116 job matcher din søgning 116 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 116 resultater.
Industriens UddannelserFagligt stærk uddannelseskonsulent

Industriens Uddannelser, København

Vil du være med til at skabe fremtidssikre uddannelser til industrien og dens medarbejdere? Hvis ja, så er det dig, vi søger.

Som uddannelseskonsulent er din opgave at afdække industriens uddannelsesbehov og efterfølgende udvikle, markedsføre og implementere relevante erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser.

Du får ansvaret for nogle af de uddannelser, vi arbejder med på metalindustriens område.

En del af dit arbejde bliver at forberede uddannelsesfaglige oplæg til arbejdsmarkedets parter, som du møder i vores udviklingsgrupper. Mellem møderne skal du følge beslutningerne til dørs. Det lykkes for dig, fordi du er kvalitetsbevidst og formår at gøre brug af et relevant netværk af virksomheder, organisationer, tillidsfolk og skoler.

Grønbech & Sønner A/S
PLASTMAGER/SMED TIL PRODUKTIONEN I VEJLE

Grønbech & Sønner A/S

Du kommer til at indgå i vores team af serviceteknikere, der står for produktion, montage og renovering af spildevandsbrønde, doseringsanlæg og forskellige specialkonstruktioner.

Opgaverne foregår både på vores værksted og ude hos vores kunder, som hovedsageligt er forsyningsselskaber og industrivirksomheder.

Fordelingen mellem produktion og montage forventes at være 80/20. Produktionsafdelingen i Vejle består af 4 teknikere, 2 tekniske designere og 1 produktionschef og har et tæt samarbejde med vores salgsingeniører og salgs- og servicesupportere.

Overarbejde og rejsedage kan forekomme.

Grønbech & Sønner A/S
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Nordic Systems ApSMontagemontør til serviceopgaver på Fyn

Nordic Systems ApS, Middelfart

Har du erfaring med montage af garageporte og serviceopgaver? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor du får lov til at præge den fremtidige udvikling inden for servicering af porte?

Som vores nye montagemontør har du ansvar for dine egne kunder og står for processen fra start til slut. Du får tildelt dine opgaver via vores onlinesystem. Herefter kører du ud til kunden, hvor du monterer eller udfører service, reparation eller vedligeholdelse af porte.

Alt efter størrelsen på opgaven udfører du den selvstændigt eller sammen med en af dine kolleger. Når opgaven er ført til dørs, skriver du en rapport, som du sender til kunden.

Fischer Danmark A/SMontør til solafskærmning

Fischer Danmark A/S, Brabrand

Danmarks stærkeste virksomhed inden for solafskærmning og gardiner, Fischer Danmark A/S, tilbyder dig muligheden for en ny udfordring.

Vi søger igen montører. Vi kræver ikke nødvendigvis, at du har branchekendskab, da vi sørger for oplæringen. Måske har du en håndværksmæssig baggrund, måske er du ufaglært. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet ordentlig på, har teknisk snilde og talent for at finde løsninger.

Montage af solafskærmning er fortrinsvis teknisk baseret og dermed ikke fysisk nedslidende. Arbejdet omfatter både montage af indvendig og udvendig solafskærmning og skal primært udføres i Jylland.

Fischer er en arbejdsplads med godt fællesskab. Vi har flad struktur, en uhøjtidelig omgangsform og en medarbejderstab med høj anciennitet.

JSB Group A/STekniker til maskinbyg

JSB Group A/S, Ringkøbing

Som tekniker til maskinbyg bliver du fjerde medarbejder i vores globale maskinbyg-team i Ringkøbing, der i øjeblikket består af to teknikere og en maskindesigningeniør.

I stillingen vil du fremstille maskindele og opbygge specialmaskiner, så maskinerne matcher vores krav til produktionen både i forhold til slutproduktet fra maskinen og sikkerhed ved brug af denne.

Ligeledes vil du forestå og deltage i installation af maskiner på alle vores fabrikker i udlandet samt supportere disse ved nedbrud eller lignende.

Dine primære opgaver vil være:

 • Opbygning af maskinstativer og fundamenter
 • Fremstilling af specialdele og komponenter
 • Maskinmontage (motorer, trykluft, conveyorsystemer mm.)
Bang & Olufsen A/S
Produktionsmedarbejder

Bang & Olufsen A/S, Struer

Har du hænderne skruet rigtigt på? Og kunne du tænke dig at lave aluminiumsdelene til Bang & Olufsens innovative TV, højtalere og høretelefoner?

Som produktionsmedarbejder bliver du en del af FACTORY 5 i Struer. Her får du ikke 2 dage, der er ens. Du kommer til at producere aluminiumsemner på vores CNC-maskiner og lave mange forskellige opgaver, fx:

 • betjening af maskiner og udstyr
 • sikre høj kvalitet
 • overfladebehandling og kvalitetskontrol
Gelsted Fjernvarme A.m.b.aDriftsleder

Gelsted Fjernvarme A.m.b.a

Da vores driftsleder gennem 10 år har valgt at stoppe inden for nærmeste fremtid pga. sygdom, søger vi en ny driftsleder ved Gelsted Fjernvarme til tiltrædelse snarest muligt.

Driftslederen har med reference til bestyrelsen til opgave:

 • at sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af værket.
 • at lede og deltage aktivt i den daglige drift af værket.
 • at indgå i vagtordningen, herunder tilkaldevagt.

Vi tilbyder gode selvstændige arbejdsforhold samt frihed under ansvar – du planlægger selv din arbejdsdag.

LSM Industries A/SKlejnsmede - gerne med kendskab til rustfrit stål søges snarest

LSM Industries A/S, Vraa

LSM Industries A/S er en produktionsvirksomhed, der gennem mere end 25 år har fremstillet og solgt slangepumper til det danske og udenlandske marked.

Vi har travlt og søger derfor klejnsmede til vores fabrik i Vraa snarest.

Du vil få et spændende job, hvor du primært skal fremstille ståldele til slangepumper med salg til hele verden. Derudover fremstiller vi trapper, altaner og gelænder – primært med salg til det danske marked.

Montagearbejde, vil være en del af jobbet. Servicearbejde vil også kunne blive muligt.

Vi tilbyder en lønpakke med pensionsordning, som aftales individuelt efter kvalifikationer.

Colas Danmark A/S
Driftsleder

Colas Danmark A/S, Horsens

 • Vil du være med til at drive et nyt, moderne emulsionsanlæg?
 • Har du en teknisk uddannelse og en praktisk tilgang til dit arbejde?

Emulsionsafdelingen består af dig og en produktionsmedarbejder. Derudover arbejder du tæt sammen med vores asfaltafdeling. I vinterperioden, hvor emulsionsproduktionen er reduceret, arbejder du en del af arbejdstiden på asfaltanlægget.

Som driftsleder får du det fulde ansvar for produktion af emulsion. Og du står for alt lige fra bestilling af råvarer, til planlægning, produktion og transport.

Colas Danmark A/S
Schur Pack Denmark a/sKlæbeoperatør til nathold

Schur Pack Denmark a/s, Horsens

Har du en teknisk baggrund, og er du klar på at indgå i vores nathold? Så søger vi en ny operatør til vores klæbeafdeling ved Schur Pack Denmark a/s i Horsens.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Opstilling og drift af maskiner
 • Sikre et højt output og en god kvalitet
 • Bidrage til løbende forbedringer

Stillingen er på 37 om ugen og efter endt oplæring på dag- og aftenhold, vil man overgå til nathold

JKSTeamleder til nathold

JKS søger for Aage Vestergaard Larsen i Mariager

Ønsker du at blive en vigtig del af en spændende og faglig kompetent virksomhed, og har du erfaring fra en produktionsvirksomhed og gode lederevner? Så er det dig, vi søger som teamleder til vores nathold.

Til stillingen søges en erfaren teamleder, som kan sikre det fortsat høje kvalitetsniveau samt bevare overblikket og sørge for, at du sammen med dine kollegaer får produktionen til at glide smidigt og effektivt.

Natholdet består i dag af 4-8 fagligt dygtige og kompetente medarbejdere, som alle har mange års anciennitet i virksomheden. Din personlighed og tilgang til opgaverne er altafgørende for netop din succes, og derfor er det vigtigt, at du har dine lederegenskaber på plads og trives i rollen. Som teamleder bliver du en vigtig spiller i forhold til udvikling og optimering af vores produktion.

Edge TeamApplication Engineer til vores tekniske afdeling

Edge Team, Egå eller Odense

Vil du gerne være med til at varetage udviklingsprojekter, konkrete konsulentopgaver og support for vores kunder – så er dette måske noget for dig?

Ved at implementere og optimere brugen af CAD-software hos vores kunder er du med til at effektivisere deres workflows og processer med software som f.eks. SOLIDWORKS, PDM, Driveworks m.m.

Kan du se dig selv i følgende arbejdsopgaver?

 • Support af CAD-software til produktudvikling, design og analyse
 • Konsulentopgaver
 • Implementeringsprojekter

Det er en fordel, hvis har erfaring med projektstyring og har haft succes med at strukturere og koordinere sideløbende projekter og arbejdsopgaver. Du har en teknisk baggrund som f.eks. ingeniør, konstruktør, CAD-administrator, værkfører eller lign.

DAV NORDIC A/SMontør med formandspotentiale søges til Bjæverskov

DAV NORDIC A/S

Har du hænderne rigtigt skruet på, og kunne du tænke dig at være med til at gøre trafiksikkerheden på de danske veje optimal? Trives du med en alsidig hverdag, hvor der køres ud til forskelligartede opgaver og destinationer? Så er du den person, vi søger til et spændende job som montør.

Du har evt. erfaring fra entreprenør- eller vejbranchen eller en anden indgangsvinkel evt. med en baggrund som montør fra andet branche f.eks. smed eller lignende. Det afgørende er, at hænderne er skruet rigtigt på, at du har et højt drive samt at du er ansvarsbevidst. Du er fleksibel både med arbejdsopgaver og tid.

 • Du kan bevare overblikket – også når der er travlt
 • Du er god til at lede og fordele arbejdet
System TM A/S
Maskinarbejder/industritekniker

System TM A/S, Odder

System TM er stadig i en positiv udvikling, og vi søger derfor en maskinarbejder til vores maskinværksted.

Som maskinarbejder kommer du til at indgå i det team, der fremstiller dele til projektmontagen og serviceordrer. Arbejdet vil bestå af dreje-, fræse- og borearbejde i vores team på fire mand. Der fremstilles hovedsagelig emner i småserier/enkeltstyk, da serieproduktion som hovedregel er outsourcet til underleverandører.

Det forventes, at du har erfaring med produktion af dreje-, bore- og fræseemner på manuelle bearbejdningsmaskiner. Du skal kunne arbejde selvstændigt, være fleksibel, have en god tegningsforståelse og lægger vægt på den håndværksmæssige udførelse.

System TM A/S
Easyfood A/SSelvstændig og erfaren reparatør? Så er du måske vores nye tekniker

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab er i højsædet?

Har du lyst til et stabilt job i en succesfuld virksomhed i vækst? Så bliv en del af vores vedligeholdelsesteam i Kolding, hvor vi tilsammen er mere end 160 gode kolleger, der fremstiller innovativt kvalitetsbagværk og convenience-produkter.

Du vil være med til at udøve forebyggende vedligehold, fejlfinde og reparere samt optimere vores produktionslinjer.

Primære arbejdsopgaver:

 • Vedligehold af dit primære ansvarsområde på linjen
 • Div. Reparationer der sikrer drift på produktionslinjen
 • Fokus på oppetiden
Terma A/S
Operator QC

Terma A/S, Grenaa

Vi søger en QC Operatør til metalafdelingen med håndværksmæssig baggrund samt QC Operatører til vores kompositafdeling gerne med erfaring med bearbejdningsprocesser. Vores Quality Control-afdeling beskæftiger pt. 30 medarbejdere.

Arbejde på skiftehold må forventes (dag/eftermiddag rul eller fast eftermiddag).

Ansvar og opgaver:

 • Udføre kontrol af parter herunder slutkontrol
 • Afvigelsesrapportering i forbindelse med fejl
 • Give feedback til produktionen på fejl
Terma A/S
TRECO A/SKonstruktionschef

TRECO A/S, Aalestrup

Vi udvider fortsat og søger derfor en Konstruktionschef. Stillingen er nyoprettet, og den person vi leder efter, har erfaring med både konstruktion og personaleledelse. Konstruktionschefen bliver en del af TRECO’s ledergruppe.

I konstruktionsafdelingen gøres alle produkter klar til produktion, ved udarbejdelse af produktionstegninger og tilhørende styklister. Konstruktionsafdelingen er med i udviklingen af produkter - fra ide til færdigt produkt - i samarbejde med andre afdelinger, kunder og partnere.

I stillingen som Konstruktionschef forventer vi at du selv tager del i det daglige arbejde samt udvikler og koordinerer arbejdet med dine 5 kollegaer i afdelingen.

Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/STekniker

Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S, Charlottenlund

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme I/S søger en erfaren tekniker, der har kendskab til arbejde med fjernvarme.

Du kommer til at indgå i vores teknikerteam, der tager sig af opgaver i forbindelse med udvidelse, drift og
vedligeholdelse af fjernvarme i Gentofte og Gladsaxe.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af

 • Service og eftersyn af kundernes fjernvarmeanlæg
 • Syn og godkendelse af fjernvarmeanlæg
 • Opsætning af målerinstallationer
 • At indgå i teknisk dialog med kunderne
 • Dokumentation af udført arbejde
 • At deltage i vagtordning
BILA A/S
Mekanisk Servicetekniker

BILA A/S, Svendborg

Motiveres du af kundekontakt, servicering og en alsidig hverdag? Så er du måske vores udadvendte og erfarne servicetekniker?

Som vores nye Mekaniske Servicetekniker bliver din base vores værksted og kontor i Svendborg, men langt de fleste af dine dage er primært ude ved kunderne på Fyn, men også på Sjælland, hvis behovet er der. I de perioder hvor der ikke er serviceopgaver hos kunderne, har du forskellige opgaver på værkstedet i Svendborg, såsom svejse- og andre smedeopgaver.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og varierende fra uge til uge. Bl.a. planlagt service og vedligehold på anlæg og robotter, men også akut udrykning ved driftstop er en del af jobbet. Jobbet vil primært være indenfor normal arbejdstid, der vil dog også være dage, hvor der skal arbejdes ekstra timer for at løse opgaven hos kunden.

BILA A/S