52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 52 resultater.
Confidence Search A/SProduktionschef

Confidence Search A/S søger for Kastrup A/S i Skive

For vor kunde – Kastrup A/S – søger vi en erfaren produktionschef til ledelse af træ-/alu-vinduesproduktionen i Skive. Du forventes at bidrage med stærke produktionsfaglige kompetencer, et kommercielt mindset og et positivt engagement.

Du bliver en del af ledergruppen og får direkte reference til den adm. direktør. Du vil opleve, at der ikke er langt fra beslutning til handling. Du vil få mulighed for direkte indflydelse på virksomhedens udvikling og dens klare vækststrategier.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Gennemførelse af en kosteffektiv produktion med udgangspunkt i Lean/optimering.
 • Udvikle og implementere løbende forbedringer og optimering af produktion og processer.
 • Implementere og eksekvere forretningsdrivende KPI’er.
HiFlux Filtration A/STeknisk projektleder med flair for konstruktion

HiFlux Filtration A/S, Hedensted

Har du erfaring med maskinkonstruktion og projektering? Og har du lyst til at dygtiggøre dig hos en virksomhed, som laver specialfiltre, der er stor efterspørgsel på i markedet?

Dit arbejde består blandt andet af:

 • teknisk sagsbehandling, herunder udarbejdelse af produktionstegninger, styklister og dokumentation
 • projektledelse fra A til Z på egne ordrer
 • indkøb og styring af underleverandører.

Vil du vide mere? Så klik her og læs mere om dit nye job.

Hørning Parket A/S
Tillært produktionsmedarbejder til træproduktion

Hørning Parket A/S

Tillært produktionsmedarbejder til unik trægulvsfabrik

Med basis i kraftig vækst søger Hørning Parket en talentfuld tillært produktionsmedarbejder til at indgå i et stærkt og dedikeret team i vores lille, men unikke fabrik.

Hørning fremstiller verdens fineste massive parketgulve. Vi arbejder kun i massivt hårdttræ - primært eg, ask og tropiske træsorter.

Har du lyst til at blive en central brik i vores fremtid og til at fastholde vores dedikation til kvalitet og detaljer, er du måske vores nye kollega. På fabrikken skal du, sammen med et lille, stærkt team, indgå som en vigtig del af produktionen.

Hørning Parket A/S
Terma A/S
Faglært med CNC-kendskab/Operatør

Terma A/S, Grenaa

Du vil blive en del af afdelingen Advanced Machining Composites, der p.t. beskæftiger 28 dygtige og engagerede medarbejdere.

Du får en grundig oplæring på dagskift således, du bliver klædt på til selv, at kunne håndtere maskinerne og kunne tage egne beslutninger. Det er derfor vigtigt, at du er beslutningsdygtig og samtidig er ansvarsbevidst. Du får et meget spændende og udfordrende job. Du får ansvaret for at betjene de højteknologiske CNC-fræsemaskiner, hvor der stilles store krav til vores flykomponenter som anvendes i F-35/Joint Strike Fighter-programmet.

Stillingen giver gode muligheder for både personlig og faglig udvikling og udover de faglige udfordringer, har Terma et bredt udbud af sociale aktiviteter, faciliteter til idræt, såvel som klubber og foreninger.

Terma A/S
Carpenter ApS
Produktionsmedarbejdere – DAGHOLD

Carpenter ApS, Højbjerg

Vi søger produktionsmedarbejdere til daghold i vores opskæringsafdeling.

Vi har en stor velfungerende produktion i Højbjerg, der dagligt håndterer mange tons skum. Vi har en fast stab af 100 medarbejdere på faste skift, som nu ønskes udvidet på grund af travlhed.

Arbejdsopgaver:

 • Betjening af forskellige maskiner til opskæring samt pakning af skum
 • Produktionsforberedelse
 • Kvalitetskontrol af emner

Som produktionsmedarbejder refererer du til en teamleder, og oplæring vil primært foregå som sidemandsoplæring. Carpenter vægter et sikkert arbejdsmiljø højt og udleverer naturligvis værnemidler og arbejdstøj til alle medarbejdere.

EnvasesFaglært opstiller

Envases, Hedensted

Har du lyst til at være en del af Envases? - En solid, dansk produktionsvirksomhed.

I jobbet som opstiller vil du indgå i et produktionsteam, hvor din primære opgave er at sikre høj kvalitet og et konstant højt produktionsoutput. For at sikre det skal du konstant være klar til og opmærksom på at afhjælpe opståede tekniske problemer. Du skal desuden hjælpe og aflaste operatørerne ved produktionslinjerne.

Du har en høj indsigt i og flair for de maskintekniske udfordringer, ligesom du sætter en ære i at sikre høj kvalitet på din produktionslinje. Derudover er du fleksibel og har et højt energiniveau. Du formår at arbejde selvstændigt og hele tiden at have øje for, hvor der er behov for din indsats.

Palsgaard A/S
Dygtige operatører til nathold

Palsgaard A/S, Juelsminde

Brænder du for, og har du lyst til at arbejde med ingredienser til fødevareindustrien, så er du måske en af vores nye "Heart Working" kolleger her på Palsgaard.

Palsgaard producerer og sælger emulgatorer, pasta og pulverformige ingredienser til levnedsmiddelindustrien.

Dine opgaver vil primært være:

 • Betjening og overvågning af procesanlæg
 • Prøveudtagning og driftsanalyser
 • Produktionsrapportering
Palsgaard A/S
Idé-Pro Skive A/S
Plastmager til daghold

Idé-Pro Skive A/S

Har du en plastmageruddannelse, eller har du erfaring som opstiller på sprøjtestøbemaskiner, og kunne du tænke dig at prøve kræfter i en af Danmarks mest spændende plaststøberier? Så er det lige præcis dig, vi har jobbet til.

Til sprøjtestøberiets daghold i Skive søger vi en plastmager/opstiller som vil være med til at gøre en forskel.

Din opgave bliver indkøring af eksisterende som nye støbeværktøjer. Du vil være aktivt deltagende i problemløsninger og i at optimere arbejdsgangen. Du vil også arbejde tæt sammen med vores øvrige dygtige medarbejdere, og sikrer at gældende krav overholdes.

Idé-Pro Skive A/S
The Army PainterProduktionsmedarbejder med teknisk interesse og flair søges til virksomhed i stor vækst

The Army Painter, Hørning/Skanderborg

Til vores produktion i Hørning (Skanderborg fra maj 2020) søger vi en erfaren og teknisk interesseret produktionsmedarbejder, som udover at indgå i produktion/pakkeri også får medansvar for at sikre høj performance på fabrikkens tekniske udstyr/maskiner.

Dine ansvarsområder og opgaver:

 • Indgå i den daglige afvikling af produktion/pakkeri.
 • Løse de tekniske problemer, der opstår på maskiner og udstyr.
 • Småreparationer.
 • Ad hoc-fejlfinding og -fejlretning.
 • Sikre vidensdeling med kollegaer.
The Army PainterMedarbejder til fuld tid i vores produktion/pakkeri

The Army Painter, Hørning/Skanderborg

The Army Painter ApS i Hørning har travlt, og søger igen en ny og dedikeret medarbejder til fuld tid i vores produktion/pakkeri.

Arbejdsopgaver

 • Produktioner via samlebånd.
 • Manuelle selvstændige små-produktioner.
 • Slutpakning og visuel kvalitetskontrol af produktioner.
 • Op- og ompakningsopgaver i produktion og på lager.
 • Bidrage til orden og ryddelighed.
Grundfos A/S
Faglærte driftteknikere til aftenhold og weekendhold på Cirkulationsfabrikken i Grundfos

Grundfos A/S, Bjerringbro

Vil du udvikle dine kompetencer ved at indgå i et produktionsteam og løfte vores niveau yderligere?

Vi tilbyder dig et godt job med frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kollegaer er ansvarlig for at få vores produktion til at fungere tilfredsstillende. Du kommer til at arbejde i et spændende team med selvstændige og udfordrende opgaver. Samarbejdet i produktionsgruppen har høj prioritet i det daglige arbejde.

Grundfos

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig bestå i systematisk fejlfinding og forbedring på maskiner og procesudstyr samt etablering og udførelse af forebyggende vedligehold. En stor del af arbejdet vil bestå i at skabe løbende forbedringer, således at vi kan øge vores output samt forbedre vores arbejdsmiljø.

Grundfos A/S
JKSDriftstekniker/plastmager søges til aftenhold på Grundfos' kompositfabrik i Bjerringbro

JKS søger for Grundfos

Har du erfaring som tekniker fra industrien, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder, hvor du kan være med til at sikre den daglige drift?

Du har gerne en faglært uddannelse inden for metalbranchen, som du brænder for at bruge. Optimalt set er du plastmager med speciale i sprøjtestøbning. Du har lyst til at arbejde med nye teknologier og hele tiden være med til at udvikle nye arbejdsprocesser. Du vil indgå i et team, hvor driftsoptimering, omstilling af værktøjer, robotprogrammering, fejlfinding, problemløsning og daglig drift vil være i højsædet. I samarbejde med dine øvrige kollegaer vil du være med til at sikre overholdelse af gældende kvalitetskrav samt sørge for, at kunderne får deres varer til tiden.

Du vil kunne bruge din uddannelse i den daglige drift for at holde produktionsudstyret i gang.

Hornsyld Købmandsgaard A/SMedarbejder/lærling til Foderfabrik i Horsens

Hornsyld Købmandsgaard A/S, Horsens

Har du lyst til et job i en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, hvor ikke to dage er ens? Så er dette arbejdspladsen for dig. Du får ansvar, indflydelse og gode kollegaer.

Vi har et godt sammenhold, højt humør og en meget varieret arbejdsdag. Vi glæder os til at tage rigtig godt imod dig og give dig en god oplæring, hvor du bliver dygtig til processtyring m.v. Afløsning på aften-/nathold kan forekomme, og der vil være arbejde hver 4. lørdag.

Din adgangsbillet til lærepladsen:

 • Du er god til at se muligheder og trives i en foranderlig hverdag.
 • Du stiller krav til kvaliteten af dit eget arbejde.
 • Du er serviceminded og fleksibel.
Terma A/S
Industritekniker/Maskinarbejder til fast nat (4 dages uge fuldtidsstilling

Terma A/S, Grenaa

I Terma Aerostructures A/S, Grenaa udvider vi vores Advanced Metal og Legacy afdeling, og søger derfor en faglært industritekniker/maskinarbejder. Arbejdet foregår på fast nat tur og er en fuldtidsstilling.

Terma Aerostructures står foran en spændende fremtid med stor vækst, hvilket betyder mange nye medarbejdere henover de næste par år.

Dine primære opgaver:

 • Du vil blive en del af værdikæden Advanced Metal & Legacy, hvor du vil få varierende opgaver indenfor CNC-bearbejdning.
 • Du får en grundig oplæring på dagskift, således du bliver klædt på til selv at kunne håndtere maskinerne og tage egne beslutninger. Det er derfor vigtigt, at du er beslutningsdygtig og samtidig er ansvarsbevidst
Terma A/S
De Forenede Dampvaskerier A/S
Synlig og dedikeret afdelingschef søges til vores afdeling i Herning!

De Forenede Dampvaskerier A/S

BRÆNDER du for udvikling af daglig drift og mennesker i hotel- og restaurationsmarkedet, har du nu mulighed for at blive vores nye afdelingschef i Herning! Vi er en spændende og innovativ virksomhed, der søger en resultat- og udviklingsorienteret afdelingschef med gennemslagskraft.

Som afdelingschef i DFD bliver din vigtigste opgave at motivere, udvikle og lede 100 medarbejdere inden for produktion, distribution, service og salg samt teknik.

Vi tilbyder:

 • En selvstændig og afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed.
 • En høj grad af frihed under ansvar i et spændende marked med mange udviklingsmuligheder.
 • Et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kollegaer.
DANISH CROWN A/S
Smed til weekendhold

DANISH CROWN A/S, Horsens

- Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde, reparere og optimere produktions- og procesudstyret? Så har du her muligheden for at blive en del af aftenholdet i en spændende afdeling, hvor der er fart over feltet.

Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets videre udvikling. Vi er i gang med at skifte flere maskiner til robotteknologi, så her får du altså mulighed for at være med fra starten og komme med på en spændende rejse.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • fejlfinding og reparationsopgaver udenfor produktionstid
 • vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og prioritering
 • være med under indkøring af mindre og større projekter, bl.a. robotarm-teknologi.
DANISH CROWN A/S
Jobindex A/S
Industritekniker til multitasking-bearbejdningscenter (CNC)

Jobindex A/S søger for Trier Industries i Viborg

Har du erfaring med fræse- og drejemaskiner? Og vil du arbejde med små serier, hvor der ofte kommer nye udfordringer, som du skal finde ud af, hvordan du løser?

Som tekniker eller opstiller hos Trier Industries arbejder du med komponenter i mange forskellige metaller, og du kommer til at lave mange forskellige opstillinger og lære nye programmer.

Og så får du nogle rigtig dygtige kolleger, som ikke bare er fagligt stærke, men også har det rigtig godt sammen socialt.

Vil du være én blandt Danmarks bedste industriteknikere? Klik her og søg med det samme.

Jobindex A/S
DANISH CROWN A/S
Slagterimedarbejdere til opskæring, aftenhold

DANISH CROWN A/S, Horsens

Er du stabil, omstillingsparat og klar til at yde en indsats? Og har du samtidig en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så er du måske en af de medarbejdere, vi søger til vores opskæring.

Vores slagteri i Horsens søger slagteriarbejdere til vores opskæringsafdeling på aftenhold. Fabrikken beskæftiger 1350 medarbejdere, og der slagtes 85.000/93.000 grise om ugen.

Du vil komme til at arbejde i vores opskæringsafdeling, som laver grove opskæringer af de grise i henholdsvis skinker, forender, kam og bryst. I afdelingen hjælper vi hinanden og sørger altid for et godt samarbejde og gode løsninger både i teamet og med andre interne samt eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Rundskæring af skinker
 • Afskære halve hoveder
 • Udtagning af mørbrad
DANISH CROWN A/S
Falengreen A/SOperatør til aftenhold i fødevareproduktion

Falengreen A/S, Skanderborg

Falengreen A/S søger snarest en operatør til 4-dages uge i vores produktion. (mandag-torsdag kl. 15.10-00.55). Dog skal du være villig til at indgå på daghold i kortere perioder, hvis behovet opstår.

Du skal hovedsageligt arbejde i vores osteriveri, hvor du efter oplæring vil komme til at køre en af vores rive- og pakkelinjer. (Første del af oplæringen vil foregå på daghold.) Du er grundig og serviceminded og har forståelsen for, at vores kunder modtager varerne til tiden og ikke mindst i den rette kvalitet.

Som person er du kendetegnet ved at arbejde struktureret og systematisk med opgaverne, og du evner at komme med enkle og effektive løsninger på daglige problemstillinger. Du kan bevare overblikket, og så er du kvalitetsbevidst.

Arla Foods
Mejerister, operatører - Holstebro

Arla Foods

Som mejerist/operatør på HOCO kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 165 engagerede kol-leger.

Din opgave bliver at deltage i produktionen af kaseinat, Capolac, Lactoferrin og WPC.

Vi arbejder i holddrift (dag kl. 6.00-18.00 /nat kl. 18.00-6.00), og du kan se frem til en attraktiv arbejds-plan med 14 vagter á 12 timer over 5 uger.

Du vil som mejerist/operatør skulle have fokus på:

 • Sikkerhed har høj prioritet
 • Bidrag til løbende forbedringer af maskiner og processer
 • Registrering i databaser: SAP, OEE osv.
 • Lean
Arla Foods