3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Marel A/S

Kvalitetsbevidst og teknisk dygtig medarbejder til produktion

Marel A/S, Støvring

Har du gode tekniske evner og vil du være en del af et stærkt hold, hvor høj kvalitet, service og sammenhold er en naturlig del af hverdagen? Så bliv vores nye tekniker i produktionen i Støvring.

Du bliver en del af vores mekaniske afdeling i produktionen og får en vigtig nøglerolle. I Støvring producerer vi udstyr og maskiner til bl.a. lakseindustrien.

Du får ansvaret for renoveringen af en vigtig komponent på en af vores maskiner og dermed kundens slid-dele. Slid-delene er rundknivsarme tilhørende vores filletmaskine, hvor vi årligt renoverer ca. 115 sæt – af 4 arme. Her skifter vi lejrer, remme, pakninger samt pudser og klargør komponentet igen til kunden. Med dit helt eget ansvarsområde kan du derfor også selvstændigt planlægge din arbejdsproces.

Marel A/S
Guldbrandsen & Lythje ApSDALI A/S i Nørager ved Hobro søger en erfaren mekanisk konstruktør!

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DALI A/S

Hos DALI A/S er vi passionerede omkring lyd, og vi laver excellente produkter inden for Hi-Fi. Vi er i solid vækst, og vores indsats i produktudviklingsprojekter øges.

Derfor søger vi nu endnu en kollega, som skal bidrage til vores kreative og fagligt specialiserede virksomhed med mekanisk konstruktion.

Du bliver en del af virksomhedens R&D-afdeling med 20 medarbejdere, og indgår i konstruktionsgruppen med reference til DALI’s konstruktionschef. Du får et naturligt tværfagligt samarbejde med kolleger i R&D afdeling som består af dygtige projektledere og ingeniører. Derudover får du samarbejdspartnere og gode kolleger i den øvrige organisation både i Danmark og Kina.

Induflex A/SEngageret industritekniker til moderne produktion

Induflex A/S, Støvring

Er du uddannet industritekniker? Har du lyst til en alsidig hverdag i en moderne produktion? Vi søger lige nu en industritekniker til forskudt tid aften/nat – måske er det dig, vi søger.

Hos Induflex er vi specialister i plastbearbejdning. Vi sørger for en grundig oplæring, så du bliver klædt ordentlig på til vores maskiner og de materialer, vi arbejder i.

Du kommer til at indgå i produktionen med mange dygtige kolleger, hvor I sammen løser de mange forskellige opgaver i små og store serier i vores værksted.

Der venter dig en alsidig hverdag med mange forskellige typer opgaver. Du får ansvar for både programmering og opstilling af den enkelte opgave. De fleste opgaver er serier af få styk, så der er mange forskellige opgaver på en dag.