57 job matcher din søgning 57 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 57 resultater.
Carletti A/STeknikere (PLC, Automation, Dokumentation)

Carletti A/S, Skødstrup

Carletti A/S er inde i en spændende tid, og har netop sat en ny ”retning” for den tekniske afdeling på vores fabrik i Skødstrup, nord for Århus.

Til automations-teknisk drift og vedligehold benytter vi i dag primært eksterne leverandører. Disse opgaver/funktioner har vi et ønske om at drive mere internt i fremtiden, da vi nu har en større maskinpark som er ret automatiseret og baseret på PLC (foretrukket Siemens), og vi ønsker nu at ensrette driften herfor, samt tilknytte medarbejder in-house og dermed opbygge og fastholde specifikt kendskab/viden til netop vores maskiner og processer.

Du vil i jobbet her skulle assistere vores teknikere ved El- & PLC-tekniske problemstillinger i driften, som i øvrigt kører 24/7, og du til også blive ansvarlig for forebyggende vedligeholdelse af El- & PLC-tekniske installationer på fabrikken.

Carletti A/SProject Engineer/Project Assistant

Carletti A/S, Skødstrup

Carletti A/S er inde i en spændende tid, og har netop sat en ny ”retning” for den tekniske afdeling på vores fabrik i Skødstrup, nord for Århus.

Indtil nu har større projekter og anlægsinvesteringer været drevet af Head of Projects & Technology, som også er afdelingsansvarlig, og med den nye ”retning” bliver der nu andre/flere opgaver i afdelingen, hvorfor der nu søges en Project Engineer/Project Assistant, som i samarbejde med vores dygtige team af teknikere, driver mindre tekniske anlægs-investeringer på fabrikken, men som også udarbejder og gennemfører udviklingsprojekter i produktionen, i form af f.eks. LEAN/Løbende forbedringer/Systemer for Operatørstyret vedligehold o.lign. som skal bidrager til en mere optimal drift.

Vi tilbyder et alsidigt job hvor to dage aldrig er ens, og hvor der er mulighed for såvel personlig som faglig udvikling.

Arla Foods
Production/Packaging Operator

Arla Foods, Holstebro

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden som mejeriarbejder i krydderiafdelingen på Holstebro Mejeri.

Mejeriets mere end 400 medarbejdere er meget engagerede og har stort fokus på arbejdsmiljø. Vi deltager alle aktivt i at sikre vores faglige og personlige udvikling via nye opgaver, oplæring, kurser, ansvar og deltagelse i projekter mv.

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Udpakning samt afvejning af ingredienser
 • Truckkørsel
Arla Foods
FMC Corporation
Projekt Supervisor til FMC Rønland

FMC Corporation, Harboøre

Vil du være med til at opføre et nyt kemisk produktionsanlæg, hvor du skal være med til at sikre at arbejdet foregår sikkert i henhold til FMC-standarder i samarbejde med en lang række interessenter på en af de mest udfordrende fabrikker inden for kemisk industri i Danmark?

Til en 1-årig tidsbegrænset stilling søger vi en selvstændig og engageret projekt supervisor til vores produktionsafdeling. Projektsupervisorens opgave er at sikre opsætningen af et nyt produktionsanlæg foregår sikkert på et eksisterende anlæg.

Opgaverne vil først primært være at koordinere opgaverne til de operatører, der er tilknyttet projektet. Lave de nødvendige arbejdstilladelser, der skal bruges den pågældende dag samt lave livskritiskstandard audits. Derudover vil der også komme ad hoc-opgaver.

FMC Corporation
Front-Z A/SDynamisk Produktionsleder

Front-Z A/S, Herning

Har du flere års erfaring som succesfuld produktionsleder – hvor du er tæt på fabriksgulvet og dine medarbejdere? Og kan du positivt lede og motivere et team på ca. 20 personer til at levere på fastlagte mål og krav, igennem tæt samarbejde samt faglighed og praktisk håndelag? Så er det dig vi søger.

Med reference til produktionschefen, bliver du ansvarlig for drift og ledelse af produktionsafsnittet ”Maskinbearbejdning” med 20 medarbejdere, hvor du skal sikre, at den daglige kapacitetsstyring og produktion sker i henhold til planlægningen og de opstillede KPI-mål. Herunder sikre den rette bemanding, de nødvendige ressourcer og de rigtige kompetencer i afdelingen.

Du vil få en meget afgørende indflydelse på at sikre Front-z' leverings- og kvalitetsmål overfor vores danske og internationale kunder - i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i produktionsafsnittene.

Euromaster Danmark A/SCenterleder

Euromaster Danmark A/S, Horsens

Vi søger en motiverende og resultatorienteret centerleder til Euromaster i Horsens, der er et af vores centre, hvor ledelse sker i tæt kombination med daglig drift, dialog med kunderne, og administration.

Med reference til regionschefen får du et stort ansvar i hverdagen, hvor dine initiativer hurtigt bliver synlige, og dine resultater er målbare.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Salg, service og kundekontakt med mange forskellige typer kunder, både professionelle og private.
 • Ledelse og udvikling af centrets medarbejdere.
 • Planlægning og prioritering af centrets arbejde.
DANISH CROWN A/S
Smed/vedligeholder til nathold

DANISH CROWN A/S, Horsens

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyret på et af verdens mest avancerede og moderne slagterier? Så har du her muligheden for at blive en del af natholdet i en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Som vores nye smed/vedligeholder kommer du til at stifte bekendtskab med moderne teknologier, og du får gode muligheder for løbende at udvikle dine kompetencer.

Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets udvikling. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Service, reparation og fejlfinding på anlægget
 • Vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførelse
 • Deltagelse ved mindre og større projekter samt udvidelser
DANISH CROWN A/S
Elopak Denmark A/SMaskinoperatør til Flamesealing afdeling

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Er du fleksibel, frisk og har rappe fingrer, med håndværksmæssig baggrund? Så er det måske dig, vi mangler. Elopak Denmark A/S søger 3 Maskinoperatører med forskudt opstart til vores Flamesealer-afdeling.

Som vores nye kollega, bliver du en del af en afdeling, der har 30 medarbejdere fordelt på fem skift. Afdelingen søger fleksible medarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, har ordenssans og gerne med erfaring fra tidligere produktionsarbejde.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

 • Justering af maskine
 • Omstilling mellem produkttyper
 • Overvågning af produktionslinje
Jobindex A/S
Projektmedarbejder med CNC-erfaring

Jobindex A/S søger for Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S

Har du styr på CNC-bearbejdningsteknik og erfaring med kunde- og leverandørkontakt? Og kan du læse og forstå tegninger og produktkrav?

Så er du måske vores kommende kollega. Her får du en nøglerolle, når du sætter dit tekniske købsmandsgen i spil og sørger for at vælge den rette leverandør, som møder vores kunders specifikke produktbehov.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere om dit nye job her.
Jobindex A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/tekniker til weekendhold, Horsens

DANISH CROWN A/S

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde, reparere produktions- og procesudstyret? Så har du her muligheden for at blive en del af et nyopstartet weekendhold, hvor du kommer til at lave vedligeholdelses- og reparationsopgaver på et rengjort anlæg, imens det holder stille.

Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets videre udvikling. Vi er i gang med at skifte flere maskiner til robotteknologi, så her får altså du mulighed for at være med fra starten og komme med på en spændende teknologisk rejse. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Vedligehold og check af udstyret ud fra tidsbaserede vedligeholdelsesplaner styret i SAP.
 • Servicering af robotværktøjer ud fra tilstandsvurderinger udført af dine kollegaer i hverdagene.
DANISH CROWN A/S
Carletti A/SAutomatiktekniker/ Automatikmekaniker

Carletti A/S, Skødstrup

Carlettis hovedkvarter ligger i Skødstrup ved Aarhus, hvor du vil have din daglige gang. Teknisk afdeling, som varetager daglig drift og vedligehold, består p.t. af 7 faglærte teknikere, en teknisk assistent samt en maskinmesteraspirant.

Vi tilbyder et job hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får stor mulighed for at præge din egen hverdag, hvor der er mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats. Du vil få et alsidigt job hvor ikke to dage er ens. Mødetiden er fra 6:45 til 14:39 og du vil indgå i en weekend-vagturnus, hvorfor din fleksibilitet er vigtig.

Du vil med tiden få ansvar for et specifikt område på fabrikken og selv koordinere og udføre planlagt vedligehold.

JKSProduktionsleder til CNC-bearbejdning

JKS søger for Lem Beslagfabrik

Kan du sikre output til tiden og i rette kvalitet? Kan du bidrage med teknisk sparring? Og vil du være med til at øge produktiviteten gennem tæt og synlig ledelse? Så er det måske dig, vi søger som ny produktionsleder til vores CNC-bearbejdningsafdeling.

Med reference til vores ejer får du ansvaret for CNC-bearbejdningsafdelingen med ca. 10 fagligt dygtige og selvstændige medarbejdere. Du vil indgå i et tæt samarbejde med produktionslederen for pladebearbejdningen, så I sammen sikrer de bedste og mest effektive løsninger for virksomheden, kunden og medarbejderne i produktionen, som tæller godt 20 medarbejdere.

Du vil blive en del af en mindre familievirksomhed, hvor kulturen er præget af fleksibilitet, ansvarlighed og sparring. Arbejdspladsen ligger i Lem, tæt på Ringkøbing.

JKSVedligeholds- og driftstekniker

JKS søger for Skjern Paper

Vil du arbejde med fejlfinding og vedligehold på spændende produktions- og forsyningsanlæg? Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Så er det dig, vi søger til jobbet som vedligeholds- og driftstekniker til Skjern Paper.

Du bliver en del af et team af dygtige elektrikere og smede, og sammen med dem varetager du vedligehold, optimering og service på fabrikkens produktions- og forsyningsanlæg (fliskedel, gasfyr og varmepumper). Du får en varierende hverdag, hvor der både vil være el-tekniske fejlfindingsopgaver, bl.a. på PLC, og af og til lettere smedeopgaver samt driftsopgaver.

En spændende stilling med høj grad af selvstændighed, hvor der er frihed under ansvar, en positiv omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Edge-TeamTeknisk konsulent med god erfaring fra CNC-bearbejdning og produktionsoptimering

Edge-Team, Egå eller Odense

Vil du være med til at varetage udviklingsprojekter, konkrete konsulentopgaver og support for danske produktionsvirksomheder – så er det måske noget for dig?

Ved at implementere og optimere brugen af CAM-software hos vores kunder er du med til at effektivisere deres bearbejdningscentre og produktion med software som f.eks. EDGECAM, WORKNC, NC SIMUL.

Hos Edge-Team er dagene ikke ens. Ud over den daglige support af vores kunder og planlagte projekter – vil der hele tiden være nye udfordringer, som lander på dit bord, og som du selvstændigt bliver ansvarlig for at finde en løsning på.

Kan du se dig selv i følgende arbejdsopgaver?

 • Support af CAM-software til fræsning, drejning og gnistbearbejdning
 • Konsulentopgaver
 • Implementeringsprojekter
Baettr Lem A/SIndustritekniker

Baettr Lem A/S, Lem

Vil du være en del at vores CNC afdeling?

Som Industritekniker ved BAETTR kommer du til at arbejde med blandt andet:

 • CNC fræsning og drejning samt programmering af CNC maskiner.
 • At programmere og kontrollere eget arbejde.
 • Dagligt arbejde med Lean og 5S.
 • Procesoptimering

Vi løser komplekse opgaver for en række danske og internationale virksomheder hvor vores kompetencer primært ligger inden for fræsning på nyere Siemens CNC-styrede maskiner.

G9 - LANDSKAB / PARK & BYRUM A/SProduktionsmontør

G9 - LANDSKAB / PARK & BYRUM A/S, Randers

G9 søger en produktionsmontør, som har god teknisk forståelse og erfaring med montering af træ- og metalprodukter. G9 producerer produkter til park og byrum, alt fra standardprodukter til mere kundespecifikke produkter.

Du vil blive del af en unik virksomhed med kvalitetsprodukter og højt til loftet.

Primære arbejdsopgaver:

 • Montering af møbler og andet udstyr til park og byrum
 • Opskæring af træ- og plastprodukter
 • Montering hos kunden ved behov
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/SEurofins Genomics søger engaerede Laboratorieassitenter til nyopstartet PCR Screeningslaboratorium i Skejby

Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S

Som Laboratorieassistent hos Eurofins Genomics vil du være med til at sikre kvaliteten ved at registrere og klargøre prøvemateriale til videre analyse. Med dine evner til at arbejde struktureret og omhyggeligt, vil dine primære opgaver være at forberede prøver til videre analyse ved at modtage, registrere, og forberede prøvemateriale. Desuden udføre forefaldende opgaver i laboratoriet som udpakning af varer, opfylde med forbrugsvarer i laboratoriet samt medvirke til at holde laboratoriet rent og ryddeligt.

Vi tilbyder muligheden for at blive en del af en spændende, videnstung og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor du får nogle velkvalificerede sparringspartnere og kolleger.

Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S
Palsgaard A/S
Vedligeholdstekniker/Smed - Daghold

Palsgaard A/S, Juelsminde

Kan du sikre høje oppetider på vores procesanlæg gennem effektivt vedligehold, så er du måske vores nye 'Heart working' kollega?

Du bliver en del af en afdeling med ca. 20 engagerede kolleger, der til daglig sikrer effektivt vedligehold af vores produktion/procesanlæg på fabrikkerne i Juelsminde. I afdelingen er der ansat smede, automatiktekniker og elektrikere, som tilsammen dækker både dag-, aften-, nat- og weekendskift (fast skift).

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Medvirke til at holde procesanlæg på en stadig høj teknisk standard.
 • Tænke i øget tilgængelighed og vedligeholdsevne på de enkelte anlæg i dit daglige arbejde.
 • Løbende forbedringer af procesanlæg.
Palsgaard A/S
Hilton Foods Danmark A/SProduktionsmedarbejder

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Har du produktionserfaring fra en fødevarevirksomhed?

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation m.m.

Berry Superfos Randers a/sVedligeholdelsestekniker/reparatør til natskift

Berry Superfos Randers a/s

Berry Superfos i Randers, hvor vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, producerer plastemballage hovedsagelig til fødevareindustrien.

Til vores vedligeholdelsesafdeling søger vi 2 medarbejdere til reparation af sprøjtestøbemaskiner, robotter samt tilhørende udstyr. Du vil indgå som en aktiv del af en stærk produktionsteknisk afdeling på 40 medarbejdere, hvor vi varetager opgaver inden for vedligeholdelse og reparation af vores produktionsanlæg samt installation og indkøring af nyt udstyr.

RPC Superfos a/s

Jobbet:

 • Din primære funktion som tekniker er vedligehold og fejlfinding på sprøjtestøbemaskiner, robotter samt tilhørende produktionsudstyr såvel som planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn.
 • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion