega som henter materialer ved vores faste underleverandører.
OMME LIFT A/SRobotsvejser

OMME LIFT A/S, Sdr. Omme

OMME LIFT A/S søger en erfaren medarbejder til vore robotautomatiserede svejseceller.

Sammen med dygtige kollegaer skal der hele tiden være fokus på fortsat at optimere på at få de rette emner i robotterne.

Jobprofil:

 • Hæfte, opspænde, indkøre, nedtagning og til tider eftersvejsning af emnerne, som produceres i cellerne i dag.
 • Indkøring/programmering af fremtidige emner på robotter
 • Deltage aktivt i at se nye og hurtigere metoder ved eksisterende processer og fremtidige emner.
Aktieselskabet Einar Willumsen
Servicetekniker til reparation og vedligeholdelse

Aktieselskabet Einar Willumsen, Brøndby

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk vedligeholdelsesteam, hvor sikkerhed, kvalitet, procesforståelse, systematisk fejlfinding, oppetid og samarbejde er vigtige nøgleord?

I Vedligeholdelsesafdelingen hos A/S Einar Willumsen sætter vi sikkerheden meget højt, ligesom vores arbejde altid afspejler en høj kvalitet med baggrund i en god procesforståelse. Systematisk vedligeholdelse, fejlfinding, oppetid og samarbejde er væsentlige parametre i vores daglige arbejde. Som servicetekniker hos Einar Willumsen vil dine primære arbejdsopgaver være inden for områderne:

 • Udførelse af akutte reparationer i tilfælde af at udstyr svigter eller bryder sammen
 • Service og vedligeholdelse af produktionsudstyr og support til produktionen
 • Dagligt tilsyn med, vedligeholdelse af og fejlfinding på fabrikkens forsyningsanlæg
Aktieselskabet Einar Willumsen
OTIS A/S
Servicetekniker

OTIS A/S

Otis søger servicemontører/serviceteknikere til service og reparationer på eksisterende elevatorer i region Nordjylland.

Otis

Arbejdsopgaver:

 • Serviceeftersyn på elevatorer og lifte
 • Udkald i forbindelse med driftsforstyrrelser
 • Vedligeholdelse og reparationer
 • Evt. senere indtrædelse i vagtordning

Jobbet er et spændende arbejde med mange udfordringer, og løbende efteruddannelse i et uformelt og åbent arbejdsmiljø. Der stilles servicevogn med værktøj og mobiltelefon til rådighed samt arbejdstøj.

OTIS A/S
Banedanmark
Svejseansvarlig til Spor Vest

Banedanmark, Herning

Har du faglig kompetence indenfor svejseteknik, og vil du arbejde i et team med høj faglig viden?

Du får muligheden for at være en del af et fagligt stærkt team med et stærkt fællesskab på tværs af landets regionale grænser. Det er en stilling, hvor du bliver meget selvkørende og ligeledes får selvstændigt ansvar for en bred vifte af opgaver og ansvarsområder.

Du vil have det svejsetekniske ansvar og skal godkende svejsearbejde samt dokumentation for svejseteknisk udført arbejde.

Dertil bliver dine opgaver at føre tilsyn på udvalgte opgaver – primært inden for vedligehold – samt gennemføre stikprøvekontrol med svejsetekniske opgaver ved sporfornyelse/ny-anlæg.

Banedanmark
MEDLOG Denmark A/S
Reparatør/smed

MEDLOG Denmark A/S, København

Vi har brug for reparatører/smede til vores kommende afdeling af MEDLOG, og hvis du finder nedenstående interessant, så er det denne stilling, som du skal søge.

Jobbet er fuld tid og vil blandt andet indeholde følgende:

 • Reparation, vedligehold og opgradering af alle former for skibscontainere.
 • Tæt dagligt samarbejde med andre faggrupper, herunder havnearbejdere og chauffører.
 • Forefaldende opgaver i virksomheden, når der er behov for det.
MEDLOG Denmark A/S
JobBestVvs-montører søges

JobBest søger for LASØ A/S til Uummannaq og Upernavik (GL)

Har du lyst til at opleve og arbejde i Nordvestgrønland - et job med masser af udfordringer, så er det sikkert dig vi søger.

Primære arbejdsopgaver vil være:

 • Nybyggeri
 • Om- & tilbygninger
 • Service-/spjældopgaver