5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
MatchMind Teamkoordinator til svejseafdeling

MatchMind søger for RDF A/S i Hjallerup

MatchMind søger en Teamkoordinator med ansvar for svejseafdelingen på Reservedelsfabrikken i Klokkerholm. Du er Teamkoordinator i en afdeling med 11 dygtige og erfarne kolleger, der dagligt håndterer de meget forskelligartede opgaver i svejseafdelingen. Du er engageret i dit job og er god til at planlægge dagen.

Med et konstant overblik formår du at løse de uforudsetheder, der kommer i alle produktionsvirksomheder.

Som Teamkoordinator skaber du roen i afdelingen og sørger for, at alle opgaver løses til aftalt kvalitet og tid. Der svejses med MIG/MAG og TIG, sort, alu og rustfri. Vi forventer, at du selv er en erfaren svejser med kendskab til førnævnte svejsemetoder. Derudover forventer vi, at du har et godt overblik og kommunikerer tydeligt med kollegerne.

Powerby
Teknisk Chef

Powerby søger for Actulux A/S i Hadsund

Har du ambitioner, er du innovativ og er du klar til at lede den tekniske udvikling indenfor fremstilling af intelligente elektriske åbningssystemer? Så har du nu muligheden for at blive Teknisk Chef i en markedsledende og international vækstvirksomhed.

Actulux A/S udvikler, fremstiller og servicerer komplette kundetilpassede elektriske åbningssystemer til ovenlys, glasfacader, vinduer og røglemme i forbindelse med brand- og komfortventilation. Virksomheden har siden etableringen, gennemgået en meget positiv udvikling i omsætning og indtjening.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med salgsafdelingen og produktionen, og dit ansvar bliver at sikre et optimalt flow i afdelingen med fokus på effektiv planlægning og kundetilfredshed. Du får ledelsesansvar for at udvikle og motivere 9 dygtige medarbejdere indenfor elektronik og mekanik.

Tican Fresh Meat A/S
2 smede/teknikere til nathold, Teknisk afdeling, Thisted

Tican Fresh Meat A/S

Vil du være en del af Tican Fresh Meat A/S’ fremtid? Du får 1.000 motiverede kollegaer i Thisted og Brørup med mod på at være med til at udvikle en international fødevarekoncern.

Vi har forrygende travlt og søger derfor 2 selvstændige og engagerede smede, med hænderne skruet rigtigt på.

Som smed bliver du en del af vores tekniske team på natholdet, som hele tiden bestræber sig på, at maskinparken til enhver tid skal køre optimalt. Vi udfører alle former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver samt optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

  • Smøring af udstyr, daglige opgaver/reparationer og opstart af maskinparken (3 dages arbejdsuge)
  • Løbende, forebyggende og systematisk vedligeholdelse af maskinparken (4 dages arbejdsuge)
Tican Fresh Meat A/S
Klokkerholm Karosseridele A/SEr du i stand til at sikre drift af vores automationsudstyr...

Klokkerholm Karosseridele A/S, Hjallerup

Vi har høje ambitioner og implementerer løbende ny robotteknologi og automation, og derfor har vi brug for at udvide vores team med endnu en medarbejder, der kan sikre drift af vores automationsudstyr som f.eks. fiberlaser og robotter og varetage programmering, installation og vedligehold.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • selvstændig drift af områdets maskiner og anlæg
  • teach/programmering af robotter
  • aktiv deltagelse i implementering og idriftsættelse af ny teknologi
Produktionsmedarbejder
Vi søger dygtig produktionsmedarbejder.
Genplast A/S, Farsø
Jobcenter