19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
MOHO Works A/SProduktionsmedarbejder

MOHO Works A/S, Værløse

MOHO WORKS er i en god udvikling, og vi søger derfor en fuldtidsmedarbejder til deling mellem vores bukke- og punktsvejseafdeling. Du kommer til at indgå i et team af 6, hvor du vil får vekslende opgaver i de 2 afdelinger.

MOHO WORKS er en danskejet underleverandørvirksomhed med speciale i tyndpladebearbejdning. Vi producerer delkomponenter, halvfabrikata samt komplette emner til producenter og slutbrugere i ind- og udland. Vores speciale er mere komplicerede opgaver, hvor knowhow, præcision og finish er afgørende.

Jobbet består i:

 • Skilning
 • Buk
 • Afgratning
GEA Process Engineering A/S
Servicetekniker til procesindustrien

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Unik System Design A/S

Vi har i GEA Westfalia Separator DK travlt med at servicere og supportere driften af de store og til stadighed mere komplicerede anlæg indeholdende bl.a. centrifuger, som installeres i Danmark, og vi har derfor brug for en tekniker med kompetencer inden for mekanisk vedligehold, fejlfinding og procesoptimering til vores erfarne serviceteam på Sjælland.

Du kommer til at udføre serviceopgaver og optimering på eksisterende anlæg samt installation og indkøring af nye anlæg.

Responsibilities/Tasks

 • Ydelse af mekanisk vedligehold - herunder adskillelse og fejlfinding/vurdering af nødvendigt service- og reparationsomfang
 • Indkøring og optimering af anlæg, afrapportering og ny aftaleistandsættelse
 • Rengøring af maskindele, udskiftning af lejer, pakninger og sliddele
GEA Process Engineering A/S
SOCO SYSTEM A/S
Kvalitetsbevidst smed/montør til montageafdeling

SOCO SYSTEM A/S, Taastrup

SOCO SYSTEM A/S søger en faglært medarbejder til montageafdelingen, der kan indgå i et team af dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Delmontage af enheder til anlæg.
 • Montage og opstilling af maskiner.
 • Montage og opstilling af palleteringsanlæg.

Vi tilbyder gode fleksible arbejdsforhold og et afvekslende job i en international virksomhed, som sætter pris på et godt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone. Du vil komme til at deltage i samarbejde på tværs af faggrupper og afdelinger og få en grundig oplæring.

SOCO SYSTEM A/S
Natus Medical Denmark ApS
Depot Repair Assistant

Natus Medical Denmark ApS, Taastrup

If you are looking for a challenging opportunity to work in an international environment, then we may have a job for you. We are looking for three new colleagues to join the Depot Repair team!

The Depot Repair team is made up of passionate people with a range of talents and backgrounds. A good fit for this role would be a person who can work from formal procedures and work instructions in an otherwise informal atmosphere. So, a good sense of humour is considered to be a qualification in itself.

Role Specifics

 • Stay up-to-date and follow all Quality System procedures related to this job
 • Repair audiological equipment on circuit at mechanical level
 • Calibrate the audiological equipment
Natus Medical Denmark ApS
Danmarks Tekniske UniversitetJunior tekniker/ingeniørassistent

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Energi søger en junior tekniker til understøttelse af instituttets forskningsfaciliteter og eksperimentelle arbejde, herunder drift af laboratorier og værksteder.

Instituttets laboratorier og instrumentopstillinger spænder vidt fra egenkonstruerede anlæg og opstillinger inden for bl.a. elektrokemi, batterier og magnetisk karakterisering, til købeudstyr indenfor bl.a. mikroskopi, røntgen og laser. Arbejdet er alsidigt og vil for den rette ansøger medføre oplæring i opgaver inden for mange af instituttets virkefelter.

På DTU Energi er den tekniske understøttelse af den eksperimentelle forskning og undervisning organiseret i teams. Du vil bliver en del af Team Equipment på 12 erfarne teknikere og udviklingsingeniører.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Operatører søges til vores sterilafdeling

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Kan du lide at have en 4-dags arbejdsuge? Mulighed for lang weekend? Har du erfaring fra et GMP-styret miljø inden for medicinal- eller fødevareproduktion, og har du samtidig teknisk flair? Hvis ja, så har du noget af det, der skal til for at blive operatør hos Xellia.

I det daglige kommer du blandt andet til at arbejde med:

 • Maskinbetjening og proceskontrol ved fyldning af hætteglas
 • Semiautomatisk inspektion af påfyldte hætteglas
 • Problemløsning og teknisk afhjælpning i samarbejde med tilknyttede teknikere

Du bliver en del af et team med 9-10 meget rutinerede og produktive medarbejdere. Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af teamets og din egen hverdag, og der er en forventning om, at du optræder engageret og tager ansvar for din egen læring.

Teamet kan lide den uformelle omgangstone og lægger vægt på sociale færdigheder.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Jobindex A/S
Teknik- og kvalitetsansvarlig med kommercielt mindset

Jobindex A/S søger for POWER-FLEX i Skovlunde

 • Har du erfaring med tekniske tegninger og kvalitetsarbejde?

”Du får stor indflydelse på vores fremtidige produkter og arbejder med en bred vifte af opgaver i en veldrevet nichevirksomhed, som er specialiseret i produktion af spændebånd til både ind- og udland,” fortæller direktør Michael Bruun.

En bred rolle i en succesfuld nichevirksomhed
Power-Flex er en familieejet produktions- og handelsvirksomhed, der udvikler og sælger spændebånd til udsugningsanlæg, industrislanger o.l. til primært Tyskland, men også det øvrige europæiske marked.

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester, værktøjsmager eller svejser, men det vigtigste er, at du er klar til at tage et stort ansvar, og at du har erfaring med kvalitetsarbejde og tekniske tegninger, gerne i 3D med Inventor, Solid Works, CAD el.lign.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
AJ Vaccines A/SOperatør til MPP Support

AJ Vaccines A/S, København

Er du klar til at give din karriere et løft opad og er du til SAP, dokumentation samt praktisk arbejde, så er du måske vores nye kollega i MPP Unit. Du vil blive en del af et team, som består af yderste kompetente medarbejdere som bidrager til at redde menneskeliv over hele kloden fra vores centralt beliggende lokation på Artillerivej i København.

Som vores nye operatør har du ansvaret for at rengøre og klargøre udstyr, herunder autoklavering af produktionsudstyr og utensilier, planlægge levering af medier og buffere fra vores interne leverandør samt at bestille varer til produktionen.

Novozymes A/SOperatør, Production, Bagsværd

Novozymes A/S

Novozymes’ Supply Chain Operations søger med start hurtigst muligt et antal operatører til Warehouse funktioner. Det drejer sig flere vikariater, der løber i ca. 4 måneder.

Denne produktion er sidste led i kæden inden produkterne afsendes til kunderne, og derfor har vi også et stort ansvar for at kunderne får produkterne i rette tid og i rette kvalitet.

De konkrete opgaver består af: håndtering af robotter, fejlfinding på udstyr, kørsel med tankcontainere, prøvehåndtering, varemodtagelse, vareudlæsning, truckkørsel, rengøring af lokaler og udstyr m.m.

MAN Energy Solutions
Servicetekniker til Reparation og Vedligehold

MAN Energy Solutions, København

Til snarlig tiltrædelse søger vi to serviceteknikere til to spændende stillinger, hvor du vil få ansvar for en række centrale drifts- og vedligeholdsopgaver af produktions- og lagerudstyr.

Du får en central rolle i afdelingen, og sammen med dine kollegaer er dine arbejdsopgaver følgende:

MAN

Drift

 • Service og vedligehold af produktionsudstyr
 • Mekaniske, elektriske, hydrauliske og pneumatiske fejlfindingsopgaver

Udvikling

 • Aktiviteter ved implementering af nye produktionsmaskiner, nyt udstyr og processer
 • Løbende involvering i forhold til at udvikle afdelingens processer
MAN Energy Solutions
Chr. Hansen A/SProcesoperatør til Color-produktion

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Har du en erhvervsfaglig uddannelse og søger et brancheskift, så kig nærmer her, måske er dette din næste arbejdsplads. Vi søger en procesoperatør til vores farvefabrik i Avedøre på dagshold og din baggrund og erfaring sætter ingen begrænsninger!

Farvefabrikken i Avedøre fremstiller naturlige farver til næsten alle fødevareindustrier i hele verden, vores produkter er af høj kvalitet, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø. En optimal udnyttelse af vores moderne fabrik stiller store krav til både medarbejdere og udstyr, og vi samarbejder derfor om at indfri fælles mål.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af;

 • Produktion af naturlige farver, består af blanding, tapning og lageropgave m.m.
 • Sikrer produktionshygiejne ved at følge vores GMP-krav
 • Løbende rengøring af procesanlæg samt lokaler (et omfattende arbejde, da vi producerer koncentrerede farver)
Chr. Hansen A/S
Jobindex A/S
Operatør til vores klæbeafdeling

Jobindex A/S søger for August Faller A/S i Hvidovre

Til August Faller kartonnageproduktion i Hvidovre søger vi til snarlig tiltræden en operatør (m/k) til vores klæbemaskiner. Virksomheden har specialiseret sig inden for udvikling, fremstilling og salg af kartonnage-løsninger til den farmaceutiske industri.

Med reference til teamlederen for området vil du indgå i et team på ca. 25 dedikerede medarbejdere i afdelingen, hvor du vil få en grundig oplæring i dine opgaver. Du vil i samarbejde med dine kolleger skulle sikre et fleksibelt og effektivt produktionsforløb af produkter i høj kvalitet.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

 • Indstilling af vores klæbemaskiner
 • Klargøring af materiale til klæbeopgaver
 • Pakning af opgaver til kunderne
Jobindex A/S
Tårnbyforsyning Service A/SVandoperatør

Tårnbyforsyning Service A/S, Kastrup

Vi søger en dygtig og humørfyldt vandoperatør til vores selskab. Du vil primært komme til at arbejde med vandforsyningen og dertil hørende opgaver, men der vil være opgaver på tværs indenfor alle forsyningens områder: fjernvarme, køling, kloak, renseanlæg og vandforsyning.

Du vil som udgangspunkt have din ”base” på Gemmas Alle 39, hvorfra de daglige opgaver udgår.

Dette kan være alt fra udskiftning af vandmålere, medhjælp ved ledningsbrud, rengøring og vedligeholdelsesopgaver, pasning af grønne arealer, indhentning af målerdata, vejledning af kunder, lækagesøgning etc. Alt i alt et bredt udvalg af opgaver som kan give en varieret arbejdsdag.

NKT Photonics A/S
Produktionsmedarbejder - Danmark (6 måneders ansættelse)

NKT Photonics A/S, Birkerød

NKT Photonics er en dynamisk og international højteknologisk virksomhed, som samtidig også er førende på udvikling, produktion og levering af high-performance optiske fibre og fiberlasere. Vores medarbejdere er nogle af de bedste og kreative folk indenfor vores industri, og de har hjulpet os til at blive en af de hurtigst voksende og mest innovative fotonik-virksomheder i verden.

Som en del af vores vækstplaner, søger vi nu en talentfuld produktionsmedarbejder til at blive en del af vores hurtigt voksende team i produktionen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sammensmeltning (splidsning) af optiske fibre ved hjælp af laserbaseret produktionsudstyr
 • Montering af komponenter og hardware både i renrum og i produktionen
 • Udføre kvalitetstjek og test ved brug af automatiseret testudstyr
NKT Photonics A/S
Operatør til tabletproduktion i Måløv
Novo Nordisk har bygget en ny oral launch plant i Måløv, som skal forsyne markedet med tabletter til behandling af diabetes.
Novo Nordisk, Måløv
Novo Nordisk
Pakkeoperatører/blisterlinjer, fast aften 4-dages uge
Kelly Services For vores kunde søger vi en medarbejder, der kan arbejde fast aftenhold.
Kelly Services, København
Kelly Services
Maskinarbejder/ Industriteknikker søges!
Maskinarbejder/ Industriteknikker søges!
A.K.S. Gruppen, Hvidovre
A.K.S. Gruppen
DanaMedic søger ny kollega
DanaMedic søger ny kollega til produktion, pakkeri og forsendelse Hovedparten af dine arbejdsopgaver vil være indenfor produktion...
Danamedic ApS, Kgs. Lyngby
Jobindex
Procesoperatører / Pillefrysning
asap personaleservice Du er uddannet procesoperatør eller mejerist, har arbejdet med CIP-system og efter GMP-regler, du vil udføre elektronisk dokumentation og registrering af procesforløb.
Hvidovre
asap personaleservice