241 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

241 jobannoncer

Gem
Elopak Denmark A/S

Shift Mechanic

Lystrup

Som Shift Mechanic vil du få lov at bruge dine evner til problemløsning og optimering inden for en bred vifte af industritekniske opgaver.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være smed, mekaniker eller lignende, men vigtigst af alt er et match mellem dig og følgende:

 • Mekanisk snilde og god teknisk knowhow
 • Erfaring med mekanisk fejlfinding
 • Erfaring med fejlfinding på pneumatiske og hydrauliske installationer
Elopak Denmark A/S
Gem
ABC Industrigummi ApS

Klejnsmed til førende virksomhed

Ringsted

Er du en dygtig klejnsmed med et svendebrev? Vil du være en del af et førende firma inden for design og produktion af transportører og stålkonstruktioner? Så er det dig, vi leder efter!

Dine kompetencer

 • Du er uddannet klejnsmed med svendebrev
 • Du er kvalitetsbevist og har faglig stolthed
 • Du skal kunne læse og forstå tegninger

Vi går meget op i, at det skal være rart at komme på arbejde, derfor laver vi forskellige ting som for eksempel grill hver fredag.

Gem
Würth Danmark A/S

Metalspecialist Jylland/Fyn til Würth Danmark.

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

Du får ansvaret for at bidrage med teknisk viden. Dette handler hovedsageligt om at understøtte metalsælgerne i salgsmøder ude hos kunderne, men lige så vigtigt er det at bidrage med relevante perspektiver i forhold til udvikling af nye produkter.

Da metalspecialisten en stor del af tiden vil danne parløb med sælgerne, vil det være altafgørende, at du fungerer godt sammen med andre mennesker og evner at skabe relationer, også i forhold tilkunderne.

Würth Danmark A/S
Gem
Danske Fragtmænd

Mekanikere/smede søges til Værkstedet - Brabrand

Du vil blive en del at et stærkt team, der bl.a. foretager reparationer på lastvognstrailere, klargøringer til syn (lifte + trailere) og reparationer på lifte.

Vi er en afdeling med højt til loftet, og med en fri og åben omgangstone. Du vil være ansvarlig for opgaverne i dit eget spor, men vi hjælper altid hinanden, hvis der er udfordringer eller spørgsmål.

- Jens Nielsen, din kommende kollega
Danske Fragtmænd
Gem
Herborg Smede og Maskinforretning A/S

Mekaniker / landbrugssmed til landbrugsmaskiner

Videbæk

Sidder hænderne skruet rigtigt på, er du fagligt stolt af dit håndværk, og brænder du for at gøre en forskel i samarbejde med dit team?

Din hverdag kommer bl.a. til at indeholde:

 • Produktspecialisering indenfor John Deere/Kramer / Vaderstad samt vores øvrige produktportefølje.
 • Servicering og tjek af nye og brugte landbrugsmaskiner.

Du får en tryg hverdag i en velfunderet og traditionsrig virksomhed, hvor friske kollegaer ikke går i vejen for en kvik bemærkning, hvilket alt sammen bidrager til et sundt arbejdsmiljø.

Herborg Smede og Maskinforretning A/S
Gem
Alti Elevator A/S

Elevatortekniker til København og omegn

Er du vores nye dygtige tekniker får du stor frihed under ansvar, masser af udfordringer og stor indflydelse på planlægning af din egen arbejdsdag.

Vi tilbyder dig en varierende, spændende og udfordrende hverdag, hvor du oftest selv skal tage de nødvendige beslutninger for at få opgaverne løst.

Det vil være opgaver som fejlsøgning, reparation, service og periodisk besigtigelse på både elevatorer samt lifte. Nogle opgaver planlægges og løses alene mens andre kræver et tæt samarbejde og koordinering med dine kollegaer.

Alti Elevator A/S
Gem
Kærsgaard A/S

Teamkoordinator– kom med i en produktion i fremdrift

Viborg

Vi vil gå fra at være et værksted til at blive en produktion. Og om 10 år vil du kunne kigge tilbage og sige ’Det var jeg med til at opnå.’

Du bliver teamkoordinator, uden personaleansvar, for vores svejseafdeling. Det gør du under frie rammer, og med rig mulighed for at udvikle dig.

Vores produktionsafdeling opsaver og svejser bygningsstål som bl.a. trapper, værn og altaner. På 10 år er vi vokset fra 3 til hele 60 kolleger, og det går kun fremad.

Kærsgaard A/S
JKS søger for Knorr-Bremse
Gem
JKS

Dygtige reparatører til togværkstedet i Aarhus

På værkstedet repareres og vedligeholdes bogies, hjul og gear til DSB’s flåde af tog. Værkstedet renoverer og reparerer på alt, hvad der sidder under selve toget.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Reparere og renovere komponenter og udføre funktionskontrol på disse
 • Levere en serviceydelse på et kvalitetsmæssigt højt niveau

Knorr-Bremse søger både folk til daghold, aftenhold og nathold. Alle skifte er med mulighed for flekstid.

Gem
SurfaceTechnic ApS

Selvstændig montør til montage og service

Vissenbjerg

Med udgangspunkt fra SurfaceTechnic’s domicil i Vissenbjerg på Fyn skal vores kommende montør indgå i vores team som opstiller, installerer og servicerer produkter og anlæg hos kunderne i henhold til SurfaceTechnic’s kvalitet, normer og værdigrundlag.

Vi ser gerne, du har erfaring med montagearbejde og reparationer på maskiner. En uddannelse som smed, klejnsmed eller anden håndværkermæssig baggrund vil være et plus, men ikke et krav. Vi tilbyder grundig introduktion og oplæring.

Gem
SurfaceTechnic ApS

Selvstændig servicetekniker til overfladebehandlingsanlæg

Vissenbjerg

Med udgangspunkt fra SurfaceTechnic’s domicil i Vissenbjerg på Fyn skal vores kommende servicetekniker varetage og udføre service, vedligeholdelse og installation af produkter hos kunderne.

Du tilbydes et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt grundig introduktion og oplæring, også hos vores leverandører i udlandet.

Vi forventer, at du har en teknisk faglig baggrund fra maskinindustrien som automatikmekaniker, industrielektriker, elektriker.

Temp-Team A/S søger for Aabo-Ideal A/S
Gem
Temp-Team A/S

Erfaren smed søges til metalvirksomhed i vækst på Sydfyn

Faaborg

Vi leder efter flere dygtige og erfarne smede til vores kunde, Aabo-Ideal. Der er et behov for BÅDE rustfaste og sorte smede.

Virksomheden oplever p.t. stor travlhed og befinder sig i en spændende udviklingsperiode.

Som smed ved Aabo-Ideal vil du få ansvaret for at udføre forskellige opgaver indenfor metalbearbejdning og -svejsning.

Gem
HMF Group A/S

Servicetekniker/Kranreparatør

Roskilde

Har du lyst at få en hverdag, hvor du servicerer og reparerer kraner i et miljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt?

HMF Group A/S tilbyder et spændende og udfordrende job med frie rammer, hvor personlig og faglig udvikling prioriteres højt. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø med gode kolleger, der forstår, hvad teamspirit er, og hvor to dage ikke er ens

HMF Group A/S
Gem
RM Fintech A/S

Er du Industritekniker - med et godt overblik og lysten til at tage ansvar? - så har du muligheden for et spændende job som CNC-tekniker

Nørre Alslev

Du tilbydes et job på en arbejdsplads, hvor ambitioner og kvalitet går hånd i hånd med glæden over at møde ind.

Se video om RM Fintech A/S som arbejdsplads

Du vil indgå i et team af kompetente og dygtige kollegaer, der alle brænder for deres arbejde og for at levere de bedste produkter til vores kunder.

Din opgave bliver at koordinere og levere produktionerne i langdrejerafdelingen.

RM Fintech A/S
People Company søger for Triplan International A/S
Gem
People Company

Produktionsmedarbejder

Ishøj

Er du erfaren produktionsmedarbejder, og har du erfaring med opstilling og drift af maskiner, og ønsker du en udfordrende hverdag, hvor dine kvalifikationer gør en forskel inden for metalindustrien – så har vi jobbet til dig!

Som Produktionsmedarbejder hos Triplan, bliver du en del af et team, hvor der er plads til alle, og hvor du og dine kollegaer samarbejder om at løfte produktionen. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer af opgaver, det er derfor vigtigt, at du trives i en alsidig hverdag med skiftende opgaver. Du vil få ansvaret for at opstille, omstille samt operere/drifte forskellige maskiner i vores produktion.

People Company
Jobindex søger for Techtronic Industries Nordic ApS
Gem
Jobindex

Junior MILWAUKEE®-sælger til Sjælland med fokus på håndværktøj, opbevaring og tilbehør

Til denne stilling søger vi en engageret sælger, som skal hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning inden for håndværktøj og opbevaring eller tilbehør samtidig booste MILWAUKEE®’s vækst på dette område.

Vi tilbyder en selvstændig stilling med ansvar, højt tempo og verdensklasse produkter. Vores ambitiøse kollegaer støtter hinanden og skaber gode resultater gennem stærkt sammenhold. Sammen hæver vi konstant niveauet for os selv og vores kunder – og vi har det sjovt undervejs.

Jobindex
Gem
Jydsk Aluminium Industri

Faglært smed eller mekaniker med hydraulisk erfaring søges til vores vedligeholdelsesafdeling

Herning

Du bliver en del af et dygtigt serviceteam, hvor du primært skal servicere og udføre reparationer på JAI’s store maskinpark. Serviceteamet er en del af en vedligeholdelsesafdeling, så du vil altid have støtte og hjælp fra mange andre dygtige faggrupper i opgaveløsningerne.

Se video om Jydsk Aluminium Industri som arbejdsplads

Arbejdsopgaver

 • Fejlfinding og reparation samt vedligehold af maskinparken
 • Eftersyn af maskinparken ifølge vores planlagte vedligeholdsplan
Jydsk Aluminium Industri
Gem
HB Trapper og Stål A/S

Projektleder

Herning

HB Trapper og Stål A/S søger erfaren projektleder med det primære formål at lede og koordinere et projekt fra start til slut.

Der er tale om en spændende stilling, hvor du selvstændigt skal styre, opfølge og gennemføre projekter, herunder gennemgang og detailprojektering med kunderne.

Du har en videregående uddannelse rettet mod byggebranchen, gerne med er baggrund som smed, og erfaring fra et tilsvarende job som ansvarlig for byggeprojekter.

Konsulenthuset ballisager A/S søger for SST Enclosures
Gem
Konsulenthuset ballisager A/S

Produktionschef

Hjørring

Tænk hvis du kunne blive en del af en virksomhed, hvor dine planer og drømme for udvikling føres ud livet – og så ovenikøbet i en helt nybygget fabrik. Sådan en tanke er faktisk slet ikke så fjern, som du måske tror.

Hvis dette stillingsopslag er dit første møde med os, så tillad os at præsentere os selv. Vi er specialister i at designe og producere kapslinger i rustfrit stål, som passer til vores kunders behov. Ordentlighed og fleksibilitet er nok dét, vores kunder kender os bedst for – og vi forestiller os, at det er rimelig relevant for dig at vide, at vi planlægger vores produktion efter, hvad der er bedst for kunderne, så lysten til omstilling er vigtig for os.

Gem
ROCKWOOL A/S

Reparatør med udspring i de sorte fag

Vamdrup

Vi søger en vedligeholdelsesmedarbejder/reparatør med mekanisk baggrund, som vil indgå i vores vedligeholdelsesteam.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Reparere maskiner og udstyr i fabrikken
 • Bestilling af reservedele samt udvalgte forbrugsmaterialer
 • Udføre forebyggende vedligehold på maskiner

Vi tilbyder en uhøjtidelig omgangsform, hvor arbejdet spænder fra topmoderne teknologi til gennemprøvede systemer, som gennem mange års drift og godt vedligehold har vist sit værd.

Gem
Vestforbrænding

Vedligeholdelsestekniker med smedefaglig baggrund

Glostrup

Har du erfaring med mekanisk vedligehold indenfor kraftværksbranchen, og har du interesse i at blive en del af vores dygtige team, der har ansvar for vedligeholdelse af bl.a. røggasrensning, spildevandbehandling og vandbehandling?

Dine daglige opgaver bliver blandt andet:

 • Udføre akut vedligehold
 • Planlægge og udføre forebyggende vedligeholdsopgaver på røggasrensningsanlægget, spildevandsbehandling, vandbehandling, kemikalieanlæg og Halosep

Vi har et godt sammenhold og løfter opgaverne i fællesskab.

Vestforbrænding

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV