14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
MatchMind Teamleder til laser/stans

MatchMind søger for RDF i Hjallerup

MatchMind søger en Teamleder med ansvar for programmering til laser-/stanseafdelingen på Reservedelsfabrikken i Klokkerholm. Du er teamleder i en afdeling med 4 dygtige og erfarne kolleger, der dagligt håndterer ordrer og opgaver til laser- og stansemaskinerne på fabrikken.

Reservedelsfabrikken råder over en helt ny Trumpf combimaskine med lagertårn og automatisk værktøjsmagasin. Derudover Salvagnini laser L2, og Trumpf combi 6000.

Du deltager i planlægningsmøde hver morgen sammen med de andre teamledere og produktionsledere, hvor dagens opgaver, fokus og hasteopgaver planlægges. Da de enkelte dage varierer meget, skal du være indstillet på at tage en tørn i en anden afdeling, hvis det er nødvendigt.

JKSProduktionsmedarbejder til fiskeindustrien

JKS søger for kunde i Skagen

Har du erfaring fra produktionsindustrien, og har du kvalitet for øje?

Vi søger en dygtig, alsidig og robust produktionsmedarbejder til fiskeindustrien, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være inden for følgende områder:

 • Indstilling og betjening af maskiner
 • Kvalitetskontrol
 • Pakning af fisk
Elcold Frysere Hobro ApS
Produktionsmedarbejder – har du hænderne skruet rigtigt på?

Elcold Frysere Hobro ApS

Vil du arbejde med frysere af højeste kvalitet – til bl.a. husholdninger, supermarkeder, isforhandlere og laboratorier verden over?

Så bliv vores nye kollega og få:

 • tidligt fri – vi arbejder 6.30-15.00 på hverdage og 6.30-11.45 om fredagen
 • stabile arbejdsforhold med bl.a. tand- og sundhedsforsikring
 • en god oplæring.

Interesseret? Så læs mere her, og bliv vores nye kollega.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Weekendmedarbejdere til produktionen på stort industribageri

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Pandrup

Til vores bageri i Pandrup søger vi medarbejdere. Du vil starte med fire ugers oplæring, hvor vi lærer dig op i bl.a. sikkerhed, fødevaresikkerhed, kvalitet og bageriprocesser.

Fabrikken producerer 24/7, og arbejdstiden vil være 2*12 timer i weekender fra lørdag kl. 12.00 – 00.00 og søndag kl. 12.00 – 00.00 (svarende til fuldtid).

Vi skaber værdi for vores kunder via en stærk kultur, og derfor er det vigtigt, at alle vores medarbejdere er holdspillere, og ved, at hver enkelt medarbejders arbejdsindsats er vigtig. Man er forpligtet over for sit team og i forhold til hele virksomheden. Vi arbejder for hinanden og med hinanden.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Midsona Danmark A/S
Vedligeholdelsestekniker

Midsona Danmark A/S, Mariager

Midsona Danmark i Mariager er en økologisk fødevarevirksomhed, der har et bredt økologisk fødevaresortiment i food og nonfood.

Som vedligeholdelsestekniker vil din primære opgaver være vedligehold og fejlfinding på vores produktionsanlæg. Du vil indgå i et vagtteam og have vagten hver tredje uge, med den nødvendige reparation om lørdagen.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og selvstændigt job, med stor mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • Du indgår i et team af dygtige og engagerede kolleger.
 • Godt arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en uformel omgangstone, åbenhed og tillid.
Midsona Danmark A/S
JKSIndustritekniker eller værktøjsmager – med erfaring i CNC-fræsning

JKS søger for Kellpo A/S i Thisted

JKS CAREER søger for Kellpo A/S i Thisted en dygtig og erfaringsrig industritekniker til en selvstændig og spændende stilling. Et job hvor du får mulighed for at arbejde med high end kvalitetsemner og får egne ansvarsområder i tæt sparring med kolleger, og hvor du er med til at opretholde en høj kvalitet og dagligt arbejde med spændende og udfordrende opgaver inden for 5-akset CNC-styrede maskiner og programmering i Mastercam.

En spændende fremtid kan blive din, hvis du er uddannet industritekniker eller værktøjsmager og er interesseret i at arbejde i en spændende branche med et godt arbejdsklima og med det nyeste CAM programmeringsudstyr.

Dine opgaver vil mere specifikt være at arbejde:

 • Selvstændigt med fremstilling af komplekse prøver og bearbejdning af flere typer emner fra mekaniske dele og formparter til modeller og prototyper
 • Med opstilling og programmering
Outrup Vinduer & DøreMedarbejdere til rammelinjen

Outrup Vinduer & Døre, Nykøbing Mors

Søger du nye udfordringer på en stabil arbejdsplads? Er du dygtig med dine hænder? Så har vi ledigt job på aftenhold og vil gerne høre fra dig!  

Vi søger dygtige og stabile medarbejdere med erfaring fra rammeproduktion til vores aftenhold. Det vil være en fordel, hvis du er uddannet maskinsnedker, men ikke et krav. Jobbet kræver, at du har en god fysik.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter. Attraktiv løn efter lokalaftale, herunder bonusaftale, kantine & sundhedsordning.

Klokkerholm Karosseridele A/SEr du i stand til at sikre drift af vores automationsudstyr ...

Klokkerholm Karosseridele A/S

...Er du måske den, vi søger.

Vi har høje ambitioner og implementerer løbende ny robotteknologi og automation, og derfor har vi brug for at udvide vores team med endnu en medarbejder, der kan sikre drift af vores automationsudstyr som f.eks. fiberlaser og robotter og varetage programmering, installation og vedligehold.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • selvstændigt forestå afvikling af områdets maskiner og anlæg
 • nesting af fiberlaser
 • teach/programmering af robotter

Vi tilbyder derfor et spændende job, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i en virksomhed i vækst.

GML-HR A/SFabrikschef til førende fiskefabrik

GML-HR A/S søger for Tenax Sild A/S i Ålbæk

Som fabrikschef får du budgetansvar, herunder ansvaret for at lede og udvikle fabrikken med ca. 50 medarbejdere. Succeskriterierne vil være at sikre at fabrikken udvikles og ledes i overensstemmelse med Tenax Silds visioner, strategier og værdier.

Der vil være fokus på at sikre optimal produktkvalitet, rettidig levering, optimal kundeservice og omkostningseffektiv produktionsafvikling.

Vi søger en ambitiøs og udviklingsorienteret profil med flere års erfaring som fabrikschef i fødevarebranchen. For at få succes i jobbet skal du være en dygtig leder, der evner at skabe et godt arbejdsmiljø, samtidig med at du kan skabe økonomiske resultater.

GML-HR A/S
JKSRejsemontør til C.F. Nielsen A/S, Bælum

JKS søger for kunde

Har du en positiv indstilling og lyst til at blive en vigtig del af en markedsledende virksomhed med en lang historie og stolte traditioner? Er du en teknisk ildsjæl, der trives med at servicere kunderne på den mest optimale måde?

Du vil indgå i vores montageafdeling, bestående af 4 erfarne montører og en værkfører, der til dagligt arbejder med mange forskellige opgaver, både her på fabrikken såvel som ude i verden.

Blandt opgaverne kan bl.a. nævnes præmontage af maskiner, test af udstyr og råmateriale på eget testanlæg, installation, idriftsættelse, overdragelse af anlæg til slutkunden samt servicering af eksisterende anlæg.

Dag til dag vikarer – Syd for Aalborg
TeamVikaren.dk TeamVikaren.dk søger på vegne af vores kunder syd for Aalborg, ufaglærte medarbejdere.
Aalborg
TeamVikaren.dk
Produktions medarbejdere på nathold. -9560 Hadsund
TeamVikaren.dk TeamVikaren.dk søger på vegne af vores kunde i Hadsund, produktions medarbejdere på nathold.
Hadsund
TeamVikaren.dk
Omhyggelig og engageret ufaglært medarbejder - til forskudt arbejdstid (aften)
Induflex er i gang med en spændende udvikling, hvor områderne inden for teknisk og visuel plast ekspanderer.
Induflex A/S, Støvring
Induflex A/S
Bliv plastmager!
Som plastmager får du viden om materialer og maskiner.
BlivPlastmager.dk, Aalborg
Elevplads.dk