335 job matcher din søgning 335 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HMF Group A/S
Fagligt stærk teknisk supporter til vores globale Serviceorganisation, baseret i Aarhus

HMF Group A/S

Er du stærk inden for hydraulik, mekanik, elektronik og embedded SW? Er du god til at holde overblik, samle trådene og sikre fremdrift? Trives du i en nøgleposition, hvor du har daglig kontakt med og support til dine internationale kolleger? Så er du den perfekte kandidat til denne spændende stilling med faste arbejdstider i dagtimerne.

HMF er en virksomhed i rivende udvikling. Resultaterne er historisk høje – det samme er ambitionerne. Vi søger derfor en medarbejder til teknisk support af vores program af hydrauliske lastbilmonterede kraner.

Du bliver en del af en gruppe på syv medarbejdere, der tilsammen har over 130 års erfaring, og med et aldersspænd mellem 30 og 60+ år. Du kan forvente en grundig introduktion og træning, således at du trygt kan vejlede dine kolleger, som har kontakten til vores kunder.

HMF Group A/S
NLMK DanSteel A/S
Stålteknikere på skift til produktionen

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vi har travlt og skal bruge flere hænder. Derfor søger vi stålteknikere på skift til forskellige spændende stillinger i produktionen.

Så hvis du vil være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, en mastodont inden for sværindustrien? Og har du lyst til at arbejde på store anlæg, der bl.a. fremstiller stålplader til offshore vindmøller og skibsindustrien, så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Vi søger medarbejdere på skift til stillinger fortrinsvis i produktionen, men også i transporten og afsendelsen. Du skal være indstillet på at arbejde på 3- eller 4-skift alle ugens dage.

Vi ansætter løbende, og der er tale om følgende stillinger:

 • Operatører.
 • Kran- eller truckførere.
 • Diverse stålteknikerjob.
Easyfood A/SPRODUKTIONSASSISTENT TIL DAGHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Som Easyfood’er er hverdagen varieret, og du skal være indstillet på omskiftelighed. Du går forrest, når det drejer sig om sikkerhed, kvalitet og at være en god kollega.

Vi har 2 produktionslinjer og dertilhørende 2 pakkerier, hvoraf det nyeste anlæg er fra år 2017. Du vil indgå i kollega stab på 5 Easyfood’er. Til hvert hold er der tilknyttet teknikere til at vedligeholde og reparere linjerne.

Efter sidemandsoplæring tager du et medansvar for, at vi kan gennemføre de produktionsmængder, der er behov for – i rette kvalitet og mængde.

Nature Energy Biogas A/S
Driftstekniker til bæredygtig energi

Nature Energy Biogas A/S, Trige

Initiativrig tekniker med sans for sikkerhed og kvalitet til grøn virksomhed i hastig vækst.

Vil du være med til at sikre kvaliteten og sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du både tage initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Bånlev A/S.

Nature Energy A/S

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Vedligehold og optimering af anlægget
 • Reparationer af procesudstyr
 • Procesoperative opgaver
Nature Energy Biogas A/S
Testmanden I/S
Smed/mekaniker til nathold

Testmanden I/S søger for Give Elementfabrik A/S

Du er uddannet smed, mekaniker eller selvlært smed med hænderne skruet rigtig på. Det du mangler lærer vi dig. Alt afgørende er, at du er fleksibel, kan det praktiske håndværk og har erfaring.

Vi savner, ham der med stor selvstændighed kan sørge for problemløsning på maskinerne, så de kører aften/nat i samarbejde med den øvrige del af produktionen og derudover løser diverse planlagte vedligeholdelses opgaver.

Du vil indgå i vedligeholdelses teamet, men aften/nat er af natur mere selvstændigt og vi vil i stor udstrækning tilpasse jobbet til dine ønskede mødetider og evt. 4 dages uge.

Giv dig til kende, så ser vi om dine ønsker og vore behov kan passe sammen.

Vi er en moderne virksomhed med nyere maskiner og teknologi samt en superoptimeret og økonomisk solid familieejet virksomhed.

Testmanden I/S
ROCKWOOL A/SProcesoperatør eller evt. uddannelse som automekaniker, smed, industrioperatør eller lignende til 3-holdsskift

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger 4 medarbejdere til 3-holdsskift.

Arbejdstiden foregår :

 • 1 uge på daghold 6 - 14, herefter
 • 1 uge på nathold 22 - 06, herefter
 • 1 uge på aftenhold 14 - 22

Vi ønsker at styrke gruppen af medarbejdere tilknyttet vores ovnområde, og samtidig har vi foretaget lidt rokader internt, hvilket betyder, at vi søger medarbejder til "den varme Ende", og ligeledes har vi behov for en ny kollega i "den kolde Ende" af produktionen.

Vi ser helst, at du til den varme ende har en stærk teknisk forståelse, idet vi ønsker forstærke gruppen af vores nøgleoperatører omkring driften af vores ovne. En del af oplæringen vil dog også foregå ved de andre maskinanlæg på linjen.

IFF
Reperatør

IFF, Grindsted

Her er muligheden for at blive en del af et fantastisk vedligeholdelsesteam.

I Vedligeholdelsesafdelingen sætter vi sikkerheden meget højt, ligeledes afspejler vores arbejde altid en høj kvalitet med en baggrund i en god procesforståelse.

Opgaverne i jobbet er:

 • Deltage i forebyggende vedligehold af maskiner og udstyr.
 • Reparation og fejlfinding på maskiner og procesudstyr.
 • Databehandling i vores SAP PM vedligeholdelsessystem.
IFF
Xylem
PE-Svejser

Xylem, Kolding

Xylem

Xylem – Flygt er en af verdens førende leverandører af pumper og mixere, med 18.000 ansatte fordelt i datterselskaber i over 150 lande. Vores serviceafdeling med servicekontorer på Sjælland og i Jylland har travlt, og grundet stigende efterspørgsel søger vi derfor en PE-svejser til vores brøndproduktion i Kolding.

Xylem Video

Arbejdsopgaverne er fremstilling af PE-Brønde fra Ø600 til Ø1250 på sigt også større brønde, derudover vil der være stuksvejsning af rør. Overarbejde kan forekomme.

Arbejdet foregår inde - der kan dog forekomme montage ude. Opgaverne udføres i samarbejde med en kollega. Du vil få en alsidig stilling med mange forskelligartede opgaver.

Din baggrund:

 • Har erfaring med at svejse i PE-materialer (svejse certifikat UVE, USME)
 • Er selvstændig.
 • Er serviceminded og vant til at tage ansvar for dine opgaver.
Xylem
Gem
Hartmanns A/SKlejnsmed søges til Hornslet

Hartmanns A/S søger for kunde

Vi søger for vores gode kunde i Hornslet, en dygtig og stabil klejnsmed til daghold.

Vi forventer følgende:

 • Du har erfaring med 1-10 mm stålplader
 • Du skal kunne læse tegninger
 • Du skal være kvalitetsbevidst

Du kan forvente:

 • Rigtig gode kolleger
 • En god og harmonisk arbejdsplads med højt til loftet
 • Fast job med gode udviklingsmuligheder
Indrykket:
Beritech Manufacturing A/SSmed

Beritech Manufacturing A/S, Vesløs

Beritech Manufacturing A/S er en hurtigt vækstende virksomhed på forkant med udviklingen i branchen. I en nyoprettet stilling søger vi en smed med praktisk erfaring, og stor interesse for at arbejde med høj kvalitet og præcision. Du bliver tilknyttet vores Oslos afdeling i Vesløs, der er præget af et erfarent team med dygtige smede, der løser smede-svejseopgaver i rustfrit stål.

Vi søger en svejser, der skal være med til at videreudvikle og vækste virksomheden. Vi forestiller os, at du har kombineret din uddannelse med nogle års praktisk erfaring fra lignende produktion.

Vi fremstiller egenudviklede maskiner af meget høj kvalitet, hvorfor struktur, overblik og præcision er afgørende.

Kamstrup A/SMaintenance Technician

Kamstrup A/S, Skanderborg

Interesserer du dig for automation og robotter? Kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks mest innovative og højteknologiske produktionsvirksomheder? Kan du gennem hands on-vedligehold sikre høj oppetid på produktionslinjerne og udvikle vedligeholdsafdelingen i Kamstrup til næste niveau?

I rollen som Maintenance Technician er din hovedopgave at sikre, at produktionslinjerne altid effektivt kan producere vand- og varme-/kølemålere til vores kunder på vores højt automatiserede fabrikker. Det sikrer du ved systematisk at vedligeholde produktionslinjerne og hurtigt afhjælpe driftsforstyrrelser.

I dagligdagen arbejder du blandt andet tæt sammen med operatørerne, så vi hurtigt kan tilpasse og udbedre både små og store udfordringer.

Danmatic
MASKININGENIØR

Danmatic, Viborg

Danmatic’s mål er at imødekomme kundernes individuelle krav og ønsker med hensyn til specielle og fleksible løsninger, samt tilpasninger af procesanlæg og udstyr. Danmatic har en veletableret R&D afdeling, der omfatter konstruktionsafdeling og egen maskinfabrik.

Der venter dig en spændende og varierende hverdag, hvor du er en del af et velfungerende team, som beskæftiger sig med opbygning af specialmaskiner fortrinsvis til bageriindustrien. Danmatic’s medarbejdere har høj anciennitet, og det er vi stolte af.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt og spændende job, som spænder bredt inden for fagområdet.
 • Mentorordning – gode, hjælpsomme kolleger.
 • Tværfaglighed: el-konstruktioner, mekaniske konstruktioner, produktion, test og indkøring.
 • Et job med konstant nye udfordringer.
J. Jensen Materieludlejning A/SLandbrugs-/entreprenørmekaniker

J. Jensen Materieludlejning A/S, Lynge

Hos J. Jensen Materieludlejning i Lynge søger vi lige nu en serviceminded og alsidig mekaniker til reperationer, service og vedligehold af vores entreprenørmaskiner og andet materiel, hvilket også inkluderer smedearbejde.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med masser af ansvar og mulighed for udvikling. Hvis du besidder de rigtige personlige og faglige kompetencer, så er denne stilling din mulighed for at blive en del af en organisation kendt for en stærk kultur og et godt arbejdsmiljø.

Ønsker du blot at udnytte de timer din førtidspension eller flexjob giver mulighed for, er det bestemt ingen hindring hos J. Jensen.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører blandt andet:

 • Reperation, service og vedligehold af maskiner og materiel
 • Smedearbejde
 • Udviklingsopgaver
Vestjysk . Smede . VVS . Blik A/S
Frisk luft haves - super-smed søges

Vestjysk . Smede . VVS . Blik A/S, Bøvlingbjerg

Er du uddannet inden for smedefaget og har fokus på din faglighed og at også dit bidrag er med til at forme din arbejdsplads, så hører vi gerne fra dig.

Hop om bord hos Vestjysk Smede VVS og Blik. Vi ønsker medarbejdere der matcher vores værdier, så vi både kan være stolte af vores arbejde, have tilfredse kunder og være glade for at gå på arbejde.

Som smed arbejder du blandt andet med bygningsstål, reparation af landbrugsmaskiner, kedler, korn-valser og rensere og er klar på at kører ud til diverse opgaver. Du er klejn- eller bygnings- og landbrugssmed, mekaniker, skibsmontør eller lignende. Det er en fordel hvis du har truck og svejse (MAG og elektrode) certifikat. På vores værksted går i forvejen 2 smede, og i hverdagen kommer der forskellige kunder forbi med store og små opgaver I kan løse eller hjælpe videre, hvis det relaterer sig til et andet arbejdsområde.

Vestjysk . Smede . VVS . Blik A/S
MT Højgaard A/S
Specialist i Stålkonstruktioner til fremtidens store byggeprojekter

MT Højgaard A/S, Søborg

Vil du have en central rolle som teknisk sparringspartner og være med i alle projektfaser lige fra idéstadie og tilbudsgranskning til opfølgning under udførelse?

Dit primære fokus bliver på totalentrepriser og større projekter, hvor du medvirker til at skabe ekstraordinære resultater. Dette sker i samspil med dygtige og ambitiøse kollegaer på tværs af MT Højgaards projekter og samarbejdspartnere og stillingen giver dig dermed en bred berøringsflade i hele organisationen.

Du bliver en del af et stærkt team indenfor stålkonstruktioner med primært fokus på design og optimering af stålkonstruktioner fra den tidlige tilbudsfase til udførelse af projekt.

MT Højgaard A/S
Projektleder, Stålkonstruktioner

MT Højgaard A/S, Aalborg, Aarhus eller København

Har du en solid faglighed indenfor projektledelse og godt kendskab til projektering af stålkontruktioner? Så kan du blive nøgleperson i fastlæggelsen og optimeringen af vores stålprojekter i konstruktiv dialog med specialister og projektledere på pladsen.

Dit primære fokus bliver på totalentrepriser og større projekter, hvor du medvirker til at skabe ekstraordinære resultater. Dette sker i samspil med dygtige og ambitiøse kollegaer på tværs af MT Højgaards projekter og samarbejdspartnere.

Stillingen giver dig en bred berøringsflade i hele organisationen, hvor du med en praktisk tilgang til underentreprenører og leverandører har ansvar for, sammen med vores projektledere på byggepladsen, at fastlægge, forhandle, indkøbe, optimere og følge op på den detaljerede projektering og stålleverancer til vores større projekter.

DANISH CROWN A/S
Operatører

DANISH CROWN A/S, Vejle

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så er du måske en af de medarbejdere, vi søger til vores produktion i Vejle.

Vi har brug for to nye kolleger til at løse opgaver i dåse-/krydderiafdelingen og i farsvareafdelingen. I dåse-/krydderiafdelingen består arbejdet primært i at holde gang i dåselinjerne og lågbåndene, som sikrer emballage til fyldelinjerne, der fremstiller vores produkter. I farsvareafdelingen består det primære arbejde af farsfremstilling.

Desuden vil arbejdet i begge afdelinger omfatte at køre paller på plads, holde afdelingen pæn og ren samt andet forefaldende arbejde på fabrikken.

DANISH CROWN A/S
Chr. Hansen A/SDagholdsoperatør til det frysetørrede pakkeri hos Chr. Hansen, Avedøre.

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Vi søger en industrioperatør, eller rutineret produktions- og pakkerioperatør, gerne med erfaring inden for fødevareindustrien.

Du skal trives med at udføre kendte opgaver, men også med en omskiftelig hverdag, hvor udfordringer løbende opstår og prioriteter ændrer sig.

Har du samtidig lyst til at være i en virksomhed i udvikling, og både bidrage med din viden og lære nyt, så er dette job sikkert noget for dig.

I teamet har vi mange alsidige opgaver. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Forbereder kulturer og bærestoffer ved at sortere og afveje dem i rette mængder.
 • Samarbejder med Supply Planning om produktionsflowet, og ordrebehandlingen i SAP.
 • Betjener pakkemaskiner og udstyr
Chr. Hansen A/S
Arla Foods amba
Medarbejder til pakkeriet på Kruså Mejeri

Arla Foods amba

Har du mod på et job, der stiller krav til din forandringsparathed og giver dig udfordringer i hverdagen? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Som pakkerimedarbejder kan du se frem til at indgå i et team, der sætter en ære i at yde den bedste service i enhver pakkeriopgave.

Da en af vores medarbejder har fået nye udfordringer, søger vi en medarbejder, der har en baggrund som industrioperatør, produktions teknolog, pakkeoperatør eller lignende.

Som pakkerimedarbejder skal du betjene vores højteknologiske pakkeudstyr, og det er også dit ansvar at gældende krav til hygiejne og fødevaresikkerhed overholdes. Derudover er du med til at sikre, at produktkvaliteten er i top.

Arla Foods amba
Gem
Hartmanns A/SVi søger en rustfast klejnsmed til Silkeborg

Hartmanns A/S søger for kunde

For vores kunde i Silkeborg søger vi en dygtig rustfast klejnsmed, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:

 • Opbygning af tanke
 • Almindelige smedeopgaver
 • Reparationer

Kunden:

 • Tilbyder et job sammen med gode kollegaer i en virksomhed, hvor der er en god og sjov tone.
 • En spændende arbejdsplads.
 • Løn efter kvalifikationer
Indrykket: