16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Microturn ApSIndustritekniker/opstiller

Microturn ApS, Humlebæk

Microturn ApS søger en kompetent og ansvarlig kollega til at indgå i vores team, med ansvar for den finmekaniske produktion på CNC-maskiner.

Vi producerer 1,5 millioner drejet dele hver måned, har mange nye forespørgsler og søger derfor en yderst erfaren opstiller.

Du besidder bl.a. følgende:

 • mange års erfaring og rutine i fremstilling af finmekaniske emner
 • erfaring med Fanuc-Mitsubishi styring og ISO-programmering
 • erfaring med opstilling på CNC kort-langdrejer.

Dine primære ansvarsområder bliver opstilling, programmering og produktionsovervågning af vores Citizen CNC-maskiner. Et job hvor du får medindflydelse omkring at producere de mindste og bedste emner i Norden.

MOHO Works A/SProduktionsmedarbejder

MOHO Works A/S, Værløse

MOHO WORKS er i en god udvikling, og vi søger derfor en fuldtidsmedarbejder til deling mellem vores bukke- og punktsvejseafdeling. Du kommer til at indgå i et team af 6, hvor du vil får vekslende opgaver i de 2 afdelinger.

MOHO WORKS er en danskejet underleverandørvirksomhed med speciale i tyndpladebearbejdning. Vi producerer delkomponenter, halvfabrikata samt komplette emner til producenter og slutbrugere i ind- og udland. Vores speciale er mere komplicerede opgaver, hvor knowhow, præcision og finish er afgørende.

Jobbet består i:

 • Skilning
 • Buk
 • Afgratning
Ellab A/S
Produktionsmedarbejder til elektronikproduktion

Ellab A/S, Hillerød

Ellab er en førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien.

For at sikre vores fortsatte vækst søger vi nu en dygtig montrice/montør til produktion af måleudstyr. Du vil i det daglige udføre lodning, montage, støbning, limning, samling og test af produkter i vores produktion, hvor det er vigtigt, at du har det rette håndelag og forståelsen for kvalitet og omhu i arbejdet.

Ellab tilbyder:

 • Spændende tekniske udfordringer i en international og innovativ virksomhed i vækst
 • Dynamisk og uformelt arbejdsklima
 • Fleksibel arbejdstid
Ellab A/S
Jægerspris Finmekanisk ApSMåletekniker

Jægerspris Finmekanisk ApS

Vi er en mindre familieejet virksomhed med 50 års erfaring i at producere finmekaniske præcisionsemner. Vores opgaver ligger mest indenfor medico, elektronik og off-shore. Virksomheden råder over en veludbygget maskinpark, måleteknologi og anvender i stor udstrækning CAD/CAM.

Vi søger en erfaren og omhyggelig måletekniker, der har opnået en betydelig erfaring med kvalitetsbevidsthed, måleudstyr og kalibrering. Du skal kunne arbejde selvstændigt med måleopstillinger, udarbejdelse af målerapporter og certifikater.

Du vil dagligt stå for kvalitetskontrol af vores produkter fra produktionen, og i den forbindelse udfyldelse af relevante dokumenter. Samt kalibrering af vores måleudstyr.

Jægerspris Finmekanisk ApSIndustritekniker/maskinarbejder

Jægerspris Finmekanisk ApS

Vi er en mindre familieejet virksomhed med 50 års erfaring i at producere finmekaniske præcisionsemner. Vores opgaver ligger mest indenfor medico, elektronik og off-shore. Virksomheden råder over en veludbygget maskinpark, måleteknologi og anvender i stor udstrækning CAD/CAM.

Vi søger en erfaren industritekniker eller maskinarbejder, der har opnået en betydelig erfaring med programmering af CNC-styrede fræsning. Du skal kunne arbejde selvstændigt med programmering, opstilling og betjening af virksomhedens CNC-fræsemaskiner. Du vil dagligt deltage i virksomhedens fremstilling af diverse præcisionsemner.

Vi tilbyder:

 • En selvstændig og udfordrende stilling
 • En uformel og fleksibel virksomhedskultur
 • Pensionsordning og sygeforsikring
Haldor Topsøe A/S
Driftsoperatører

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Så er det måske dig vi har brug for, som skifteholdsmedarbejder på fabrikken i Frederikssund. Vi arbejder 35 timer om ugen på rullende skiftehold, med primært 8-timers vagter på hverdage og 12 timers vagter i weekender.

På fabrikken producerer vi katalysatorer, der hjælper virksomheder rundt omkring i verden, med bl.a. at sænke miljøbelastninger. Når en kemisk proces sker over en katalysator, sker processen meget hurtigere, og der bruges væsentligt mindre energi.

Som driftsoperatør skal du

 • medvirke til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • sikre, at produktionen for dit område bliver gennemført som planlagt
 • sikre orden og ryddelighed i dit område
Danmarks Tekniske UniversitetJunior tekniker/ingeniørassistent

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Energi søger en junior tekniker til understøttelse af instituttets forskningsfaciliteter og eksperimentelle arbejde, herunder drift af laboratorier og værksteder.

Instituttets laboratorier og instrumentopstillinger spænder vidt fra egenkonstruerede anlæg og opstillinger inden for bl.a. elektrokemi, batterier og magnetisk karakterisering, til købeudstyr indenfor bl.a. mikroskopi, røntgen og laser. Arbejdet er alsidigt og vil for den rette ansøger medføre oplæring i opgaver inden for mange af instituttets virkefelter.

På DTU Energi er den tekniske understøttelse af den eksperimentelle forskning og undervisning organiseret i teams. Du vil bliver en del af Team Equipment på 12 erfarne teknikere og udviklingsingeniører.

Næsseslottet ApS
Produktionsleder

Næsseslottet ApS søger for Hampus ApS i Hillerød

Hampus Skulpturelle Legepladser ønsker at skabe rammer for, at børn kan udvikle sig og blive kreative og bidragende individer.

Du får ansvaret for ledelsen af ca. 10-12 medarbejdere og sikrer optimal bemanding og ressourceanvendelse. Du analyserer løbende produktionsprocesser - foreslår og gennemfører forbedringer i hele værdikæden, inkl. underleverandører, transport og logistik.

Du udarbejder efterkalkulationer, der sammenholdes med salgsbudgettet og opsamler herved viden, ligesom du løbende har fokus på kvalitetskontrol og miljøstyring.

JB MetalindustriBukkeoperatører til tyndpladeindustrien

JB Metalindustri, Ølstykke

På grund af travlhed søger JB Metalindustri, med hurtigst mulig tiltrædelse, et antal bukkeoperatører til betjening af vores styrede Trumpf- og AMADA-kantpressere.

Stillingerne er på fuld tid og der er mulighed for ansættelse på dag-, aften- eller nathold, og det er muligt at afvikle de 37 timer som 3-, 4- eller 5-dages uge.

Vi tilbyder dig: En moderne arbejdsplads med en god og fri omgangstone, den allernyeste maskinteknologi, frihed under ansvar, flekstidsordning og løn efter kvalifikationer. Hertil kommer sundhedsforsikring ifm. pensionsordning.

JB MetalindustriTeknisk sælger til tyndpladeindustrien

JB Metalindustri, Ølstykke

Du skal med reference til salgschefen opsøge, pleje og udvikle nye og eksisterende kunder. Din arbejdsdag vil primært bestå af salgsaktiviteter som opsøgning af nye kundeemner, kundebesøg, løbende opfølgning samt udarbejdelse af tilbud.

Du har sikkert en baggrund i tyndpladebranchen. Det kan være du oprindeligt er uddannet maskinarbejder eller smed, eller måske har du en teknisk uddannelse inden for branchen. Det kan også være noget helt andet, men det er vigtigt, at du har erfaring inden for tyndpladebearbejdning, og kan læse og forstå en produktionstegning.

Du får ordnede forhold, en fast grundløn og pension med sundhedsforsikring samt bonusordning. Efter endt prøvetid på 3 måneder, stiller virksomheden firmabil til rådighed.

Bavarian Nordic A/S
Pakkeoperatører til ny produktionsfacilitet

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Vil du arbejde med pak og semiautomatisk inspektion i en dynamisk virksomhed? Kunne du tænke dig et arbejde med faglige udfordringer? Så er du måske den operatør vi leder efter.

Som operatør vil du få mange forskellige arbejdsopgaver. Frem til produktionen går i drift vil der være opgaver som blandt andet består af rengøring af de nye faciliteter og assistance til den eksisterende produktion. Derudover vil dine opgaver bestå af:

Bavarian Nordic A/S
 • Medvirke til test og valideringskørsler
 • Betjening og rengøring af produktionsudstyr
 • Udtagning og håndtering af procesprøver
Bavarian Nordic A/S
NKT Photonics A/S
Produktionsmedarbejder - Danmark (6 måneders ansættelse)

NKT Photonics A/S, Birkerød

NKT Photonics er en dynamisk og international højteknologisk virksomhed, som samtidig også er førende på udvikling, produktion og levering af high-performance optiske fibre og fiberlasere. Vores medarbejdere er nogle af de bedste og kreative folk indenfor vores industri, og de har hjulpet os til at blive en af de hurtigst voksende og mest innovative fotonik-virksomheder i verden.

Som en del af vores vækstplaner, søger vi nu en talentfuld produktionsmedarbejder til at blive en del af vores hurtigt voksende team i produktionen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sammensmeltning (splidsning) af optiske fibre ved hjælp af laserbaseret produktionsudstyr
 • Montering af komponenter og hardware både i renrum og i produktionen
 • Udføre kvalitetstjek og test ved brug af automatiseret testudstyr
NKT Photonics A/S
Aureum A/SProduktionsoperatør

Aureum A/S, Lynge

Aureum A/S er et nyoprettet firma og er den første kontraktfremstiller i Danmark, der udelukkende fokuserer på superkritisk CO2-ekstraktion og fremstilling af medicinsk cannabisolie.

Jobbet hos Aureum A/S vil indeholde:

 • At betjene produktionsudstyr, herunder CO2-ekstraktor
 • At deltage i kvalificeringsaktiviteter – herunder at betjene udstyr
 • At arbejde efter GMP-dokumenter såsom SOP’er, logbøger, batch-journaler og kvalificeringsprotokoller
Blanding efter recept/produktion
Kelly Services Operatør til blanding søges, måske er du bager eller har arbejdet i bulk produktion ?
Kelly Services, Græsted
Kelly Services
DanaMedic søger ny kollega
DanaMedic søger ny kollega til produktion, pakkeri og forsendelse Hovedparten af dine arbejdsopgaver vil være indenfor produktion...
Danamedic ApS, Kgs. Lyngby
Jobindex
Produktionsmedarbejder
Kelly Services Operatør til blanding søges, måske har du en baggrund fra fødevareindustri ?
Kelly Services, Stenløse
Kelly Services